Cat

10 Cat Lantai Garasi Terbaik pada tahun 2020Memiliki garaj di dalam kediaman anda boleh terbukti menjadi ruang berguna dengan banyak tujuan alternatif. Namun, ia juga boleh menjadi ruang yang menjemukan dan tidak terpakai yang secara diam-diam menyimpan begitu banyak potensi. Mengecat lantai garaj anda dapat menimbulkan kehidupan baru di rumah anda, membolehkan anda menyukai ruang garaj anda, dan mungkin juga mendorong anda untuk menggunakan ruang garaj anda sebagai ruang kerja atau ruang permainan yang tinggal untuk anak-anak. Cat lantai garasi tahan terhadap tumpahan dan keausan, memastikan bahawa anda menerima umur panjang dan ketahanan dari produk anda.

Kami telah mengkaji sepuluh cat lantai garaj terbaik yang ada di pasaran, membolehkan anda memutuskan cat lantai garaj mana yang paling sesuai untuk anda dan keperluan anda.

Isi kandunganLihat Cat Lantai Garasi Terbaik, Di Bawah.

1.Rust-Oleum 238466 Epoxy Shield

kuali panggang terbaik
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rust-Oleum 238466 Epoxy Shield adalah cat lantai garaj yang menyediakan lapisan epoksi berasaskan pelarut padat tinggi yang sangat sesuai untuk pelbagai lantai, seperti lantai garaj, lantai bengkel, dan lantai bawah tanah. Untuk setiap 1-galon cat garaj, anda akan mendapat liputan seluas 200 kaki persegi, memberikan lantai tahan lama yang berkualiti tinggi. Cat lantai garaj ini tersedia dalam empat warna yang berbeza, pasir gundukan, kelabu gelap, kelabu perak, dan merah jubin, masing-masing menawarkan lantai garaj berpola yang sesuai dengan ruang apa pun.Setelah mengecat lantai garaj anda, cat akan cukup kering seharian sehingga siap untuk lalu lintas kaki yang lebat, dan akan memakan masa sekitar empat hari sehingga siap untuk menahan kenderaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Luas 200 kaki persegi untuk setiap 1 gelen
 • Lantai tahan lama
 • Empat warna berbeza
 • Kemasan separa kilau
 • Pengeringan 1 hari untuk lalu lintas kaki, pengeringan 4 hari untuk kenderaan
Isipadu 2 x 1 gelen Selesai Separa kilau Tidak berbau Jangan
Keputusan kami

Liquid Rubber Foundation Sealant menawarkan cat lantai garaj yang selamat dan mudah digunakan tanpa sebarang pencampuran. Selain itu, tidak ada jangka hayat yang digunakan sehingga anda dapat menggunakan cat yang tersisa di kemudian hari.

Penilaian Penyunting

dua.Lapisan Jelas Konkrit Epoksi

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Konkrit Epoksi Clear Coat menyediakan asas yang jelas dengan nonskid, menyediakan semua yang anda perlukan untuk projek lantai garaj anda. Menawarkan cat garasi tanpa bau, cat ini juga tahan slip dan anti-mikrob. Epoxy Concrete Clear Coat terbukti sepuluh kali lebih tahan lama daripada warna serupa yang lain dan terdapat dalam bekas 3 galon. Meliputi lantai garaj yang lengkap akan memerlukan masa beberapa jam untuk mencapai kemasan yang sempurna. Selain itu, anda mendapat nilai wang yang sangat baik dengan jaminan seumur hidup yang hebat.Mengapa Kita Menyukainya
 • Pangkalan yang jelas
 • Tiada bau
 • Tahan slip
 • Bekas 3 galon
 • Jaminan seumur hidup
Isipadu 3 gelen Selesai Jelas Tidak berbau Ya
Keputusan kami

Semasa mengadopsi projek baru seperti mengecat lantai garaj, anda mungkin perlu membeli peralatan dan aksesori tambahan yang boleh membingungkan dan dapat meningkatkan kos dengan ketara. Dengan Epoxy Concrete Clear Coat, anda menerima semua peralatan yang anda perlukan untuk mengecat lantai garaj anda.

