Teres, Rumput & Taman

10 Pencuci Tekanan Karcher Terbaik tahun 2020

Mesin basuh tekanan Karcher adalah jenama mesin basuh tekanan terkemuka di seluruh dunia dan telah berlangsung selama beberapa dekad. Mesin basuh tekanan Karcher adalah kaedah terbaik dan paling berkesan untuk membersihkan kawasan dan peralatan luar, dan terdapat banyak pilihan mesin basuh tekanan karcher yang tersedia di pasaran pada tahun 2020 yang semestinya mudah untuk dicari yang sesuai dengan keperluan anda, tidak apa keadaan atau tahap pengalaman anda dengan mesin basuh tekanan.Walau bagaimanapun, spesifikasi teknikal mesin basuh tekanan karcher nampak tidak jelas dan sukar difahami, oleh itu beberapa penyederhanaan pasaran dapat membantu anda dengan yakin membuat keputusan.

Kami telah memilih 10 model mesin basuh tekanan karcher kegemaran kami untuk pelbagai tujuan, dan di bawah ini anda dapat melihat ulasan mesin pencuci tekanan karcher terbaik kami, menguraikan ciri-ciri yang paling penting dan kelebihan dan kekurangan utama dari beberapa karcher terbaik model mesin basuh tekanan yang terdapat di pasaran pada tahun 2020.Kajian Alternatif; Pencuci Tekanan Gas.

Isi kandungan

Lihat Mesin Cuci Tekanan Karcher Terbaik, Di Bawah.

1.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Elektrik Premium Karcher K5

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKarcher k5Premium Electric Power Pressure Washer adalah mesin basuh tekanan tinggi Karcher yang sangat sesuai untuk pekerjaan berskala besar atau pembersihan yang lebih sengit.Tekanan tekanan 2000 PSI, 1.4 GPM menawarkan tekanan dan kekuatan pembersih 40 kali ganda dari selang standard, meletupkan kotoran dan sisa-sisa degil dari permukaan luar dengan relatif mudah, bahkan melebihi model pencuci tekanan Karcher lain.

Motor induksi berpendingin airnya yang kuat menjanjikan prestasi yang unggul dan jangka hayat hingga 5 kali lebih lama daripada kebanyakan motor lain, kerana suhu operasinya dijaga ke tahap yang agak rendah dengan mengedarkan air sejuk di sekitar motor.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Hos 25 kaki
 • Tongkat penyembur kuasa Vario
 • Tangki pencuci di atas kapal
 • Motor aruhan yang disejukkan dengan air
 • 2000 PSI, 1.4 GPM
PSI2000 PSIDimensi34.3 x 13.1 x 16.8 inciBerat32 paun
Keputusan kami

Tekanan serba guna dan tinggi, Mesin Cuci Tekanan Tenaga Elektrik Karcher K5 Premium adalah mesin basuh tekanan karcher berprestasi tinggi dan bertenaga yang menawarkan pembersihan yang cekap dan jangka hayat yang panjang. Ini adalah pilihan mesin cuci tekanan karcher yang bagus untuk projek pembersihan yang lebih besar yang memerlukan selang tekanan tinggi.

Penilaian Penyunting

dua.Mesin Cuci Tekanan Gas Karcher G3000XK

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

IniMesin Cuci Tekanan Gas Karcheradalah salah satu model mesin basuh tekanan Karcher yang lebih besar dan kurang padat yang ada, tetapi saiz besar ini memungkinkan untuk memberikan daya pembersih yang sangat tinggi.reka bentuk pemotong plasma

Tubuhnya yang besar mengandungi unit penekanan 3000 PSI, 2.4 GPM yang kuat untuk peledakan air berkuasa tinggi, menghasilkan tahap daya pembersih yang sangat tinggi untuk mesin basuh tekanan elektrik domestik yang tersedia secara komersial.

