Alat Kuasa

10 Senjata Kuku TerbaikProfesional berpengalaman dan peminat setia D.I.Y fahami nilai memiliki alat yang tepat untuk pekerjaan itu, dan jika anda ingin memaku kayu ini bererti memiliki senapang kuku terbaik . Pasti, anda boleh mencuba paku pada projek anda dengan cara lama, dengan tukul dan paku ( tekan di sini untuk mencari bit gerudi yang betul). Tetapi akan memakan masa lebih lama, memerlukan lebih banyak tenaga, dan mungkin melibatkan beberapa ibu jari yang hancur. Itulah sebabnya, untuk projek yang menuntut, tidak ada yang boleh dipercayai dan cekap seperti nailer berkualiti tinggi.

Dengan pantas dan tepat, senapang kuku mampu menggerakkan sebilangan besar kuku secara konsisten dan tepat - lihat panduan lengkap kami pada penyamaratakan laser. Dan direka untuk menghasilkan lebih sedikit kesan pada bahan kerja anda, paku kuasa penyelenggaraan rendah ini sangat mudah dan berkesan untuk digunakan. Mampu menenggelamkan ribuan kuku sehari tanpa usaha, pistol memaku adalah salah satu alat terbaik yang boleh anda beli, menjimatkan masa dan kesusahan.

mesin basuh tekanan elektrik terbaik

Apabila anda sudah bersedia untuk membeli senapang kuku, terdapat banyak perkara yang perlu dipertimbangkan. Pengilang terkenal seperti Hitachi, DEWALT, Makita, dan banyak lagi jenama lain mempunyai model paku yang hebat di pasaran. Terdapat ribuan ulasan yang membingungkan dalam talian. Dan dengan beberapa jenis senjata paku yang berbeza seperti senapang pembingkaian, senapang brad, menyelesaikan senapang , dan penjepit, dan jangan sebut pistol gris - mengetahui senjata kuku mana yang terbaik untuk anda membingungkan.Nasib baik, kami melihat semua nailer di luar sana dan menyempitkannya untuk mengkaji semula 10 senjata nailer terbaik yang terdapat di pasaran hari ini. Setelah membaca ulasan kami, anda akan dapat memutuskan kuku mana yang merupakan alat terbaik untuk ditambahkan ke gudang senjata anda.

Isi kandungan

Lihat Senjata Kuku Terbaik di Pasar, Di Bawah.

1.Hitachi NT50AE2

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Hitachi NT50AE2 2 '18-Gauge Brad Nailer adalah salah satu senjata kuku terbaik yang tersedia untuk projek pertukangan terperinci. Direka dengan pegangan Elastomer lembut yang menawarkan kawalan dan keselesaan yang lebih baik, senapang kuku ringan ini hanya 2.2 lbs dan sangat mudah digunakan. NT50AE2 mempunyai majalah dengan kapasiti tinggi dan memuatkan bawah yang mampu menahan hingga 100 kuku brad 5 / 8-2 '. Dengan pilihan penembakan dua kali, senapang kuku ini memungkinkan dengan mudah memilih antara tembakan kuku yang berselang-seling atau berterusan, yang membolehkannya digunakan dalam berbagai aplikasi.Dan tombol penyesuaian kedalaman pemacu yang terpasang membolehkan anda membuat pengubahsuaian tepat pada kedalaman pemanduan kuku anda dengan putaran dail yang mudah. Pistol kuku ini direka dengan ventilasi ekzos laras 360 darjah untuk menambah kepraktisan. Dan untuk melindungi paku dan benda kerja anda dari kerosakan, ia termasuk penutup hidung tanpa mar. Dan untuk keselesaan tambahan, senapang kuku ini dibina dengan badan aluminium ringan yang menjadikannya tahan lama sekaligus mencegah keletihan pengguna.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Badan aluminium ringan
 • Cengkaman elastomer untuk menambah keselesaan dan kawalan
 • Majalah pemuat bawah memegang hingga 100 paku
 • Port ekzos laras 360 darjah membantu menjauhkan habuk dan serpihan dari bahan kerja anda
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 2.2 paun
Keputusan kami

Ringan dan selesa, NT50AE2 adalah salah satu senjata kuku terbaik di luar sana dan sangat mudah dikendalikan dan dikendalikan. Sangat sesuai untuk sebarang projek rumah kecil atau aplikasi pertukangan seperti memasang kabinet, perabot bangunan, kerja selesai, dan pemasangan bingkai gambar. Keupayaannya menahan hingga 100 kuku bermakna lebih sedikit pemuatan diperlukan, menjimatkan masa dan tenaga anda. Dan, dengan harga sekitar $ 60, ini adalah senjata api kuku dengan prestasi terbaik dan paling berpatutan di pasaran, secara konsisten menerima ulasan pengguna yang sangat baik.

Penilaian Penyunting

dua.Kepala Bulat BOSTITCH F21PL

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The BOSTITCH F21PL Round Head 1 to ”to 3 ½” Framing Nailer adalah model seterusnya yang membuat tinjauan terbaik tahun 2020 dan merupakan salah satu alat terbaik di kelasnya hari ini. Mampu melakukan dua peranan, Nail Gun F21PL dilengkapi dengan 2 nosepieces, yang membolehkannya berfungsi sebagai pembingkai atau penyambung logam. Dibina dengan pembinaan magnesium yang kukuh, cukup ringan untuk penggunaan sepanjang hari tetapi cukup tahan lama untuk menahan penggunaan berat selama bertahun-tahun.Dengan berat 8.1 lbs, F21PL adalah paku yang kuat, yang menawarkan nisbah kuasa-ke-berat terbaik 1.050 inci / paun, memberikan kekuatan penggerak kuku yang mengagumkan. Panduan kedalaman disesuaikan butang tekan yang dipatenkan membolehkan anda memasang paku dengan mudah ke kedalaman yang ideal. Keupayaan untuk menukar sekeping hidung dengan cepat bermaksud bahawa anda boleh menukar dari paku pembingkaian bersalut plastik ke penyambung logam dalam beberapa saat.