Penilaian Penyunting

3.Rust-Oleum 203007 Epoxy Shield

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rust-Oleum 203007 Epoxy Shield adalah cat lantai garaj yang tersedia dalam warna kelabu atau tan, menawarkan permukaan yang keras, sukar, dan tahan lama yang melindungi dari lecet dan noda. Memberikan bau yang rendah, komposisi yang mesra pengguna, sebarang kekacauan dapat dibersihkan dengan sabun dan air sederhana. Menggunakan cat lantai garaj ini dapat mengubah ruang anda dengan serius, mencapai kemasan satin yang cantik dan senang dibersihkan dan dijaga. Tambahan pula, lantai garaj anda boleh menjadi ruang yang boleh digunakan dan ruang yang anda sukai.Mengapa Kita Menyukainya
 • Dua pilihan warna yang berbeza
 • Melindungi dari lecet dan noda
 • Bau rendah
 • Selesai satin
 • Mudah dijaga
Isipadu 1 gelen Selesai Satin Tidak berbau Jangan
Keputusan kami

Rust-Oleum 203007 Epoxy Shield memberikan kemasan satin yang indah untuk lantai garaj anda, mengubah ruang anda dan memperbaiki kediaman anda dengan sangat banyak.

Penilaian Penyunting

Empat.Rust-Oleum 261845 EpoxyShield

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rust-Oleum 261845 EpoxyShield adalah cat lantai garaj yang terdapat dalam tiga warna berbeza: kelabu, tan, dan tan dengan VOC rendah. Formula dua bahagian ini menjadikan pangkalan yang hebat dan tahan lama untuk garaj anda, yang juga boleh digunakan di lantai di bengkel atau ruang bawah tanah anda. Cat lantai garaj ini mencapai kemasan profesional yang senang dijaga dan dibersihkan, memberikan perlindungan yang hebat dari pewarnaan dan tumpahan bahan kimia. Rust-Oleum 261845 EpoxyShield mengering dalam slot 24 jam, siap untuk lalu lintas kaki.panel solar mudah alih

Walau bagaimanapun, cat lantai garaj memerlukan masa sehingga 72 jam untuk cukup kering untuk menahan kenderaan. Tambahan pula, dengan cat lantai garaj ini, anda akan memperoleh kemasan semi-gloss yang membolehkan kilauan dan kilauan lembut melintasi permukaan lantai anda. Dengan kit cat lantai garaj ini, anda boleh mendapat liputan sehingga 500 kaki persegi.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tiga warna berbeza
 • Pilihan VOC rendah
 • Perlindungan lantai yang hebat
 • Bersinar lembut
 • Liputan seluas 500 kaki persegi
Isipadu 1 gelen Selesai Separa kilau Tidak berbau Jangan
Keputusan kami

Cat lantai garasi Rust-Oleum 261845 EpoxyShield menawarkan variasi warna tan VOC yang rendah, memastikan bahawa ada pilihan yang tepat untuk semua orang.

Penilaian Penyunting

5.Kit Lantai Garasi Rust-Oleum 251966

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Rust-Oleum 251966 Garage Floor Kit menawarkan pilihan gloss kelabu atau tan, menyediakan lantai garaj yang siap secara profesional yang memberikan ketahanan terhadap bahan kimia dan panas. Sebarang kekacauan dapat dibersihkan dengan mudah dengan sabun dan air tulen sambil mengeluarkan bau yang sangat rendah. Cat lantai garaj ini tidak memerlukan primer dan meliputi sekitar 250 kaki persegi untuk setiap 1 gelen cat dicampur dengan 1 liter pengaktif. Rintangan kuat terhadap banyak bahan seperti petrol, pengambilan tayar panas, antibeku, dan minyak motor. Pada akhirnya, anda mendapat kemasan profesional dan lantai yang senang dijaga.Mengapa Kita Menyukainya
 • Pilihan warna gloss kelabu atau tan
 • Rintangan terhadap banyak bahan kimia
 • Bersihkan kekacauan dengan mudah
 • Meliputi 250 kaki persegi untuk setiap gelen
 • Kemasan profesional
Isipadu 1 gelen Selesai Gloss Tidak berbau Jangan
Keputusan kami

Rust-Oleum 251966 Garage Floor Kit menawarkan pilihan tan gloss yang menjadi kegemaran kami, menyediakan kemasan gloss yang mudah dibersihkan yang kelihatan hebat dan yang juga senang dijaga.