Kekuatan pembersih yang tinggi ini menjadikannyaKarcher G3000XKGas Pressure Washer salah satu model mesin cuci tekanan Karcher yang lebih baik yang tersedia untuk penggunaan pembersihan komersial atau profesional serta pilihan yang kuat untuk menyelesaikan projek pembersihan domestik berskala besar.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 3000 PSI, 2.4 GPM
 • Mudah dimulakan
 • Pemegang lipat
 • Tangki pencuci yang boleh ditanggalkan
 • Pemegang pencetus ergonomik
PSI3000 PSIDimensi19 x 21.1 x 37 inciBerat63 paun
Keputusan kami

Model mesin basuh tekanan tinggi Karcher yang sangat tinggi, Karcher G3000XK Gas Pressure Washer adalah pilihan yang tepat untuk projek pembersihan domestik yang lebih besar atau kegunaan komersial atau industri. Ini adalah alat yang besar, tetapi alat yang menawarkan kekuatan pembersih yang luar biasa.

Penilaian Penyunting

3.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Elektrik Karcher K2 Plus

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKarcher K2Plus Electric Power Pressure Washer mungkin menawarkan kuasa yang lebih rendah daripada model mesin cuci tekanan tinggi Karcher yang lain seperti Karcher G3000XK, tetapi ini membolehkannya dipasang di badan yang padat dan ringan, menjadikannya pilihan yang bagus untuk taman yang lebih kecil dan pengangkutan yang mudah antara projek.Rangkaian tongkat penyembur yang disertakan membolehkan mesin basuh tekanan karcher ini menawarkan tahap ketepatan yang tinggi terhadap tahap tekanan dan ukuran semburan, yang memungkinkan pembersihan kawasan yang lebih halus atau lebih kecil dengan berhati-hati.

Pemampat 1600 PSI lebih hebat daripada kebanyakan tugas pembersihan rumah, sementara selang pembersih sepanjang 20 kaki membolehkan anda dengan mudah mencapai kawasan yang agak tidak selesa.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ringan
 • Selang 20 kaki
 • 1600 PSI, 1.25 GPM
 • Tongkat penyembur kuasa Vario
 • Tongkat penyembur Dirtblaster
PSI1600 PSIDimensi30.8 x 9 x 11 inciBerat16.8 paun
Keputusan kami

Model mesin cuci tekanan Karcher yang kecil dan ringan, Mesin Cuci Tekanan Tenaga Elektrik Karcher K2 Plus adalah pilihan yang sangat baik dan serba boleh untuk kegunaan domestik pada projek pembersihan yang lebih kecil di mana badan yang padat dan kawalan ketepatan adalah penting.

Penilaian Penyunting

Empat.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Elektrik Karcher K1700

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKarcher K1700Electric Power Pressure Washer adalah mesin cuci tekanan karcher yang menawarkan tahap daya pembersih yang cukup tinggi, digabungkan dengan tahap fleksibiliti dan fleksibiliti yang mengagumkan.Mesin basuh tekanan karcher ini merangkumi 3 muncung yang boleh ditukar. Muncung turbo memberikan daya pembersihan maksimum untuk kotoran yang sangat degil.

Muncung serba guna menawarkan profil pembersihan yang seimbang untuk kebanyakan permukaan dan kawasan, dan muncung pencuci dirancang untuk melapisi permukaan dalam deterjen sebelum fasa pencucian tekanan utama dari tugas pembersihan.

Pressurizer 1700 PSI, 1.2 GPM cukup kuat untuk kebanyakan tugas domestik dan pembersihan komersial kecil, dan badan mesin basuh cukup kecil sehingga mudah dibawa dan disimpan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 3 muncung berbeza disertakan
 • Tong simpanan aksesori besar
 • Selang 20 kaki
 • 1700 PSI, 1.2 GPM
 • Mudah disediakan
PSI1700 PSIDimensi17.2 x 16.5 x 33 inciBerat20.7 paun
Keputusan kami

Fleksibel dan agak padat, Mesin Cuci Tekanan Tenaga Elektrik Karcher K1700 menawarkan keseimbangan yang baik antara kuasa dan kemudahan, serta fleksibiliti yang cukup untuk menjadikannya pilihan terbaik untuk hampir semua projek pembersihan domestik.

