Isi Rumah

10 Penghilang Acuan Terbaik pada tahun 2020

Acuan boleh menjadi sangat toksik dan merosakkan kesihatan anda, sebab itulah sangat penting anda merawatnya secepat mungkin. Terdapat beberapa rawatan di rumah yang boleh digunakan untuk menghilangkan lembap dan acuan dari bilik mandi, ruang bawah tanah, atau juga loteng. Tetapi dalam kebanyakan kes, anda memerlukan bantuan tambahan, dan penghilang acuan akan berjaya.Penghilang acuan terbaik akan berfungsi untuk membasmi sebarang acuan dan lembap yang ada sementara juga menghalangnya daripada kembali. Oleh kerana acuan boleh menjadi sangat berbahaya, sangat penting anda berusaha untuk menghentikannya daripada kembali. Sekiranya anda ingin mencari penghilang acuan terbaik pada tahun 2020, cari yang boleh memberikan hasil yang tahan lama.

Kami telah meneliti ulasan pelanggan, ujian video, dan menggunakan pengetahuan jenama untuk mencari sepuluh penghilang acuan terbaik untuk kediaman anda pada tahun 2020.husqvarna 150 bt

Isi kandungan

Lihat Penghilang Acuan Terbaik, Di Bawah.

1.RMR-86 Instant Mould Stain & Mildew Stain Remover

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Spray penghilang acuan ini bagus untuk pembaikan cepat, kerana ia dapat berfungsi dalam masa 15 saat selepas aplikasi. Kerana ia adalah botol penyembur, penghilang cetakan ini mudah digunakan dan dapat digunakan di kebanyakan permukaan, termasuk konkrit, drywall, ubin, grout, dan vinil. Formula peluntur yang kuat berfungsi untuk memperbaharui, memulihkan, dan melindungi kediaman anda dari jamur, cendawan, dan lembap.Penghilang acuan ini berfungsi untuk membersihkan acuan dari permukaan serta menghapus sebarang noda. Ini bukan sahaja menjadikan kediaman anda lebih selamat tetapi juga menjadikannya lebih bersih daripada sebelumnya. Ia sangat serba boleh dan bahkan boleh digunakan untuk mengembalikan kayu ke keadaan semula.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Cepat bekerja
 • Botol sembur
 • Serbaguna
 • Menghilangkan noda
 • Memulihkan kayu
JenisSemburkanKira1
Keputusan kami

Penghilang acuan ini sangat serba boleh dan senang kerana ia adalah botol penyembur yang membersihkan cetakan dan noda dari rumah anda.

Penilaian Penyunting

dua.Spray & Lupakan Pembersih Atap Cetakan Revolusioner Revolusioner

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penghilang acuan ini adalah formula pekat yang boleh digunakan untuk membuat hingga sepuluh gelen pembersih. Ini adalah nilai wang yang sangat baik, dan ia boleh digunakan di semua permukaan luar rumah anda.Penghilang acuan ini tidak memerlukan pembilasan, menjadikannya senang digunakan, dan merupakan formula yang tidak menghakis. Penghilang acuan ini selamat digunakan kerana mesra alam dan tidak mengandungi peluntur, pewarna, atau asid.

Penghilang acuan ini menghilangkan keperluan untuk menyikat tenaga atau teknik lain yang berpotensi merosakkan semasa membersihkan kediaman anda. Ini adalah pembersih yang hebat untuk digunakan di kawasan permukaan yang besar kerana ia bukan sahaja menghilangkan acuan, menjadikannya lebih bersih tetapi juga mencegah kerosakan pada bahagian luar rumah anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Menumpukan perhatian
 • Tahan lama
 • Mudah untuk digunakan
 • Mesra alam
 • Tidak dibilas
JenisMenumpukan perhatianKira1
Keputusan kami

Penghilang acuan ini mudah digunakan, selamat, dan mencegah kerosakan pada bahagian luar rumah anda.

