Alat Kuasa

10 Gergaji Meja Hibrid Terbaik pada tahun 2020Sama ada anda peminat DIY atau pemula kayu, Hybrid Table Saw adalah alat yang sempurna yang membolehkan anda menumpukan perhatian pada pekerjaan yang ada. Dengan dapat memegang dan memotong bahan pilihan anda, Gergaji Meja Hibrid akan membolehkan anda menyelesaikan projek dengan cekap dan profesional, menawarkan ketepatan dan ketepatan dengan setiap pergerakan.

Selain itu, banyak Gergaji Meja Hibrid memberikan ciri keselamatan tambahan yang memastikan kesihatan dan keselamatan anda adalah yang terpenting. Kami menguji sepuluh model Gergaji Meja Hibrid terbaik yang kini ada di pasaran, membantu anda menentukan mana Table Saw sangat sesuai untuk anda dan keperluan anda.

Isi kandunganLihat Gergaji Meja Hibrid Terbaik, Di Bawah.

1.Gergaji Meja Kerja Bosch 10-Inch

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Bosch 10-Inch Worksite Table Saw menyediakan HP maks 4.0, mampu mengendalikan bahan selebar 25 inci. Gergaji meja mudah alih dan lipat menyediakan ketinggian yang dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan pengguna dan projek, dan memungkinkan mobiliti super ketika melakukan perjalanan dari satu tempat ke satu tempat.Ciri-ciri termasuk pagar rip Square Lock untuk memberikan ketepatan dan ketepatan, memastikan kemudahan penggunaan untuk operasi satu tangan. Menawarkan peluasan meja selain tolok miter untuk menyesuaikan diri dengan posisi yang berbeza, Bosch 10-Inch Worksite Table Saw adalah alat yang dapat disesuaikan untuk memenuhi pekerjaan apa pun.

Gergaji Meja Hibrid ini mempunyai berat sekitar 60lb dan menawarkan dimensi 39 x 29,75 x 21 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 4.0 maks HP
 • Mudah alih dan dilipat
 • Ketinggian boleh laras
 • Ketepatan dan ketepatan
 • Boleh disesuaikan
Saiz 39 x 29.75 x 21 inci Kuasa Kuda 4.0 maks HP Jaminan Waranti terhad satu tahun
Keputusan kami

Menjadi mudah alih adalah ciri hebat dari Gergaji Meja Meja Kerja Bosch 10-Inch, yang membolehkan anda menyimpan peranti di garaj anda atau gudang ketika tidak digunakan, atau menawarkan pengangkutan yang mudah dari lokasi ke lokasi.

Penilaian Penyunting

dua.SawStop CNS175-TGP36 Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The SawStop CNS175-TGP36 Saw menyediakan HP maksimum 4.0 dan beratnya 341 lbs besar. Meja ini sangat besar, sesuai untuk mereka yang mempunyai bengkel rumah. Menampilkan Sistem Pagar T-Glide profesional, anda akan mendapat operasi yang lancar dengan ketepatan pengukuran semasa menggunakan gergaji meja ini.Dengan menyediakan teknologi SawStop, anda dilindungi dari kecederaan Table Saw melalui isyarat elektrik kecil di dalam bilah. Sekiranya hubungan dengan kulit dibuat, isyarat akan berubah dan sistem keselamatan kemudiannya diaktifkan.

Brek diaktifkan secara automatik untuk menutup kuasa motor. Dengan cara ini, anda tahu bahawa anda selamat dari kecederaan serius atau amputasi semasa menggunakan Gergaji Meja Hibrid anda. SawStop CNS175-TGP36 Saw menyediakan dimensi 72 x 19.5 x 47.02 inci.

kajian ldx120c hitam dan dekker
Mengapa Kita Menyukainya
 • 4.0 maks HP
 • Sistem Pagar T-Glide Profesional
 • Operasi yang lancar
 • Teknologi SawStop
 • Mencegah risiko kecederaan atau amputasi
Saiz 72 x 19.5 x 47.02 inci Kuasa Kuda 4.0 maks HP Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

Teknologi SawStop yang ditawarkan oleh SawStop CNS175-TGP36 Saw adalah revolusioner dan benar-benar dapat mencegah risiko kecederaan serius, memberikan keuntungan yang bermanfaat untuk pembelian anda.

