Cat

10 Penyembur Cat Terbaik pada tahun 2020Sekiranya anda melihat penyembur cat, kemungkinan anda menginginkan satu atau lebih perkara berikut. Anda mahukan kerja cat memerlukan lebih sedikit masa untuk diselesaikan, anda mahukan tugas atau baik pulih cat yang besar tidak terlalu melelahkan, atau anda mahukan kemasan cat berkualiti tinggi.

Ini adalah sebab yang paling umum bagi orang untuk melihat pembelian cat penyembur. Kami ingin anda mendapatkan penyembur cat terbaik yang anda boleh, jadi kami telah membuat senarai 10 penyembur cat terbaik untuk anda. Kami telah mengumpulkan poin dari ciri yang paling berkesan dan memberi anda asas mengenai alasan kegemaran kami untuk menyenaraikan setiap penyembur.

Senarai penyembur cat 10 teratas ini bertujuan untuk membantu anda mendapatkan kemasan cat yang paling berkualiti tinggi, melakukan kerja cat dengan cepat, berkesan dan bebas dari masalah.Berkaitan ; Penyembur cat tanpa udara

Isi kandungan

Lihat Penyembur Cat Terbaik, Di Bawah.

1.Wagner Spraytech Control Spray Max

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk ketepatan yang hebat, Wagner Spraytech penyembur cat membolehkan corak selebar 0,5 - 12 inci disembur dengan kawalan utama. Ia menggunakan jumlah udara bertekanan rendah yang tinggi untuk memberi anda kemasan profesional yang anda inginkan.Penyembur cat yang sangat serba boleh ini mempunyai tiga corak semburan yang berbeza dan selang udara fleksibel 20 kaki yang mengagumkan yang membolehkan anda melukis tempat yang tinggi atau sukar dijangkau. Dengan dua penapis udara, mencegah zarah debu atau kotoran memasuki cat anda atau merosakkan kemasan anda.Ia mempunyai bahagian depan Lock-n-Go yang membantu anda menukar bahan dengan mudah dan cepat, dan serasi dengan hampir semua jenis cat, lakuer, primer atau noda. Sesuai untuk menyelesaikan projek seperti pewarnaan perabot, lukisan dinding atau melindungi dek. Ringan, kuat dan mudah digunakan, menyelesaikan tugas dalam beberapa minit.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tindakan penyemburan yang sangat tepat
 • Lebar corak 0,5-12 inci
 • Serbaguna - tiga corak semburan
 • Selang 20 kaki, penapis udara
 • Lock-n-Go, serba boleh, ringan, hebat
Terus dari baldi Jangan Berat 11.2 paun Panjang Hos 20 kaki
Keputusan kami

Kami menyukai Wagner Spraytech Control Spray Max kerana sangat serba boleh dan membolehkan anda menggunakan satu penyembur cat untuk pelbagai jenis pekerjaan yang berbeza.

Penilaian Penyunting

dua.Sistem Penyembur Fuji Semi-Pro2 HVLP

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sesuai untuk sebarang projek, penyembur cat Fuji ini mempunyai motor 1.400W yang kuat dengan turbin dua peringkat. Sesuaikan tombol kawalan kipas untuk mengubah diameter kawasan yang anda semburkan, pada sistem penyembur cat yang ringan dan estetik ini.Tiba di rumah anda dengan cawan 1000cc, bersama dengan muncung dan jarum keluli tahan karat untuk lukisan tepat. Ia mudah digenggam, walaupun untuk jangka masa yang lebih lama, menyimpan tanpa mengambil terlalu banyak ruang, dan tahan lama dalam reka bentuknya.

Dengan penapis luaran yang memerangkap habuk dan kotoran, ia senang dibersihkan dan dicuci, gunakan penyembur cat ini dengan selang 7.6 meter dan pengganding cepat untuk menyelesaikan projek DIY anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Motor 1.400W, turbin 2 peringkat
 • Tombol kawalan kipas boleh laras
 • Reka bentuk ringan, padat, anggun
 • Cengkaman mudah, tahan lama, kukuh
 • Penapis luaran, hos 7.6m
Terus dari baldi Jangan Berat 25.2 paun Panjang Hos 25 kaki
Keputusan kami

Kami menyukai Fuji Semi-Pro2 HVLP Spray System kerana betapa mudahnya mengubah diameter penyemburan cat kawasan yang anda siapkan projek.

