Cat

10 Cat Kapur Terbaik pada tahun 2020Semasa menaikkan perabot anda, cat kapur adalah pilihan moden dan kontemporari untuk anda untuk mencapai penampilan yang hebat dan kemasan profesional yang halus. Terdapat banyak pilihan cat kapur yang ada sekarang, dari cat siap pakai, hingga cat semburan tin, hingga campuran yang boleh ditambahkan ke kebanyakan cat standard lain.

Ada sesuatu untuk setiap selera, setiap anggaran, dan setiap keperluan, setiap kali memastikan bahawa kemasan kapur yang halus tercapai! Kami telah mengkaji sepuluh cat kapur terbaik yang ada di pasaran, membantu anda menentukan cat kapur mana yang sesuai untuk anda dan projek anda.

Berkaitan ; cat semburan untuk plasitc .Isi kandungan

Lihat Cat Kapur Terbaik, Di Bawah.

1.Rust-Oleum 285140 Ultra Matte Interior

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rust-Oleum 285140 Ultra Matte Interior boleh didapati dalam dua belas warna yang berbeza, termasuk linen putih, kelabu tua, dan merah jambu. Cat kapur ini sesuai digunakan pada berbagai permukaan seperti kayu, seramik, logam, dan kanvas, dan mempunyai formula rendah bau.Sebarang kekacauan dapat dibersihkan dengan cekap dengan sabun dan air sederhana. Selain itu, cat kapur ini mengering pada sentuhan sekitar 30 minit, dan hanya memerlukan satu lapisan pada kebanyakan permukaan. Setiap bekas 30 fl oz menyediakan liputan hingga 150 kaki persegi sambil menawarkan lekatan yang sangat baik dan aplikasi yang mudah untuk mencapai kemasan ultra-matte.

apa itu sudut
Mengapa Kita Menyukainya
 • Dua belas warna berbeza
 • Boleh digunakan pada pelbagai permukaan
 • Bersihkan kekacauan dengan sabun dan air
 • Keringkan sentuhan dalam 30 minit
 • Luas sekitar 150 kaki persegi
Jenis Cat Isipadu 30 fl oz Waktu Kering 30 minit
Keputusan kami

Cat kapur Rust-Oleum 285140 Ultra Matte Interior menawarkan liputan hebat dengan hanya satu lapisan yang diperlukan untuk hampir setiap jenis permukaan. Di samping itu, bau rendah dan pelbagai warna yang ada memastikan bahawa cat kapur ini adalah pembelian yang sempurna.

Penilaian Penyunting

dua.Retique It RFP-DSKit-Alabaster Deluxe Kit

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Retiknya RFP-DSKit-Alabaster Deluxe Kit mengandungi semua yang anda perlukan untuk mencapai penampilan cat kapur yang hebat. Kit ini disediakan dengan cat Kuart selain lilin gelap 4 oz, lilin bening 8 oz, sikat lilin 1.5-inci, dan kuas cat 2-inci.Kit deluxe ini adalah pembelian hebat yang menunjukkan nilai wang yang hebat berbanding dengan barang yang sama yang dibeli secara berasingan, memberikan anda semua alat yang anda perlukan untuk membuat projek cat kapur yang hebat. Lebih dari 40 pilihan warna tersedia dengan Retique It RFP-DSKit-Alabaster Deluxe Kit, dan ada juga pilihan warna berwarna khusus, yang memungkinkan anda mencapai warna yang anda inginkan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mengandungi semua bahan yang anda perlukan
 • Nilai untuk wang
 • Berus disertakan
 • 40 pilihan warna ada
 • Pilihan berwarna khas
Jenis Cat Isipadu 1 suku Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

Retique It RFP-DSKit-Alabaster Deluxe Kit membolehkan anda menggunakan projek cat kapur dengan mudah, yang mengandungi semua bahan yang anda perlukan dalam satu kit. Selain itu, pilihan warna berwarna khas membolehkan anda mencari warna tepat yang anda mahukan.

