Teres, Rumput & Taman

10 Pemangkas Lindung Nilai Terbaik pada tahun 2020Kesan pertama benar-benar penting, dan ini bermula dari bahagian luar harta tanah anda sebelum ada yang menjejakkan kaki ke pintu depan anda. Atas sebab ini, adalah mustahak anda dapat mencari alat pemangkas lindung nilai yang sempurna untuk membantu anda menguruskan pagar, semak, dan pokok yang mengelilingi rumah anda dengan sempurna. Tidak semestinya kerja keras, dan dengan pemangkas lindung nilai yang betul, ia sebenarnya boleh menjadi aktiviti yang menyeronokkan untuk anda ambil bahagian.

Ramai orang memilih untuk membelanjakan wang untuk pemangkas lindung nilai terbaik untuk pekerjaan yang mereka perlukan di kebun mereka kerana ini dapat membantu mengurangkan kos yang memerlukan bantuan dari tukang kebun dengan ketara terutama ketika bulan dan tahun mulai bertambah. Atas sebab ini, kami telah mengumpulkan senarai.

Berikut adalah senarai 10 pilihan pemangkas lindung nilai terbaik yang ada pada masa ini untuk membantu anda membeli perapi lindung nilai terbaik untuk semua keperluan berkebun anda sepanjang tahun.Berkaitan: Pemangkas Lindung Nilai Tanpa Kabel .

Isi kandungan

Lihat Pemangkas Lindung Nilai Terbaik, Di Bawah.

1.BLACK + DECKER LHT2436 Pemangkas Lindung Nilai Tanpa Kord

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pilihan bertenaga bateri yang memberikan gaya dengan zat, pemangkas lindung nilai Black and Decker mempunyai bateri lithium-ion 40 volt yang dapat diisi semula dan mampu mengatasi pekerjaan yang paling mencabar. Pisau 24-inci mempunyai teknologi tindakan dua dan mengurangkan getaran dengan ketara berbanding dengan pemangkas lindung nilai dengan satu bilah.set pemutar skru terbaik

Mampu memotong cawangan ¾ inci dengan mudah dan cepat, pemangkas lindung nilai ini mempunyai kawasan pegangan yang sangat baik sehingga anda sentiasa terkawal dan selamat semasa anda menggunakan alat ini di kebun anda, tidak kira dari sudut mana anda menggunakannya. Terdapat dalam kombo oren dan hitam yang mencolok, keselamatan juga menjadi keutamaan tinggi di sini.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Perapi lindung nilai bilah 24 inci;
 • Bateri lithium-ion 40v;
 • Teknologi dwi-tindakan;
 • Mengendalikan cawangan ¾ inci;
 • Cengkaman yang baik untuk kawalan.
Sumber kuasa Bateri Dikawal Panjang Bilah 24 Inci Berat 6.9 Pound
Keputusan kami

BLACK + DECKER LHT2436 Cordless Hedge Trimmer mempunyai teknologi aksi ganda yang menawarkan kemampuan mudah dan pantas untuk menangani masalah kebun yang paling sukar.

Penilaian Penyunting

dua.Pemangkas Lindung Nilai Tanaka TCH22EBP2 Gas

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pemangkas lindung nilai Tanaka menawarkan pengguna kemampuan untuk memiliki mesin kitaran kelas 2 komersial untuk digunakan di kebun mereka sendiri. Ini bermakna ia sangat dipercayai, rajin, dan akan bertahan dalam jangka masa yang sangat lama. Anda dapat meningkatkan keselesaan dengan menggunakan pemangkas lindung nilai ini kerana ia dapat diubah menjadi lima posisi yang berbeza sesuai dengan anda dan pekerjaan yang anda hadapi.Bilah dwi timbal balik gaya komersial 24-inci menawarkan pemotongan yang cepat, tepat dan berkesan sementara tangki bahan bakar 0.3 liternya membolehkan penggunaan yang berpanjangan antara berhenti mengisi bahan bakar. Dengan teknologi stop-start, pull-start yang mudah digunakan dan ekzos menghadap ke depan, ini benar-benar perapi lindung nilai yang direka dengan sangat bijak.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Enjin kitaran gred-2 komersial;
 • Boleh dipercayai, rajin dan tahan lama;
 • Lima kedudukan yang mudah diubah;
 • Bilah dwi 24 inci;
 • Tangki bahan bakar 0.3 liter.
Sumber kuasa Bateri Dikawal Panjang Bilah 24 Inci Berat 10.3 Pound
Keputusan kami