Penilaian Penyunting

3.Jadual Kerja DEWALT DWE7491RS Saw Table

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The DEWALT DWE7491RS Table Saw Jobsite mempunyai kapasiti rip 32 ½ inci selain fitur rolling stand untuk memasukkan sistem pagar rak dan pinion, memastikan penyesuaian pagar dibuat dengan tepat dan cepat.Menawarkan sokongan bahan, anda dapat menggunakan potongan tipis. Tambahan pula, penyediaan yang mudah dialami melalui reka bentuk penggulung, memastikan kekuatan dan kestabilan sementara roda tugas berat menawarkan pengangkutan yang berkesan di tepi jalan.

Saw Meja Tapak Kerja DEWALT DWE7491RS mempunyai berat 110 lbs dan menawarkan dimensi 31 x 24.5 x 31 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti rip 32 ½ inci
 • Sistem pagar rak dan pinion
 • Sokongan bahan
 • Persediaan yang mudah
 • Roda tugas berat
Saiz 31 x 24.5 x 31 inci Kuasa Kuda 4.0 maks HP Jaminan Waranti terhad tiga tahun
Keputusan kami

Saw Meja Kerja DEWALT DWE7491RS menyediakan banyak ciri tambahan untuk memastikan bahawa Gergaji Meja Hibrid ini memberi anda gergaji meja yang terbaik.

Penilaian Penyunting

Empat.Beli Fox W1819 Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Belanja Fox W1819 Saw mempunyai berat 457 lbs dan memiliki kuasa kuda 3.0. Melibatkan trunion besi tuang berat selain pemacu tali pinggang tiga kali ganda, Gergaji Meja Hibrid ini dihasilkan untuk umur panjang dan memastikan kualiti yang konsisten.Ciri-ciri juga termasuk camlock T-Fence, handwheels cast berat dan pisau pusing, memastikan bahawa arah dan pergerakan kemiringan pisau diikuti. Port pengumpulan habuk 4 inci menambah kemudahan anda. Tambahan pula, Shop Fox W1819 Saw mempunyai ukuran 67 x 46.5 x 30 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berat 457 lb
 • 3.0 maks HP
 • Pemacu tali pinggang tiga
 • Handwheels berat dilemparkan
 • Camlock T-Pagar
Saiz 67 x 46.5 x 30 inci Kuasa Kuda 3.0 maks HP Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

Shop Fox W1819 Saw menyediakan pisau pancing yang benar untuk mengikuti pergerakan bilah ke atas, bawah dan condong.

Penilaian Penyunting

5.Gergaji Meja Kabinet Grizzly G0690

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Grizzly G0690 Kabinet Meja Saw menyediakan pisau punggung pelepasan cepat selain pelindung pisau pelepas cepat dan tongkat tolak. Menawarkan trunnion besi tuang tugas berat selain meja besi tuang dengan ketepatan dengan meter T-slot, sistem pagar mudah meluncur dengan tombol knurled untuk menyesuaikan pagar dengan pelari nilon.Selanjutnya, port pengumpulan habuk 4 kaki ditampilkan, memastikan kecekapan dan prestasi tinggi sepanjang masa. Gergaji Meja Kabinet Grizzly G0690 beratnya 530 lbs dan menawarkan dimensi 24 x 30 x 43 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pisau pelepasan cepat
 • Pelindung pisau pelepas cepat dan tongkat tolak
 • Trunnion besi tuang tugas berat
 • Port pengumpulan habuk 4 kaki
 • Berat 530 paun
Saiz 24 x 30 x 43 inci Kuasa Kuda 3.0 HP maksimum Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

Pisau rilis cepat dan pelindung pisau pelepas cepat dan tongkat tolak adalah ciri hebat dari Gergaji Meja Kabinet Grizzly G0690.

