Teres, Rumput & Taman

10 Lampu Sensor Gerak Luar Terbaik pada tahun 2020Lampu sensor gerakan luar adalah cara terbaik untuk meningkatkan keselamatan rumah anda dan meningkatkan perasaan keselamatan bagi anda ketika anda berada di dalamnya. Terdapat banyak pilihan lampu sensor gerakan luar untuk anda pilih, dan oleh itu anda harus memastikan bahawa anda memilih yang sesuai dengan keperluan anda dengan sempurna.

Ini boleh menjadi faktor tertentu termasuk reka bentuk, kelajuan reaksi, jarak cahaya, dan kecerahan. Kami ingin anda mencari lampu sensor gerakan luar yang terbaik untuk kediaman anda sehingga anda merasa seolah-olah anda telah melakukan semua yang anda mampu untuk melindungi diri, keluarga dan harta benda anda dari penyusup yang tidak diingini.Sensor gerakan luar adalah kaedah pencegahan yang baik untuk pencuri, dan anda mahukan kaedah keselamatan baru yang menjimatkan.

Untuk membantu anda mempersempit pilihan, kami telah menyusun senarai sensor gerakan luaran terbaik kegemaran kami supaya anda dapat melindungi kediaman anda sebaik mungkin.Isi kandungan

Lihat Cahaya Sensor Gerak Luar Terbaik, Di Bawah.

1.Lampu Sensor Gerak BAXIA TECHNOLOGY

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Empat pek lampu sensor gerakan luar tenaga suria dari Baxia tidak akan memberi anda jumlah yang besar tetapi akan melindungi anda dengan baik. Mengecas sepenuhnya hanya dengan cahaya lapan jam yang diperlukan, 28 LED memancarkan pancaran cahaya yang kuat dan mempunyai sudut gerakan yang berkesan 120 darjah.Lampu sensor gerakan luar Baxia dapat mengesan gerakan sejauh lima meter sambil tetap cekap dan menjimatkan dalam melakukannya. Sangat sesuai untuk kegunaan luaran, lampu sensor gerakan ini sangat tahan lama dan mampu menahan semua keadaan cuaca, kerana ia kalis air dan tahan panas, jadi anda tidak akan mengalami tekanan tambahan untuk mengingatnya semasa cuaca buruk.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Empat pek lampu
 • Kos efektif tetapi cekap
 • Caj solar 8 jam
 • Sudut gerakan 120 darjah
 • Tahan panas, kalis air, pengesanan 5m
Jenis Kalis air dan tahan panas Gaya 4 Sensor gerakan tanpa wayar Sumber kuasa Tenaga suria
Keputusan kami

Kami menyukai Lampu Sensor Gerak BAXIA TECHNOLOGY kerana ia sangat berkesan dalam kemampuan mereka untuk menerangi kawasan sambil menjimatkan, dijana oleh cahaya matahari, dan tahan cuaca.

Penilaian Penyunting

dua.Lampu Keselamatan Hiasan Heath Zenith

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gaya hiasan yang menarik dan estetik Heath Zenith lampu sensor gerakan luar bukan sahaja menjadikan rumah anda lebih selamat, tetapi juga akan menjadikan kawasan luar anda kelihatan baik. Dibawakan kepada anda dengan teknologi DualBrite, mereka mempunyai sensor gerakan 150 darjah dan telah dibuat dari logam untuk jangka hayat dan ketahanan.Dengan mudah dipasang ke permukaan yang keras, lampu sensor gerakan luar ini boleh ditancapkan ke dinding, kayu atau logam dan memberikan kesan gaya tanglung yang tergantung pada 100 watt.

Memerlukan lampu pijar, mereka memberikan cahaya hangat yang mengagumkan dan benar-benar meningkatkan penampilan mana-mana kawasan yang dihiasi, diaspal atau di tempat duduk sambil juga sedar keselamatan melalui kabel ke soket tanpa memerlukan bateri sama sekali.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Lampu gaya hiasan yang menarik
 • Tingkatkan kawasan luar dengan baik
 • Teknologi DualBrite, elektrik kabel
 • Pemasangan permukaan keras, pijar
 • Gantung tanglung, 100w
Jenis Lampu keselamatan luaran hiasan Gaya Sensasi pergerakan Sumber kuasa Elektrik berkabel
Keputusan kami

Kami menyukai Lampu Keselamatan Dekoratif Heath Zenith kerana ia sama indahnya secara estetik kerana ia berkesan dalam mewujudkan suasana dan melindungi kediaman anda dari penyusup yang tidak diingini.