Tanaka TCH22EBP2 Gas Hedge Trimmer telah dirancang dengan bijak untuk mempertimbangkan semua perengsa biasa dan mencegahnya daripada menjadi halangan.

Penilaian Penyunting

3.Greenworks 22102 Corded Hedge Trimmer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Yang mencolok Kerja Hijau pemangkas lindung nilai mempunyai motor elektrik 2.7 amp yang membolehkan setiap tukang kebun dapat menyelesaikan segala jenis pekerjaan dengan cepat, selamat, dan berkesan. Ia mempunyai bilah 18 inci yang mempunyai dua tindakan dan dibuat dari keluli untuk ketahanan, prestasi tinggi, dan kemudahan manuver. Pemangkas lindung nilai ini mampu menebang dahan setebal hingga 3/8 inci, yang menjadikannya alat yang sempurna untuk memangkas semak dan lindung nilai di dalam kebun anda, yang mungkin memerlukan pemangkasan secara kerap.Pemangkas lindung nilai ini ringan, jadi tidak menjadikan lengan anda berat atau menyekat keseimbangan anda ketika digunakan untuk jangka masa panjang atau dalam posisi yang mencabar, seperti tangga atas. Secara cerdik, ia juga dilengkapi dengan fitur kunci kord yang menghalang palam keluar dari soket dan berhenti berfungsi ketika anda sedang melalui pekerjaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Motor elektrik 2.7 amp;
 • Bilah dwi-tindakan 18 inci;
 • Keupayaan memotong 3/8 inci;
 • Ringan untuk kemudahan pengendalian;
 • Kunci tali mencegah kemalangan.
Sumber kuasa Elektrik Berkabel Panjang Bilah 18 Inci Berat 5.06 Pound
Keputusan kami

Greenworks 22102 Corded Hedge Trimmer ringan, bagus untuk pemangkasan semak dan lindung nilai, dan mempunyai sistem kunci tali yang pintar untuk penggunaan yang mudah dan berterusan.

Penilaian Penyunting

Empat.Pemangkas Lindung Nilai DEWALT DCHT820B 20v Max

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sebagai tambahan kepada pelbagai alat sistem MAX, pemangkas lindung nilai DEWALT ini dikuasakan oleh 20 volt dan mempunyai motor output tinggi yang membolehkan pisau berputar pada 2800 pukulan per minit. Ini memastikan bahawa anda akan mendapat potongan tepat dan tepat laser di mana sahaja anda memerlukannya di kebun anda. Bilah pemangkas lindung nilai ini panjang 22 inci dan mampu menangani cabang dengan tebal sehingga ¾ inci dengan ketebalannya sama sekali tanpa masalah sama sekali. Ini adalah gaya pemangkas lindung nilai yang kecil dan ringan, sesuai jika anda perlu menggunakannya pada ketinggian. Ketahuilah bahawa bateri dan pengecas untuk pemangkas lindung nilai ini dijual secara berasingan, jadi jangan terperangkap.Mengapa Kita Menyukainya
 • Motor output tinggi 20v;
 • 2,800 bilah SPM;
 • Bilah panjang 22 inci;
 • Menawarkan pemotongan tepat laser;
 • Ringkas, ringan, kuat, berkebolehan.
Sumber kuasa Bateri Dikawal Panjang Bilah 22 Inci Berat 8.8 Pound
Keputusan kami

Pemangkas Lindung Nilai DEWALT DCHT820B 20v Max begitu padat dan mampu melakukan pemotongan cawangan lilitan ¾ inci dengan cara yang sangat tepat.