Penilaian Penyunting

6.Sealant Yayasan Getah Cecair

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Getah Cecair Foundation Sealant adalah cat lantai garaj yang dapat digunakan di permukaan bawah tanah, pondasi, dan permukaan lain. Tidak diperlukan pencampuran dengan bahan ini, memastikan cat mudah diaplikasikan dan cat yang masih ada dapat digunakan di kemudian hari, tanpa diminta masa kerja.Liquid Rubber Foundation Sealant menyediakan bahan mesra alam, tanpa pelarut sifar, VOC, atau bau berbahaya, menjadi produk yang selamat untuk manusia dan haiwan peliharaan. Kira-kira 50 kaki persegi per galon dicapai, sementara antara dua hingga empat lapisan diperlukan untuk mencapai kesan profesional yang diinginkan. Waktu pengeringan biasa adalah sekitar 24 - 48 jam.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tidak perlu pencampuran
 • Tiada jangka hayat
 • Mesra alam
 • Selamat untuk manusia dan haiwan peliharaan
 • 24 - 48 jam masa pengeringan
Isipadu 5 gelen Selesai Padu Tidak berbau Ya
Keputusan kami

Liquid Rubber Foundation Sealant menawarkan cat lantai garaj yang selamat dan mudah digunakan tanpa sebarang pencampuran. Selain itu, tidak ada jangka hayat yang digunakan sehingga anda dapat menggunakan cat yang tersisa di kemudian hari.

Penilaian Penyunting

7.Kit Epoksi Jelas Premium Valspar 81052

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Valspar 81052 Premium Clear Epoxy Kit menawarkan kemasan lantai garaj berkilat, lengkap dengan teknologi ikatan canggih dan juga teknologi anti-pengelupasan. Cat lantai garaj ini memastikan permukaan anda dua kali lebih kuat daripada konkrit, hanya dengan satu lapisan. Tahap ketahanan yang baik dicapai, memberikan perlindungan terhadap lecet dan lekatan.Cat lantai garaj ini akan kering setelah 8 hingga 12 jam, walaupun anda harus menunggu sekitar 12 hingga 24 jam untuk lalu lintas kaki. Akan tetapi, diperlukan sekitar 72 jam untuk lantai siap menahan kenderaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kemasan lantai garaj berkilat
 • Teknologi ikatan yang maju
 • Dua kali lebih kuat daripada konkrit
 • Tahan lama
 • Keringkan apabila disentuh selepas 8 - 12 jam
Isipadu 1 gelen Selesai Gloss Tidak berbau Jangan
Keputusan kami

Valspar 81052 Premium Clear Epoxy Kit menyediakan semua yang anda perlukan untuk mencapai lantai garaj berkilat, tahan lama, mudah dibersihkan, dan dua kali lebih kuat daripada konkrit.

Penilaian Penyunting

8.Coloredepoxies 10002 Clear Epoxy Resin

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Coloredepoxies 10002 Clear Epoxy Resin adalah cat lantai garaj tanpa bau yang menawarkan ketahanan terhadap keretakan dan tumpahan. Cat garaj ini berasaskan air dan bukan pelarut, adalah ubat yang tepat untuk setiap jenis lantai. Kemasan gloss yang diinginkan dicapai, menawarkan ketahanan kimia selain ketahanan UV sambil mencapai liputan 350 kaki persegi per galon. Tidak diperlukan primer dengan Coloredepoxies 10002 Clear Epoxy Resin, dengan semua arahan pencampuran disertakan dalam pembelian anda.Mengapa Kita Menyukainya
 • Tidak berbau
 • Tahan kimia
 • Tahan UV
 • Kemasan gloss
 • Liputan seluas 350 kaki persegi setiap gelen
Isipadu 3 gelen Selesai Gloss Tidak berbau Ya
Keputusan kami

Coloredepoxies 10002 Clear Epoxy Resin adalah cat lantai garaj yang kuat, tahan lama, dan bertindak pantas yang juga tidak berbau, menawarkan aplikasi yang mudah dan mesra pengguna.

