Teres, Rumput & Taman

10 Aerator Rumput Terbaik pada tahun 2020Sekiranya anda menyukai kebun anda, anda akan mengetahui dengan baik bagaimana tanah di bawah rumput anda boleh kering dalam cuaca panas. Tanah dapat menjadi terkompresi yang berarti air, udara, nutrien, dan baja mungkin sukar menembus tanah untuk sampai ke akarnya.Pada akhirnya, ini boleh merosakkan kesihatan halaman anda. Oleh itu, alat berkebun utama yang mesti anda laburkan adalah pengudar rumput, yang menampilkan banyak lonjakan yang menembusi tanah dan membolehkan udara, air, nutrien, dan baja ke meresap ke akar , meningkatkan kesihatan dan kecantikan rumput anda.

Kami telah menguji sepuluh aerator rumput terbaik yang ada di pasaran, yang membolehkan anda mencari aerator rumput terbaik untuk anda dan keperluan anda.

Isi kandunganLihat Aerator Rumput Terbaik, Di Bawah.

1.Greenworks 10 Amp Corded Dethatcher

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Kerja Hijau 10 Amp Corded Dethatcher adalah dethatcher kord 14 inci yang memastikan jejak karbon sifar. Memberikan kebolehpercayaan dan prestasi tinggi, produk ini merangkumi cengkaman empuk ergonomik bersama dengan pemegang yang boleh disesuaikan, yang menawarkan keselesaan dengan setiap penggunaan.Penyesuaian kedalaman tine 3-posisi membolehkan anda bebas dan terkawal, memungkinkan kesihatan yang terbaik untuk rumput anda dengan menanggalkan lapisan-lapisan kusut.Di samping itu, anda boleh yakin bahawa Greenworks 10 Amp Corded Dethatcher memberikan anda prestasi yang unggul, menawarkan lapisan keluli tahan karat yang tetap lebih tajam untuk jangka masa yang lebih lama.Produk ini mempunyai ukuran 25,3 x 18 x 12,5 inci dan berat sekitar 25,9 paun. Tambahan pula, jaminan 4 tahun yang mengagumkan disertakan dengan pembelian anda, memastikan bahawa anda menerima nilai dan keselamatan wang anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Jejak karbon sifar
 • Cengkaman empuk ergonomik
 • Pemegang boleh laras
 • Pelarasan kedalaman tine 3-kedudukan
 • Waranti 4 tahun
Jenis Dethatcher berkord Berat 25.9 paun Jaminan Empat tahun
Keputusan kami

Jaminan 4 tahun adalah ciri hebat dengan Greenworks 10 Amp Corded Dethatcher, menjadi dua kali ganda jaminan biasa untuk produk serupa, memberikan jaminan bahawa produk anda akan bertahan lama.

Penilaian Penyunting

dua.Mantis 7321 Power Tiller Aerator

cat siling terbaik
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Mantis 7321 Power Tiller Aerator membolehkan penggunaan hebat di tanah liat padat. Menampilkan set empat bilah keluli tahan karat, alat pengudar memotong tanah di bawah rumput anda, menghilangkan jerami.Menawarkan 60 pilihan baja pegas, anda dapat menurunkan bahagian swath 15 inci dengan sekali pukulan. Di samping itu, pek kombinator aerator dan dethatcher memastikan anda mendapat prestasi terbaik dan fleksibiliti yang anda mahukan di kebun anda.Jimat masa dan wang anda dengan membeli pek kombo, menjaga rumput anda tetap cantik melalui pengudaraan rumput dan pencabutan. Mantis 7321 Power Tiller Aerator mempunyai dimensi 15 x 8 x 9 inci dan berat kira-kira 17.5 paun, memberikan pilihan yang lebih ringan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Empat bilah keluli terbaja
 • 60 pilihan spring-steel
 • Turunkan petak 15 inci dalam satu pukulan
 • Pek kombo Aerator dan dethatcher
 • Berat lebih ringan
Jenis Aerator Dethatcher Berat 17.5 paun Jaminan -
Keputusan kami

Ketersediaan alat pengudaraan udara dan kapal datchatcher memastikan bahawa anda mempunyai semua yang anda perlukan untuk mengekalkan rumput yang indah sepanjang tahun.