Dengan kepantasan dan kecekapan, alat ini dilengkapi majalah berkapasiti tinggi yang membolehkannya memegang hingga 60 paku pembingkai 21 darjah plastik atau 60 paku penyambung logam, mengurangkan masa yang anda habiskan untuk memuatkan semula. Dan dengan penunjuk 16 ', F21PL Nail Gun membantu anda menentukan jarak yang betul antara kancing tanpa perlu meletakkan alat ini ke bawah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sesuai dengan paku berbingkai dan kuku penyambung logam untuk penggunaan dua kali
 • Menawarkan nisbah kuasa-ke-berat terbaik pada 1.050 in./lbs. tenaga penggerak
 • Ciri kedalaman kuku laras tekan butang
 • Majalah berkapasiti tinggi yang mampu memegang kuku penyambung plastik atau logam 6o
Kapasiti Majalah 60 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 8.1 paun
Keputusan kami

Nailer Kepala Bulat BOSTITCH F21PL adalah salah satu senjata kuku terbaik di pasaran sekarang. Ini adalah alat yang sempurna untuk menangani pelbagai aplikasi paku termasuk pembingkaian, subflooring, penyangga, dan sarung. Ringan tetapi sangat tahan lama dan dilengkapi dengan ciri-ciri seperti kemampuan prestasi ganda, penunjuk susun atur 16 ', dan majalah berkapasiti tinggi. Yang paling penting, alat ini cukup mudah untuk dikendalikan oleh pemula sambil memberikan fleksibiliti dan kehebatan yang diinginkan oleh para profesional.

Penilaian Penyunting

3.WEN 61720 18-Tolok

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Nailer ketiga yang membuat senarai 10 nailer terbaik tahun 2020 adalah WEN 61720 18-Gauge Brad Nail Gun adalah salah satu kuku brad terbaik dan paling berpatutan di pasaran. Dengan harga sekitar $ 25, jangan biarkan harga pelekat menipu anda kerana senjata paku brad ini mampu memberikan hasil yang berkualiti dengan mudah. 61720 dapat menembakkan gelang 18-gauge yang panjangnya dari ¾ ”hingga 2” dan menawarkan sejumlah ciri yang hanya anda harapkan dalam model yang lebih mahal.WEN 61720 sangat menipu dan setelah anda menyambungkan pemampat udara ke saluran masuk NPT ¼ ”, ia mampu beroperasi antara 60 hingga 100 PSI. Majalahnya yang besar dapat memuat hingga 100 kuku brad, meminimumkan keperluan untuk memuat ulang alat anda dengan kerap. Dan berkat reka bentuk pelepasan cepat, membersihkan kuku yang macet hanya memerlukan beberapa saat. Dan roda penyesuaian kedalaman membolehkan anda menyesuaikan kedalaman kuku tetapan anda dengan mudah berdasarkan keperluan projek khusus anda.

Untuk kemudahan penggunaan, 61720 mempunyai deflektor ekzos dan tetingkap majalah yang membolehkan anda menjejaki berapa banyak gelang yang tersisa. Badan aluminiumnya memberikan ketahanan sambil membiarkan beratnya hanya 3 lbs, jadi sangat sesuai untuk penggunaan yang panjang. Dan dengan pemegang yang dibalut getah yang selesa, anda boleh yakin dengan pegangan yang lebih baik dengan gelinciran yang dikurangkan. Kit ini malah dilengkapi dengan minyak, kunci pas yang disesuaikan, dan beg galas, menjadikannya salah satu nilai terbaik di pasaran sekarang.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk pelepasan pantas membolehkan anda membersihkan kemacetan dengan mudah
 • Majalah berkapasiti tinggi yang mampu memuatkan brad hingga 100 ¾ 'hingga 2'
 • Badan aluminium ringan dan cengkaman getah untuk menambahkan keselesaan dan ketahanan
 • Roda penyesuaian kedalaman membolehkan anda membuat penyesuaian cepat ke kedalaman tetapan
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 3 paun
Keputusan kami

WEN 61720 Brad Nail Gun adalah salah satu pilihan brad-shoot terbaik di luar sana, terutama bagi sesiapa yang mempunyai anggaran. Walaupun anda biasanya tidak mengharapkan banyak barang yang dapat dibeli dengan harga sekitar $ 25, 61720 memberikan prestasi yang mengagumkan dan sangat sesuai untuk pelbagai aplikasi rumah dan pertukangan seperti pemasangan kabinet, membina perabot, memasang bingkai gambar, dan menambahkan trim kayu yang terperinci.

Dengan ciri tambahan seperti majalah berkapasiti tinggi, dail penyesuaian kedalaman, dan cara mudah untuk mengatasi kesesakan, ia adalah alat yang sangat cekap dan serba boleh yang menawarkan prestasi yang serupa dengan beberapa senapang kuku yang lebih mahal di pasaran.

Penilaian Penyunting

Empat.DEWALT DWFP12231

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Meraih tempat keempat dalam tinjauan kami mengenai 10 pemain terbaik tahun 2020 adalah model ini dari DEWALT. Mereka terkenal kerana membina alat dan aksesori berkualiti tinggi dan tahan lama dan DEWALT DWFP12231 Pneumatic 18-Gauge 2-Inch Brad Nailer tidak terkecuali. Mempunyai motor bebas penyelenggaraan sepanjang hayat yang tidak memerlukan pelinciran, anda akan menggunakan senapang kuku ini selama bertahun-tahun tanpa perlu risau untuk mengotorkan permukaan kerja anda. Memberikan ketahanan dan prestasi, DWFP12231 adalah alat ringan yang sangat sesuai untuk pelbagai aplikasi pertukangan kecil.Dibangun dengan majalah berkapasiti tinggi, alat paku ini dapat menahan hingga 100 brad dari panjang 5/8 'hingga 2'. Dan mekanisme pelepasan jem tanpa alat membolehkan anda membersihkan kesesakan dengan cepat sementara pemicu gaya urutannya dengan lancar mendorong kuku 18-gauge ke benda kerja anda. Selain itu, ciri alat pemacu yang kurang mendalam membolehkan anda menyesuaikan pengaturan kepala brad anda bergantung pada keperluan projek anda yang spesifik.