Penilaian Penyunting

3.Pistol Penyembur Suapan Graviti SPRAYIT SP-352

laporan pengguna seterika wap terbaik
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk penyembur cat reka bentuk yang lebih kecil, semua dalam satu, SPRAYIT boleh menjadi apa yang anda cari. Ini sangat ringan, mempunyai reka bentuk yang sangat berfungsi dan telah dibuat dari aluminium.Ia mempunyai cawan aluminium laras berkapasiti 0.4 liter yang terpisah dari penyembur cat itu sendiri, mempunyai corak kipas dan memberikan kemasan penyembur cat yang tepat berkat kawalan udaranya.Berfungsi pada 44-58 PSI, penyembur cat SPRAYIT menghasilkan corak kipas selebar 5.5 hingga 7.5 inci dan sangat tahan lama kerana jarum dan muncung tahan kakisannya yang dibuat dari keluli tahan karat untuk memastikan pelukis semburan anda tidak pernah keluar bertindak semasa anda sangat memerlukannya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kecil, padat, ringan, berfungsi
 • Keluli tahan karat dan Aluminium
 • Cawan aluminium laras 0.4 liter
 • Corak kipas 5.5-7.5in
 • Jarum / muncung tahan kakisan
Terus dari baldi Jangan Berat 1.54 paun Panjang hos Pistol Semburan Sahaja
Keputusan kami

Kami menyukai SPRAYIT SP-352 Gravity Feed Spray Gun kerana ia dicipta untuk bertahan seumur hidup, tahan lasak dan tahan kakisan sehingga tidak akan pernah mengecewakan anda.

Penilaian Penyunting

Empat.Graco Magnum X5 Stand Paint Sprayer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sebagai penyembur cat mudah alih yang berdiri sendiri, ia tidak menjadi lebih berkesan daripada ini. Ia ringkas, ringan dan sangat berkesan dalam kemampuannya. Sekiranya anda memerlukan panjang selang yang lebih panjang, maka ini adalah penyembur cat yang bagus untuk dipertimbangkan, dan serasi dengan begitu mudah.Penyembur cat yang sangat mudah dibersihkan ini hanya boleh dilekatkan pada selang taman untuk membersihkan selang, pam, dan pistol secara menyeluruh secara serentak. Ini adalah penyembur cat yang sangat dipercayai, sesuai untuk penggunaan yang jarang berlaku sepanjang tahun dan tahan lama kerana pengerasannya pam omboh keluli tahan karat.Tukar tekanan untuk memenuhi keperluan anda dengan menggunakan tombol kawalan semasa menggulung atau menyembur untuk menyelesaikan kemasan cat berkualiti tinggi.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah alih, sangat berkesan, berdiri sendiri
 • Ringkas, ringan, dipercayai, tahan lasak
 • Bersihkan dengan hos kebun
 • Gunakan 4-6 kali setahun
 • Pam omboh keluli tahan karat
Terus dari baldi Jangan Penggunaan Tahunan 4-6 pa Panjang Hos Menyokong selang yang lebih panjang
Keputusan kami

Kami menyukai Graco Magnum X5 Stand Paint Sprayer kerana sangat senang dibersihkan selepas setiap penggunaan - yang perlu anda lakukan ialah menyambungkannya ke selang kebun anda dan pistol, pam dan selang akan bersih dalam masa yang singkat.

Penilaian Penyunting

5.Pelukis Projek Graco Magnum 257025

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

tangga teleskop

Untuk kawalan yang lebih tinggi terhadap penyemburan cat anda, gunakan Graco Magnum Pelukis Projek, dengan tekanan yang boleh disesuaikan, anda tetap bertanggungjawab walaupun saiz projek. Dengan pam piston keluli tahan karat, penyembur cat ini mempunyai kekuatan untuk menyemburkan cat yang tidak nipis tanpa tersumbat dan tanpa itu memudaratkan keseluruhan projek anda.Penyembur ini bertekanan tinggi dan membolehkan anda menyemburkan cat secara langsung dari baldi melalui tiub penghisapnya yang fleksibel. Gunakan hingga 50 gelen cat setiap tahun dengan penyembur ini, senang disimpan, digunakan dan dibersihkan.