Penilaian Penyunting

3.Sensor Gerak Heath Zenith Heavy Duty

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sesuai untuk meningkatkan penglihatan di luar rumah, Heath Tahan lasak lampu sensor gerakan luar dipasangkan untuk memberikan jarak penglihatan dan pengesanan yang meningkat.Mengaktifkan sensor pada ketinggian 70 kaki, lampu luar yang kuat ini mempunyai pengesanan gerakan 150 darjah dan konsepsi yang kukuh. Mereka dibuat dari logam dan dilapisi plastik putih untuk meningkatkan umur panjang.Memerlukan dua mentol banjir, lampu ini dipakai dengan gabungan tenaga suria dan bateri dan disahkan Energy Star.

Pencahayaan dapat disetel untuk 1, 5 atau 10 minit untuk kemudahan dan ketenangan fikiran anda. Anda juga boleh mengganti pemasa untuk memastikan lampu tetap menyala jika anda memerlukan cahaya berterusan mungkin jika anda berhibur di luar pada waktu petang.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sepasang lampu luar
 • Pengesanan gerakan 150 darjah
 • Sensor diaktifkan pada 70 kaki
 • Pembinaan logam, bersalut plastik
 • Energy Star disahkan, ganti
Jenis Sensor gerakan tugas berat Gaya Lampu luaran sensor gerak keselamatan berganda Sumber kuasa Solar, Bateri
Keputusan kami

Kami menyukai Heath Zenith Heavy Duty Motion Sensor kerana terdapat banyak cara yang berbeza di mana anda boleh menggunakannya, termasuk 1, 5 atau 10 minit pencahayaan dan kemampuan mengatasi.

Penilaian Penyunting

Empat.Lampu Keselamatan Kalis Air LEPOWER

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

skil 6445-04

Sekiranya anda mencari lampu sensor gerakan luar berkepala berkembar yang sangat terang, maka ini boleh menjadi penyelesaian yang ideal untuk anda. Dengan menghasilkan kecerahan 3000lm dan menghilangkan haba dengan baik, anda dapat menjimatkan sehingga 80% pada bil elektrik anda dengan menggunakan lampu LEPOWER.Mereka mempunyai sudut sensor 180 darjah dan jarak deria mencapai 49 kaki.Kepala lampu boleh laras, kalis air, dan mempunyai jangka hayat 50,000 jam yang baik, yang merangkumi bertahun-tahun perlindungan tahap tinggi untuk anda dan rumah anda.

Berfungsi dengan baik dalam banyak senario, lampu sensor gerakan luar ini adalah penyelesaian yang ideal untuk pencegahan jenayah dan menerangi halaman, jalan masuk, tangga dan kawasan dek, untuk mengelakkan perlanggaran, kejatuhan, atau kecederaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Cahaya berkembar berkembar
 • Kecerahan 3000lm, pelesapan haba
 • Penjimatan bil elektrik 80%
 • Sudut sensor 180 darjah
 • Jarak 49 kaki, 50,000 jam
Jenis Lampu keselamatan dalaman / luaran boleh laras LED Gaya Berwayar Sumber kuasa Elektrik berkabel
Keputusan kami

Kami menyukai Lampu Keselamatan Kalis Air LEPOWER kerana ia sangat tahan lama dan dapat bertahan dengan berkesan sambil memberikan perlindungan dan keselamatan sehingga 50,000 jam sekaligus mengurangkan bil elektrik anda.