Penilaian Penyunting

3.Zep Mould Stain dan Mildew Stain Remover

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Spray penghilang acuan ini adalah peluntur kekuatan industri yang dapat digunakan pada berbagai permukaan di sekitar rumah. Pembuangan acuan ini menjadikan kesan ringan dari sebarang noda dan bahkan dapat digunakan untuk memutihkan permukaan, menjadikan rumah anda kelihatan lebih bersih dari sebelumnya. Ini adalah penghilang cetakan yang sangat berkesan kerana bergantung pada peluntur untuk membersihkan rumah anda.Oleh kerana ia adalah standard profesional, penghilang cetakan ini dapat berfungsi dengan cepat dan membolehkan anda membersihkan rumah anda dalam jangka masa yang singkat. Ia boleh digunakan di bilik mandi, dapur, dan bahkan di kawasan luar untuk membuang acuan dan menjaga keselamatan ruang untuk semua keluarga.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kekuatan industri
 • Memutihkan permukaan
 • Lakonan pantas
 • Serbaguna
 • Menghilangkan noda
JenisSemburkanKira1 - 12
Keputusan kami

Penghilang acuan ini adalah semburan bertindak pantas yang boleh digunakan di dalam dan di sekitar rumah untuk menjaga kebersihannya.

dewalt dwd112 8.0 amp berkord
Penilaian Penyunting

Empat.Skylarlife Home Mold & Mildew Remover

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Rumah SkylarlifeMould & Mildew Remover adalah pembersih formula gel yang telah dihasilkan khas untuk digunakan pada jubin dan nat. Penghilang acuan ini boleh digunakan di bilik mandi untuk mengeluarkan dan mencegah cetakan masuk kembali di antara jubin, di sekitar tab mandi dan juga di pancuran.Penghilang acuan ini dapat digunakan semalaman untuk membersihkan bilik mandi anda, dan ia adalah pembersih yang sangat berkesan. Formula gel memastikan bahawa penghilang acuan ini mudah dikendalikan dan tidak akan menetes atau bergerak semasa anda menggunakannya. Topi runcing menjadikan aplikasinya kemas dan tepat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Formula gel
 • Dibuat untuk bilik mandi
 • Permohonan semalaman
 • Tepat
 • Pembersih yang berkesan
JenisOrangKira1
Keputusan kami

Penghilang acuan ini sangat tepat dan boleh membuat perbezaan seperti pada jubin bilik mandi atau dapur anda.

Penilaian Penyunting

5.Basah dan Lupakan Pembuang Acuan 805048

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penghilang acuan ini mempunyai hujung selang aplikasi yang cepat yang menjadikan rawatan di kawasan besar sangat mudah. Oleh kerana ia adalah muncung penyembur, penghilang cetakan ini dapat digunakan untuk merawat seluruh rumah, atap, garaj, atau ruang luar dalam satu aplikasi sederhana. Botol ini boleh dipasang terus ke selang anda dengan semburan hingga 30 kaki.Penghilang acuan ini bukan sahaja membuang cetakan dari rumah anda tetapi juga dapat digunakan pada cendawan, lumut, dan alga. Ia tidak perlu dibilas dan benar-benar berfungsi bersama angin dan hujan. Penghilang acuan ini akan membersihkan noda dari rumah anda dari masa ke masa, menjadikannya mudah digunakan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Aplikasi selang
 • Kapasiti besar
 • Muncung semburan
 • Penggunaan luaran
 • Tidak perlu digosok
JenisHos Hujung / SemburanKira1 - 2
Keputusan kami

Penghilang acuan ini dibuat untuk bahagian luar rumah anda dan dapat menutup kawasan yang luas dalam masa yang singkat.