Ia juga mempunyai mekanisme yang sangat berguna untuk menghilangkan penyumbatan cat sekiranya berlaku, dengan anda membalikkan hujung untuk melepaskan muncung. Penyembur ini sesuai dengan selang hingga 50 kaki untuk tempat yang sukar dijangkau.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kekal dalam kawalan, boleh laras
 • Pam omboh keluli tahan karat
 • Tidak perlu cat nipis
 • Tekanan tinggi, baldi langsung
 • Keupayaan tidak menyekat, menyokong hos 50 kaki
Terus dari baldi Ya Penggunaan Tahunan 50 gelen cat pa Panjang Hos Sesuai dengan hos 50 kaki
Keputusan kami

Kami menyukai Pelukis Projek Graco Magnum 257025 kerana kemampuannya yang tidak tersekat sekiranya muncungnya dilekatkan dengan cat.

Penilaian Penyunting

6.Wagner 0518050 Penyembur Cat Double Duty

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pistol penyembur HVLP ini memberi anda kawalan mutlak semasa anda menyemburkan cat, tetap cekap dan teliti dalam teknik. Ubah muncung penamat kawalan untuk memastikan anda mendapat kemasan spesifikasi tinggi yang anda cari ketika anda bekerja dengan bahan ringan seperti pernis, enamel, uretana, noda, dan pengedap.Dengan kemampuan corak tiga semburan, selalu ada cara untuk anda mencari fungsi yang paling sesuai ketika bersama dengan projek anda. Pencetus semburan cepat, berkesan dan mudah digunakan dan tidak perlu ditarik secara agresif untuk mendapatkan hasil yang baik dan teliti.Laraskan aliran bahan untuk mendapatkan aliran output terbaik untuk anda dan bahan yang anda gunakan. Ini cepat disiapkan, mudah dibersihkan, padat untuk menyimpan penyembur cat, sesuai untuk pekerjaan DIY di rumah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dapatkan kawalan, kurangkan pembaziran
 • Teknik yang cekap, muncung boleh laras,
 • Kemasan dengan spesifikasi tinggi, ringan, pelbagai fungsi
 • Corak tiga semburan, reka bentuk inovatif
 • Mudah bersih, keluaran tinggi
Terus dari baldi Jangan Berat 4.15 paun Panjang Hos Gun Spay Sahaja
Keputusan kami

Kami menyukai Wagner Spraytech 0417005 kerana ia dapat mengurangkan jumlah bahan yang terbuang kerana kemampuan aliran bahan yang boleh disesuaikan.

Penilaian Penyunting

7.HomeRight C800971.A Penyembur Rumah

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Tidak mempunyai masa untuk cat nipis? Penyembur cat HomeRight Home hampir tidak memerlukan penipisan cat sama sekali. Ini adalah penyembur cat genggam yang cepat dipasang, mudah digunakan dan cepat dibersihkan.Disukai oleh banyak DIY-ers, penyembur ini mempunyai pelbagai tetapan sehingga anda dapat mencari cara sempurna untuk menyelesaikan tugas yang ada. Ia ringan dan boleh dipegang untuk jangka masa yang lama tanpa membuat tangan atau lengan anda letih.

Ini adalah alat penyembur yang disukai untuk pekerjaan yang sangat spesifik di rumah atau tempat kerja anda, termasuk penyemburan pagar, melindungi dek, melukis atau menyelesaikan perabot. Kurangkan masa, usaha dan kos yang diperlukan untuk menyelesaikan projek anda seterusnya dengan menggunakan penyembur cat HomeRight.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tidak memerlukan cat nipis
 • Genggam, ringan, mudah digunakan
 • Penyediaan pantas, cepat bersih
 • Kurangkan masa melakukan DIY
 • Kurang usaha menyelesaikan projek
Terus dari baldi Jangan Berat 2.76 paun Panjang Hos Pistol Semburan Sahaja
Keputusan kami

Kami menyukai HomeRight C800971.A Home Sprayer kerana ia sangat ringan sehingga anda dapat menahannya untuk jangka masa yang panjang dan masih begitu kuat, menyelesaikan tugas dengan cepat.

