Alat Kuasa

10 Nailer Finish Terbaik untuk Kerja Kayu pada tahun 2020

Finish Nailer terbaikalat direka bentuk untuk membentuk kuku dan papan trim yang lebih kecil ke dalam pemasangan dengan mudah. Kuku nipis digerakkan melalui papan pemotong ke kayu keras, papan lapis atau bahan kayu lain. Ini jauh lebih pantas daripada menggunakan atukul standarddan paku dan paku akhir direka untuk kegunaan satu tangan yang membiarkan tangan anda yang lain bebas memegang cetakan dan hiasan di tempat.



Isi kandungan



Lihat Nailer Finish Terbaik di Pasar, Di Bawah.

1.Hitachi NT65MA4

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheHitachi NT65MA4Angle Finish Nailer tahan lama dan berkesan untuk memasang cetakan trim dan selongsong tingkap atau pintu. Nailer penamat ini menerima paku 15 gauge yang panjangnya antara 1-1 / 4 inci hingga 2-1 / 2 inci pada 34 inci. Majalah bersudut membolehkan pengendali bekerja di sudut yang ketat dan ruang terkurung dengan mudah. Paku mudah dimuat dan memerlukan sehingga 100 paku sekaligus.



Dail penyesuaian pemacu bebas alat terletak di bawah pencetus cengkaman pegangan elastomerik. Bergantung pada ketumpatan bahan dan tekanan udara yang diperlukan, penyesuaian dapat dilakukan. Kuku kemudian boleh dipasang secara konsisten untuk kawalan yang lebih baik dan kemasan profesional. Ekzos 360 darjah yang boleh disesuaikan sepenuhnya harus dijauhkan dari pengguna setiap saat untuk mengelakkan serpihan dan minyak.

Penyelesai akhir ini memerlukan pelinciran sesekali dengan minyak untuk memastikan alat ini berfungsi di puncaknya. Suis pengaktifan selektif membolehkan pengancing berurutan atau kontak tanpa memerlukan alat tambahan. Kuku penamat ini dilengkapi dengan butang pelapik udara yang unik yang terletak di atas cengkaman. Lap udara membolehkan udara dikeluarkan dari lubang di bahagian depan alat. Habuk dan serpihan dapat dibersihkan dari permukaan kerja menggunakan ciri ini.

bull 51619 ulasan
Mengapa Kita Menyukainya
 • Lap udara yang bersepadu
 • Suis Pengaktifan Selektif
 • Portal ekzos boleh laras
 • Dail pemacu tanpa alat
 • Majalah bersudut 34 darjah
Berat4.2 paunDimensi16.9 x 4.8 x 15 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Produk inovatif dari Hitachi yang penuh dengan ciri. Alat ini beratnya hanya 4.2 lbs dan mempunyai majalah bersudut untuk membolehkan pengguna masuk ke ruang yang ketat dengan lebih selesa dan tanpa tekanan. Untuk kegunaan profesional di rel kerusi, selongsong tingkap dan hiasan luar.

Penilaian Penyunting

dua.Kit DEWALT DC618K

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Nailer Finish Bersudut Dewalt DC618KKitmempunyai keseimbangan keseluruhan yang baik dan akan menangani sebarang pekerjaan dengan mudah. Reka bentuk enjin membolehkan alat ini berfungsi dengan pantas dan konsisten pada kedua-dua sendi yang keras dan lembut. Tidak perlu lagi mencabut kuku yang macet dengan pemutar skru atau sepana alat dengan alat hidung yang sangat mudah diakses, anda boleh melepaskan kuku yang macet dengan cepat. Majalah pemuat belakang bersudut 20 darjah boleh mengambil hingga 120 kuku DEWALT dan Paslode.



Ciri keselamatan penguncian perjalanan kenalan membolehkan pemicu dilumpuhkan ketika tidak digunakan. Nailer penamat ini mempunyai pilihan antara dua mod; penempatan berurutan setiap mod operasi kuku atau lebam untuk kelajuan maksimum. Dail enam kedudukan membolehkan anda memilih tetapan kedalaman terbaik untuk pelbagai jenis aplikasi tanpa perlu memperoleh semula setiap tetapan kedalaman.