Penilaian Penyunting

3.LoTech Products Crank Twist Compost Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Produk LoTech Crank Twist Compost Aerator menawarkan kaedah unik untuk menaikkan timbunan kompos anda, dengan menyediakan alat genggam manual, yang tidak bergantung pada sebarang sumber kuasa dan menawarkan jaminan mesra alam yang lengkap.Dengan reka bentuk corkscrew, produk ini berpusing ke kompos untuk membolehkan anda mengeluarkan daun atau pokok anggur. Untuk menggunakan Crank Twist Compost Aerator, cukup pegang pemegang yang melengkung dan putar engkol mengikut arah jam ke dalam kompos, kemudian putar berlawanan arah jam untuk mengeluarkan engkol.Dengan mengulangi proses ini di seluruh kompos anda, anda boleh mencampurkan kompos anda dengan teliti dan membuat lubang udara. LoTech Products Crank Twist Compost Aerator adalah peranti ringan, beratnya sekitar 1.5 paun dan menawarkan dimensi 32 x 1 x 4 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Buku Panduan
 • Tidak bergantung pada sumber kuasa lain
 • Mudah untuk digunakan
 • Mesra alam
 • Ringan
Jenis Pengudaraan manual Berat 1.5 paun Jaminan -
Keputusan kami

Menjadi aerator kompos manual adalah ciri hebat dari LoTech Crank Twist Compost Aerator, bergantung pada kekuatan anda sendiri untuk mengudara kompos anda, menjimatkan wang dan tenaga dan bukannya menggunakan sumber kuasa lain.

Penilaian Penyunting

Empat.Yard Butler Lawn Coring Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Yard Butler Lawn Coring Aerator membolehkan anda mengekstrak kawasan seluas 2 inci x 3 inci. Membolehkan anda mengurangkan jumlah pemadatan tanah sambil memastikan udara, air, dan baja sampai ke akar rumput anda.Pada gilirannya, proses ini mendorong pertumbuhan rumput dan mendorong pertumbuhan akar yang kuat dengan setiap penggunaan. Termasuk dalam desain adalah bar kaki yang membolehkan anda mengalami pengaruh tambahan dan menghilangkan sedikit tekanan dari bahu dan lengan anda.Tambahan pula, ketinggian alat 37 inci sangat sesuai untuk kebanyakan pengguna. Yard Butler Lawn Coring Aerator cukup ringan hanya 3.72 paun, memberikan dimensi 1.8 x 8.8 x 3.5 inci.

ulasan ryobi p261
Mengapa Kita Menyukainya
 • Gunakan di kawasan yang luas
 • Manual dan mesra alam
 • Bar kaki
 • Ketinggian alat 37 inci
 • Berat lebih ringan
Jenis Pengudaraan manual Berat 3.72 paun Jaminan -
Keputusan kami

Penambahan palang kaki menjadikan Yard Butler Lawn Coring Aerator pembelian praktikal, menjimatkan wang dan tenaga berbanding dengan beberapa model elektrik sambil dapat melepaskan tekanan dari bahu dan lengan, dengan menggunakan kekuatan di kaki anda.

Penilaian Penyunting

5.Agri-Fab 45-0299 48-Inch Tow Plug Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Agri-Fab 45-0299 48-Inch Tow Plug Aerator menyediakan dulang berat 48 inci dan tahan sekitar 140 paun, memberikan penembusan yang lebih baik ke dalam tanah. Pisau pengudaraan menawarkan ketahanan dan umur panjang, diperlakukan panas untuk kadar penggunaan terbaik.Selain itu, produk ini terdiri daripada enam gulungan pisau aerator untuk kekuatan sederhana dan kekuatan tambahan. Mengendalikan produk adalah mudah, dengan pemegang pengangkutan kantilever disertakan untuk memudahkan penggunaan dan memastikan bahawa anda dapat menaikkan dan menurunkan peranti dengan mudah.Tayar pneumatik lebar yang disertakan dalam Agri-Fab 45-0299 48-Inch Tow Plug Aerator memastikan bahawa rumput anda tidak rosak melalui penggunaan produk sambil memberikan kemudahan manuver dan pengalaman yang hebat. Produk ini mempunyai berat 85.9 paun dan mempunyai dimensi 35 x 52x 36 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penggunaan yang hebat
 • Pisau pengudaraan yang dirawat dengan haba
 • Enam kili
 • Tayar pneumatik lebar
 • Pemegang pengangkutan kantilever
Jenis Tunda plug aerator Berat 85.9 paun Jaminan -
Keputusan kami

Agri-Fab 45-0299 48-Inch Tow Plug Aerator adalah model yang kuat dan hebat yang akan memastikan anda mendapat hasil terbaik untuk kebun anda.