Penilaian Penyunting

8.Troli Graco Magnum 262805 X7

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Tentukan tekanan yang sesuai dengan pekerjaan yang anda laksanakan dengan sempurna dengan penyembur cat Graco ini sehingga anda dapat menyelesaikan dengan sebaik mungkin sambil tetap terkawal. Tidak perlu meluangkan masa atau usaha menipiskan cat semasa menggunakan penyembur ini kerana pam omboh keluli tahan karat membolehkan cat yang tidak disalurkan melewati penyembur tanpa perlu tersumbat, memastikan penyemprotan tekanan tinggi setiap saat.Gunakan cat terus dari baldi melalui tiub sedutan fleksibel yang membantu anda menyemburkan baldi cat satu atau 5 galon tanpa masalah dan semburkan hingga 125 gelen setiap tahun.Penyembur cat ini menghubungkan ke selang kebun untuk pembersihan yang cepat dan berkesan dan mempunyai ukuran mesin 0.625HP sehingga anda dapat menyelesaikan pekerjaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tekanan boleh laras, kemasan berkualiti tinggi
 • Tidak perlu penipisan cat
 • Pam pistol keluli tahan karat
 • Tekanan tinggi, cat dari baldi
 • Semburkan 125 gram setiap tahun
Terus dari baldi Ya Berat 26 paun Panjang Hos 25 kaki
Keputusan kami

Kami menyukai Graco Magnum 262805 X7 Cart kerana anda boleh menyemburkan cat terus dari baldi tanpa risiko menyumbat penyembur atau kerumitan kerana perlu cat nipis.

Penilaian Penyunting

9.Pistol Penyembur elektrik REXBETI REX004

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sesuai untuk pemula DIY, yangREXBETpenyembur cat ringan, boleh laras dan direka secara inovatif. Dengan tiga corak semburan, selesaikan pekerjaan yang sesuai dengan kemampuan anda, danREXBETakan bekerjasama dengan anda untuk mencapai hasil yang terbaik.Gunakan penyembur cat ini dengan cat, air, primer, varnis, stainer, sealers, bahan pengawet dan banyak lagi. Isi bekas 1000ml yang boleh dilepas dengan mudah apabila diperlukan dan pembersihan tidak memerlukan masa sama sekali.Ia mempunyai pelindung pemicu, tombol injap yang boleh disesuaikan untuk mengehadkan aliran cat, dan membantu anda menyemburkan cat dengan tepat. Ini adalah pelukis penyembur tekanan rendah berkapasiti tinggi yang bermaksud bahawa tidak ada cat yang terbuang, terlalu banyak penyemburan berkurang dan pencemaran udara berkurang. Penyembur cat pegang tangan ini kukuh, fleksibel dan mempunyai kabel kuasa 6,6 kaki.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang ringan, boleh disesuaikan dan inovatif
 • Tiga corak semburan, pelbagai guna
 • Bekas cat 1000ml yang boleh dilepas
 • Pelindung pencetus, tombol injap
 • Kapasiti tinggi, tekanan rendah
Terus dari baldi Jangan Berat 3.6 paun Panjang Hos Tiada Selang
Keputusan kami

Kami menyukai TOPVORK Paint Sprayer kerana kapasiti tinggi, tekanan rendah bermaksud ia lebih mesra alam daripada penyembur cat rata kerana mengurangkan pencemaran udara.

Penilaian Penyunting

10.Wagner Spraytech FLEXiO 590 HVLP Paint Sprayer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sesuai untuk tangan tusukan DIY, penyembur cat FLEXiO sangat berbakat yang membolehkan anda menyelesaikan banyak tugas yang berbeza dengan hanya satu penyembur. Ia dilengkapi dengan dua muncung: iSpray untuk pekerjaan yang lebih besar, dan DFN khusus untuk menambah detail, sesuai untuk projek yang lebih kecil atau kemasan mewah dan mewah.Dengan penyembur cat ini tidak perlu cat nipis, tidak perlu persiapan - hanya gunakan turbin penguat, dan cat akan dikeluarkan dengan kuat melalui muncung.Ubah aliran cat agar sesuai dengan projek anda dengan dail kuasa X-Boost dengan tetapan 9-kelajuan untuk meningkatkan kawalan yang anda miliki terhadap penyembur dan corak. Untuk teknik melukis yang cepat, tidak ada penyembur lebih cepat daripada ini, meliputi permukaan 8 kaki dengan 10 kaki dalam 60 saat atau menyemburkan 8 gelen dalam 60 minit.