Penilaian Penyunting

6.Tilex Mould & Mildew Remover

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penghilang acuan ini menggunakan peluntur untuk membersihkan rumah anda dan sangat berkesan. Formula sukar dapat menghilangkan 99.9% dari semua bakteria biasa yang terdapat di rumah, untuk membiarkan ruang anda bersih, rapi, dan selamat untuk semua keluarga. Ia boleh menembusi lapisan sampah sabun dan noda lain untuk menampakkan dan kemudian mengeluarkan acuan di bawahnya. Formula kuat ini mudah digunakan.Tudung semburan penghilang acuan ini direka untuk mengumpulkan setiap titisan terakhir, menjadikan ini produk bernilai terbaik yang akan bertahan lama. Penghilang cetakan ini dapat digunakan pada berbagai permukaan di sekitar rumah dan dapat dibilas dengan cepat untuk menunjukkan kebersihannya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sangat berkesan
 • Formula pemutih
 • Membuang 99% bakteria
 • Berpatutan
 • Tahan lama
JenisSemburkanKiradua
Keputusan kami

Penghilang acuan ini mempunyai formula pemutih yang sangat berkesan, cepat berfungsi, dan akan bertahan lama.

cara memulakan peniup daun
Penilaian Penyunting

7.Pembersih Rumah Tangga Kawalan Acuan Concrobium

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheAcuan konkrobiumControl Household Cleaner adalah penghilang cetakan gred profesional yang boleh digunakan di sekitar rumah. Ini adalah formula berkesan yang telah didaftarkan EPA, menjadikannya selamat digunakan di berbagai lokasi.Penghilang acuan ini mengandungi bahan kimia beracun sifar, termasuk peluntur dan asid amino, sehingga boleh digunakan di rumah dan juga di permukaan luar.Penghilang acuan ini sangat sesuai untuk menghilangkan noda acuan semasa serta sangat berkesan sebagai langkah pencegahan. Pembersih ini boleh digunakan di rumah atau perniagaan untuk mengelakkan acuan muncul selepas kerosakan air atau masalah lain.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Gred profesional
 • Berdaftar EPA
 • Bahan kimia toksik sifar
 • Pembersih kotoran
 • Sebotol besar
JenisLarutan / CecairKira1 - 4
Keputusan kami

Penghilang cetakan gred profesional ini serba boleh, berkesan dan selamat digunakan di rumah kerana ia tidak mengandungi bahan kimia beracun.

Penilaian Penyunting

8.Home Armour FG502 Acuan dan Mildew Stain Remover

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penghilang acuan ini boleh digunakan untuk menjaga kebersihan dan keselamatan rumah anda untuk seisi keluarga. Selain menghilangkan cendawan dan cendawan, menjadikan rumah anda lebih aman, ia juga dapat digunakan untuk membersihkan noda agar rumah anda tampak lebih kemas. Penghilang acuan ini adalah botol penyembur yang boleh digunakan untuk menutup kawasan permukaan yang besar dalam satu aplikasi cepat.Penghilang acuan ini sangat berkesan dan dapat berfungsi dalam beberapa minit. Cukup semburkan acuan penghilang ke jubin mandi, tab mandi atau dapur anda dan biarkan yang lain. Selepas beberapa minit permohonan, anda akan melihat bahawa noda dan cetakan telah dikeluarkan dari rumah anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembersih kotoran
 • Permohonan pantas
 • Lakonan pantas
 • Mudah untuk digunakan
 • Sangat berkesan
JenisSemburkanKira1
Keputusan kami

Penghilang acuan ini sangat berkesan dan boleh digunakan untuk menghilangkan noda dari rumah anda dalam beberapa minit selepas penggunaan.

Penilaian Penyunting

9.EcoClean Solutions Mildew & Algae Remover

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penghilang acuan ini boleh digunakan untuk menghilangkan noda, cendawan, dan cetakan dari rumah anda dalam beberapa minit. Ia adalah pembersih yang sangat kuat yang boleh menutup sehingga 400 kaki persegi dengan satu botol.Ini menjadikannya produk bernilai hebat yang pasti akan bertahan lama. Penghilang acuan ini boleh digunakan dengan kekuatan penuh dan boleh berfungsi dalam beberapa minit.Penghilang acuan ini boleh digunakan di dalam dan di sekitar rumah untuk menghilangkan cetakan atau noda lain. Ia selamat digunakan pada berbagai permukaan dan tidak memerlukan kerja menggosok. Cukup semburkan larutan ke kawasan tersebut dan bilas dengan air untuk melihat hasilnya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembersih yang berkesan
 • Kapasiti besar
 • Lakonan pantas
 • Tidak perlu digosok
 • Mudah untuk digunakan
JenisSembur / PekatKira1
Keputusan kami

Penghilang acuan ini adalah penyelesaian tahan lama dan bertindak pantas yang berpatutan.