Penilaian Penyunting

5.Sorotan Tanpa Wayar Mr. Beams MB360XT

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Tuan Beams memberi anda pancaran cahaya LED bertenaga bateri sebagai cara mereka memenuhi teka-teki lampu sensor gerakan luar. Terdapat dalam pilihan tunggal atau berbilang paket, lampu ini adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan penyelesaian pencahayaan segera untuk kawasan luaran anda untuk meningkatkan keselamatan dan melakukannya dengan cara yang sangat berpatutan.Mereka boleh dipasang di mana sahaja.Dengan wajah reflektif mereka, mereka membolehkan kawasan yang lebih besar dinyalakan, dan penutupan automatik mereka memastikan jangka hayat bateri mereka berpanjangan.

Mereka adalah penyelesaian tahan lama untuk lampu sensor gerakan luar kerana ia sangat tahan lama, terlindung dari unsur-unsur dan dibina sehingga tahan lama. Dengan jarak 600 kaki persegi, mereka dapat mengesan gerakan sejauh 30 kaki dan mati secara automatik setelah 20 saat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Lampu LED berkuasa bateri
 • Pilihan tunggal atau berbilang paket
 • Buat cahaya segera, berpatutan
 • Pemasangan yang mudah, penutupan automatik
 • Muka reflektif, pengesanan 30 kaki
Jenis Multipack LED Gaya Lampu sorot berkuasa bateri coklat Sumber kuasa Bateri berkuasa
Keputusan kami

Kami menyukai Lampu Sorotan Mr Beams MB360XT kerana mudah dipasang, senang dipasang, dan penyelesaian cepat apabila anda memerlukan lampu sensor gerakan luar.

Penilaian Penyunting

6.Lampu Sorot Keselamatan Luaran LEONLITE

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

jigsaw grip tong bosch

Menghilangkan pencahayaan berwarna siang pada 5000k, lampu sensor gerakan luar LEONLITE memberi anda keselamatan pencahayaan sehingga 50,000 jam. Lampu logam ini terbuat dari aluminium dan dapat bergerak naik dan turun sesuai keinginan anda dan juga memiliki kemampuan putaran 180 darjah.Mereka mempunyai tiga mod operasi yang berbeza dan kalis air sepenuhnya. Gaya canggih kotak pelekap menjadikan kestabilan ditingkatkan dan membolehkan sambungan yang lebih baik ke kotak persimpangan.

Berkesan apabila lampu halogen digunakan, lampu sensor gerakan luar ini akan menjimatkan banyak wang pada bil elektrik anda sepanjang hayatnya. Lampu ini dapat dikendalikan secara manual atau mempunyai mod automatik untuk kemudahan anda dan keselamatan yang berterusan, sementara juga memungkinkan anda untuk membuat suasana santai di luar rumah jika anda memerlukan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pencahayaan siang hari pada 5000k
 • 50,000 jam, lampu logam
 • Putaran 180 darjah, kalis air
 • Tiga mod, menjimatkan tenaga
 • Tetapan manual atau automatik
Jenis Lampu keselamatan logam siang hari Gaya Moden Sumber kuasa AC
Keputusan kami

Kami menyukai Lampu Sorotan Keselamatan Luaran LEONLITE kerana ia boleh digunakan dengan berkesan dalam pelbagai cara sehingga dapat sesuai dengan anda dan gaya hidup anda.

Penilaian Penyunting

7.Sensor Gerak Luar Philips Hue

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Bagi pencinta semua perkara yang bijak, lampu sensor gerakan luar Dusk hingga Dawn sangat menyeronokkan untuk dimainkan. Segerakkannya ke aplikasi Phillips Hue anda untuk menghubungkannya bersama-sama dan mengawalnya dengan mudah dari mana sahaja anda berada. Sangat sesuai sebagai lampu sensor gerakan luar dan juga lampu dalaman, ia adalah kaedah yang baik untuk mencegah kerosakan atau membantu menerangi jalan.Dengan jarak pengesanan yang mengagumkan dan sudut tontonan yang luas, pergerakan atau aktiviti yang berlaku di dekat rumah anda dapat dikesan dengan mudah, dan ini juga dapat memicu lampu dalaman untuk menyala, sehingga kemungkinan berlaku kerosakan. 100% tahan cuaca, lampu Phillips Hue mudah dipasang, menghubungkan ke sistem anda dengan cepat dan boleh berada di mana sahaja.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sensor gerakan pintar, tanpa wayar
 • Segerakkan ke Phillips Hue
 • Dikendalikan aplikasi, pasang di mana sahaja
 • Julat pengesanan yang luar biasa, tahan cuaca
 • Aktiviti mencetuskan pandangan yang luas
Jenis Sensor Senja ke Dawn Gaya Sensor Pintar Sumber kuasa Aplikasi dan Aplikasi Phillips Hue
Keputusan kami