Penilaian Penyunting

3.Rust-Oleum 302595 Chalked Paint Spray

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rust-Oleum 302595 Chalked Paint Spray mempunyai dua belas warna cat kapur yang berbeza, terdapat dalam bekas 12 oz. Menampilkan aplikasi cat semburan, hasil aplikasi adalah kemasan licin berkapur, sesuai untuk projek cat kapur anda.Pelbagai warna tersedia, dengan warna biru dan kelabu negara menjadi dua kegemaran utama kami.Cat kapur ini dapat digunakan di berbagai permukaan seperti kayu, kanvas, seramik, dan logam, memberikan formula berasaskan minyak untuk memberikan tampilan abadi dan klasik.

Rust-Oleum 302595 Chalked Paint Spray mengeringkan sentuhan setelah hanya 20 minit, memastikan liputan permukaan sekitar 12 kaki persegi berkesan. Selain itu, cat kapur semburan ini berkesan dalam satu lapisan di hampir setiap permukaan, menjadikan anda dengan kemasan profesional ultra-matte yang halus.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dua belas warna berbeza
 • Bekas 12 oz
 • Kemasan berkapur halus
 • Dris ke sentuhan selepas 20 minit
 • Menyediakan liputan sekitar 12 kaki persegi
Jenis Cat semburan Isipadu 12 oz Waktu Kering 20 minit
Keputusan kami

Rust-Oleum 302595 Chalked Paint Spray menawarkan aplikasi cepat dan sempurna yang memberikan hasil yang halus dan profesional, memberikan banyak pilihan warna untuk projek reka bentuk kapur anda.

Penilaian Penyunting

Empat.FolkArt 34151 Dekorasi Kapur Chalk Paint

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

FolkArt 34151 Home Decor Chalk Paint menawarkan cat kapur 8 flz untuk memenuhi keperluan anda, tersedia untuk dibeli dalam pelbagai warna yang berbeza, dengan Sheepskin menjadi kegemaran utama kami, selain Parisian Grey dan Vintage Victoria.Cat kapur ini juga boleh dibeli dalam bekas 2 fl oz, 16 fl oz, atau 32 fl oz, bergantung pada keperluan anda. Setelah menggunakan cat kapur ini, anda akan mendapat kemasan matte yang tahan lama dan penampilan profesional yang utama.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pelbagai warna yang berbeza
 • Terdapat dalam bekas bersaiz berbeza
 • Tahan lama
 • Kemasan matte
 • Penampilan profesional
Jenis Cat Isipadu 2 oz, 8 oz, 16 oz, 32 oz Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

FolkArt 34151 Chalk Paint Dekorasi Rumah tersedia dalam bekas yang berlainan saiz, berbeza dengan kebanyakan jenis cat kapur yang hanya tersedia dalam satu saiz. Ini membantu menyesuaikan projek anda dengan keperluan tepat anda.

Penilaian Penyunting

5.Dover's Chalk Finish Paint Mix

pemakan rumpai elektrik terbaik
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dover's Chalk Selesaikan Cat Campuran boleh didapati dalam balang 1 lb, untuk membuat 1 gelen cat kapur, atau sebagai alternatif, anda boleh membeli balang 2 lb untuk membuat cat kapur 2 gelen.Cukup campurkan campuran ini dengan cat lateks atau akrilik rata dalam warna pilihan anda, memberikan warna yang tepat yang anda mahukan atau perlukan setiap masa. Tidak perlu pengamplasan atau pelapisan sebelum menggunakan campuran cat kapur ini, dan anda hanya boleh mencampurkan jumlah cat kapur yang anda perlukan, memastikan bahawa tidak ada pembaziran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Campurkan hanya jumlah yang anda perlukan
 • Gunakan dengan warna pilihan anda
 • Mencapai kemasan kapur yang halus
 • Penampilan profesional
 • Tiada pembaziran
Jenis Campurkan Isipadu 1 lb, 2 lb Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

Dover's Chalk Finish Paint Mix memberi anda kebebasan ketika anda memulakan projek cat kapur, membolehkan anda mencampurkan produk ini dengan cat lateks atau akrilik rata pilihan anda, dan membolehkan anda hanya mencampurkan jumlah yang diingini, sesuai dengan spesifik anda projek cat kapur.