Penilaian Penyunting

10.Semburan Acuan Konkrobium Antarabangsa Siamons

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Penghilang acuan ini dapat digunakan untuk membunuh, menghilangkan noda, dan mencegah cetakan tidak kembali, menjadikannya produk serba boleh yang bagus untuk dimiliki di rumah. Pembersih semburan ini tidak mengandungi amonia atau bahan kimia berbahaya, menjadikannya selamat digunakan di rumah. Ini dapat digunakan pada berbagai permukaan yang berbeda baik di dalam maupun di luar rumah.Penghilang acuan ini sangat baik untuk rumah yang mempunyai masalah kelembapan kerana berfungsi menghilangkan sumber kelembapan. Ini mengeluarkan acuan dari intinya dan menghalangnya daripada kembali. Penghilang acuan ini menjadikan rumah anda bersih, rapi, dan berbau segar sambil membunuh bakteria.

dewalt dwe575sb
Mengapa Kita Menyukainya
 • Membunuh Acuan
 • Mengurangkan kelembapan
 • Hasil yang berpanjangan
 • Berkesan
 • Formula semburan
JenisSemburkanKira1
Keputusan kami

Penghilang acuan ini membunuh bakteria dan mencegah kelembapan untuk menghentikan acuan daripada kembali lagi.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Acuan

Mencari acuan di rumah anda adalah sesuatu yang hampir semua orang akan alami pada satu ketika atau yang lain. Jamur akan muncul di tempat yang lembap di sekitar rumah, kerana ini lebih terdedah kepada bakteria. Bukan sahaja masalah yang tidak sedap dipandang, tetapi juga boleh merosakkan kesihatan anda.Penumpukan cendawan, cendawan, dan bakteria lain di sekitar rumah boleh menjadi racun bagi kesihatan anda.

Bakteria jenis ini boleh menyebabkan beberapa jangkitan serius dan bahkan boleh menyebabkan kesukaran bernafas. Inilah sebabnya mengapa sangat mustahak anda merawat acuan di rumah anda dengan berkesan secepat mungkin.Menggunakan penghilang acuan adalah kaedah terbaik untuk memastikan kediaman anda bersih dan selamat. Pembuang acuan, tidak seperti peluntur atau bahan kimia lain yang keras, berfungsi untuk menghilangkan acuan, membersihkan noda dan mengelakkan masalah itu berulang.

Oleh kerana acuan berlaku di tempat yang lembap, adalah penting anda memilih pembersih yang dibuat khas untuk penyingkiran acuan.Peluntur dan produk pembersih lain yang lebih murah dapat memasukkan banyak bahan kimia ke udara rumah anda, yang hanya menjadikan risiko kesihatan jamur menjadi lebih buruk. Belum lagi bahawa pembersih jenis ini boleh memberi reaksi alergi kepada anak-anak atau haiwan kesayangan anda kerana ia sangat kasar.

Walaupun sebilangan penghilang acuan mengandungi bahan kimia yang serupa dengan produk pembersih yang lebih murah ini, ia dibuat untuk digunakan di rumah. Ini bermaksud, dalam kebanyakan kes, mereka tidak akan menyebabkan masalah kesihatan atau alergen kepada keluarga anda semasa digunakan.

Apa Yang Perlu Diperhatikan Dalam Penghilang Acuan

Untuk mencari penghilang acuan terbaik untuk kediaman anda, ada beberapa perkara yang perlu anda pertimbangkan. Penting untuk anda memperhatikan rumah anda dan perhatikan di mana acuan mengumpulkan yang paling banyak ketika berbelanja untuk pembuang acuan.