Dengan berat 8.5 paun, paku ini sedikit lebih berat daripada rakan sejawatnya tetapi masih cukup ringan untuk bergerak dengan mudah. Satu set lampu LED yang bersepadu memungkinkan penempatan yang sempurna di kawasan dengan cahaya rendah atau gelap. Nailer penamat ini dilengkapi standard dengan bateri XRP 18V dan pengecas satu jam. Bateri XRP dapat digunakan dengan alat DEWALT 18V lain yang memungkinkan anda memperluas sistem alat anda dengan menambahkan alat tanpa kabel lain dari DEWALT.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bateri dikendalikan
 • Lampu LED Bersepadu
 • 2 mod operasi
 • Dail kedudukan 6
 • Kapasiti 120 kuku
Berat8.5 paunDimensi12.5 x 4.2 x 12.8 inciKapasiti Majalah120 kepingSumber kuasaDikuasakan Bateri
Keputusan kami

Ini pasti merupakan tambahan premium untuk rangkaian alat Dewalt Cordless. Selesaikan pekerjaan seperti profesional setiap masa dan tanpa gangguan kabel gas atau pemampat. Kuku akhir ini dilengkapi dengan jaminan terhad tiga tahun dan jaminan perkhidmatan dua tahun dan dikendalikan dengan bateri. Bateri 18V boleh digunakan dengan alat tanpa wayar 18V DEWALT lain yang menjadikannya sempurna untuk pekerjaan di mana tidak ada sumber kuasa yang tersedia.

Penilaian Penyunting

3.NuMax SFN64

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheNuMax SFN64Straight Finish Nailer direka untuk menembak kuku kemasan lurus 16 gauge di mana sahaja dari 1 hingga 2.5 inci. Nailer kemasan lurus ini sangat sesuai untuk menyelesaikan projek dalaman dan luaran. Ia dapat digunakan pada cetakan kasut dan mahkota serta casing tingkap atau cetakan rel kerusi. Terima kasih kepada alat pengukur kecil paku yang pada dasarnya menghilang ke kayu, anda akan menghabiskan lebih sedikit masa untuk mengisi dan mengorek lubang. Walaupun kuku ini berukuran kecil, mereka cukup kuat dan akan menjadi bahagian penting dalam kotak alat anda.



Ekzos 360 darjah yang bebas alatan dan laras dengan mudah mengarahkan habuk dan serpihan menjauhi pengguna dan hujung tanpa pelindung melindungi permukaan kerja yang sensitif. Nailer akhir ini mempunyai silinder reka bentuk aluminium ringan dengan pisau pemacu satu bahagian dan cincin o getah untuk ketahanan tambahan. Mod penembakan berurutan direka untuk menembakkan pengikat tunggal pada satu masa, yang membolehkan anda meletakkan pengikat dengan tepat setiap masa. Untuk ketepatan tambahan, kami mengesyorkan menggunakan atahap dengan laseruntuk penempatan yang betul setiap masa.

Kedalaman menembak disesuaikan untuk setiap projek, memastikan kedalaman pemanduan yang konsisten setiap masa. Selak pelepas cepat yang disatukan membolehkan anda mengakses dan menghilangkan kemacetan dengan mudah tanpa perlu melepaskan paku akhir. Majalah berkapasiti tinggi boleh mengambil hingga 100 kuku kemasan lurus yang bermaksud jangka masa kerja yang lebih lama antara muat semula dan penutup anti debu menjaga bahagian dalaman alat anda tetap bersih, walaupun semasa penyimpanan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • N 'Pemasangan NPT
 • Tudung anti debu
 • Majalah berkapasiti tinggi
 • Hubungan keselamatan tanpa mar
 • Api berturutan
Berat4.5 paunDimensi3.2 x 11.5 x 12.5 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Yang mesti ada untuk setiap bengkel atau profesional yang berurusan dengan aplikasi trim dan cetakan. Majalah berkapasiti tinggi boleh mengambil hingga 100 kuku kemasan lurus yang bermaksud jangka masa kerja yang lebih lama antara muat semula dan penutup anti debu menjaga bahagian dalaman alat anda tetap bersih, walaupun semasa penyimpanan.