memotong rumput adalah senaman yang baik
Mengapa Kita Menyukainya
 • Lebih sesuai untuk DIY-ers peringkat pakar
 • Boleh disesuaikan, boleh laras, dua muncung
 • Tidak perlu cat nipis
 • Tetapan 9-kelajuan, hebat
 • Liputan cat yang cepat, tepat
Terus dari baldi Jangan Berat 2.11 paun Panjang Hos Tiada Selang
Keputusan kami

Kami menyukai FLEXiO 590 Sprayer kerana kemampuan serbaguna yang luar biasa dan kepantasannya pada liputan kawasan cat.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Paint Sprayer

Ketepatan

Adakah penyembur cat yang anda ingin beli mengiklankan lukisan ketepatan? Ini sangat penting untuk memberitahu anda betapa baiknya penyembur, seberapa berkesan teknik itu dan jenis kemasan apa yang akan anda perolehi.

Sekiranya anda mencari kemasan mewah, halus atau perlu menggunakan kemasan halus, terperinci dan tepat, maka anda memerlukan penyembur cat yang tepat. Sekiranya anda tidak membeli cat penyembur yang diiklankan seperti ini, anda mungkin berakhir dengan kualiti yang buruk, dan cat tersumbat disembur dan cat di mana-mana sahaja.

Corak Kipas

Corak kipas membolehkan anda menutup kawasan tanah yang luas atau lebih ramping dalam satu pergerakan. Sebaik-baiknya, anda akan menemui penyembur cat dengan corak kipas yang boleh disesuaikan sehingga penyembur anda kemudian menjadi alat yang lebih banyak fungsi dan dapat membantu anda dengan banyak pekerjaan di rumah anda.Corak kipas berguna apabila ukuran kawasan yang disembur membuat perbezaan yang besar. Contohnya, jika anda membersihkan dinding luar seluruh rumah, anda tidak mahu pelukis penyembur yang hanya mampu menyemburkan kipas 0,5 inci. Perlu seumur hidup untuk memutihkan rumah anda! Corak kipas membantu ketepatan, masa dan ekonomi cat.

Penggunaan Tahunan

Sekiranya anda adalah seseorang yang melakukan DIY dengan jumlah yang sangat besar dan menyukai projek penyembur cat yang baik, kemungkinan anda tidak akan dibatasi dengan membeli cat penyembur dengan penggunaan tahunan. Ini sama ada dibatasi oleh jumlah gelen yang dimasukkan melalui penyembur atau berapa kali ia digunakan.

Anda tidak mahu dihalang daripada melakukan projek yang sebenarnya anda telah mendapat alat yang betul di garaj, hanya untuk mengetahui bahawa anda dihalang untuk menyelesaikan projek anda kerana anda tidak mempunyai tugas berat sebagai penyembur cat seperti yang anda mahukan. Penggunaan penyembur cat penggunaan tahunan secara berlebihan boleh menyebabkan kerosakan, penyumbatan, kebocoran cat, dan kekecewaan yang sangat besar.

Bekas cat

Sekiranya anda adalah pekerja DIY biasa dari pekerjaan yang lebih kecil, maka anda boleh mempertimbangkan untuk membeli cat penyembur dengan bekas cat.Hebat kerana mudah dibawa, ringan dan mudah dipasang di mana sahaja, varian penyembur cat ini sangat sesuai untuk orang yang kurang menggunakan DIY, perlu mengangkut kit mereka atau perlu mengukur cat dengan sangat dekat.

Sekiranya anda membuat sejumlah besar DIY, adalah penghias / kontraktor, maka penyembur bekas cat bukan jalan penyelesaian untuk anda.

Baldi

Sekiranya anda menjalankan projek DIY besar atau kerja anda melibatkan penyembur cat, maka penyembur cat baldi mungkin merupakan penyelesaian terbaik untuk anda. Sekiranya anda, misalnya, adalah penghias, ini akan menjimatkan banyak masa untuk mengelakkan anda daripada berulang kali mengisi bekas kecil yang penuh dengan cat nipis, mengurangkan masa pembersihan secara besar-besaran dan meningkatkan kelajuan, ketepatan dan keberkesanan yang dapat anda lindungi kawasan.Ini berlaku kerana penyembur cat baldi disambungkan terus ke cat itu sendiri dan tidak perlu ditipis atau dicabut. Oleh itu, anda boleh meneruskan tugas anda dengan segera!

alat penjagaan rumput

Bagaimana menggunakan Paint Sprayer?