Penilaian Penyunting

5.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Elektrik Karcher K4

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

wen 4214

Salah satu mesin basuh tekanan Karcher yang lebih besar dan berat di pasaran,Karcher K4Electric Power Pressure Washer menawarkan daya yang tinggi dan sejumlah ciri tambahan yang menjadikannya salah satu pilihan mesin basuh tekanan karcher terbaik untuk projek domestik yang lebih besar, walaupun mungkin tidak begitu kuat seperti beberapa yang lebih komersial dan profesional- model sasaran mesin basuh tekanan Karcher.Motor aruhannya yang disejukkan dengan air menawarkan jangka hayat 5 kali lebih lama daripada motor lain, mengekalkan suhu operasi minimum dengan mengitar air sejuk di sekitar motor, sementara tongkat penyembur yang boleh ditukar termasuk memungkinkan tahap kawalan tinggi terhadap kuasa semburan dan penyebaran mesin basuh tekanan, membiarkan anda memilih kombinasi tetapan yang sempurna untuk setiap projek pembersihan rumah, tidak kira ukuran dan kerumitannya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 1900 PSI, 1.5 GPM
 • Hos 25 kaki
 • Tongkat penyembur kuasa Vario
 • Motor aruhan yang disejukkan dengan air
 • Tangki pencuci di atas kapal
PSI1900 PSIDimensi34.3 x 12.1 x 12.8 inciBerat27.3 paun
Keputusan kami

Mesin Cuci Tekanan Tenaga Elektrik Karcher K4 adalah salah satu model Mesin Pembuat Tekanan Karcher Tekanan domestik terbesar dan paling kuat yang ada, hanya dipukul oleh K5. Sekiranya K5 kelihatan terlalu besar dan perindustrian untuk tujuan anda, tetapi anda masih mahukan sekeping alat bertekanan tinggi, Karcher K4 adalah mesin basuh tekanan karcher untuk anda.

Penilaian Penyunting

6.Tekanan Kuasa Elektrik Karcher K3 Follow-Me

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKarcher K3Follow Me Electric Power Pressure Washer adalah salah satu model mesin basuh tekanan Karcher yang lebih ringan dan fleksibel di pasaran pada tahun 2020. TheKarcher K3badan ringan mesin basuh tekanan mempunyai 4 roda bertekstur besar, membolehkannya bergerak di sekitar permukaan luar yang kasar dengan mudah, dan alat penekan tekanan di dalam menawarkan tekanan 1800 PSI, 1.3 GPM, memberikan lebih banyak tenaga pembersih untuk kebanyakan projek pembersihan domestik hampir semua ukuran.Vario Power Spray Wandnya membolehkan kawalan tekanan dan kawasan semburan mesin basuh tekanan Karcher, memberikan tahap fleksibiliti yang tinggi untuk projek pembersihan yang lebih kecil atau lebih halus, dan keseluruhan peranti kecil dan cukup ringan untuk mudah bergerak menjadi lebih kecil, lebih ketat, atau umumnya ruang yang lebih tidak selesa.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ringan
 • 4 roda yang lasak
 • 1800 PSI, 1.3 GPM
 • Tangki pencuci di atas kapal
 • Tongkat penyembur kuasa Vario
PSI1800 PSIDimensi21.7 x 12 x 12.8 inciBerat16.3 paun
Keputusan kami

Mesin basuh tekanan elektrik beroda jarang berlaku, dan 4 roda Mesin Cuci Tekanan Tenaga Elektrik Karcher K3 Follow-Me cukup besar dan kasar untuk membolehkannya bergerak dengan mudah di atas permukaan taman yang agak kasar untuk pengalaman pembersihan yang mudah alih dan fleksibel.

Penilaian Penyunting

7.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Elektrik Karcher K1700 Cube

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKarcher K1700Mesin Cuci Tekanan Kuasa Elektrik Cube direka agar sesuai dengan ruang kubik kecil; hanya 12 inci tinggi, ini adalah salah satu model mesin basuh tekanan Karcher terkecil yang ada. Walaupun ukurannya padat, ia menawarkan tekanan dan daya pembersih yang cukup tinggi, dengan pam 1700 PSI, 1.2 GPM di badan kubiknya yang kecil.Model mesin basuh tekanan karcher ini menawarkan tahap fleksibiliti dan fleksibiliti yang tinggi, kerana ia merangkumi 3 muncung pembersih yang berbeza untuk tujuan yang berbeza. Muncung turbo menawarkan pembersihan dengan kekuatan tinggi untuk residu yang keras kepala dan kawasan yang sukar, muncung serba guna memberikan prestasi yang seimbang untuk kebanyakan tujuan pembersihan umum, dan muncung pencuci direka untuk pencuci yang ringan, bahkan lapisan sebelum proses pembersihan utama dimulakan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ringan
 • Badan padat
 • 1700 PSI, 1.2 GPM
 • 3 muncung yang boleh ditukar termasuk
 • Penyediaan yang mudah
PSI1700 PSIDimensi16 x 13 x 11.5 inciBerat15.5 paun
Keputusan kami