Lokasi Acuan

Acuan biasanya terkumpul di kawasan rumah yang lembap, sebab itulah anda sering melihatnya di bilik mandi, dapur, atau ruang bawah tanah. Ini disebabkan oleh fakta bahawa bakteria lebih mudah membiak dalam keadaan seperti ini. Beberapa penghilang acuan dibuat untuk digunakan di lokasi tertentu di sekitar rumah, yang bermaksud penting untuk anda mempertimbangkan di mana anda akan menggunakannya paling banyak.

Acuan adalah sesuatu yang boleh dikumpulkan di luar sama ada di bahagian luar rumah anda atau di perabot taman. Sekiranya anda ingin merawat acuan di luar rumah, maka anda harus mempertimbangkan penghilang acuan sepertiBasah dan Lupakan Pembuang Acuan 805048.Penghilang acuan ini adalah formula kuat yang telah dibuat khas untuk permukaan luaran.Penghilang acuan khas ini mempunyai muncung penyembur yang boleh dipasang pada selang kebun anda. Ini bermaksud bahawa ia dapat menutup kawasan permukaan yang besar dengan mudah, menjadikannya lebih mudah untuk membersihkan atap, dinding rumah, atau permukaan luaran anda yang lain.Pembuang acuan yang dibuat untuk luar rumah selalunya mempunyai kepekatan yang kuat dan tidak perlu dibersihkan.

Mereka boleh ditinggalkan di rumah anda selama berjam-jam sehingga akhirnya dihanyutkan oleh angin dan hujan.Bilik mandi adalah salah satu lokasi paling biasa untuk acuan di rumah. Penanggal acuan sepertiSkylarlife Home Mold & Mildew Removerdibuat untuk jubin bilik mandi dan boleh digunakan pada grout. Pembersih acuan seperti ini biasanya memerlukan sedikit masa untuk bekerja sebelum dibasuh atau dibersihkan.

Masa Untuk Bersih

Banyak penghilang acuan atau produk pembersih lain yang mendakwa bertindak cepat, tetapi ini bukan jaminan. Semasa membeli penghilang acuan terbaik, anda perlu mengetahui bahawa jumlah acuan yang perlu anda bersihkan akan mempengaruhi masa yang diperlukan untuk bekerja.

Beberapa pembuang acuan sepanjang tinjauan ini memerlukan lebih sedikit masa untuk dibersihkan daripada yang lain. TheAcuan ZepPenghilang Noda Stain dan Jamur adalah penyembur acuan yang cepat bertindak. Oleh kerana ia adalah penyembur, pembersih ini hanya perlu digunakan pada kawasan yang terkena dan boleh dibersihkan dalam beberapa minit.

Semburan boleh digunakan untuk menutup kawasan permukaan yang lebih besar dan membolehkan anda menyelesaikan kerja dengan lebih cepat. Sekiranya anda mahukan penghilang acuan yang sering anda gunakan untuk mengelakkan pembentukan acuan, maka disyorkan pembersih semburan. Mereka boleh digunakan di sekitar rumah, tetapi anda harus memastikannya menjauhkan diri dari anak-anak, binatang peliharaan, dan kawasan sensitif yang lain.

Jumlah Produk

Dalam banyak kes, acuan adalah masalah yang berulang-ulang kali. Ini terutama berlaku untuk kawasan lembap seperti bilik mandi atau ruang bawah tanah. Untuk lokasi seperti ini, penting bagi anda untuk memilih alat penghilang acuan yang akan bertahan lama.

Memilih pembersih pekat sepertiSpray & Lupakan Pembersih Atap Cetakan Revolusioner Revolusionermembolehkan anda menentukan berapa banyak penghilang acuan yang anda gunakan setiap kali. Penghilang acuan seperti ini terdapat dalam bekas galon besar yang pasti akan bertahan lama. Semburan juga dapat bertahan lama jika digunakan dengan baik.