Direka untuk menahan penggunaan yang berat, DWFP12231 Brad-Firing Nail Gun dibina dengan badan magnesium yang kukuh tetapi, dengan berat 2.7 lbs, mudah dikendalikan walaupun semasa penggunaan lama. Hujung hidung yang tidak mudah dicabut dapat mengelakkan kerosakan pada alat dan benda kerja anda. Dan cengkaman getah memberikan keselesaan dan kestabilan yang meningkat sambil mengurangkan gelinciran. Dan untuk memastikan bahawa alat anda tidak pernah jauh, alat ini dibina dengan tali pinggang keledar yang boleh disesuaikan sehingga anda dapat menjauhkannya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembinaan magnesium yang tahan lasak tetapi ringan
 • Majalah berkapasiti tinggi boleh memuat hingga 100 brad 5/8 'hingga 2'
 • Mekanisme pembersihan jem tanpa alat mengurangkan masa kerja dan kerumitan
 • Penyesuaian pemacu kedalaman membolehkan anda menyesuaikan kedalaman pemacu dengan cepat bergantung pada aplikasi anda
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 4.8 paun
Keputusan kami

Sama ada anda seorang tukang kayu yang mencari tambahan baru di bengkel anda atau pemilik rumah yang berminat untuk menangani pelbagai projek, DEWALT DWFP12231 Nailer adalah salah satu senjata kuku brad yang paling dipercayai dan berkualiti tinggi yang boleh anda beli. Ringan dan, dengan ciri seperti penyesuaian pemacu mendalam, majalah berkapasiti tinggi, dan pelepasan jem tanpa alat, ia juga serba boleh dan mudah dikendalikan. Dan berkat pembinaannya yang kukuh, ia dapat menahan penggunaan industri yang berat, jadi anda yakin bahawa ia akan memberikan prestasi yang konsisten untuk tahun-tahun yang akan datang.

Penilaian Penyunting

5.NuMax S2-118G2

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The NuMax S2-118G2 18-gauge 2-in-1 Brad Nailer and Stapler adalah alat pembaikan rumah yang serba boleh dan berkualiti tinggi yang merupakan salah satu pilihan terbaik di luar sana untuk mengambil pelbagai projek pertukangan dan pengubahsuaian rumah. Mampu menembak jepitan mahkota sempit 1/2 'hingga 1 5/8' dan gelang 18-gauge 3/8 'hingga 2', senapang kuku ini dapat mengatasi lemari, peti, papan bawah, rel kerusi, selongsong tingkap, pagar wayar ringan, dan pelbagai kerajinan dan hobi.Pistol Kuku S2-118G2 direka dengan majalah aluminium oksida hitam yang menerima kedua-dua gelang dan jepitan sambil meningkatkan daya tahan. Ia mempunyai dail penyesuaian kedalaman yang membolehkan anda mengatur kedalaman kepala kuku anda dengan mudah untuk setiap aplikasi. Dan untuk ketepatan yang lebih baik, S2-118G2 dibina dengan mod penembakan berurutan yang dirancang untuk menembakkan satu paku pada satu masa.

Dengan berat 3 lbs, senapang kuku ini dibina dengan badan dan silinder aluminium die-cast ringan dan pegangan getah yang besar, menjadikannya mudah dikendalikan sambil menawarkan kawalan yang lebih baik. Ekzos laras bebas alat berputar 360 darjah sehingga anda dapat menjauhkan ekzos dari wajah anda. Dan penutup anti debu menjadikan komponen dalaman kuku tidak debu dan serpihan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Alat serbaguna yang dapat digunakan dengan kuku brad 18-gauge dan staples mahkota sempit
 • Badan dan silinder aluminium die-cast yang kukuh tahan lama tetapi sangat ringan
 • Bolong ekzos boleh laras 360 darjah
 • Dail penyesuaian kedalaman
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 3.09 paun
Keputusan kami

Nail Gun NuMax S2-118G2 bukan sahaja salah satu alat paku terbaik di pasaran, tetapi juga salah satu yang paling berpatutan. Walaupun anda mungkin tidak mengharapkan banyak dari senapang kuku dengan harga di bawah $ 30, model ini akan mengejutkan anda.

Ia dibina dari bahan tahan lama dan dengan ekzos yang boleh laras, dail penyesuaian kedalaman, dan mekanisme penembakan berurutan yang lancar, ia mampu menghasilkan hasil yang berkualiti dan efisien dalam pelbagai projek rumah. Dan bonus tambahan yang sesuai dengan kedua-dua brad dan staples bermaksud bahawa anda pada dasarnya mendapat dua paku yang sangat berguna dalam satu pakej yang boleh dipercayai.

Penilaian Penyunting

6.Kit Kuku Tanpa Kabel PORTER-CABLE PCC790LA

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The PORTER-CABLE PCC790LA 20V MAX Lithium 18-Gauge Brad Nailer adalah salah satu senjata kuku terbaik di pasaran jika anda mencari model tanpa wayar. Berkat bateri lithium-ion 20 volt yang boleh dicas semula, nailer ini menawarkan prestasi yang luar biasa tanpa memerlukan pemampat, selang, atau kartrij gas. Dimuatkan dengan beberapa ciri bebas alat yang berguna, ini adalah salah satu senapang kuku yang paling serba boleh di kelasnya, menerima ulasan yang kuat secara konsisten, dan yang paling penting, ia dikendalikan dengan bateri 100%.Nailer PCC790LA dibina untuk menahan penggunaan yang berat dan mempunyai majalah kuku berkapasiti tinggi yang mampu menerima hingga 100 kuku brad 5/8 'hingga 2'. Ia dirancang dengan mekanisme penembakan berurutan dan fitur kunci automatik, yang membolehkan anda memasang kuku dengan tepat. Ia juga menawarkan ciri pelepasan jam bebas alat dan roda penyesuaian kedalaman untuk meningkatkan kecekapan nailer ini.