Penilaian Penyunting

Empat.BOSTITCH N62FNK-2

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Nailer BOSTITCH 62FNK-2 memberikan penamat profesional setiap masa. Ini adalah alat terbaik untuk mengurus perincian yang lebih baik. Kuku akhir ini dilengkapi dengan pilihan empat petua profil bersudut untuk memastikan kemasan yang murni dan pemanduan terbaik. Nailer akhir ini mempunyai pemampat bebas minyak yang memudahkan penyelenggaraan dan bebas kekacauan. Paku ini mempunyai tetapan kedalaman kuku yang boleh disesuaikan dan jarak operasi 70 hingga 120 PSI.



Anda boleh menghubungi dengan mudah pada kedalaman yang betul atau pelbagai aplikasi seperti kayu keras yang mencabar. Majalah bebas alat ini mempunyai 130 paku berukuran panjang 1,25 hingga 2,25 inci. Ini bermakna anda boleh bekerja dalam jangka masa yang lama sebelum perlu memuat semula yang menjadikan pekerjaan lebih cepat dan konsisten. Majalah itu dapat dibuang dengan mudah, yang menjadikan pembaikan kesesakan cepat dan sederhana.

Berkat pembinaan magnesium, nailer ini beratnya hanya 3.8 paun dan cukup ringan untuk digunakan untuk jangka masa yang panjang atau untuk aplikasi overhead seperti penutup gantung dan pemasangan mahkota pemasangan. Nailer dilengkapi dengan sarung pelindung untuk penyimpanan yang selamat semasa tidak digunakan atau ketika diangkut. Paku ini dilindungi oleh jaminan terhad tujuh tahun dan dilengkapi standard dengan empat petua profil, tanpa petua dan pengikat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Operasi bebas minyak
 • Majalah yang boleh ditanggalkan
 • Kapasiti 130 majalah kuku
 • Panduan kedalaman boleh laras
 • Magnesium ringan
Berat9.8 paunDimensi16.5 x 14.6 x 4.3 inciKapasiti Majalah130 kepingSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Ini adalah alat terbaik untuk mengurus perincian yang lebih baik. Selesaikan sebarang projek dengan kemas dan konsisten setiap kali dengan ringan dan senang digunakan. Sesuai untuk memasang aplikasi overhead seperti kabinet dan cetakan mahkota

Penilaian Penyunting

5.Paslode 902400

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

ThePaslode 902400Cordless Finish Nailer menampilkan Sistem Dalam-Can baru yang lebih senang dipasang untuk penggunaan yang boleh dipercayai. Nailer ini mempunyai berat 4.5 lbs dengan bateri yang disertakan sehingga menjadikannya sangat ringan dan senang dikendalikan. Kedalaman Pro-gred penyesuaian pemacu untuk memandu 1-1 / 4 - 2-1 / 2 inci, kuku penamat bersudut 16 tolok. Tidak ada hos atau pemampat yang diperlukan untuk model ini yang memungkinkan kebebasan penggunaan sepenuhnya.



Paku ini dilindungi oleh jaminan pengeluar selama 5 tahun dan dilengkapi dengan beg plastik yang tahan lama untuk memastikan unit anda selamat dan bersih semasa tidak digunakan. Teknologi Lithium-ion membolehkan pengurusan kuasa yang lebih baik dan masa pengecasan yang lebih pendek. Paku ini mempunyai kunci bateri hidup / mati untuk menjimatkan kuasa lebih jauh yang bermaksud anda boleh bekerja untuk jangka masa yang lebih lama sebelum memerlukan pengecasan.