Penilaian Penyunting

6.Umum Menyelesaikan Cat Gaya Kapur MBPQ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kemasan Umum MBPQ Chalk Style Paint boleh didapati dalam bekas 1-pint atau 1-galon, bergantung pada pilihan anda. Cat kapur ini boleh dibeli dalam dua puluh warna yang berbeza, dengan Midnight Blue, Rembrandt Red, dan Black Pepper menjadi antara kegemaran kami.Selain itu, cat kapur ini basah hanya dalam 12 jam dan boleh dicampurkan atau dilapisi dengan cat susu yang terdapat di General Finishes. Sealer tidak diperlukan kecuali digunakan pada kabinet dapur, dan cat kapur ini dapat disembur dengan udara termampat di seluruh barang dalaman.

penyelesai terbaik
Mengapa Kita Menyukainya
 • Bekas 1-pint atau 1-galon
 • Dua puluh warna yang berbeza
 • Boleh dicampurkan atau berlapis
 • Sealer tidak diperlukan
 • Kemasan kapur halus dicapai
Jenis Cat Isipadu 1 Pint, 1 Gelen Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

General Finishes MBPQ Chalk Style Paint menawarkan beberapa pilihan warna yang hebat yang membangkitkan palet warna tradisional Amerika dan Britain, dengan sedikit warna Skandinavia, yang menawarkan beberapa warna yang kaya.

Penilaian Penyunting

7.Cat No.8 Chalk Finish Rumah

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rumah No.8 Chalk Finish Paint adalah cat aksen kapur dan mineral yang terdapat dalam sembilan warna yang berbeza, termasuk Havana, Sea Glass, dan Urban Grey. Cat ini mencapai kemasan cat jenis kapur halus, lengkap dengan lekatan terkemuka di industri.Sebarang kekacauan dapat dibersihkan dengan cekap dengan sabun dan air sederhana, sementara persiapan tidak diperlukan untuk kebanyakan permukaan. Untuk menggunakan cat kapur ini, cukup ikuti proses dua langkah dengan melukis dan kemudian dilekatkan dengan PolyUrethane, PolyAcrylic, atau Wax.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Cat aksen kapur dan mineral
 • Sembilan warna berbeza
 • Kemasan kapur halus
 • Bersihkan sebarang kekacauan dengan sabun dan air
 • Tidak diperlukan persiapan untuk kebanyakan permukaan
Jenis Cat Isipadu 1 suku Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

House No.8 Chalk Finish Paint menawarkan beberapa warna halus, terinspirasi oleh warna biru dan hijau, memberikan pilihan bergaya untuk anda.

Penilaian Penyunting

8.Chalky Chicks Chalk Finish Paint

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Anak ayam Chalky Chalk Finish Paint boleh dibeli dalam bekas 16 oz atau 32 oz, yang menampilkan sekitar 45 pilihan warna yang berbeza untuk memastikan bahawa terdapat warna cat kapur untuk semua orang.sabun pencuci tekanan

Kegemaran kami adalah DC Blue, yang memberikan warna biru laut yang kaya lengkap dengan konsistensi kapur yang halus. Cukup sapukan ke permukaan anda dan perhatikan ketika bentuk kapur halus terbentuk ketika permukaan anda mengering.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bekas 16 oz atau 32 oz
 • 45 pilihan warna yang berbeza
 • Pelbagai warna
 • Penampilan halus
 • Penampilan profesional
Jenis Cat Isipadu 16 oz, 32 oz Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

Chalky Chicks Chalk Finish Paint menyediakan pelbagai warna agar sesuai dengan keperluan projek cat kapur anda.

Penilaian Penyunting

9.Dixie Belle Paint Company Chalk Paint

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dixie Belle Paint Company Chalk Paint tersedia dalam bentuk 8 oz, 16 oz, dan 32 oz, menawarkan cat yang mudah digunakan yang memberikan kemasan kapur yang halus. Kemasan yang kaya rata dibuat sementara tidak perlu pengamplasan atau penyiraman.Dixie Belle Paint Company Chalk Paint juga tidak mengandungi VOC, meningkatkan sifat mesra pengguna. Di samping itu, cat kapur ini dibuat di Amerika Syarikat, memastikan kualiti yang menyeluruh.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Terdapat pelbagai pilihan saiz
 • Kemasan kapur halus
 • Tidak ada pengamplasan atau pelapisan
 • Tanpa VOC
 • Buatan Amerika Syarikat
Jenis Cat Isipadu 8 oz, 16 oz, 32 oz Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

Dixie Belle Paint Company Chalk Paint boleh dibeli dalam tiga pilihan ukuran yang berbeza, sesuai dengan keperluan projek dan keinginan anda.