Untuk prestasi yang lebih baik, PCC790LA Cordless Nailer mempunyai lampu LED dual terbina dalam untuk penglihatan dan ketepatan yang optimum. Dan dengan berat 5.9 lbs, termasuk bateri 1.5 Ah, itu adalah pistol kuku paling ringan di kelasnya. Plus, pusat graviti kuku yang optimum meningkatkan keselesaan di kedudukan apa pun, membantu mengurangkan keletihan pengguna. Dan dengan bateri 4.0 Ah pilihan yang dijual secara berasingan, nailer ini mampu memacu 1.300 paku setiap cas dengan hasil yang lancar dan konsisten.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dikendalikan oleh bateri sehingga tidak perlu pemampat, selang, atau kartrij gas
 • Tetapan bebas alat untuk kedalaman dan pelepasan jem
 • Lampu LED pelbagai fungsi
 • Motor yang direka untuk menawarkan daya tembakan yang konsisten dalam pelbagai bahan dan iklim
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Elektrik Berat 8.1 paun
Keputusan kami

Cordless Nailer PORTER-CABLE PCC790LA mampu menandingi prestasi banyak senapang paku berkuasa kompresor pneumatik di luar sana. Dengan jangka hayat bateri yang mengagumkan, kedalaman pemanduan yang konsisten, lampu LED, majalah berkapasiti tinggi, dan mekanisme penyelesaian jem yang mudah, ia adalah salah satu alat penamat tanpa wayar terbaik di pasaran. Ia dibina untuk bertahan dan mudah untuk pemula beroperasi sambil mampu memberikan tahap prestasi tinggi yang diperlukan oleh mana-mana profesional.

Penilaian Penyunting

7.Freeman PFR2190 Framing Nailer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ada sebab bahawa Freeman PFR2190 Nailer Penuh Kepala Penuh 21 Darjah mendapat ulasan hebat secara konsisten. Tahan lama dan boleh dipercayai, ini adalah salah satu senjata kuku bingkai terbaik di pasaran sekarang. Nailer ini bagus untuk sesiapa sahaja, sama ada mereka DIYer atau profesional di laman web pekerjaan. Menyampaikan hasil berkualiti tinggi yang konsisten, beberapa projek yang dapat diselesaikan oleh tukang paku ini merangkumi pembingkaian, dek atap, pagar, projek luar, dan lantai bawah. Nailer Framing PFR2190 dibina dengan pemasangan NPT ¼ ”untuk penyambungan mudah ke mana-mana pengganding selang udara dan setelah disambungkan, senapang kuku beroperasi pada 70-115 PSI.Mudah memuatkan majalah yang sesuai dengan 55 paku berselubung plastik 20-22 darjah dari panjang 2 'hingga 3 ½', untuk keseragaman tambahan. Dail penyesuaian kedalamannya membolehkan anda menyesuaikan kedalaman tetapan untuk mana-mana projek dan 2 pilihan pencetus memberi anda lebih banyak kawalan, yang membolehkan anda memilih dari tindakan api cepat atau api tunggal. Direka dengan pembinaan magnesium, Framing Nailer PFR2190 cukup ringan untuk pengoperasian yang mudah sambil tetap tahan lasak dan tahan lama. Pegangan ergonomik senapang kuku ini menawarkan kawalan dan keselesaan yang lebih besar sambil mengurangkan getaran.

Dan ventilasi ekzos 360 darjah yang boleh disesuaikan membolehkan anda mengelakkan udara dari bertiup di muka anda dan memastikan kawasan kerja anda bebas dari habuk dan serpihan. Petua laras kaki yang boleh ditanggalkan menghalang kerosakan pada kuku dan permukaan kerja anda. Dan jika anda memerlukan kestabilan tambahan, lepaskan penutup paku untuk mengekspos gigi yang tidak tergelincir yang dapat mencengkam permukaan kayu untuk meningkatkan ketepatan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembinaan magnesium yang tahan lama tetapi ringan
 • Pilihan pencetus dua membolehkan penembakan cepat atau tunggal
 • Penyesuaian kedalaman tanpa alat
 • Mampu memberikan hasil dan prestasi yang konsisten selama bertahun-tahun
Kapasiti Majalah 55 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 8.5 paun
Keputusan kami

Freeman PFR2190 Framing Nailer adalah salah satu senjata kuku berkualiti tinggi terbaik yang ada dan disenaraikan dengan harga yang sangat berpatutan. Dibuat dari bahan tugas berat, senapang kuku berbingkai ini direka untuk menahan penggunaan harian selama bertahun-tahun dan disokong oleh jaminan terhad 7 tahun. Dengan prestasi yang mengagumkan dan ciri-ciri berguna, senapang kuku ini adalah pilihan tepat untuk profesional dan DIYer dan mampu menangani pelbagai aplikasi dengan mudah.

Penilaian Penyunting

8.Makita AF505N

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Makita AF505N Brad Nailer adalah salah satu senjata kuku terbaik di kelasnya hari ini. Dengan berat 3 lbs, nailer ini sangat ringan tetapi tahan lama, dengan reka bentuk hidung sempit yang membolehkan hujung pistol kuku masuk ke ruang yang ketat. Dengan pelbagai ciri, nailer ini sangat sesuai untuk pelbagai aplikasi dan sangat sesuai apabila anda perlu memasukkan paku ke papan bawah dan cetakan mahkota, trim, kabinet, lantai, dan projek kayu lain. Pistol Paku AF505N beroperasi antara 60 hingga 115 PSI dan dapat memacu kuku brad 18-gauge antara 5/8 'hingga 2'.Majalah kuku berkapasiti tinggi mempunyai kunci cam bebas alat yang membolehkan anda membersihkan kuku yang macet dengan cepat dan boleh menahan hingga 100 kuku brad untuk meningkatkan kecekapan. Dail penyesuaian kedalaman yang mudah digunakan dan bebas alat menjadikannya sempurna untuk pelbagai aplikasi penamat. Dan port ekzos berbilang arah berputar 360 darjah, membolehkan anda melepaskan kuku sambil mengarahkan lubang keluar dari wajah anda atau meniup serpihan dari permukaan kerja anda.