Mulailah melukis dengan mengetatkan cat anda untuk memastikan bahawa serpihan itu dikeluarkan. Ini dilakukan supaya penyembur cat tidak tersumbat dan cat tidak memercik menyebabkan kekacauan dan kemasan yang tidak rata.

Kedua, lakukan ujian pada sekeping kadbod atau papan lapis yang dibuang untuk mempraktikkan menggerakkan penyembur cat dengan cara yang betul untuk lekapan yang paling teliti dan menyesuaikan corak kipas agar sesuai dengan pekerjaan yang anda laksanakan dan juga permukaannya. Ingat bahawa jarak antara penyembur cat dan permukaan yang dilukis harus tetap sama dan anda harus menggerakkan seluruh badan anda ketika anda melukis berbanding hanya dengan lengan anda.

Setelah menjalani latihan, anda sudah bersedia untuk menyembur cat permukaan anda. Pastikan tidak tergesa-gesa supaya kerja cat tidak rata dan cat tidak menjadi tambal sulam.Semasa cat menyembur sudut, anda mesti menyemburkan secara menegak dengan cepat agar cat tidak tersumbat di kawasan tersebut.

Berulang kali ke belakang dan periksa kemajuan yang telah anda capai sejauh ini. Dengan cara ini anda pasti akan melihat kawasan yang anda lewatkan, belum memberikan liputan yang cukup atau perlu diselesaikan. Mungkin ada beberapa keadaan ketika kemasan paling berkesan dan mewah akan datang dari penggunaan a penggelek cat atau berus.

Apabila anda sudah selesai menjalankan tugas, anda mesti membersihkan penyembur cat anda dengan teliti. Penyembur cat yang paling senang dibersihkan boleh dilekatkan pada selang kebun dan berulang kali dibasuh sehingga semua cecair yang disembur keluar.Perlu diketahui bahawa setiap model penyembur adalah berbeza dan oleh itu disarankan agar anda membaca manual arahan sebelum mula digunakan.

Bagaimana membersihkan Paint Sprayer?

Pembersihan sangat penting untuk penggunaan penyembur cat dengan berkesan. Sekiranya pembersihan tidak dilakukan dengan cara yang berkesan, maka akan tersumbat, merosakkan penyembur anda dan membuang masa yang berharga.Sebilangan besar penyembur cat dapat dibersihkan melalui penggunaan selang kebun biasa.

Pasang dengan selamat dan selamat ke muncung, hidupkan apabila terpasang sepenuhnya. Air akan mengalir melalui penyembur cat anda dan kelihatan akan mengurangkan intensiti cat ketika meninggalkan penyembur.Untuk membersihkan bahagian penyembur cat anda yang lebih kecil, seperti penapis, hujung, dan muncung, basuh dengan cairan pencuci yang boleh dibuat dengan mudah dari cat pengencer dan gabungan air. Ini sangat mudah dilakukan tetapi dapat dilihat sebagai membosankan untuk dilaksanakan.

Bagaimana cara nipis Cat untuk Sprayer?

Sekiranya cat penyembur yang anda beli memerlukan cat untuk dikurangkan sebelum digunakan, jangan risau. Bagi sesetengah orang, ini adalah prospek yang menakutkan, tetapi sebenarnya, ia sangat mudah. Yang mesti anda buat hanyalah mengukur sedikit cat dan tuangkan ke dalam baldi.Sekarang masanya untuk beberapa matematik sederhana; anda mesti memastikan bahawa untuk setiap galon cat yang ada di dalam baldi, anda mesti menambah 0.5 cawan air, yang mesti dicampurkan sehingga sebati. Untuk memastikan bahawa cat adalah ketebalan yang betul, anda boleh mengujinya dengan menjalankannya melalui corong. Sekiranya cat bebas mengalir keluar dari corong, catnya cukup nipis, jika tidak maka cat anda perlu dicairkan dengan lebih banyak air agar tidak menyumbat penyembur cat anda.

Petua Pakar

Sekiranya anda ingin menjimatkan masa ketika menjalankan projek DIY, cari penyembur cat yang tidak memerlukan cat dilipat, dan kerja akan diselesaikan lebih cepat.

Adakah kamu tahu?

Sekiranya anda pengguna biasa penyembur cat cara termudah untuk membersihkan kebanyakan penyembur jika melalui penggunaan selang kebun?