Hujung tanpa mar melindungi permukaan daripada lekukan dan calar sementara majalah sudut menjadikannya lebih mudah untuk bekerja di tempat yang terkurung. Majalah ini mempunyai kapasiti kuku hingga 100 kuku dan umur sel bahan bakar akan bertahan hingga sekitar 1200 paku. Anda memerlukan masa satu jam untuk melakukan pengecasan, yang bermaksud anda menghabiskan lebih banyak masa bekerja daripada latihan anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bateri dikendalikan
 • Berat ringan
 • Kapasiti 100 majalah kuku
 • 1 jam masa pengecasan pantas
 • Operasi bebas minyak
Berat4.5 paunDimensi17 x 17 x 5.5 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaDikuasakan Bateri
Keputusan kami

Paku ini semestinya alat tanpa kerumitan. Ia bertenaga bateri, yang bermaksud tidak lagi bergelut dengan pemampat dan kabel pemanjangan. Cukup putar suis dan anda sudah bersedia untuk pergi. Sangat baik untuk hiasan pintu dan tingkap serta pemodelan panel dan mahkota.

Penilaian Penyunting

6.DEWALT D51257K

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheDEWALT D51257K16 Gauge Finish Nailer adalah unit pneumatik yang digerakkan oleh udara termampat dan dapat dijalankan pada tekanan operasi 70 hingga 120 PSI. Majalah ini boleh memuat hingga 100 kuku penamat ukuran 16 dan menerima panjang kuku dari 1 inci hingga 2 dan setengah inci. Paku ini tidak menggunakan minyak yang mengurangkan kemungkinan kesan noda pada projek siap anda. Ekzos berputar 360 darjah disesuaikan dengan mudah untuk memastikan habuk kayu, kelembapan dan serpihan runtuh dari anda.



Penyesuaian kedalaman kuku terletak tepat pada alat yang bermaksud perjalanan lebih sedikit ke dan dari pemampat. Ciri hujung tanpa mar memastikan permukaan projek anda selamat dari lekuk dan calar sementara bahagian depan paku kuku terbuka dengan mudah untuk mengeluarkan pengikat yang macet dengan selamat. Kunci pencetus memastikan bahawa pistol kuku selamat digunakan untuk semua orang di sekitarnya. Oleh kerana senapang kuku di udara, tidak perlu bateri mahal atau masa pengisian yang lama semasa projek anda sedang menunggu.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bebas minyak
 • Pneumatik
 • Kuasa udara termampat
 • Kapasiti 100 pengikat majalah
 • Majalah sudut lurus
Berat3.9 paunDimensi13.5 x 4.5 x 15 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Nailer ini menggunakan semua ciri yang anda dapati pada penyelesai kuku yang lebih besar dan lebih mahal. Terjangkau dan mudah digunakan, ini adalah alat terbaik untuk sesiapa sahaja yang mencari pilihan yang lebih murah tetapi boleh dipercayai. Ini adalah paku berkualiti asli yang dapat digunakan pada berbagai aplikasi seperti cetakan mahkota dan karya terperinci lain yang mungkin anda fikirkan.

Penilaian Penyunting

7.Sense 4G0001N

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheSense 4G0001N15 Gauge Finish Nailer ringan tetapi tahan lama berkat penutup perumahan magnesiumnya. Kuku ini telah direka bentuk semula dengan pemacu jangka panjang dan badan utama yang baru serta jangkauan pencetus baru dan lebih baik. Teknologi NeverLube bermaksud bahawa anda tidak perlu melumasi senapang kuku ini dan anda tidak perlu bimbang tumpahan minyak merosakkan projek anda. Teknologi kait EZ-Clear membolehkan pengguna membersihkan sebarang pengikat yang macet dengan selamat dan senang dan dua alas No-Mar melindungi bahan dan permukaan kerja.



Ekzos boleh laras dapat berputar hingga 360 darjah untuk menjauhkan habuk dan serpihan dari muka pengguna. Cangkuk tali pinggang menyediakan simpanan yang mudah dan pembaris pembinaan bersepadu menguruskan pengukuran cepat. Nailer ini mempunyai reka bentuk ergonomik yang seimbang dengan cengkaman dan pemicu khas premium untuk memastikan keselesaan dan keyakinan maksimum semasa menggunakan alat ini.