Penilaian Penyunting

6.Powermatic PM1000 Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Powermatic PM1000 Saw menawarkan HP maks 4.0, disambungkan untuk penggunaan 115V. Ciri-ciri termasuk tali pinggang poli-v yang menurunkan tahap getaran dan meningkatkan kecekapan motor relatif, memberikan kemampuan pengumpulan habuk yang unggul sebagai standard.Sistem Accu-Fence 30-inci yang unik membolehkan anda mengalami tahap ruang yang diinginkan untuk projek anda. Berat berat 418 lbs, Powermatic PM1000 Saw memberikan ukuran 36 x 27.5 x 63.8 inci. Selanjutnya, jaminan 5 tahun disertakan dengan pembelian anda, memberikan nilai wang dan jangka hayat penggunaan

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berat 418 paun
 • 4.0 maks HP
 • Tali pinggang poli-v
 • Sistem Accu-Fence 30 inci
 • Waranti 5 tahun
Saiz 36 x 27.5 x 63.8 inci Kuasa Kuda 4.0 maks HP Jaminan Waranti 5 tahun
Keputusan kami

Penyertaan jaminan 5 tahun adalah ciri hebat Powermatic PM1000 Saw, memastikan bahawa anda mendapat yang terbaik dari Hybrid Table Saw anda.

Penilaian Penyunting

7.Beli Meja Hibrid Fox W1837 Fox

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Belanja Fox W1837 Hybrid Table Saw menyediakan 2,0 HP maksimum dan berat pengangkutan yang mudah 260 lbs. Menawarkan kawalan debu yang berkesan, ciri-ciri termasuk pelindung pisau perubahan cepat dan juga anti-kickback pawls.Pisau penangkapan benar yang disertakan boleh ditukar ganti dan memastikan bahawa anda mendapat perlindungan untuk operasi pemotongan tanpa melalui. Kickstand berguna adalah built-in, menyediakan tuas tekan bawah yang membolehkan anda mengangkut Gergaji Meja Hibrid ini apabila dikehendaki. Gergaji Meja Hibrid Shop Fox W1837 menyediakan dimensi 58 x 38 x 36 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 2.0 HP maksimum
 • Mudah dibawa
 • Kawalan habuk yang berkesan
 • Pisau penarikan sejati yang boleh ditukar
 • Kickstand terbina dalam
Saiz 58 x 38 x 36 inci Kuasa Kuda 2.0 HP maksimum Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

Mampu mengangkut dan memindahkan Shop Fox W1837 Hybrid Table Saw secara bebas adalah ciri hebat, meningkatkan kemudahan penggunaan.

Penilaian Penyunting

8.ALAT LAGUNA Fusion

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The ALAT LAGUNA Fusion Table Saw memberikan 1.75 HP maksimum dan berat 240 lbs. Menawarkan penyesuaian mikro arbor tilt selain reka bentuk kabinet tanpa habuk, kit mobiliti terbina dalam hadir sebagai standard.Ciri-ciri termasuk keupayaan untuk menukar pisau dengan mudah, menawarkan umur panjang dan nilai wang. Tambahan pula, pisau penangkapan cepat dan ciri keselamatan tambahan memastikan bahawa Gergaji Meja Hibrid ini adalah pembelian yang baik. Gergaji Meja Fusion LAGUNA TOOLS menyediakan ukuran 35 x 20 x 27 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 1.75 HP maksimum
 • Berat 240 lbs
 • Mudah menukar bilah
 • Kit mobiliti terbina dalam
 • Pisau pembebasan cepat
Saiz 35 x 20 x 27 inci Kuasa Kuda 1.75 HP maksimum Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

Gergaji Meja Fusion LAGUNA TOOLS membolehkan anda menukar pisau dengan mudah, memastikan anda dapat menikmati penggunaan produk anda dengan sebaik-baiknya.

Penilaian Penyunting

9.Gergaji Meja RIDGID R4512

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Berat berat 267 lbs, yang RIDGID R4512 Table Saw menawarkan motor 13 Amp untuk membantu anda mencapai kemasan berprestasi tinggi setiap masa. Meluncur besar di sepanjang Aluminium Rip Fence depan dan belakang memastikan ketepatan dan ketepatan dicapai.Sebagai tambahan, slot aksesori terbina dalam disertakan untuk memasang pagar tambahan, menyokong projek yang lebih besar. Gergaji Meja RIDGID R4512 menyediakan ukuran 46.3 x 30.6 x 37.2 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berat 267 paun
 • Motor 13 Amp
 • Ketepatan dan ketepatan dicapai
 • Slot aksesori terbina dalam
 • Prestasi tinggi setiap masa
Saiz 46.3 x 30.6 x 37.2 inci Kuasa Kuda 2.0 HP maksimum Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

SID Meja RIDGID R4512 adalah alat oren dan hitam yang menarik, memberikan ketepatan dan ketepatan sepanjang masa.