Penilaian Penyunting

6.Brinly PA-40BH Tow-Behind Plug Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Brinly PA-40BH Tow-Behind Plug Aerator mengudara dan melegakan tanah yang padat dan padat di kebun anda. Dengan menyediakan 24 sudu yang diperlakukan dengan panas untuk menembus tanah, produk ini dapat mengekstrak bongkah tanah dengan panjang hingga 3 inci, memungkinkan udara, air, dan baja sampai ke akar tanah.Penembusan yang lebih mudah dicapai melalui reka bentuk palam yang lebih sempit, menawarkan ketahanan dan reka bentuk keluli yang lengkap.Dulang berat tertutup sepenuhnya dapat menampung berat sekitar 150 paun sementara tuas pengangkutan tunggal membolehkan peranti diangkut dengan mudah dari rumput ke pemacu.Brinly PA-40BH Tow-Behind Plug Aerator mempunyai berat 64.5 paun dan memberikan dimensi 43.8 x 13 x 6.8 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 24 sudu panas
 • Reka bentuk palam yang lebih sempit
 • Keluarkan palam tanah sepanjang 3 inci
 • Berat dulang boleh menampung 150 paun
 • Tuas pengangkutan tunggal
Jenis Pasang pengudar Berat 64.5 paun Jaminan 90 hari
Keputusan kami

Tuas pengangkutan tunggal adalah ciri hebat Brinly PA-40BH Tow Behind Plug Aerator, yang menawarkan kemudahan penggunaan di seluruh taman anda.

Penilaian Penyunting

7.Garden Weasel 91818 Garden Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Musang Taman 91818 Garden Aerator adalah aerator manual untuk taman anda, yang menampilkan reka bentuk merah yang elegan dan indah. Menembusi tanah menghasilkan lubang udara yang kemudian memungkinkan udara, air, dan baja meresap dan sampai ke akar tanah.Reka bentuk yang mudah digunakan tahan lama dan dilengkapi dengan pembinaan keluli karbon, menjadikan produk tahan cuaca selain tahan karat. Untuk menolong penggunaan, cukup pegang pegangan dan letakkan kaki anda di bar kaki, tekan ke bawah dengan kuat untuk menembusi tanah yang sukar.Alat ini menawarkan panjang penuh 40 inci, yang lebih panjang daripada produk lain yang serupa di pasaran. Tambahan pula, jaminan seumur hidup adalah ciri luar biasa dari Garden Weasel 91818 Garden Aerator, memberikan anda nilai wang dan umur panjang untuk pembelian anda. Produk ini mempunyai ukuran 1.5 x 8 x 40 inci dan berat 2.35 paun.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pengudaraan manual
 • Mesra alam
 • Reka bentuk merah yang menarik
 • Keluli karbon
 • Panjang alat 40 inci
Jenis Pengudaraan manual Berat 2.35 paun Jaminan -
Keputusan kami

Jaminan seumur hidup memastikan bahawa Garden Weasel 91818 Garden Aerator adalah pembelian hebat untuk anda dan taman anda, menawarkan nilai wang yang sangat baik dan penggunaan sepanjang hayat.

Penilaian Penyunting

8.Kasut Pride Roots Lawn Aerator

cara menggunakan pengecas bateri
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Akar Kebanggaan Lawn Aerator Shoes menawarkan pengudaraan kelas profesional, memberikan tali belajar untuk memastikan kaki anda berada di dalam kasut aerator. Aerator Shoes adalah kaedah terbaik untuk mengudarakan tanah anda secara manual semasa menggunakan berat badan anda, menjauhkan tekanan dari bahu dan lengan anda.Lonjakan panjang 2,2 inci memungkinkan penembusan yang mendalam ke dalam tanah anda, yang membolehkan udara, air, nutrien, dan baja sampai jauh ke akar tanah.Kasut Aerator dipasang sebelumnya sehingga anda dapat menuju ke kebun anda sebaik sahaja produk tiba.Selanjutnya, Pride Roots memastikan bahawa anda benar-benar berpuas hati dengan pembelian anda, menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari bersama dengan jaminan 12 bulan, memastikan bahawa anda menerima nilai wang yang sangat baik. Kasut Pride Roots Lawn Aerator seberat 2.7 paun dan mempunyai dimensi 12.6 x 5.7 x 5.1 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pengudaraan gred profesional
 • Tali yang kukuh
 • Pancang panjang 2.2 inci
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
 • Waranti 12 bulan
Jenis Kasut aerator Berat 2.7 paun Jaminan Setahun
Keputusan kami