Majalah sudut lurus boleh mengambil hingga 100 kuku pengukur 15 dan beroperasi dalam mod penembakan berurutan yang terhad. Tekanan operasi 70 hingga 120 PSI mendorong keluli terang dan tergalvani. Roda ibu jari penyesuaian dail menjamin pemacu yang tepat dari awal hingga akhir.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Udara berkuasa
 • Perumahan magnesium
 • Kedalaman pemacu boleh laras Thumb Wheel
 • Teknologi NeverLube
 • Selak EZ-Clear untuk membersihkan jem dengan cepat
 • Ekzos laras 360 darjah
Berat9.1 paunDimensi17.5 x 5.5 x 16 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Nailer ini membuat kerja ringan dari semua aplikasi penamat berkat bentuk ergonomiknya yang ringan dan reka bentuk yang seimbang. Dapatkan hasil yang tepat dan cekap tanpa merosakkan permukaan kerja anda. Lihat pekerjaan paling sukar hingga akhir dengan alat yang direka khas ini.

Penilaian Penyunting

8.BOSTITCH BTFP71917

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheBOSTITCH BTFP7191716 GA Finish Nailer Kit memacu 16 kuku GA berukuran 1-1 / 4 inci hingga panjang 2-1 / 2 inci. Hidung yang lebih kecil memberikan penempatan kuku yang mudah dengan menggunakan Teknologi Titik Pintar dan operasi bebas minyak mengurangkan risiko tumpahan minyak pada permukaan yang sudah siap. Mekanisme pelepasan jem bebas alat memungkinkan penyingkiran pengikat yang macet dengan selamat dan mudah. Ciri Dial-a-Depth menyediakan pemindaian balik kuku yang terkawal sementara sistem pemicu yang dipilih membolehkan operasi berurutan atau hubungan.



Ekzos laras 360 darjah menjauhkan habuk dan serpihan dari wajah anda semasa bekerja dan cangkuk tali pinggang boleh laras dilengkapi dengan pensil bersepadu untuk pengukuran dan penandaan tanpa gangguan. Ukuran kepala yang 80 peratus lebih kecil membolehkan pengguna mencapai ruang yang rapat dan dengan mudah melihat ke mana kuku dipacu memberikan jarak permukaan kerja yang lebih baik.

Smart Point membolehkan pengguna menggerakkan alat tanpa menumbuk permukaan kerja, mengurangkan kerosakan pada permukaan kerja yang telah selesai. Dengan berat hanya 3.9lbs, paku ini sangat ringan yang menjadikannya alat penamat terbaik untuk pekerjaan overhead.

selamat haba inframerah
Mengapa Kita Menyukainya
 • Teknologi Titik Pintar
 • 80% saiz kepala lebih kecil
 • Bebas minyak
 • Kawalan Dail-a-Depth
 • Pencetus yang boleh dipilih
Berat3.9 paunDimensi14.4 x 14 x 5.4 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Inovasi yang sangat baik dari BOSTITCH dari segi ciri dan saiz. Saiz kepala yang lebih kecil memungkinkan untuk mencapai ruang yang ketat sambil tetap menjaga keterlihatan permukaan kerja. Alat kecil yang bagus digunakan untuk menambahkan sentuhan akhir pada projek.

Penilaian Penyunting

9.BOSTITCH BTFP72156

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheBOSTITCH BTFP72156Angle Finish Nailer mempunyai hidung lebih kecil 80 peratus yang bermaksud penempatan kuku lebih mudah kerana penglihatan yang lebih baik. Tidak perlu menolak projek untuk digerakkan, menyebabkan lebih sedikit kerosakan pada projek akhir anda. Nailer ini memacu 15 GA 'FN' gaya Angle Finish Nails dari panjang 1-1 / 4 inci hingga 2-1 / 2 inci. Ciri pelepasan jem tanpa alat membolehkan pengguna membuang pengikat yang macet dengan selamat dan mudah tanpa memerlukan alat tambahan.



Terima kasih kepada kawalan pelarasan DIAL-A-Depth tanda dagang, kuku dapat dengan tepat merenung kembali. Kepala bersudut yang lebih kecil membolehkan paku berfungsi di tempat yang ketat dan sempit. Ini juga menjadikannya lebih mudah untuk melihat dengan tepat di mana kuku digerakkan yang merupakan ciri yang sangat baik ketika bekerja di ruang terkurung atau pada sudut yang tidak normal.