Penilaian Penyunting

10.KILZ 00004404 Cat Gaya Kapur Dalaman

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

KILZ 00004404 Interior Chalk Style Paint tersedia dalam pilihan ukuran 1-Quart, dengan lapan belas pilihan warna yang tersedia, menjadi cat kapur yang sesuai untuk permukaan kayu, konkrit, logam, atau batu tuang baru.Warna termasuk Blue Swedish, Authentic Navy, dan Platinum Ring, menyediakan pelbagai pilihan warna yang bergaya dan kontemporari.Cat kapur ini sangat sesuai untuk projek seperti perabot menaiki basikal, sesuai untuk hampir setiap permukaan dengan persiapan yang sangat sedikit. Selain itu, liputan tebal dan menyembunyikan ketidaksempurnaan dengan baik, dengan satu lapisan cukup untuk kebanyakan permukaan, walaupun beberapa permukaan mungkin memerlukan dua lapisan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pilihan ukuran 1-Kuart
 • Lapan belas pilihan warna
 • Pilihan kontemporari
 • Menyembunyikan ketidaksempurnaan
 • Sesuai untuk kebanyakan permukaan
Jenis Cat Isipadu 1 suku Waktu Kering 1 jam
Keputusan kami

KILZ 00004404 Interior Chalk Style Paint menawarkan beberapa warna kontemporari yang hebat, membantu anda menaikkan perabot dan barang lama anda.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Cat Kapur

Cat kapur adalah cat pilihan moden dan kontemporari untuk penunggang kenderaan vintaj yang ingin menukar perabot mereka yang menggigil menjadi perabot menaik yang cantik dan unik menggunakan cat untuk perabot . Cat kapur menghasilkan kemasan licin dan berkapur yang kelihatan hebat di peti laci, meja, dan kerusi, dengan menggunakan warna unik dan kombinasi warna khas untuk mencapai rumah impian anda.

Jenis cat kapur

Bagi individu yang mahukan kemasan yang cepat dan konsisten, penggunaan cat cat semburan cat kapur mungkin merupakan pilihan terbaik. Cat kapur semburan akan mencapai kemasan yang halus dan seragam, walaupun, bagi individu yang menginginkan penampilan cat kapur yang lebih vintage, cat kapur tradisional mungkin merupakan pilihan yang lebih bijak.

Konsistensi cat kapur akan berbeza bergantung pada komposisinya. Asas lateks vinil atau asas getah akrilik akan memberikan konsistensi yang berbeza-beza. Konsistensi yang lebih nipis dapat memberikan penampilan cat kapur yang lebih vintage dan realistik, sedangkan konsistensi yang lebih tebal dapat menghasilkan penampilan yang lebih kontemporari hanya dalam satu lapisan.

Di samping itu, konsistensi yang lebih nipis dapat digunakan dengan mudah dengan pistol semburan yang dapat membantu mencapai penampilan yang lebih profesional.Permohonan

Semasa meletakkan cat kapur ke perabot atau barang pilihan anda, menggunakan cat kapur dengan kuas cat dapat membuat Anda menggunakan aplikasi yang menyeluruh, walaupun anda harus berhati-hati agar anda tidak meninggalkan sapuan kuas yang kelihatan di perabot anda. Sekiranya mengecat sekeping kayu, maka mungkin berguna bagi anda untuk mengikuti butiran kayu untuk mencapai aplikasi yang lebih semula jadi.

Menggunakan roller adalah kaedah yang lebih pantas, dan berguna untuk perabot besar seperti almari pakaian. Walau bagaimanapun, bergantung pada konsistensi cat kapur, cat mungkin terlalu tebal untuk digunakan penggelek cat . Pistol cat mungkin merupakan pilihan yang masuk akal untuk cat yang lebih nipis, mencapai kemasan yang halus, asalkan anda mempunyai tangan yang stabil dan profesional.