Aerator Shoes adalah pilihan yang baik untuk manual, mesra alam untuk mengudarakan taman anda yang tidak memerlukan kekuatan dari anda. Kasut Pride Roots Lawn Aerator menggunakan berat badan anda, memberikan sedikit usaha semasa anda berjalan di tanah anda.

Penilaian Penyunting

9.Brinly SAT-40BH Tow-Behind Spike Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Brinly SAT-40BH Tow-Behind Spike Aerator menembusi tanah sedalam 2 inci, yang membolehkan udara, air, nutrien dan baja sampai jauh ke akar. Menampilkan 11 bintang keluli tergalvani 8-inci bersama dengan 132 petua tine dan batang batang baja padat, pengudaraan maksimum dicapai dengan setiap penggunaan.Baki berat memberikan kapasiti hingga 100 paun, lengkap dengan roda sehingga anda dapat melintasi rumput ke pemanduan anda dengan mudah digunakan.Tuas yang mudah digunakan menarik tali dan mengikat roda sehingga anda dapat mengangkut alat pengudaraan ke mana sahaja anda perlu pergi.Tambahan pula, jaminan 2 tahun disertakan dengan pembelian anda. Brinly SAT-40BH Tow-Behind Spike Aerator mempunyai berat 40 paun dan mempunyai dimensi 43.2 x 9.2 x 4 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 11 Bintang keluli tergalvani 8 inci
 • 132 petua
 • Batang tembaga keluli pepejal
 • Penembusan dalam 2 inci
 • Waranti 2 tahun
Jenis Aerator Berat 40 lb Jaminan Dua tahun
Keputusan kami

Brinly SAT-40BH Tow-Behind Spike Aerator adalah model yang hebat, menampilkan 11 bintang keluli tergalvani, masing-masing berukuran 8-inci panjang dan memberikan penembusan tanah sedalam 2-inci.

Penilaian Penyunting

10.Kasut Spike Abco Tech Lawn Aerator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Abco Tech Kasut Lawn Aerator Spike menyediakan pengudaraan kelas profesional dan alternatif yang murah daripada kaedah pengudaraan lain selain menyediakan pemasangan yang berkesan dan penggunaan yang mudah.Reka bentuk yang unik menawarkan tiga tali yang boleh disesuaikan, lengkap dengan gesper yang membolehkan kaki dengan ukuran apa pun sesuai dengan kasut aerator. Pangkalan plastik yang kuat memberikan keselesaan dan mudah dibersihkan setelah digunakan.13 lonjakan tugas berat terletak di bawah kasut, yang memungkinkan penembusan tanah 2 inci untuk membolehkan udara, air, nutrien, dan baja meresap ke dalam akar. Cukup berjalan di sekitar kebun anda kerana berat badan anda membolehkan kasut aerator menembus tanah.Selain itu, anda dapat memastikan bahawa wang anda dibelanjakan dengan baik dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Abco Tech Lawn Aerator SpikeShoes mempunyai dimensi 11.8 inci x 5 inci dengan panjang kuku masing-masing 2 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pengudaraan gred profesional
 • Tiga tali boleh laras
 • 13 lonjakan tugas berat
 • Penembusan lonjakan 2 inci
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari
Jenis Kasut aerator Berat 2.5 paun Jaminan 30 hari
Keputusan kami

Tali dan gelang yang boleh disesuaikan yang terdapat pada Abco Tech Lawn Aerator Spike Shoes adalah tambahan yang bagus, yang membolehkan anda selesa semasa digunakan dan memastikan kaki anda berada di dalam kasut.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Lawn Aerator

Aerator rumput adalah peralatan utama bagi setiap peminat berkebun, membantu memastikan rumput anda tetap hijau, sihat dan cantik. Seperti yang diketahui oleh semua tukang kebun, kecantikan bermula dari dalam dan untuk mencapai rumput yang sihat, anda mesti terlebih dahulu mencapai tanah yang sihat.Tanah boleh menjadi padat dan kering, terutama dalam iklim yang panas. Ini mengakibatkan tanah di dalam tidak dapat mengakses udara, air, nutrien, dan baja, pada dasarnya kelaparan tanah dan akar dari apa yang mereka perlukan untuk berkembang maju.