Pencetus yang dipilih membolehkan pilihan mod urutan atau hubungan. Dengan berat 4.32 paun, paku ini sedikit lebih berat daripada model BOSTITXCH lain tetapi masih cukup ringan untuk digunakan dalam projek overhead berkat reka bentuknya yang bersudut yang memberikan jangkauan terbaik di ruang yang rumit.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk bersudut
 • Operasi bebas minyak
 • Penglihatan yang lebih baik
 • 16 'pada tolok tengah
 • Kawalan DIAL-A-DEPTH
Berat8.6 paunDimensi4.3 x 3.8 x 12.1 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Nailer yang baik secara keseluruhan dengan kekuatan yang baik dan harga yang lebih baik berbanding dengan rakan sejawatnya. Pemasangan seperti papan bawah mudah dicapai semasa menggunakan paku ini. Berkat kepala yang lebih kecil dan bersudut, pengguna kini dapat mengakses ruang yang sempit seperti sebelumnya.

Penilaian Penyunting

10.Freeman PFN1564

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheFreeman PFN156415GA Angle Finish Nailer adalah alat terbaik untuk menyelesaikan aplikasi yang lebih halus seperti cetakan atau kabinet. Terima kasih kepada perumahan aluminium Die-cast dan bahagian aluminium anodized yang menjadikannya sangat tahan lama namun ringan. Paku ini mempunyai penyesuaian kedalaman tanpa alat serta akses hidung untuk memudahkan penyekat pengikat yang macet. Reka bentuk bebas minyak menjadikan penyelenggaraan minimum dan ekzos laras 360 darjah menggerakkan habuk dan serpihan dari muka dan badan pengguna.



Ia serasi dengan pita 1-1 / 4 inci hingga 2-1 / 2 inci atau gam kuku 15 gauge. Kepala bersudut 34 darjah yang unik membolehkan pengancing tepat di kawasan kecil atau terkurung. Nailer udara ini dilengkapi standard dengan penutup debu dan penapis udara dalaman yang membolehkan operasi lebih bersih pada tekanan operasi antara 70 hingga 110 psi. Tutup debu menjadikan alat ini bersih dan bebas habuk semasa tidak digunakan atau semasa diangkut.

Nailer ini beratnya hanya 4.75lbs dan mempunyai pegangan pegangan yang lembut dan selesa, menjadikannya senang digunakan untuk jangka masa yang panjang atau dalam kedudukan yang canggung seperti aplikasi overhead. Ciri-ciri lain termasuk pencetus mod dua untuk pemilihan yang mudah antara dua mod penembakan. Petua No-Mar melindungi permukaan selesai anda daripada kerosakan semasa bekerja dan paku pas ke dalam sarung penyimpanan plastik untuk penyimpanan dan pengangkutan yang mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Petua tanpa mar
 • Udara berkuasa
 • Pencetus mod dwi
 • Reka bentuk bebas minyak
 • Pelepasan jem cepat
Berat6 paunDimensi18 x 14.5 x 4.5 inciKapasiti Majalah100pcsSumber kuasaUdara Bertenaga
Keputusan kami

Alat hebat yang dilengkapi dengan banyak ciri seperti majalah bersudut 34 darjah untuk membolehkan pengguna mencapai sudut yang ketat dengan mudah dan berkesan. Sesuai untuk melengkapkan projek seperti cetakan, rel kerusi, almari dan aplikasi kemasan lain. Ciri hujung No-mar melindungi projek anda dari kesan dan calar, memberikan anda projek yang siap secara profesional setiap masa.

Penilaian Penyunting

Soalan Panduan Pembeli

Apakah Finish Nailer yang paling hebat?

Kadang kala projek anda memerlukan paku akhir yang mempunyai sedikit kelengkapan daripada palu dan paku standard anda, ini adalah bagaimana anda tahu sudah waktunya untuk memikirkan mendapatkan paku penamat. Paku ini adalahalat kerja kayu terbaikkerana menyelesaikan projek kesayangan anda secara profesional. Bergantung pada pilihan anda, anda boleh memilih antara nailer penamat bertenaga udara dan tanpa wayar.