Kami menyukai Sensor Gerak Luar Philips Hue kerana mereka sangat pintar dan dapat dikendalikan dari mana-mana lokasi, meyakinkan anda bahawa rumah anda dilindungi walaupun anda tidak berada di sana.

Penilaian Penyunting

8.Sorotan Sensor Gerak Suria DrawGreen

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Apabila cahaya matahari terhad, tetapi anda masih mahu membeli penyelesaian bertenaga suria untuk lampu sensor gerakan luar, maka masa pengecasan 5 hingga 6 jam dari lampu surya DrawGreen dapat menarik bagi anda.Ini adalah penyelesaian optik untuk pencahayaan luar dengan cahaya yang memanjang 60 kaki dari sumbernya. Pada hari-hari yang kurang cahaya matahari, lampu ini dapat bertahan selama tiga hari tanpa mengisi semula dalam mod cahaya rendah.Dicipta dari aluminium berkualiti tinggi dan kuat, mereka sangat tahan lama dan juga boleh digunakan sebagai lampu bawa jika dikehendaki.

Kalis air, freezeproof dan tahan panas, lampu sensor gerakan luar ini mempunyai jangka hayat 50,000 jam, pengesan gerakan PIR terbina dalam 20 hingga 26 kaki dan putaran 120 darjah. Putar pendakap header secara manual 360 darjah untuk menyasarkan pancaran cahaya ke arah yang sempurna.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tenaga suria, caj 5-6h
 • Gred optik, jarak 60 kaki
 • Caj disimpan 3 hari
 • Mod cahaya rendah, tahan cuaca
 • 50,000j, putaran 120 darjah
Jenis Lampu sensor gerakan suria di luar Gaya Lampu dan lampu keselamatan sensor gerakan suria luar Sumber kuasa Tenaga suria
Keputusan kami

Kami menyukai Spotlight DrawGreen Solar Motion Sensor kerana mod cahaya rendah yang cerdas, mengekalkan kuasa selama tiga hari tanpa mengisi semula jika perlu.

Penilaian Penyunting

9.Sensor Gerakan Luaran LEPOWER

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sebagai penyelesaian yang cekap tenaga tetapi sangat terang untuk lampu sensor gerakan luar, lampu LEPOWER mempunyai tiga kepala yang menghasilkan cahaya 3500lm sambil mengurangkan bil elektrik anda.Ia mempunyai sensor sudut 180 darjah dan dapat mencapai jarak sejauh 49 kaki. Anda boleh menyesuaikan dan mengubah arah, kepala, lensa, dan sensor gerakan agar sesuai dengan keperluan khusus anda.Ini adalah penyelesaian pencahayaan kalis air sepenuhnya untuk luar rumah dan sangat sesuai untuk anda gunakan sebagai pencegah pencurian atau sebagai kaedah keselamatan untuk diri anda di sekitar rumah anda.

Ia diperakui ETL, mempunyai jangka hayat 50,000 jam yang baik, dan berkinerja baik selalu. Mengaktifkan dengan cepat apabila merasakan pergerakan, ini adalah cahaya yang bagus untuk berada di tangga, jalan masuk dan juga kawasan yang lebih besar seperti halaman, dek atau halaman rumput.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Cahaya terang, cekap tenaga
 • Sensor sudut 180 darjah
 • Julat pengesanan 49 kaki
 • Boleh disesuaikan sepenuhnya, diperakui ETL
 • 50,000 jam, pengaktifan pantas
Jenis Sensor gerakan luar yang sangat terang Gaya Moden Sumber kuasa Elektrik berkabel
Keputusan kami

Kami menyukai LEPOWER Outdoor Motion Sensor kerana ia sangat baik untuk menyesuaikan diri dengan keadaan pencahayaan unik anda kerana setiap elemennya dapat disesuaikan untuk disesuaikan dengan anda.