Bahagian hidung paku ini dilemparkan dan dimesin untuk bersentuhan tepat dan dilengkapi dengan hujung getah yang tidak merusak yang melindungi permukaan kayu dari penyok dan kerosakan semasa anda memaku. Dibangunkan dari bahan tahan lama, Nail Gun AF505N masih beratnya hanya 3 lbs, menjadikannya paku yang sempurna untuk penggunaan berpanjangan tanpa keletihan dan cengkaman lembut karet memberikan lebih banyak kawalan dan keselesaan. Dengan cangkuk alat yang mampu berputar 180 darjah, anda dapat memastikan kuku anda sentiasa siap dengan kerumitan minimum.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Majalah berkapasiti tinggi memegang sehingga 100 brad 5/8 'hingga 2'
 • Penyesuaian kedalaman tanpa alat dan mekanisme pembersihan jem
 • Ekzos pelbagai arah 360 darjah
 • Hidung yang sempit membolehkan anda bekerja di tempat yang terkurung
 • Cangkuk alat laras 180 darjah
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 3.0 paun
Keputusan kami

Salah satu senjata kuku brad terbaik dan paling popular di pasaran, Makita AF505N Nail Gun sangat fleksibel dan tahan lama, mampu memberikan prestasi yang konsisten selama bertahun-tahun. Hidung yang sempit, ringan, dan reka bentuk yang padat membolehkan anda mengakses permukaan mana pun dan menggerakkan kuku dengan mudah, menjadikannya paku yang sesuai untuk projek penamat yang halus.

Dan ciri-ciri peningkatan kecekapan seperti dail penyesuaian kedalaman kuku tanpa alat, mekanisme pelepasan jem, dan cangkuk alat berputar, menjadikannya salah satu paku terbaik yang tersedia dan sesuai untuk hampir semua orang.

Penilaian Penyunting

9.NuMax SFN64

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pembinaan yang tahan lama, ciri berguna, dan prestasi yang boleh dipercayai adalah tiga sebab mengapa NuMax SFN64 Finish Nail Gun adalah salah satu paku terbaik di kelasnya. Sesuai dengan kuku lurus 16-gauge 1 'hingga 2 ½', senapang kuku ini sangat sesuai untuk meletakkan kuku ke papan bawah dan cetakan mahkota, rel kerusi, tingkap dan pintu, perabot, dan pelbagai projek rumah dan hobi. Nailer yang didorong oleh udara ini dilengkapi dengan pemasangan NPT ¼ ”untuk sambungan pantas ke mana-mana pengganding selang udara dan mampu beroperasi antara 70-110 PSI.Dail kedalaman laras bebas alat membolehkan anda menyesuaikan kedalaman kepala kuku anda, memastikan kepala kuku sentiasa rata dengan permukaan kerja. Majalah berkapasiti tinggi, yang direka dengan mekanisme pelepasan jem tanpa alat, dapat menampung hingga 100 kuku penamat 16-gauge, yang mengurangkan keperluan anda untuk memuat semula. Dan mekanisme menembak berurutan dirancang untuk menembakkan satu paku pada satu masa untuk meningkatkan ketepatan penempatan.

NF Gun Kuku SFN64 tahan lama tetapi, dengan berat hanya 4.5 lbs, sangat ringan dan membolehkan anda menangani trim semasa mengendalikan paku, tanpa tekanan atau keletihan yang berlebihan. Pegangan ergonomik menawarkan keselesaan dan kekuatan cengkaman yang lebih baik, sementara lubang ventilasi yang boleh disesuaikan 360 darjah membolehkan anda mengarahkan ekzos dari wajah anda ketika menembak kuku. Dan dengan hubungan keselamatan tanpa mar, tukang paku tidak akan mengetuk kuku kecuali jika ia bersentuhan langsung dengan permukaan kerja anda dan tidak akan merosakkan atau merosakkan kayu.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dengan berat 4.5 paun, sangat ringan dan mudah dikendalikan semasa aplikasi penamat berpanjangan
 • Kedalaman laras bebas alat, penyesuaian ekzos udara, dan pelepasan jem
 • Petua keselamatan tanpa mar tidak akan merosakkan permukaan kayu dan tidak akan terbakar kecuali jika bersentuhan dengan benda kerja
 • Badan dan silinder aluminium tahan lama untuk ketahanan yang optimum
Kapasiti Majalah 100 keping Sumber kuasa Udara Bertenaga Berat 4.5 paun
Keputusan kami

NuMax SFN64 Nail Gun mudah dikendalikan dan merupakan paku yang sempurna untuk sebarang hiasan dalaman atau luaran atau aplikasi penamat. Ia dibina dari aluminium yang ringan tetapi kukuh untuk peningkatan daya tahan tanpa beban pengguna yang berlebihan. Dan ciri tambahan alat bebas dan kemampuan untuk bekerja dengan kuku akhir dari 1 'hingga 2 ½' bermaksud bahawa anda akan menggunakan paku ini dalam pelbagai projek rumah. Dengan harga pelekat yang sangat berpatutan, ia adalah salah satu senjata kuku terbaik di kelasnya.

Penilaian Penyunting

10.Stanley TRE650Z

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Stanley terkenal dengan membuat alat berkualiti tinggi yang mampu memberikan hasil yang mengagumkan dan TRE650Z Electric Brad Nail Gun tidak terkecuali. Dibangunkan untuk menahan projek yang menuntut, mudah dikendalikan dan memberikan kecekapan dan serba boleh yang hebat. Ini akan menjadi alat untuk pelbagai projek DIY rumah dan merupakan salah satu alat terbaik di kelasnya. TRE650Z Nail Gun menembakkan kuku brad 18-Gauge 5/8 inci hingga 1 inci, menjadikannya mampu menangani sejumlah projek. Mudah dimuat dan dilengkapi majalah slaid untuk memuatkan dengan mudah, dan penunjuk kosong Brad.Dibina dengan tuas Hi / Rendah dua kuasa, anda dapat menyesuaikan daya pemanduan dengan cepat yang membolehkan anda memasukkan bahan lembut atau keras. Oleh kerana ia adalah pistol kuku elektrik, anda hanya perlu memasang kabel kuasa 8 kaki dan mula bekerja. Dibangunkan dengan badan plastik tahan lama, TRE650Z Nail Gun beratnya hanya 4.75 lbs dan boleh digunakan berjam-jam tanpa penat. Cengkaman berkontur memberikan keselesaan dan kestabilan tambahan semasa operasi berpanjangan.