Warna

Warna yang anda pilih untuk cat kapur anda akan bergantung sepenuhnya pada skema warna di seluruh kediaman anda di samping citarasa dan citarasa anda. Contohnya, anda boleh memilih warna putih yang bergaya sebagai pilihan cat kapur yang halus, jika anda mahu memainkannya dengan selamat.

Sekiranya anda ingin mencuba warna yang lebih berani, maka warna biru dan hijau kini menjadi warna terpanas pada pemandangan hiasan dalaman, dari pirus cantik hingga teal dan hijau pudina, hingga nada biru tua yang kaya dan kaya.

termostat terprogram terbaik 2019

Sekiranya anda lebih suka corak bunga, nuansa pastel, dan nuansa bersahaja di seberang bilik anda, maka mungkin cat kapur akan memberi warna rumah anda dengan berkesan. Walaupun, jika anda lebih suka warna dan perabot tradisional, yang diilhami oleh corak dan gaya tradisional Amerika dan Inggeris, warna biru laut yang kaya akan kelihatan mewah di kediaman anda.Perabot

Apakah perabot terbaik untuk menaikkan dengan cat kapur? Jawapan yang jujur ​​adalah apa-apa perabot kayu yang anda miliki di rumah anda, terutamanya jika warna kayu sudah pudar dan nampaknya ia dapat dilakukan dengan pernis atau perawatan lembut yang lembut.

Banyak orang menaiki meja kopi, rak buku, dan peti di ruang tamu mereka, meja makan dan kerusi di ruang makan mereka, dan kemudian almari dan peti laci di dalam bilik tidur mereka. Mana-mana warna cat kapur boleh didapati sesuai dengan skema warna anda dan perabot tertentu, mengubah kediaman anda melalui satu perabot upcycled pada satu masa.

Bagaimana membuat Chalk Paint?

Terdapat banyak jenis cat kapur yang kini ada di pasaran, tersedia dalam bentuk cat atau cat semburan. Cat kapur ini cepat dan cekap untuk digunakan dan digunakan pada permukaan anda, walaupun boleh membuat cat kapur anda sendiri di rumah.

Cukup campurkan satu ⅓ cawan Plaster of Paris bersama dengan ⅓ cawan air sejuk, kacau sehingga campuran benar-benar halus. Campurkan campuran ini dengan 1 cawan cat lateks, kacau hingga sebati.

Bagaimana cara menggunakan Chalk Paint?

Sebelum menggunakan cat kapur, pastikan bahawa anda telah membersihkan barang dan permukaannya dengan teliti. Pastikan barang kering sepenuhnya. Sebilangan besar cat kapur tidak memerlukan anda mengoleskan barang atau gunakan buku asas . Walau bagaimanapun, penyediaan tambahan seperti itu tidak akan merugikan projek anda dan dapat meningkatkan hasilnya.

Semasa menggunakan cat kapur anda, gunakan sikat untuk mengisi bahagian tepi dan kawasan kecil dan terperinci terlebih dahulu, diikuti dengan velor roller untuk melukis lapisan halus di kawasan yang lebih besar item tersebut. Sebilangan cat kapur hanya memerlukan satu lapisan, tetapi sekali lagi ini berbeza bergantung pada cat dan barang yang dilukis.

Apa itu Chalk Paint?

Cat kapur terutama digunakan pada perabot untuk menaikkan barang, mewujudkan penampilan berkapur yang halus. Kapur cat tidak boleh dikelirukan dengan cat papan tulis , bagaimanapun; cat kapur tidak boleh ditulis seperti cat papan tulis dan digunakan untuk membuat penampilan vintaj dan klasik.Petua Pakar

Untuk kemasan sempurna tanpa cela, gunakan roller velor. Anda akan memperoleh penampilan profesional yang halus dan tahan lama di semua perabot berkitar tinggi anda.

Adakah kamu tahu?

Sekiranya anda ingin mengecat perabot anda setelah menggunakan cat kapur, tunggu sekurang-kurangnya 24 jam. Kapur anda perabot yang dicat akan memakan masa sekitar 30 hari untuk menyembuhkan sepenuhnya, walaupun anda seharusnya dapat mengeringkannya setelah 24 jam penuh.