Penilaian Penyunting

5.Pemangkas Lindung Nilai Gas Powered Poulan Pro PR2322

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

pembunuh rumpai terbaik

Kekuatan dan ketepatan adalah titik jualan sebenar pemangkas lindung nilai berkuasa gas Poulan. Ia mempunyai enjin engkol penuh 23cc 2 kitaran yang meningkatkan prestasinya secara keseluruhan dan juga kemampuan memotongnya. Pemangkas lindung nilai ini juga mempunyai bilah dwi-aksi yang sangat tahan lama dan rajin dengan lebar 22-inci yang diperbuat daripada keluli tahan karat yang tidak akan berkarat atau terkena. Anggota badan selebar inci meningkatkan kestabilan, dan beratnya sangat ringan hanya 11.1 paun. Secara pintar, ia mempunyai pegangan berputar sehingga kemudahan memegang dan keselesaan pegangan anda semasa anda menggunakan pemangkas lindung nilai ini selalu tinggi, serta dapat tetap terkawal sepenuhnya setiap saat dengan ciri anti getaran yang pintar.Mengapa Kita Menyukainya
 • Bertenaga, tepat, berprestasi tinggi;
 • Mesin engkol penuh 22cc 2 kitaran;
 • Bilah keluli 22 inci;
 • Ringan dengan berat 11.1 paun;
 • Pemegang berputar, ciri anti getaran.
Sumber kuasa Gas Bertenaga Panjang Bilah 22 Inci Berat 11.1 Pound
Keputusan kami

Pemangkas Lindung Nilai Gas Powered Poulan Pro PR2322 ringan, kuat dan memastikan anda sentiasa terkawal berkat ciri pegangan anti getaran dan berpusingnya.

Penilaian Penyunting

6.EGO Power + HT2400 Cordless Hedge Trimmer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dengan bilah timbal balik 24 inci yang dibuat dari keluli yang dikeraskan untuk penggunaan dan ketahanan yang lama, perapi lindung nilai tanpa wayar Ego mempunyai bilah tindakan ganda dan merupakan mesin yang kuat yang sesuai untuk taman mana pun.Ia dapat bekerja dengan cabang selebar hingga ¾ inci tanpa melakukan kerosakan pada perapi lindung nilai itu sendiri atau pada semak. Keselamatan penting bagi EGO, dan oleh itu mereka telah merancang pemangkas lindung nilai ini agar dapat digunakan dalam cuaca apa pun.Kekal mengawal selalu dengan brek elektronik, yang memastikan bahawa anda dapat menghentikan pisau dengan segera sekiranya anda memerlukannya. Pemangkas lindung nilai Ego ini juga sesuai dengan semua bateri lithium EGO dan Arc, jadi anda tidak perlu mengeluarkan yang lain - anda boleh membaginya antara peralatan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bilah keluli 24 inci;
 • Bilah tindakan dua;
 • Pembinaan inovatif yang tahan cuaca;
 • Cutting keupayaan memotong inci;
 • Brek elektronik menghentikan bilah.
Sumber kuasa Bateri Dikawal Panjang Bilah 24 Inci Berat 6.2 Pound
Keputusan kami

EGO Power + HT2400 Cordless Hedge Trimmer mempunyai ciri keselamatan yang bijak seperti brek elektronik, pembinaan tahan cuaca, dan bilah keluli yang mengeras.

Penilaian Penyunting

7.WORX WG261 Pemangkas Lindung Nilai Tanpa Kabel

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk mengurangkan keletihan semasa digunakan, pemangkas lindung nilai tanpa kabel WORK ringan, padat, dan direka dengan bijak untuk menawarkan serba serba bagus. Pemangkas lindung nilai ini mempunyai pemegang berbentuk D yang membolehkan anda memotong tepat dan selamat di bahagian atas atau ke sisi tanpa menyebabkan kerosakan. Ia mempunyai pisau aksi ganda dengan getaran menurun, yang menawarkan potongan yang sangat bersih. Genggam dengan baik yang ditangani dengan baik dan selamat dan gunakan pemangkas lindung nilai ini dengan bilah 20 inci untuk melakukan apa-apa pekerjaan dengan berkesan di kebun anda. Ia dapat menguruskan cabang dengan ketebalan hingga ¾ inci dan sangat berkesan dalam melakukannya.Mengapa Kita Menyukainya
 • Ringan, padat, keletihan menurun;
 • Pemegang gaya cengkaman D;
 • Bilah pemotong tindakan dua;
 • Bilah 20in, getaran berkurang;
 • Cutting keupayaan memotong inci
Sumber kuasa Bateri Dikawal Panjang Bilah 20 Inci Berat 5.3 Pound
Keputusan kami