Reka bentuk pucuk-paku pistol kuku sangat sesuai untuk meletakkan kuku ke tempat yang ketat. Cekap dan boleh dipercayai, nailer ini tersedia dengan harga sekitar $ 50, menjadikannya salah satu senjata kuku paling berpatutan yang boleh anda beli. Lebih penting lagi, ia memberikan prestasi yang anda harapkan dari banyak tukang torehan yang lebih mahal di pasaran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk ergonomik yang mudah untuk pengendalian yang mudah
 • Sesuai dengan alat berat
 • Tahan lama tetapi cukup ringan untuk penggunaan yang panjang
 • Penunjuk kosong Brad
Kapasiti Majalah 55 keping Sumber kuasa Elektrik Berat 4.75 paun
Keputusan kami

TRE650Z Electric Brad Nail Gun adalah kuku hebat dan, untuk harganya, adalah salah satu tawaran terbaik yang ada. Nailer ini menawarkan reka bentuk yang tahan lama dan ringan dan dilengkapi dengan ciri yang cukup untuk menjadikannya alat yang sempurna untuk pelbagai projek DIY. Dengan tuas kuasa pemacu yang boleh disesuaikan, ciri beban mudah, dan penunjuk kosong Brad, ia agak mudah. Dan kerana ini adalah senapang kuku dengan tali, anda hanya perlu memasangnya untuk menyelesaikan projek anda yang seterusnya. Ini adalah salah satu pemikat braket mesra bajet terbaik dan sangat sesuai untuk sejumlah projek rumah yang mengagumkan.

Penilaian Penyunting

Soalan Panduan Membeli Nailer

Bagaimana Menggunakan Gun Nail dengan Kompresor Udara?

Pistol kuku pneumatik memerlukan pemampat udara untuk dikendalikan. Walaupun ini mungkin menakutkan bagi beberapa orang, dengan sedikit arahan, penggunaan salah satu senjata ini sebenarnya sangat mudah. Dan setelah anda mengetahui cara mengendalikan paku pneumatik, anda akan memahami mengapa ia dianggap sebagai senjata kuku terbaik untuk projek tugas berat. Sangat penting untuk berhati-hati dengan perkara ini amalan selamat dalam kajian ini di sini . Perkara pertama yang anda perlukan untuk mengendalikan salah satu paku ini ialah selang udara getah atau plastik yang akan anda gunakan untuk menyambungkan pistol kuku anda ke pemampat udara.

Mula-mula, sambungkan paku anda ke selang dengan memasang saluran masuk NPT alat ke gandingan selang. Seterusnya, anda hanya memasang hujung selang yang lain ke saluran keluar pemampat. Kemudian buka suis kuasa pada pemampat udara anda. Ini akan memungkinkannya berjalan dan mula membangun tekanan udara yang akan digunakan untuk mengoperasikan paku anda. Sebilangan besar senapang kuku memerlukan tekanan operasi antara 100 hingga 120 PSI untuk memacu kuku tetapi anda boleh memeriksa manual alat anda untuk mengetahui tekanan operasi optimum yang diperlukan untuk model khusus anda.

Setelah pemampat udara terisi penuh, anda harus menguji tekanan pada senapang kuku anda dengan menggunakan paku anda untuk menembakkan paku ke sekeping kayu yang serupa dengan bahan yang akan anda gunakan dalam projek anda. Anda boleh menyesuaikan level dengan memutar pengatur pemampat. Sekiranya kuku didorong terlalu dalam, anda hanya akan menurunkan tekanan pada pengatur. Sekiranya paku tidak cukup jauh ke dalam sekerap kayu, anda perlu meningkatkan tekanan. Dari sana, anda sudah siap untuk memasukkan kuku ke dalam Majalah sekarang beberapa senapang kuku mempunyai Kapasiti Majalah yang berbeza seperti yang ditunjukkan di bawah.

 • Kapasiti Majalah (pcs)

Semasa anda menggunakan kuku, tekanan udara di dalam pemampat secara beransur-ansur akan berkurang ketika setiap paku dipecat. Untuk memastikan anda dapat terus bekerja tanpa daya habis, pemampat akan menyala kembali dan menaikkan tekanan kembali ke pengaturan yang anda inginkan. Sebaik sahaja anda selesai menggunakan paku untuk hari itu, matikan pemampat dan buka injap pembuangan salur pada pemampat anda.

Ini akan membolehkan tekanan udara yang tersusun di tangki pemampat keluar. Ini juga penting kerana mencegah penumpukan kelembapan dan karat pada pemampat anda. Apabila udara telah dikeluarkan sepenuhnya dari pemampat, anda boleh selamat ( klik di sini untuk membaca kajian ) lepaskan selang dari pistol kuku anda dan pasangkannya sehingga tiba masanya untuk menggunakannya lagi.

Apakah Gun Nail Framing Terbaik?

Pistol Paku Kepala Bitchitch F21PL adalah salah satu alat pneumatik paling popular di kalangan profesional, hobi, dan DIYers. Ada sebab mengapa nailer ini menjadi pemandangan umum di tapak pembinaan selama bertahun-tahun dan mempunyai banyak tinjauan yang menyatakan bahawa ia adalah salah satu senjata nailer terbaik di pasaran. Itu hanya salah satu senapang kuku yang paling serba boleh dan tahan lama di pasaran dan boleh dipercayai untuk memacu kuku dengan prestasi yang luar biasa.

F21PL Nail Gun direka dengan pelbagai ciri berguna. Lebih penting lagi, ia memberikan nisbah kuasa-ke-berat terbaik di kelasnya pada 1.050 in / lb yang mengejutkan. Dan kerana ia dibuat oleh Bostitch, sebuah syarikat yang membina reputasi mereka dalam merancang alat berkinerja tinggi dan tahan lama, anda boleh mengandalkan nailer ini sebagai senjata yang boleh dipercayai di gudang pembaikan rumah anda selama bertahun-tahun yang akan datang.

Dengan ciri penyesuaian kedalaman tanpa alat, anda dapat dengan mudah menyesuaikan kekuatan penggerak kuku anda khusus untuk projek yang anda inginkan dengan satu sentuhan butang. Dan dengan dua kepingan hidung yang boleh ditukar ganti, F21PL Round Head Nailer mampu menembakkan dua jenis pengikat yang berbeza, 1 ½ hingga 3 ½ ”paku berkepala bulat bersalut plastik dan kuku penyambung logam, Ini pada dasarnya mengubah senapang kuku serbaguna ini menjadi alat 2-dalam-1 dinamik.