Penilaian Penyunting

10.Beli Meja Kabinet Hibrid Fox W1851

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Belanja Fox Gergaji Meja Kabinet Hibrid W1851 mempunyai berat 410 lbs dan menyediakan HP maksimum 2.0. Dengan reka bentuk yang ramping dan moden, Hybrid Table Saw ini merupakan tambahan yang menarik untuk bengkel sesiapa sahaja.Menyediakan pagar rip dua kedudukan dan pelindung pisau pelepasan cepat dan pisau pusing, keselamatan berada di barisan hadapan untuk model ini.Tambahan pula, pengumpul habuk ada di dalam model ini, memberikan penggunaan yang mudah setiap masa.Selain itu, pagar rip aluminium ekstrusi dua kedudukan membolehkan anda meletakkan produk dengan berkesan, memastikan anda mendapat pemotongan berprestasi tinggi dari Gergaji Meja Hibrid anda.

Selanjutnya, pelindung polikarbonat telus memastikan bahawa pengguna dapat melihat pisau ketika memotong bahan, meningkatkan ketepatan dan ketepatan dan meningkatkan keselamatan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berat 410 paun
 • 2.0 HP maksimum
 • Reka bentuk yang kemas dan moden
 • Pagar rip kedudukan dua
 • Pelindung polikarbonat telus
Saiz 39 x 68 x 47.8 inci Kuasa Kuda 2.0 HP maksimum Jaminan Atas permintaan pelanggan
Keputusan kami

Penambahan pelindung polikarbonat lutsinar di Gergaji Meja Kabinet Hybrid Shop Fox W1851 adalah ciri hebat, memastikan bahawa anda memotong bahan anda dengan selamat dan dengan tahap ketepatan yang tinggi.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Meja Hibrid

Gergaji Meja Hibrid menggabungkan ciri terbaik mudah alih kontraktor melihat bersama dengan ciri terbaik kabinet, membolehkan anda membuat hasil yang cekap dan menjimatkan kos dengan kabinet bengkel yang tahan lama.Dengan dapat memegang dan memotong bahan pilihan anda, Gergaji Meja Hibrid akan membolehkan anda menyelesaikan projek dengan cekap dan profesional, menawarkan ketepatan dan ketepatan dengan setiap pergerakan. Selain itu, banyak Gergaji Meja Hibrid memberikan ciri keselamatan tambahan yang memastikan kesihatan dan keselamatan anda adalah yang terpenting.

Mengangkut

Beberapa Gergaji Meja Hibrid sangat berat dan beratnya melebihi 300 paun; kadangkala mereka melebihi 400 paun! Apabila jenis Gergaji Meja Hibrid ini diletakkan di rumah atau bengkel anda, sangat sukar untuk meletakkan semula produk.Oleh itu, anda harus mempertimbangkan keperluan anda sebelum membuat pembelian. Sebagai contoh, jika anda mahukan model yang lebih besar dan unggul, belilah salah satu Gergaji Meja Hibrid yang lebih berat, walaupun sedar bahawa akan ada masalah pengangkutan.

Sekiranya anda mahukan lebih banyak fleksibiliti dengan Gergaji Meja Hibrid anda, model yang lebih ringan sekitar 240 lbs mungkin sesuai dengan anda, sementara beberapa model yang lebih ringan juga tersedia. Ada kemungkinan untuk membeli Meja Gergaji Hibrid yang ringkas dan mudah dibawa, namun, menyediakan penyelesaian penyimpanan yang sempurna dan juga membolehkan anda mengambil Hybrid Table Saw dari projek ke projek dan dari pekerjaan ke pekerjaan.

Julat harga

Gergaji Meja Hibrid boleh menelan belanja antara $ 200 hingga ke mana sahaja di wilayah $ 20,000; ia bergantung pada jenama dan model yang anda beli walaupun model profesional yang digemari oleh peniaga tidak diragukan lagi akan menjadi lebih mahal.Kuasa

Kebanyakan Gergaji Meja Hibrid standard mempunyai antara 1.5 max HP hingga 1.75 max HP. Tahap tenaga kuda ini mencukupi untuk pekerja kayu di rumah atau peminat yang sesekali. Walau bagaimanapun, julat kuasa kuda rata-rata mempunyai julat 2,0 HP maksimum.Gergaji Meja Hibrid yang lebih maju untuk pekerja kayu profesional yang maju boleh mencapai HP maksimum 4.0, walaupun julat ini mungkin terlalu kuat untuk pengguna sederhana.