Bagaimana Menghilangkan Acuan?

Acuan adalah masalah biasa bagi pemilik kediaman, dan ini adalah sesuatu yang mungkin dapat anda keluarkan sendiri. Terdapat pelbagai jenis produk pembersih penghilang cetakan yang tersedia yang boleh anda gunakan biasanya ke permukaan bilik mandi, dapur, ruang bawah tanah, atau luaran anda untuk membunuh bakteria di sana.

Sebilangan pembersih ini perlu digabungkan dengan tindakan sikat dan gosok untuk mengangkat bakteria dan mencegahnya kembali. Yang lain hanya perlu disapu dan dibasuh dengan air.

Sekiranya anda mempunyai cetakan acuan yang sangat teruk, anda mungkin perlu mendapatkan profesional untuk membuangnya dan menjaga keselamatan rumah anda. Sentiasa pastikan anda menutup perabot semasa mengeluarkan acuan dan menjauhkan semua bahan kimia dari kanak-kanak dan haiwan peliharaan.

Mesin basuh tekanan 4000 psi

Apa Suka Bau Mould?

Cetakan kadang-kadang tidak kelihatan di lokasi tertentu di sekitar rumah, jadi memahami bagaimana baunya adalah cara yang baik untuk mengatasi masalah ini lebih awal. Menangkap acuan lebih awal adalah kaedah terbaik untuk mencegah kerosakan struktur atau masalah lain di sekitar rumah.Terdapat pelbagai bau yang menunjukkan bahawa jamur ada di rumah anda, bergantung pada di mana bakteria dan dari mana ia disebabkan. Bau jamur pada roti sangat berbeza dengan bau acuan di bilik mandi.Bau tanah yang mendalam di rumah boleh menjadi tanda bahawa anda menderita jamur. Sekiranya bilik berbau dan terasa sangat lembap, lembap, atau mempunyai bau berkayu, maka kemungkinan ada acuan. Acuan kadang-kadang boleh berbau 'lama' - dengan cara yang serupa dengan kertas lembap, buku lama, atau jenis kayu yang lain.

Acuan berlendir yang boleh muncul di sekitar makanan atau di lokasi tertentu di rumah mempunyai bau yang serupa dengan air kencing. Ini adalah bau pahit yang sangat kuat yang dapat menunjukkan bahawa anda mempunyai acuan beracun di rumah anda. Dengan acuan seperti ini, pembersih profesional mungkin perlu mengunjungi rumah anda.

Seperti apa Cetakan Hitam?

Acuan hitam adalah masalah biasa di banyak isi rumah, dan sangat penting anda merawatnya secepat mungkin. Cetakan hitam mempunyai penampilan yang sangat khas kerana warnanya hitam, seperti namanya. Kadang-kadang acuan hitam boleh mempunyai tompok-tompok putih di sekelilingnya, dan ia sering kelihatan berlendir.

Cetakan hitam muncul sebagai tompok hitam di dinding, siling, dan permukaan anda yang lain. Tampalan ini boleh menjadi sangat kecil dan dipecah menjadi titik-titik kecil dari acuan, atau boleh menjadi sangat besar dan menutupi sebahagian besar permukaannya.

Penting untuk anda mengetahui cara membuang acuan seperti ini untuk mengelakkan sebarang jenis masalah kesihatan dalam keluarga anda. Semasa mengeluarkan acuan hitam, anda perlu memastikan bahawa anda membunuh bakteria dan tidak hanya menutupi tompok gelap.

Adakah kamu tahu?

Acuan sering muncul di kawasan lembap atau lembap di rumah kerana ini adalah keadaan yang sempurna untuk pertumbuhan bakteria.

Petua Pakar

Gunakan penghilang acuan semburan untuk kawasan permukaan yang besar kerana ia memberikan kapasiti yang besar dan mempunyai jangkauan yang lebih besar daripada pembersih cecair.