pensel mekanikal terbaik
Penilaian Penyunting

9.SUPERCOAT Coat Urethane Glaze Waterborne

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

SUPERCOAT Airborne Urethane Glaze Coat tersedia dalam bekas 1 galon, walaupun boleh dibeli dalam beberapa saiz pek. Cat lantai garaj ini menyediakan dua komponen bernafas, memberikan lapisan atas yang jelas yang tidak menguning. Mempunyai komponen gred industri dan tahap ketahanan kimia yang tinggi termasuk bahan seperti asid bateri, kemasan berkilat tinggi mudah dicapai. Lantai garaj anda menjadi terlindung dari calar, memberikan kemasan yang mudah dibersihkan yang tahan lama dan sukar dipakai.Mengapa Kita Menyukainya
 • Bekas 1 galon
 • Kot atas yang jelas
 • Tidak menguning
 • Komponen gred industri
 • Mudah dibersihkan
Isipadu 1 gelen Selesai Gloss Tinggi Tidak berbau Jangan
Keputusan kami

SUPERCOAT Waterborne Urethane Glaze Coat menawarkan lapisan atas yang jelas untuk perlindungan tambahan terhadap kehausan dan bahan kimia.

Penilaian Penyunting

10.Epoksi Berwarna 10022 Epoxy Beige Ringan

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Epoksi Berwarna 10022 Light Beige Epoxy adalah cat lantai garaj yang menawarkan formula pencampuran, memberikan liputan seluas 350 kaki persegi per galon. Hasil terbaik dicapai setelah dua lapisan, memberikan warna kuning muda di lantai garaj anda. Cat lantai garaj ini tidak berbau, menawarkan epoksi gred profesional bukan air yang juga kalis air dan tahan terhadap acuan dan cendawan.Selanjutnya, formula baru dan lebih baik telah dihasilkan untuk memastikan liputan yang lebih baik dan kemasan yang sangat tinggi dan tahan lama, memberikan VOC sifar dan bebas VOHAP selain menawarkan ketahanan UV.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 350 kaki persegi per galon
 • Tidak berbau
 • Kalis air
 • Ketahanan terhadap acuan dan cendawan
 • Kemasan gloss super tinggi
Isipadu 3 gelen Selesai Super High Gloss Tidak berbau Ya
Keputusan kami

Epoxy berwarna 10022 Light Beige Epoxy mengandungi banyak ciri yang menjadikan cat lantai garaj ini menonjol dari orang ramai, menawarkan perlindungan kalis air selain tahan terhadap acuan, cendawan, dan UV.

jek motosikal
Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Cat Garage Floor

Memutuskan untuk melukis lantai garaj anda adalah keputusan yang mudah dibuat; lantai garaj anda akan kelihatan menarik, ia akan terlindung dari tumpahan bahan kimia dan calar, mungkin kalis air dan tahan terhadap UV, cetakan, dan cendawan, dan boleh menambahkan ruang mesra pengguna yang baru ke rumah anda. Walau bagaimanapun, memilih cat khusus untuk mengecat lantai garaj anda boleh menjadi tugas yang sukar, dengan mengetahui bahan mana yang akan menguntungkan permukaan anda.

Cat standard mengandungi lateks, tidak kira sama ada cat itu dimaksudkan untuk lantai garaj atau bilik mandi pereka baru anda. Lateks mungkin mahal, dan mungkin tidak memberikan penutup terbaik walaupun dapat kering dengan cepat di atas lantai garaj yang prima. Cat akrilik juga boleh disapu di atas lantai garaj prima, walaupun lebih kurang dipercayai daripada getah. Cat akrilik sebenarnya boleh terkelupas di bawah tayar panas, jadi mungkin pilihan yang buruk untuk lantai garaj anda yang dicat.

Cat lantai epoksi menggabungkan sama ada bahan getah atau akrilik dan tidak biasanya memerlukan buku asas . Secara teknikal, sebagai pelekat, pelekat epoksi dengan baik dan kadangkala boleh menjadi cat yang murah untuk lantai garaj anda. Kelemahan epoksi adalah bahawa bahan ini memerlukan masa yang lama untuk kering walaupun sangat tahan lama.

Sekiranya anda ingin mengecat lantai garaj anda, maka anda perlu membersihkan sepenuhnya dan menyiapkan permukaannya. Sekiranya lantai garaj konkrit anda baru, maka pembersihan minimum akan diperlukan, tetapi ketahuilah bahawa anda harus menunggu sekurang-kurangnya 45 hari setelah konkrit dipasang sebelum mencuba cat konkrit permukaan.