ciri-ciri

Gergaji Meja Hibrid yang berkesan akan menampilkan sistem pagar berkualiti tinggi di samping jisim dan kedudukan trunnion berkualiti tinggi. Ciri-ciri lebih lanjut seperti kemasan atas dan sayap pelanjutan harus dipantau dengan teliti sebelum melakukan pembelian, selain ciri-ciri yang memberikan transmisi daya yang efisien ke pisau.

cara mengasah pisau gergaji

Pandu

Terdapat dua pilihan pemacu ketika mempertimbangkan penggunaan dengan Gergaji Meja Hibrid; pemacu langsung atau pemacu tali pinggang. Pemacu langsung digunakan apabila motor disambungkan terus ke bilah, walaupun terdapat lebih banyak masalah dengan debu dan bunyi. Pemacu tali pinggang memberikan daya tahan lama dan lebih banyak tork, memastikan penggunaan tali pinggang dan takal yang berkesan, menghubungkan motor dan bilah.

Keselamatan

Beberapa Gergaji Meja Hibrid memberikan ciri keselamatan tambahan, seperti pelindung tembus cahaya, memastikan keselamatan pengguna dilindungi dengan menyeluruh. Ini membolehkan pengguna melihat dengan tepat di mana pisau memotong, memberikan langkah keselamatan yang lebih baik selain ketepatan dan ketepatan yang kuat untuk setiap pekerjaan yang dilakukan.Selain itu, beberapa Gergaji Meja Hibrid terasa ketika peralatan tersebut hendak bersentuhan dengan kulit manusia, menghentikan operasi dengan segera untuk menghilangkan risiko kecederaan dan amputasi.

Apa itu Gergaji Meja Hibrid?

Gergaji Meja Hibrid menggabungkan ciri terbaik gergaji kontraktor mudah alih dan ciri kabinet terbaik, membolehkan anda membuat hasil yang cekap dan menjimatkan kos dengan kabinet bengkel yang tahan lama.Faedah menggunakan Hybrid Table Saw termasuk mengalami asas kabinet yang ringan dan stabil selain merasakan tali pinggang digerakkan gelongsor meja untuk meningkatkan kemudahan memotong silang.

Sebilangan besar model Hybrid Table Saw juga dilengkapi pengawal keselamatan dan ciri keselamatan lebih lanjut seperti sistem pelepasan cepat untuk memudahkan penggunaan.

Bagaimana cara menggunakan Gergaji Meja Hibrid?

Untuk menggunakan Gergaji Meja Hibrid, cukup pasangkan bahan anda di tempat dan lihat tanda anda pada bahan untuk mencapai potongan yang anda inginkan. Setiap model akan berbeza-beza jadi pastikan untuk mengikuti arahan pengeluar.

Bagaimana membina Stesen Kerja Meja Hibrid?

Untuk memanfaatkan pelaburan anda setelah membeli Hybrid Table Saw, anda boleh membina stesen kerja di sekitar Saw anda menggunakan kayu, membuat laci untuk penyimpanan dan menyesuaikan stesen kerja dengan keperluan dan keinginan anda. Selain itu, anda boleh memasang roda di bawah stesen kerja Hybrid Table Saw, menambah kemudahan penggunaan selain dapat memindahkan stesen kerja anda ke bengkel.

Petua Pakar

Sekiranya Gergaji Meja Hibrid anda tidak disertakan dengan rak penyimpanan di bawah produk, cukup buat rak menggunakan papan kayu sederhana dan beberapa cangkuk pelekat. Cangkuk pelekat juga sangat baik untuk dipasang pada Gergaji Meja Hibrid anda untuk menyediakan simpanan tambahan untuk tali dan alat lain. Gunakan Gergaji Meja anda dengan cara yang anda mahukan dan yang anda perlukan.Adakah kamu tahu?

Gergaji meja pertama kali dibuat sebagai alat tukang kayu lebih dari 200 tahun yang lalu pada tahun 1777 oleh Samuel Miller yang berasal dari England. Gergaji itu melibatkan cakera logam dengan gigi di tepinya. Namun, ia tidak menggunakan elektrik, walaupun akhirnya desain ini digunakan di kilang papan untuk memotong kayu.