Melihat jenis projek yang akan anda lakukan akan membantu anda menentukan jenis kemasan yang anda perlukan. Produk inovatif dari Hitachi yang penuh dengan ciri-ciri, Hitachi NT65MA4 Angled Finish Nailer adalah alat terbaik di kelasnya.

Nailer penamat ini beratnya hanya 4.2 lbs dan mempunyai majalah bersudut untuk membolehkan pengguna masuk ke ruang yang ketat dengan lebih selesa dan tanpa regangan. Untuk kegunaan profesional di rel kerusi, selongsong tingkap dan hiasan luar.

Apa gunting kuku Finishing digunakan?

Alat-alat ini digunakan terutamanya untuk menyelesaikan kerja-kerja perincian yang lebih baik pada kebanyakan aplikasi kayu atau papan lapis. Kuku nipis mereka dapat ditembusi melalui papan pemotong dan ke kayu lembut dan keras. Perkara terbaik mengenai penyelesai selesai ialah mereka meninggalkan jejak kaki yang sangat kecil yang dapat diisi dengan mudah untuk kemasan yang lebih halus.

Paku kuku ini mempunyai hidung keselamatan yang perlu tertekan sebelum dicetuskan dan hujungnya tidak menghalang kuku merosakkan permukaan yang sedang anda kerjakan. Pada dasarnya, nailer akhir adalah versi yang lebih kecil dari bahagian kaunter senapang paku standard mereka.

Berapa saiz kuku penamat untuk Trim pintu?

Tangkai paku dikategorikan berdasarkan ketebalan atau 'tolok' kuku yang ditembaknya. Peraturannya adalah bahawa semakin besar bilangan tolok, semakin kecil paku yang digunakannya. Nailers yang menembak kuku trim terbesar adalah paku akhir dan berkisar antara 15 dan 16 tolok.

Untuk kemasan yang lebih halus pada penutup pintu, lebih baik menggunakan paku penamat dengan alat pengukur yang lebih besar yang bermaksud paku yang lebih kecil. Ini membuat kemasan lebih halus kerana kuku kecil hampir tidak meninggalkan lubang, membuat anda tidak cukup mengisi.

Berapa saiz Finish Nailer yang saya perlukan?

Berapa saiz Finishing Nailer yang saya perlukan?Tangkai paku dikategorikan berdasarkan ketebalan atau 'tolok' kuku yang ditembaknya. Peraturannya adalah bahawa semakin besar bilangan tolok, semakin kecil paku yang digunakannya. Nailer yang menembak kuku trim terbesar adalah paku akhir dan berkisar antara 15 dan 16 gauge.

Untuk kemasan yang lebih halus pada penutup pintu, lebih baik menggunakan paku penamat dengan alat pengukur yang lebih besar yang bermaksud paku yang lebih kecil. Ini membuat kemasan lebih halus kerana kuku kecil hampir tidak meninggalkan lubang, membuat anda tidak cukup mengisi.

Bolehkah Finish Nailer digunakan untuk Pembingkaian?

Penyelesai selesai lebih sesuai untuk projek yang lebih ringan dan sering digunakan untuk 'menyelesaikan' pekerjaan atau projek dengan kemas.Nailing bingkai lebih sesuaiuntuk pembingkaian, papan kayu dan kerja pertukangan utama. Ini sering menjadi tugas paling berat di pasaran. Nailer akhir boleh digunakan untuk melengkapkan trim dan cetakan setelah menggunakan nailer framing tugas yang lebih berat untuk menyelesaikan projek kayu besar.



Adakah semua Finish Nailers memerlukan Pemampat?

Tidak semua paku selesai dikendalikan dengan udara walaupun sebahagian besarnya kelihatan. Beberapa paku tanpa wayar menggunakan sel bahan bakar untuk pendorong kuku, yang perlu diganti setiap 500 paku atau lebih. Ini adalah kos tambahan yang tidak perlu anda hadapi semasa menggunakan pemampat.