Bagaimana Mengecat Lantai Garaj?

Mengecat lantai garaj boleh menjadi tugas yang panjang tetapi bermanfaat. Persiapan adalah kunci, dan lantai harus dibersihkan dengan teliti, membersihkan tahap debu dan serpihan dan membersihkan cecair yang tumpah. De-greaser adalah penyelesaian pembersih yang sempurna, diikuti dengan pembersih serba guna. Biarkan produk pembersih duduk sekurang-kurangnya sepuluh minit, atau sekurang-kurangnya dua puluh minit untuk noda yang lebih berat, sebelum menggosok lantai dengan teliti dan kemudian membilas dan kemudian mengeringkan lantai.Anda kemudian perlu membersihkan permukaan lantai garaj, meliputi kawasan mana pun, seperti bahagian bawah dinding, yang tidak mahu anda lukis. Warnakan lapisan primer di lantai anda, bermula di tepi dengan berus dan kemudian menggunakan roller untuk digunakan kawasan utama lantai garaj. Pastikan anda merancang jalan keluar dari garaj, bermula dari titik paling jauh dari pintu supaya anda tidak terperangkap.

Setelah kering sepenuhnya, ulangi proses dengan cat lantai garaj, taburkan cip vinil jika dikehendaki ketika basah untuk menambahkan corak menarik ke lantai garaj anda.

Bagaimana Mengeluarkan Cat dari Lantai Garasi?

Sekiranya anda melakukan kesalahan dan ingin mengeluarkan cat dari lantai garaj, maka prosesnya mudah jika cat masih basah; kebanyakan cat boleh dicuci dengan sabun dan air. Walau bagaimanapun, jika anda telah mengecat lantai garaj anda sepenuhnya, dan ia kering, menjadi sukar untuk membuang cat tersebut. Untuk melakukan ini, pertama sekali, menghilangkan noda seperti minyak atau minyak, menggunakan mesin basuh tekanan tinggi atau selang kebun untuk noda yang lebih keras.

Seterusnya, lap lantai garaj anda dengan de-glosser kimia, yang bertujuan untuk menghilangkan lapisan gloss atas cat lantai. Bahan kimia ini sangat kuat, jadi gunakan hanya di dalam bilik yang berventilasi baik. Seterusnya, gunakan cat stripper dengan tangan atau menggunakan mesin letupan, tetapi sekali lagi berhati-hati dalam hal pengudaraan.

Memakai pakaian pelindung pelindung selain topeng muka sangat digalakkan sepanjang proses ini. Anda mungkin perlu menyangga dan membersihkan lantai anda untuk hasil yang telah selesai.

Berapa lamakah Garage Floor Paint hingga Kering?

Masa yang diperlukan untuk lantai garaj kering sepenuhnya bergantung sepenuhnya pada cat lantai garaj yang anda ingin gunakan. Sebilangan besar cat lantai garaj menyatakan bahawa ia memerlukan waktu seharian untuk kering agar lantai dapat berdiri dan berjalan dengan berjalan kaki. Selain itu, kebanyakan cat lantai garaj mengambil masa sekitar empat hari untuk kering sepenuhnya agar anda meletakkan kenderaan di atas permukaan.Petua Pakar

Untuk menambahkan kepelbagaian unik ke lantai garaj anda, anda boleh menaburkan beberapa kerepek vinil di atas lantai yang dicat anda, ketika masih basah. Cip vinil terdapat dalam pelbagai warna, kombinasi, dan bentuk sehingga anda dapat menambahkan sentuhan unik ke garaj anda yang tidak akan dimiliki oleh orang lain. Beberapa cat lantai garaj mengandungi cip vinil di dalam bungkusan, atau anda boleh membelinya secara berasingan untuk mendapatkan penampilan anda sendiri.

Adakah kamu tahu?

Cat lantai garaj tahan lama dan tahan lama, tetapi ia boleh dikeluarkan jika dikehendaki. Sebagai contoh, jika anda ingin menanggalkan lantai garaj yang dicat semasa untuk mengecat semula permukaannya ke standard yang baru dan lebih baik. Untuk melakukan ini, anda boleh menggunakan de-glosser kimia untuk menanggalkan lapisan gloss atas yang sukar diikuti dengan pelucut cat untuk menghilangkan cat sepenuhnya.