Badan kecil, pembinaan ringan, dan 3 termasuk muncung Karcher K1700 Cube Electric Power Pressure Washer menjadikannya salah satu model mesin cuci tekanan karcher yang paling serba boleh dan fleksibel yang tersedia untuk projek pembersihan domestik dan tugas pembersihan profesional yang lebih kecil.

Penilaian Penyunting

8.Mesin Cuci Tekanan Karcher K2000

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Fleksibel dan mudah disesuaikan,Karcher K2000Pressure Washer adalah mesin basuh tekanan Karcher yang serba boleh untuk pelbagai tujuan dan tugas pembersihan yang lebih besar. Tekanan 2000 PSI, 1.3 GPM menawarkan tekanan yang lebih tinggi dan daya pembersih yang lebih tinggi daripada kebanyakan model lain dari mesin basuh tekanan Karcher, menjadikan mesin basuh tekanan karcher ini sangat sesuai untuk projek pembersihan yang sedikit lebih besar atau lebih keras kepala, atau tugas pembersihan komersial dan profesional yang lebih kecil.4 muncung yang boleh ditukar ganti membolehkan pelbagai pilihan pembersihan yang berbeza untuk kawalan yang lebih tinggi; muncung berkuasa tinggi membolehkan pembersihan kotoran degil secara intensif, sementara muncung sudut sempit dan lebar dirancang untuk membersihkan kebanyakan kotoran pada tahap tekanan dan kawalan yang berbeza, dan muncung pencuci menyebarkan bahan pencuci dengan halus dan merata di permukaan sebelum proses pembersihan utama dimulakan .

Mengapa Kita Menyukainya
 • 2000 PSI, 1.3 GPM
 • 4 muncung yang boleh ditukar ganti
 • Penyesuai sejagat
 • Tong simpanan aksesori yang boleh ditanggalkan
 • Kaki menghidupkan / mematikan suis
PSI2000 PSIDimensi18.2 x 22 x 35.5 inciBerat25 paun
Keputusan kami

Menawarkan tekanan tinggi dan pengoperasian yang mudah, Karcher K2000 Pressure Washer adalah salah satu mesin basuh tekanan Karcher terbaik untuk projek pembersihan domestik yang lebih besar atau bahkan pembersihan komersial atau profesional pada skala sederhana.

Penilaian Penyunting

9.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Karcher K2 Car & Home Kit

seluar jeans kerja
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKarcher K2Car and Home Kit Power Pressure Washer adalah mesin basuh tekanan ringan yang kecil untuk kegunaan domestik, dilengkapi dengan pelbagai aksesori untuk meningkatkan prestasi dan utiliti untuk membersihkan kebun dan kenderaan dalam negeri.Kompresor 1600 PSI, 1,25 GPMnya lebih kecil dan kurang kuat daripada mekanisme mesin basuh tekanan karcher lain, tetapi ia menawarkan daya yang mencukupi untuk kebanyakan tugas pembersihan rumah.

Aksesori yang disertakan direka dengan fokus pada fleksibiliti dan penggunaan domestik, yang menampilkan ciri pembersihan kereta serta kepala penyembur alternatif yang lebih standard.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 1600 PSI, 1.25 GPM
 • Pemegang teleskopik
 • Selang 20 kaki
 • Tongkat penyembur kuasa Vario
 • Tongkat penyembur Dirtblaster
PSI1600 PSIDimensi24.5 x 11 x 9.5 inciBerat20 paun
Keputusan kami

Kecil dan serba boleh, Mesin Cuci Tekanan Daya Karcher K2 Car and Home Kit cukup kuat untuk kebanyakan tugas pembersihan domestik yang kecil, menawarkan tahap fleksibiliti dan kawalan yang tinggi untuk tugas pencuci tekanan yang lebih kecil.