WORX WG261 Cordless Hedge Trimmer adalah produk yang sangat baik kerana perhatian diberikan kepada keselesaan, anti-keletihan, dan pengendalian, terutama ketika mengurangkan getaran ketika memotong.

Penilaian Penyunting

8.Pemangkas Lindung Nilai BLACK + DECKER BEHT200

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Anda tidak akan pernah kehilangan perapi lindung nilai berwarna terang ini yang dibawa oleh Black and Decker kepada anda. Ia mempunyai bilah keluli dwi-tindakan 18-inci yang telah dikeraskan untuk mengurangkan getaran yang dipancarkan ketika memotong dan memotong di kebun anda. Pemangkas lindung nilai ini berjalan pada motor 3.5 amp dan cukup mudah untuk memotong cawangan ketebalan ¾ inci dan mempunyai ciri penahan kord yang pintar untuk menghentikan anda daripada mencabut steker semasa anda bekerja. Ringan, padat dan akan mengurangkan rasa letih di lengan apabila dipegang untuk jangka masa yang lebih lama. Balut tangan anda dengan betul di bahagian pemegang yang menghadap ke hadapan agar sentiasa terkawal dan sentiasa selesa.Mengapa Kita Menyukainya
 • Bilah tindakan dua inci 18 inci;
 • Bilah keluli yang mengeras mengurangkan getaran;
 • Motor 3.5amp, pemegang balut;
 • Pengekalan kord berhenti mencabut;
 • Ringan, padat, mengurangkan keletihan.
Sumber kuasa Elektrik Berkabel Panjang Bilah 18 Inci Berat 4.5 Pound
Keputusan kami

Pemangkas Lindung Nilai BLACK + DECKER BEHT200 lebih kecil pada ukuran bilahnya jika dibandingkan dengan yang lain, tetapi pastinya kuat, sangat berkebolehan dan tahan lama.

Penilaian Penyunting

9.Pemangkas Lindung Nilai Makita XHU02Z

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Lindungi diri anda dan pemangkas lindung nilai anda dengan pemangkas lindung nilai Makita yang berteknologi maju, dengan kawalan perlindungan Star yang ditingkatkan untuk membasmi segala beban berlebihan, terlalu banyak pemakaian, dan pemanasan berlebihan yang mungkin berlaku tanpa diingini. Pemangkas lindung nilai Makita ini mempunyai bilah 22 inci dan memberi anda 2,700 SPM yang sangat pantas. Ia mempunyai pisau dua sisi sehingga anda selalu tepat ketika memotong dan selalu mudah melakukannya, yang disatukan dengan ciri anti getarannya untuk penggunaan yang selesa. Pemangkas lindung nilai ini adalah 25% lebih senyap daripada rata-rata pada hanya 87dba dan beratnya hanya 9 paun, lebih ringan daripada banyak juga.Mengapa Kita Menyukainya
 • Bilah pemotong 22 inci;
 • 2,700 SPM - kelajuan pantas;
 • Perlindungan bintang melindungi anda;
 • 25% lebih senyap daripada purata;
 • Ringan dengan berat hanya 9 paun.
Sumber kuasa Bateri Dikawal Panjang Bilah 22 Inci Berat 9 Pound
Keputusan kami

Pereka The Makita XHU02Z Hedge Trimmer telah mengambil perhatian keselamatan pengguna dan pemangkas lindung nilai, dengan begitu berkesan dan tinggi.