Penilaian Penyunting

10.Lampu Keselamatan Sensor Gerak LED Defiant

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kabel keras ini LED yang rosak lampu sensor gerakan luar menawarkan penyelesaian pemasangan dinding yang mudah untuk melindungi harta benda anda. Mereka mempunyai sistem LED bersepadu yang menghasilkan setara dengan 110 watt serta menyediakan sensor pengesanan gerakan 180 darjah dan jarak pengesanan 40 kaki.Untuk menyesuaikan lampu, alat tidak diperlukan, yang bermaksud anda dapat memperibadikannya ke persekitaran anda tanpa repot sama sekali. Mereka berwarna putih, ringan, dan tidak memerlukan bateri untuk mengeluarkan cahaya yang mengagumkan.

Menukar bola lampu adalah perkara masa lalu dengan pilihan lampu sensor gerakan luar ini. Mereka sesuai untuk pemasangan di dinding dan boleh dipasang dengan mudah dan mudah dengan mengikuti panduan tiga langkah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pemasangan mudah, dipasang di dinding
 • Sistem pencahayaan bersepadu LED
 • 110 watt, jarak 40 kaki
 • Pengesanan gerakan 180 darjah
 • Tiada perubahan mentol, putih
Jenis Sensor gerakan Gaya Lampu sorot sensor gerakan LED Sumber kuasa LED berkabel
Keputusan kami

Kami menyukai Lampu Keselamatan Motion Sensor LED Defiant kerana anda tidak perlu lagi menukar bola lampu atau bateri untuk dilindungi melalui penggunaan lampu sensor gerakan luar ini.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Cahaya Sensor Gerak Luar

Sumber kuasa

Penting untuk mengetahui apa yang anda mahukan yang baru lampu sensor gerakan untuk dikuasai oleh sebelum anda membeli apa sahaja. Ini mungkin sangat penting kerana pelbagai sebab termasuk kos berjalan, cara-cara di mana anda dapat mengawal lampu jika anda berada di kawasan yang sering mengalami gangguan bekalan elektrik dan jika lokasi di mana anda merancang untuk meletakkan lampu baru anda hampir dengan titik elektrik utama.

Di kawasan kediaman tertentu, terdapat sumber elektrik yang terhad, yang paling umum adalah di sepanjang jalan masuk dan di sekitar kawasan dengan banyak air. Sekiranya ini berlaku untuk anda, maka ada baiknya anda meneliti lampu berkuasa solar kerana mereka sama sekali tidak memerlukan campur tangan manusia, atau bahkan lampu bertenaga bateri jika anda tidak mendapat cukup cahaya matahari di mana anda tinggal.

Kutub Suria

Dulu anda hanya boleh bergantung pada apa saja tenaga suria jika anda memiliki sebagian besar hari di daerah yang terkena sinar matahari dan ini harus berlaku sepanjang tahun ini. Tetapi kita tidak lagi dibatasi oleh ini kerana evolusi teknologi dan sains yang cepat digabungkan.

adakah keratan rumput akan tumbuh

Terdapat beberapa lampu berkuasa suria yang dapat mengecas sepenuhnya dalam hanya empat atau lima jam dan beberapa lampu sensor gerakan luar solar yang mempunyai kemampuan untuk masuk ke mod cahaya rendah juga. Ini bermaksud bahawa mereka dapat menjimatkan output cahaya mereka selama tiga hari penuh tanpa memerlukan cahaya matahari untuk mengisinya semula.

Julat

Secara umum, semakin besar jarak pengesanan sensor, semakin baik, tetapi mengapa? Nah, ini adalah pencegah terbaik untuk pencuri kerana ia dapat mengesannya jauh dari harta tanah anda. Ini juga memberi anda rasa aman yang jauh lebih besar jika anda tahu bahawa pergerakan itu tidak hanya diambil tepat pada saat-saat terakhir, seperti hanya beberapa langkah dari pintu depan anda.