Penilaian Penyunting

10.Mesin Cuci Tekanan Kuasa Gas Karcher G2700

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pemampat 2700 PSI, 2.5 GPM yang dibina di dalamKarcher G2700Gas Power Pressure Washer menjadikannya salah satu model mesin cuci tekanan Karcher yang paling berkuasa tersedia di pasaran pada tahun 2020.Reka bentuk gerobak beroda yang besar dan kukuh menggabungkan jejak penyimpanan yang agak kecil dengan badan yang lebih mampu bertahan dari penggunaan komersial atau penggunaan domestik yang sangat berat, dan julat 5 muncung yang boleh ditukar termasuk pelbagai menawarkan fleksibiliti dan fleksibiliti yang tinggi.

Mesin 196cc lebih besar dan lebih kuat daripada mesin basuh tekanan karcher lain, tetapi kekuatan dan prestasi yang ditawarkan oleh motor ini sangat mengagumkan, menjadikannya pilihan yang tepat untuk projek yang lebih besar dan penggunaan di luar rumah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Troli beroda
 • 2700 PSI, 2.5 GPM
 • 5 muncung yang boleh ditukar ganti
 • Reka bentuk tegak
 • Pam cam paksi
PSI2700 PSIDimensi23.6 x 39.4 x 21.6 inciBerat48.5 paun
Keputusan kami

Bertenaga tinggi dan kukuh, Karcher G2700 Gas Power Pressure Washer adalah pilihan terbaik untuk projek pembersihan domestik yang lebih besar atau pembersihan tekanan komersial atau industri.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Mesin Cuci Tekanan Karcher

Sumber Air Alternatif

Banyak model mesin basuh tekanan Karcher, terutamanya Karcher K4 danMesin basuh tekanan elektrik Karcher K5, tidak memerlukan sumber air mengalir seperti paip untuk beroperasi. Inovasi ini dalam bidangmesin basuh tekanan elektrikmenambah fleksibiliti model mesin basuh tekanan Karcher ini secara substansial, memungkinkan mereka digunakan dalam situasi di mana tidak ada akses ke air mengalir.

Model mesin basuh tekanan Karcher ini dapat disambungkan ke sumber air yang tetap seperti baldi air yang lebih besar, tangki air, atautong air hujan, menjadikannya lebih serba boleh dan lebih mesra alam daripada banyak pilihan mesin pencuci tekanan elektrik alternatif. Pilihan ini tidak tersedia pada setiap model mesin cuci tekanan Karcher, tetapi merupakan ciri berharga dari beberapa model yang tersedia.

Ulasan Berkaitan; Mesin Cuci Tekanan Karcher K2.

Bagaimana cara menggunakan Karcher Pressure Washer?

Mesin cuci tekanan Karcher adalah peralatan pembersih yang serba boleh dan kuat yang dapat membuat perbezaan besar terhadap kebersihan kawasan taman dan luaran dan perabot anda dengan sedikit usaha. Walaupun kuasa tinggi, mesin basuh tekanan Karcher mudah digunakan dan mesra pengguna, dan anda akan membersihkan barang dengan mudah dalam masa yang singkat jika anda mengikuti beberapa langkah mudah.

Pertama, sambungkan semua elemen mesin basuh tekanan Karcher dan pasangkannya ke saluran keluar. Kemudian, untuk memasangkan pistol pemicu dengan badan utama mesin, tekan butang '+' dan '-' pada pistol pencetus pada waktu yang sama dan tahan selama 5 saat, sehingga simbol mula berkedip.

Sekiranya pasangan berjaya, gunting pemicu akan menunjukkan bacaan tahap tekanan mesin basuh tekanan Karcher. Sekiranya ini tidak dipaparkan, cabut palam mesin, pasangkannya semula, dan ulangi langkah di atas. Setelah paparan tekanan dapat dilihat, anda sudah siap untuk membersihkan dengan mesin basuh tekanan Karcher anda.Mulakan dengan mencuci permukaan dengan tekanan rendah untuk mengeluarkan semua daun dan serpihan yang longgar dari kawasan tersebut. Kemudian semburkan seluruh permukaan dengan detergen untuk memecahkan kotoran yang degil dan sukar, kemudian putarMesin basuh tekanan Karcherhingga tetapan yang lebih tinggi dan letakkan seluruh kawasan dengan kekuatan tinggi untuk membersihkan semua bekas kotoran.