Penilaian Penyunting

10.Sun Joe SJH902E Telescoping Pole Hedge Trimmer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sebaik-baiknya, untuk penggunaan orang yang memiliki semak, pagar, dan semak yang lebih tinggi di dalam kebun mereka yang memerlukan perhatian biasa, Matahari Joe pemangkas lindung nilai meningkatkan jangkauan lengan dengan sangat besar. Pemangkas lindung nilai ini mempunyai tiang teleskop yang membolehkan pengguna dapat mencapai hampir 8 kaki di hadapan mereka dan 13 kaki di atasnya. Sesuaikan kepala pemangkas lindung nilai ini supaya anda berada dalam kedudukan yang sempurna dan paling selamat untuk mendapatkan potongan terbaik sementara anda masih dapat memotong dengan ketepatan yang terbaik. Bilah yang digunakan di sini adalah pisau aksi keluli 21 inci yang telah dikeraskan untuk daya tahan dan prestasi yang optimum. Ini bukan hanya perapi lindung nilai yang kuat, tetapi anda juga dapat mencapai jarak yang mengagumkan dengan selamat, dan bilahnya tahan karat.Mengapa Kita Menyukainya
 • Sesuai untuk lindung nilai yang lebih tinggi;
 • Teleskop yang boleh dipanjangkan;
 • Kepala boleh laras untuk ketepatan;
 • Bilah keluli 21 inci;
 • Bilah keluli tahan karat.
Sumber kuasa Pasangkan Panjang Bilah 21 Inci Berat 8.8 Pound
Keputusan kami

Oleh kerana bilah tahan karat dan jarak yang mengagumkan dapat dicapai tanpa menjejaskan ketepatan pemotongan, Sun Joe SJH902E Telescoping Pole Hedge Trimmer adalah pilihan pemangkas lindung nilai yang sangat baik untuk lindung nilai tinggi.

penyembur cat hplv terbaik
Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Hedge Pemangkas

Untuk mencari perapi lindung nilai terbaik untuk anda dan kebun anda, anda perlu mempertimbangkan pelbagai aspek. Lihatlah beberapa perkara yang kami rasa sangat penting untuk memberi bantuan kepada diri sendiri:

Pisau

Jelas sekali, anda akan menginginkan pisau tajam, tetapi anda ingin memikirkan pelbagai aspek pisau itu sendiri. Anda ingin memikirkan jenis perkara utama yang akan anda potong dengan pemangkas lindung nilai anda terlebih dahulu kerana apa-apa di atas lebar yang disarankan bukan sahaja akan merosakkan perapi lindung nilai anda, tetapi juga boleh membahayakan anda. Sekiranya anda mempunyai pokok dengan dahan yang lebih tebal yang memerlukan pemotongan atau lindung nilai yang lebih tebal, anda mungkin menginginkan pemangkas lindung nilai yang dapat menebang dahan setebal lebih dari ½ inci, fikirkan pemangkas lindung nilai dengan kemampuan memotong ¾ inci dan bukan dari 3/8.

Panjang pisau, SPM, dan bilangan bilah juga harus dipertimbangkan kerana ia akan mempengaruhi kelajuan di mana anda dapat menyelesaikan pekerjaan di kebun. Sekiranya anda mempunyai kebun yang besar atau banyak pekerjaan berdasarkan pokok renek, anda pasti akan berterima kasih jika setiap pekerjaan tidak memerlukan waktu berjam-jam.

Sumber kuasa

Memikirkan tempat pemotongan, pemangkasan dan pemangkasan akan membantu anda membuat keputusan besar mengenai perapi lindung nilai mana yang akan dibeli. Kami tahu anda akan berada di kebun, tetapi adakah anda akan berada dekat dengan soket palam, berhampiran tempat di mana sumber gas , atau akan ada bateri boleh dicas semula yang berdekatan. Semua perkara ini perlu difikirkan.

Tidak ada yang lebih menjengkelkan daripada meluangkan masa untuk menyelesaikan pekerjaan besar dan kemudian harus berhenti di tengah jalan kerana anda mempunyai masalah kuasa. Selalunya ini dapat diselesaikan secara sederhana, tetapi sedar bahawa banyak kemalangan berlaku kerana orang melakukan perkara bodoh dengan kekuatan kerana mereka hanya mahu mendapatkan pekerjaan yang mereka mulakan, selesai.