Mereka juga boleh menjadi alat bantu pelbagai fungsi yang lebih baik untuk menerangi kawasan yang lebih luas, seperti berjemur, beranda, dan halaman rumput yang merupakan faedah besar jika anda banyak bersantai di luar rumah pada musim panas atau mempunyai anjing yang perlu diluangkan pada waktu malam yang perlu anda perhatikan .Mereka juga merupakan cara yang baik untuk mencegah anda daripada membeli banyak lampu jarak jauh dengan kenaikan kos dan kenaikan bil (jika digerakkan oleh elektrik) dan dapat membantu anda menavigasi harta tanah anda dengan lebih mudah dalam kegelapan, di kawasan yang mencabar di khususnya seperti tangga, kerikil, jalan dan sekitar air.

Bagaimana Memasang Lampu Sensor Gerak?

Nasib baik, ini adalah proses yang agak mudah. Cari pendakap silang kecil. Ia akan mempunyai banyak lubang di dalamnya, menjadikannya terpasang pada kotak elektrik dari semua saiz. Gariskan pendakap ke kotak elektrik anda dan pasangkannya dengan betul ke tempatnya.

Sekarang geser gasket getah ke atas wayar - pendakap silang dan gasket getah tidak perlu menyelaraskan dengan sempurna sekarang. Seterusnya, sambungkan pendawaian dengan betul dan berhati-hati dengan penutup wayar menggunakan pita elektrik yang melilit bahagian bawah untuk menahan wayar di tempatnya.

Sudah tiba masanya untuk memasang cahaya ke dalam pendakap kotak elektrik sekarang bahawa gasket berada di tempatnya. Pastikan pendakap silang dan gasket getah diselaraskan dengan betul sebelum mengetatkan semua skru.

Setelah selesai, tambahkan bola lampu yang betul untuk lampu sensor gerakan luar anda. Periksa bahawa Lampu LED berfungsi dan kemudian tutup lekapan cahaya sehingga terlindung dari unsur-unsur dan tidak akan menjauh dari dinding. Ini akan mengelakkan litar pintas.

Bagaimana cara menyesuaikan suis lampu Sensor Gerak?

Sebilangan besar lampu sensor gerakan luar mempunyai banyak pilihan ketika datang ke tetapannya. Sebahagiannya automatik, dan ada yang boleh diganti secara manual. Butang ganti adalah untuk menyalakan lampu secara kekal.

Sekiranya ini bukan yang anda harapkan, anda boleh menghentikan cahaya anda dari terus menyala dengan mematikannya sepenuhnya selama 10 saat, dan kemudian akan kembali pada tetapan automatiknya. Selalunya ini boleh diubah menjadi selang 1, 2, 5, atau 10 minit sekiranya anda ingin memilih.

Bagaimana Memasang Sensor Gerakan ke Lampu Yang Ada?

Penting sebelum anda memulakan proses ini adalah memastikan bekalan elektrik utama dimatikan. Setelah anda yakin bahawa ini masalahnya, lepaskan penutupnya dan keluarkan sisipan dari kawasan di mana alat pengesan gerakan paling sesuai. Pendawaian seterusnya - pasangkan wayar dengan berhati-hati ke dalam lekapan dan selamatkan pengesan gerakan ke pemasangan cahaya.

Ini biasanya dan paling mudah dilakukan dengan tindakan skru sederhana. Sekarang kawat panas dari rumah ke pengesan dan pastikan wayar neutral diikat bersama. Yang perlu anda lakukan sekarang ialah membuat penyesuaian yang perlu pada detektor dan kepekaannya sehingga dapat diaktifkan dengan cara yang betul dan menutup cahaya anda. Anda kini harus mempunyai sensor gerakan yang berfungsi sepenuhnya dalam cahaya lama anda.Petua Pakar

Menghubungkan sensor luaran ke telefon anda melalui Aplikasi adalah mungkin - cari lampu sensor gerakan luar yang pintar dan lindungi rumah anda walaupun anda berada jauh di sana!

Adakah kamu tahu?

Anda boleh mengurangkan bil elektrik anda dengan menggunakan lampu bertenaga suria kerana mereka tidak memerlukan pautan ke bekalan elektrik utama dan mencukupi?