Menembusi tanah dan membuat lubang yang sempit dan panjang di dalam tanah memastikan bahawa komponen penting ini sampai ke akar, memberikan apa yang diperlukan oleh rumput anda untuk tumbuh dan menjadi hijau dan sihat.

Jenis Aerator Rumput

Secara tradisinya, pengudar rumput ditarik atau didorong ke seberang rumput. Ini mungkin jenis aerator terbaik untuk kebun bersaiz sederhana hingga besar kerana anda dapat meliputi kawasan rumput yang luas. Walau bagaimanapun, untuk halaman yang lebih kecil atau untuk kawasan yang lebih sukar, kasut aerator disediakan.Mereka terdiri daripada anda mengikat kasut berduri ke kaki sehingga anda kemudian dapat berjalan melintasi halaman sambil kasut aerator anda menggunakan berat badan anda untuk menembus tanah.

Anda juga boleh membeli aerator manual pegang tangan yang memerlukan anda mendorong aerator ke tanah dengan tangan atau menggunakan bar kaki untuk menggunakan kaki anda untuk masuk ke dalam tanah.

alat rumput terbaik

Harga Aerator Rumput

Memandangkan anda hanya boleh menggunakan alat pengudaraan rumput dua kali setahun, anda mungkin tidak mahu menghabiskan banyak wang untuk membeli alat tersebut. Kasut Aerator berharga sekitar $ 20, yang merupakan pembelian murah yang masih memberikan hasil yang baik.Kasut aerator juga mudah dibersihkan dan disimpan. Alat aerator manual genggam mungkin dikenakan biaya di wilayah Anda dengan harga $ 40, namun, aerator penarik atau mendorong yang lebih besar mungkin berharga sekitar $ 150 - $ 200.Bagaimana Kerja Aerator Lawn?

Apabila pancang menembusi tanah, lubang sempit sedalam 2 inci diciptakan. Ini membolehkan udara, air, nutrien, dan baja sampai ke akar di bawah permukaan. Oleh kerana akar rumput memiliki akses ke udara, air, nutrien, dan baja, rumput kemudian dapat tumbuh dengan lebih baik dan menjadi lebih sihat dan menarik.

Bagaimana saya menggunakan Lawn Aerator?

Sebilangan besar alat pengudaraan rumput menarik atau mendorong peranti melintasi rumput anda sehingga paku dapat menembus tanah dan membuat lubang sedalam sekitar 2 inci. Terdapat beberapa model elektrik di pasaran, bagaimanapun, bersama dengan beberapa pilihan manual genggam.Pilihan yang mudah adalah memilih kasut aerator yang merangkumi tali kasut berpaku ke kaki dan berjalan melintasi halaman anda. Kasut aerator juga lebih murah untuk dibeli dan lebih senang disimpan.

Berapa kerapkah saya mesti menggunakan Lawn Core Aerator?

Anda harus mengeringkan rumput anda sekurang-kurangnya sekali setahun untuk melonggarkan tanah dan membolehkan nutrien menembusi akar. Walau bagaimanapun, disyorkan pengudaraan rumput anda dua kali setahun, terutamanya untuk tanah yang dipadatkan atau untuk tanah dengan kandungan tanah liat.Petua Pakar

Untuk memberikan kesihatan yang terbaik untuk rumput anda, angkat rumput anda pada musim bunga semasa sejuk dan kemudian lagi pada musim gugur sementara cuaca juga sejuk.

Adakah kamu tahu?

Di England abad pertengahan, rumput mula-mula mula menjadi popular , Terletak di kawasan istana sekitarnya. Ini dilakukan agar para pengawal lebih mudah mengimbas cakrawala untuk mencari musuh.