Selain itu, serasi dengan kuku HurriQuake, yang merupakan kuku yang direka untuk memberikan integriti struktur yang tahan bencana. F21PL Framing Nail Gun menawarkan dua pilihan penembakan, penembakan berurutan dan bump, yang memungkinkan anda memilih antara ketepatan atau kelajuan optimum bergantung pada aplikasi yang diberikan. Dan ia dirancang dengan penunjuk susun atur 16 'yang membantu anda mengukur jarak pejantan tanpa perlu meletakkan paku bawah.

F21PL dibina dengan reka bentuk yang ramping dan dibina dari magnesium yang ringan dan kukuh. Bostitch mencipta paku yang mengagumkan ini untuk memberikan keseimbangan yang luar biasa dan dapat dilihat sebaik sahaja anda mengambilnya. Dengan berat 8.1 lbs, cukup mudah dikendalikan walaupun dalam penggunaan yang lama dan, berkat cengkaman getahnya, anda boleh mengandalkan peningkatan keselesaan dan kawalan. Mampu memberikan hasil yang konsisten dan mudah dengan jumlah minimum yang minimum, Bostitch F21PL adalah salah satu senjata yang paling dipercayai di kelasnya.Adakah Senjata Kuku Memerlukan Pemampat?

Terdapat beberapa faktor yang perlu anda pertimbangkan semasa anda mempertimbangkan senapang kuku yang hendak dibeli. Salah satu yang paling penting adalah sumber kuasa paku. Semua paku memerlukan beberapa bentuk sumber kuasa untuk mengendalikan dan menggerakkan kuku. Punca kekuatan nailer anda adalah perkara penting yang perlu dipertimbangkan kerana ia akan mempengaruhi mobiliti nailer anda dan jenis aplikasi yang dapat ditangani. Walaupun banyak senapang kuku sebenarnya menggunakan pemampat udara sebagai sumber kuasa, itu bukan satu-satunya pilihan yang ada.

Sebenarnya, terdapat 3 gaya di pasaran hari ini yang menggunakan kaedah yang berbeza untuk menghasilkan kekuatan yang diperlukan untuk menembakkan paku dengan kecepatan yang mengagumkan. Pistol pneumatik memerlukan pemampat udara untuk beroperasi. Pemampat memberikan tekanan udara, diukur dalam pound per inci persegi, atau PSI. Tekanan ini digunakan untuk memberikan kekuatan yang diperlukan oleh senjata ini untuk menembak kuku. Walaupun sangat kuat dan mampu menangani projek tugas berat dengan mudah, kekurangan senjata ini ialah melekatkan selang dan pemampat dapat mengehadkan pergerakan anda.

Apa Jenis Pistol Kuku Yang Saya Perlu?Model lain adalah paku bahan bakar. Pistol ini tanpa wayar dan menggunakan kartrij gas sekali pakai untuk membakar pembakaran, yang memberikan kekuatan untuk menggerakkan kuku. Bahan bakar mengalir ke ruang pembakaran nailer dan dinyalakan oleh cas elektrik yang dihasilkan oleh bateri. Kelebihan senjata ini ialah, kerana tidak memerlukan kord, selang, atau pemampat, ia memberi anda mobiliti yang sangat baik dan mampu menangani aplikasi tugas berat.

Gaya ketiga nailer adalah model tanpa bateri tanpa bateri. Pistol ini dikuasakan oleh motor yang menggunakan bateri yang boleh dicas semula. Mereka mudah digunakan dan menawarkan permulaan yang cepat tetapi manfaat terbesar adalah mobiliti yang mereka tawarkan kerana tidak terikat pada selang atau pemampat udara. Kelemahan pada senjata ini adalah, walaupun sangat mudah alih, mereka cenderung tidak mempunyai daya penggerak yang ditawarkan oleh paku pneumatik.

Apa Nail Gun untuk Pagar?

Sekiranya projek seterusnya yang anda rancangkan adalah pagar kayu, anda mempunyai dua pilihan. Yang pertama adalah membosankan dan melelahkan dan melibatkan tukul manual. Pilihan kedua adalah membeli senapang kuku. Dengan paku kanan, memasang bilah pagar kayu cepat dan mudah. Nailer terbaik untuk aplikasi ini adalah paku berbingkai pneumatik atau bahan bakar. Senapang ini dibina untuk mengikat sekeping kayu besar dengan mudah, menjadikannya sesuai untuk tugas ini.Walaupun ada model yang dikendalikan oleh bateri, alasan Anda memerlukan model pneumatik atau bahan bakar adalah kerana mereka memberikan lebih banyak tenaga daripada senjata bertenaga bateri. Oleh itu, anda perlu memutuskan mana antara dua gaya yang paling sesuai dengan keperluan anda. Kedua-duanya memberikan kekuatan dan prestasi yang mengagumkan. Paku pneumatik digerakkan oleh pemampat udara yang disambungkan ke alat anda dengan selang udara. Kelemahannya adalah bahawa, untuk pagar yang besar, anda perlu menangani tali lanjutan dan jangkauan selang udara.

Oleh kerana senjata api didorong tanpa wayar, pergerakan tidak akan menjadi masalah. Tetapi gaya senapang kuku ini akan memerlukan banyak perubahan kartrij gas, yang akan melambatkan anda dan dapat menjana lebih banyak wang. Peraturan umum ialah anda perlu mempertimbangkan ruang lingkup projek pagar anda.

Sekiranya anda merancang untuk membina pagar untuk kawasan yang sangat besar, kemungkinan anda akan dilayan dengan lebih baik oleh model pneumatik berkuasa pemampat udara. Semasa a tanpa wayar , nailer kartrij gas yang didorong oleh bahan bakar adalah pilihan yang tepat untuk pembaikan pagar kecil atau bekerja di kawasan yang terhad.Bagaimana Senjata Kuku Pneumatik Berfungsi?

Pistol kuku pneumatik adalah gaya nailer yang paling popular di pasaran sekarang. Pistol ini menggunakan tekanan udara yang dimampatkan di dalam silinder udara untuk menghasilkan daya pendorong yang diperlukan untuk menembak kuku. Pemampat udara ini menggunakan satu lagi silinder omboh untuk mengeluarkan udara dari atmosfer, meningkatkan tekanan yang diukur dalam pound per inci persegi, atau PSI, yang kemudian didorong keluar ke pistol melalui selang udara.