Di mana untuk membeli Bahagian Mesin Cuci Tekanan Karcher?

Sekiranya mesin basuh tekanan Karcher anda pecah atau mengalami masalah, anda mungkin perlu membeli beberapa alat gantinya untuk membantu mengekalkannya pada kecekapan optimum selama mungkin dan mengekalkan jangka hayatnya selama yang anda boleh.

Nasib baik, Karcher adalah jenama yang cukup besar dan popular sehingga bahagian mesin basuh tekanan Karcher mudah dibeli di pelbagai tempat dalam talian dan luar talian.Sumber bahagian mesin cuci tekanan Karcher yang paling jelas dan berpotensi untuk diperbaiki adalah laman web rasmi Karcher, yang menjual pelbagai produk dan komponen di peringkat antarabangsa.

Walau bagaimanapun, sumber lain boleh didapati, bermula dari kehadiran dalam talian dan luar talian di kebanyakan kedai perkakasan utama hingga ke pasaran seperti eBay dan Amazon.Tidak kira bahagian pencuci tekanan Karcher mana yang perlu anda ganti, atau model mesin cuci tekanan Karcher yang ingin anda perbaiki, mudah untuk mencari bahagian yang anda perlukan.

Bagaimana Memperbaiki Mesin Cuci Tekanan Karcher?

Mesin basuh tekanan Karcher adalah perkakas yang besar dan mahal sehingga sangat menjengkelkan apabila ia akhirnya rosak. Sekiranya dijaga dengan baik, mereka dapat bertahan lama sebelum mengalami masalah, tetapi mesin basuh tekanan terbaik akhirnya akan mengalami keletihan komponen jika digunakan dengan berat dan kuat.

Mesin Cuci Tekanan Elektrik Terbaik

Kami mendapat beberapa petua berguna mengenai perkara yang boleh anda cuba apabila mesin basuh tekanan Karcher anda berhenti berfungsi. Terdapat pelbagai kemungkinan masalah, tetapi jika anda memberikan pilihan ini, ada kemungkinan anda dapat memperbaiki mesin basuh tekanan karcher di rumah tanpa perlu beralih kepada profesional.

Salah satu masalah yang paling biasa adalah penyumbatan udara sederhana. Untuk memperbaikinya, cabut plag mesin dari soket elektriknya dan cabut selang tekanan. Kemudian pasangkannya ke selang kebun biasa dan jalankan air melalui mesin selama beberapa minit untuk membersihkan sebarang penyumbatan. Kemudian pasang semula mesin basuh tekanan Karcher anda, dan anda harus bersedia untuk membersihkannya semula.alat pembakar kayu tanpa wayar

Masalah lain dengan aliran air dapat diperbaiki dengan memeriksa bekalan air dan selang. Pastikan tidak ada keretakan di selang, kerana ini dapat mengganggu aliran air, dan periksa apakah air dihidupkan ke aliran penuh untuk tekanan air yang mencukupi.

Masalah yang lebih serius biasanya memerlukan penggantian komponen yang rosak. Bahagian pencuci tekanan Karcher pengganti seperti itu mudah diperoleh dari sebilangan besar peruncit perkakasan utama, baik dalam talian dan luar talian.

Petua Pakar

Mesin basuh tekanan Karcher meliputi pelbagai ukuran dan tahap tekanan, mulai dari 1600 PSI hingga 3000 PSI, tetapi lebih besar tidak selalu lebih baik. Untuk kegunaan domestik, amesin basuh tekanan yang lebih kecilsemoga mencukupi. Pertimbangkan bagaimana dan di mana anda akan menggunakan mesin basuh anda sebelum mengeluarkan peralatan yang besar dan mahal!

Adakah kamu tahu?

Mesin basuh tekanan Karcher telahdibuat di Jerman sejak tahun 1950ketika mereka adalah jenama mesin basuh tekanan pertama yang dicipta di Eropah!