Sekiranya anda mempunyai banyak sumber air atau ciri air di kebun anda, mungkin lebih mustahak anda mempertimbangkan sumber kuasa perapi lindung nilai baru anda daripada pengguna biasa. Anda tidak mahu cuba menyeret kabel elektrik melintasi atau mengelilingi kolam, misalnya, dan berisiko mengalami kejutan elektrik atau lebih teruk lagi.

Berat

Sekiranya anda tahu bahawa anda perlu menggunakan pemangkas lindung nilai yang anda fikirkan untuk dibeli selama berjam-jam, maka anda ingin memikirkan berapa berat perapi lindung nilai. Anda tidak perlu terus berhenti hanya kerana lengan anda letih kerana ini akan menyebabkan pekerjaan membuat anda berlipat ganda. Pertimbangan berat badan lain adalah adakah anda akan menggunakan pemangkas lindung nilai semasa berada di tangga . Sekiranya demikian, anda ingin mencari pilihan berat badan yang lebih ringan agar kelas berat tidak menyebabkan anda terlalu seimbang dan mengakibatkan kemalangan yang tidak menyenangkan.

Getaran

Jumlah getaran yang disebabkan oleh pemangkas lindung nilai bukan sahaja mengeringkan badan, tetapi juga membuat anda sangat letih kerana otot anda harus memberi kelebihan kepada pergerakan yang disebabkan oleh getaran untuk menahan pemangkas lindung nilai di tempat. Ini boleh dipakai, terutama bagi pengguna yang mempunyai keluhan perubatan atau orang yang berumur bertahun-tahun. Atas sebab ini, ada baiknya mencari pemangkas lindung nilai dengan teknologi getaran berkurang di dalamnya.

Getaran juga merupakan penyebab utama ketepatan ketika memotong. Untuk mendapatkan garis yang paling bersih dan tepat, anda perlu mempunyai getaran paling sedikit ketika hendak memotong semak atau pokok. Bagi kebanyakan orang, ini tidak penting jika bukan sesuatu yang perlu lurus, tetapi jika anda pemilik lindung nilai yang lurus, misalnya, kekurangan ketepatan akan mendorong anda dan jiran anda di selekoh dan pergi anda berharap anda tidak mengganggu. Ini juga akan menjadikan anda lebih sukar untuk memotong dengan tepat pada saat anda akan memotong lindung nilai anda dalam garis lurus kerana semuanya akan tumbuh dengan kadar yang berbeza juga.

Jangkau

Pemilik pokok, semak, dan lindung nilai yang lebih tinggi akan mengetahui dengan baik mengenai perjuangan untuk dapat mencapai titik tertinggi di semak-semak ini. Kehilangan mereka membuat mereka kelihatan tidak masuk akal, tetapi sering berusaha menghubunginya adalah bahaya atau hanya mustahil. Atas sebab inilah syarikat-syarikat tertentu, seperti Sun Joe, telah membuat pemangkas lindung nilai gaya tiang super pintar untuk membolehkan anda memotong pokok renek yang paling tinggi dan paling sukar dijangkau di kebun anda, yang membolehkan anda melakukan ini dengan selamat dan di cara yang tepat. Meningkatkan jangkauan lengan anda tetapi tanpa terlalu berat untuk menyeimbangkan anda, mereka adalah jalan penyelesaian yang tepat untuk memotong overhead, di bawah pokok atau di jalan yang sukar dijangkau di mana anda tidak pernah berjaya.

Petua Pakar

Sekiranya anda mempunyai banyak alat kuasa untuk kebun, ada baiknya mencari alat yang berkongsi bateri untuk menjimatkan wang anda dan bergantian antara peranti.

Adakah kamu tahu?

Semakin sedikit getaran yang disebabkan oleh pemangkas lindung nilai, semakin tepat potongan yang akan anda perolehi dan semakin letih untuk lengan anda semasa anda bekerja?