Pistol ini menikmati kekuatan yang berterusan kerana tekanan udara mampatan yang disalurkan dari selang ke dalam takungan udara alat, memungkinkan penggunaan cepat dan kekuatan yang luar biasa. Dengan tekanan udara di paku, anda hanya perlu menarik pelatuk untuk menembak kuku ke benda kerja anda. Semasa anda meneruskan projek anda, tekanan udara di pemampat udara perlahan-lahan akan berkurang.

Untuk memastikan anda dapat terus bekerja tanpa daya operasi anda benar-benar habis, kompresor akan menyala kembali dan menaikkan tekanan kembali ke pengaturan yang anda inginkan, membolehkan anda terus memacu kuku tanpa berjalan mengalami penurunan dalam prestasi.

Jadi Pistol Paku Yang Mana Yang Anda Perlu?

Untuk membungkusnya, perkara utama yang perlu anda pertimbangkan ketika memilih senapang kuku yang akan digunakan adalah projek yang anda inginkan. Untuk projek pembinaan tugas berat, paku pembingkaian sangat sesuai. Sekiranya projek seterusnya yang anda hadapi adalah dengan memasang hiasan pintu dan tingkap dalaman atau membina kabinet dan perabot, maka senjata penamat adalah pilihan terbaik anda. Dan jika anda mengusahakan beberapa projek kediaman berskala kecil atau bercadang untuk melekatkan helai nipis atau hiasan hiasan ke benda kerja yang lebih besar, maka anda tidak salah memilih paku brad.

husqvarna lc221rh

Pilihan Teratas

Ulasan kami mengenai senjata paku teratas tahun 2020 mendorong kami untuk memilih Hitachi NT50AE2 18-Gauge Finish Nailer sebagai pilihan kami untuk pilihan utama di pasaran hari ini. Pistol kuku yang mengagumkan ini adalah yang terbaik di pasaran dan berkinerja hebat, memberikan hasil yang berkualiti, dan mendapat ulasan positif secara konsisten. Ia direka dengan beberapa ciri yang akan meningkatkan kecekapan pengguna dan sangat mudah dikendalikan. Dengan kemampuan menembak berurutan atau berterusan, dail penyesuaian kedalaman bebas alat, port ekzos laras 360 darjah, dan majalah berkapasiti tinggi yang mampu menahan hingga 100 gelang, alat ini sangat serbaguna dan sangat sesuai untuk pelbagai jenis kegunaan.

Direka dengan perhatian khas Hitachi terhadap perincian, selesa dikendalikan dan badan aluminium ringan sangat tahan lama tetapi, dengan berat hanya 2.4 lbs, sangat sesuai untuk penggunaan lama. Dengan harga sekitar $ 60, NT50AE2 adalah salah satu senjata berpatutan terbaik di kelasnya. Sesuai untuk pro atau pemula DIYer, model ini menjanjikan anggaran tetapi masih memberikan tahap prestasi pro yang tinggi yang kami harapkan dari Hitachi.Pilihan Premium

Kepala Bundaran BOSTITCH F21PL 1 to hingga 3 ½ aming Framing Nailer adalah pilihan kami untuk pilihan premium terbaik yang terdapat di pasaran hari ini dan secara konsisten menerima ulasan yang menarik. Alat berkuasa pneumatik yang boleh dipercayai ini beroperasi pada 90-120 PSI dan memberikan nisbah kuasa dan berat terbaik di kelasnya dengan 1.050 in / lb yang mengagumkan. Ini bermaksud bahawa F21PL akan memacu kuku hingga 3 ½ panjang kayu secara konsisten dan mudah . Majalahnya dapat memuat hingga 60 paku berkepala bulat 1 1 ”hingga 3 ½” dan dirancang untuk menerima kuku HurriQuake, yang menawarkan integriti struktur yang lebih baik.

Selain itu, ia juga menerima kuku penyambung logam. Direka dengan beberapa ciri berguna, senapang kuku serbaguna ini membolehkan anda membuat penyesuaian kedalaman dengan sentuhan butang. Dengan berat hanya 8.1 lbs, F21PL mudah dikendalikan dan cukup ringan untuk penggunaan berpanjangan tetapi berkat badan magnesium yang ramping, ia sangat tahan lama dan sesuai untuk kegunaan rumah atau industri. Pistol pembingkaian oleh BOSTICH ini adalah salah satu senjata terbaik di luar sana, yang mampu memberikan persembahan yang memberangsangkan. Ia sangat sesuai untuk pelbagai projek dari aplikasi pembingkaian bangunan berskala besar hingga kecil pembaikan rumah dan akan menjadi tambahan yang boleh dipercayai untuk kotak alat apa pun untuk tahun-tahun akan datang.Nilai yang hebat

WEN 61720 to 'to 2' 18-Gauge Brad Nailer adalah pilihan kami untuk nilai terbaik di pasaran hari ini. Dan dengan purata 4.7 daripada 5 bintang dari 1.044 ulasan di Amazon, kami tidak keseorangan. Ini adalah salah satu senjata kuku brad paling berpatutan yang ada. Tetapi yang lebih penting, ia memberikan hasil yang mengagumkan yang menyaingi banyak pesaingnya yang lebih mahal. WEN 61720 18-Gauge Brad Nail Gun adalah salah satu kuku brad paling berpatutan di pasaran. Dengan harga sekitar $ 25, jangan biarkan harga pelekat menipu anda kerana alat ini mampu memberikan hasil yang berkualiti dengan mudah. 61720 dapat menembakkan gelang 18-gauge yang panjangnya dari ¾ ”hingga 2” dan menawarkan sejumlah ciri yang hanya anda harapkan dalam model yang lebih mahal.

Dengan majalah berkapasiti tinggi yang direka dengan mekanisme pembersihan jam bebas alat, roda penyesuaian kedalaman, dan deflektor ekzos, 61720 menawarkan ciri-ciri daripada banyak pilihan yang lebih mahal. Dan dengan reka bentuk yang ramping dan perumahan aluminium, janakuasa 3 lb ini ringan, tahan lama, dan mampu menangani pelbagai aplikasi termasuk trim, cetakan, kabinet, dan pelbagai projek pengubahsuaian dan hobi rumah. Dengan harga pelekat sekitar $ 25, alat ini adalah salah satu pembelian terbaik di luar sana.