Unit yang diisi dengan bateri tidak mempunyai syarat-syarat ini, menjadikannya pilihan terbaik untuk paku penamat tanpa wayar yang boleh digunakan di mana saja dan kapan saja selagi ia dicas.

Pilihan Teratas

Hitachi NT65MA4 Angled Finish Nailer tahan lama dan berkesan untuk memasang cetakan trim dan selongsong tingkap atau pintu. Paku ini menerima paku pengukur 15 yang panjangnya antara 1-1 / 4 inci hingga 2-1 / 2 inci pada 34 inci. Majalah bersudut membolehkan pengendali bekerja di sudut yang ketat dan ruang terkurung dengan mudah.

Paku mudah dimuat dan memerlukan sehingga 100 paku sekaligus. Nailer penamat ini adalah pilihan utama kami kerana majalah bersaiz kecil dan bersudut yang direka untuk masuk ke ruang terkurung. Berbanding dengan pelapis kuku lain di pasaran, yang satu ini menonjol kerana ciri khas seperti ekzos yang boleh disesuaikan sepenuhnya dan suis pengaktifan selektif.



Paku ini sangat mesra pengguna dan boleh memuat hingga 100 paku panjang dari 1-1 / 4 inci hingga 2-1 / 2 inci. Alat penamat yang boleh dipercayai dan konsisten untuk digunakan.

Pilihan Premium

Kit Dewail DC618K Cordless Angled Finish Nailer mempunyai keseimbangan keseluruhan yang baik dan akan menangani sebarang pekerjaan dengan mudah. Reka bentuk enjin membolehkan paku akhir berfungsi dengan cepat dan konsisten pada kedua-dua sendi yang keras dan lembut. Nailer penamat ini mempunyai pilihan antara dua mod; penempatan berurutan setiap mod operasi kuku atau lebam untuk kelajuan maksimum.

Papan enam kedudukan membolehkan anda memilih tetapan kedalaman yang tepat untuk pelbagai jenis aplikasi tanpa perlu memperoleh semula setiap tetapan kedalaman. Ini pasti merupakan tambahan premium untukJulat alat Dewalt Cordless. Selesaikan pekerjaan seperti profesional setiap masa dan tanpa gangguan kabel gas atau pemampat.



Nailer ini dilengkapi dengan jaminan terhad tiga tahun dan jaminan perkhidmatan dua tahun dan dikendalikan oleh bateri. Bateri 18V boleh digunakan dengan paku akhir tanpa wayar 18V DEWALT lain yang menjadikannya sempurna untuk pekerjaan di mana tidak ada sumber kuasa yang tersedia.

Nilai yang hebat

Yang mesti dimiliki untuk setiap bengkel atau profesional yang berurusan dengan aplikasi trim dan cetakan (klik di sini untuk alternatif). Majalah berkapasiti tinggi boleh mengambil hingga 100 kuku kemasan lurus yang bermaksud jangka masa kerja yang lebih lama antara muat semula dan penutup anti debu memastikan bahagian dalaman kuku selesai anda tetap bersih, walaupun semasa penyimpanan.

NuMax SFN64 Straight Finish Nailer direka untuk menembak kuku kemasan lurus 16 gauge di mana sahaja dari 1 hingga 2.5 inci. Nailer kemasan lurus ini sangat sesuai untuk menyelesaikan projek dalaman dan luaran. Ia dapat digunakan pada cetakan kasut dan mahkota serta casing tingkap atau cetakan rel kerusi.



Terima kasih kepada alat pengukur kecil paku yang pada dasarnya menghilang ke kayu, anda akan menghabiskan lebih sedikit masa untuk mengisi dan mengorek lubang. Walaupun kuku ini berukuran kecil, mereka cukup kuat dan akan menjadi bahagian penting dalam kotak alat anda. Apabila anda memerlukan nailer penamat yang cepat dan berkesan tetapi tidak akan merosakkan bank, jangan cari paku NuMax Straight finish. Seperti biasa, pastikan anda mengetahui peraturan keselamatan penggunaan peralatan ini,seperti yang dijelaskan oleh kajian ini.