Teres, Rumput & Taman

10 Pemanas Teras Terbaik 2020Bersantai dengan rakan dan keluarga anda selalu menyenangkan, tetapi jika anda ingin keluar lewat, anda perlu melabur di pemanas teres terbaik di pasaran. Pemanas teras adalah pelaburan terbaik untuk keluarga yang menikmati perbincangan lewat malam di teras mereka, tetapi dengan banyaknya produk yang dilancarkan ke pasaran, kadangkala sukar untuk mencari produk yang paling sesuai untuk anda dan keluarga.

Syukurlah, kami telah mengumpulkan senarai pemanas teras terbaik pada tahun 2020 supaya anda dapat melihat produk mana yang terbaik untuk menjauhkan kesegaran malam ketika anda dan keluarga anda ingin bersantai di teras anda.

Isi kandunganLihat Pemanas Teras Terbaik di Pasar, Di Bawah.

1.Pemanas Teras Komersial Fire Sense

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Rasa Api Produk komersial adalah alat yang mengagumkan yang pasti menarik perhatian sesiapa sahaja yang ingin menggunakan jalan tradisional dengan pemanas teras mereka. Peranti ini disatukan dengan elegan dan menawarkan proses operasi ringkas yang menjadikan mesin lebih menyeronokkan. Pemanas Teras Komersial Fire Sense terbuat dari keluli tahan karat yang kuat dan juga mempunyai grid pemanasan mantel berganda. Selain itu, sumber kuasa propana lebih dari cukup untuk membuat anda tetap panas walaupun pada malam paling sejuk dan mampu memanaskan hingga 46,000 btu.Tangki 20 galon bertahan sekitar 10 jam rata-rata, yang seharusnya lebih dari cukup jika anda hanya sesekali keluar ke teres anda. Pemanas Patio Komersial Fire Sense juga dilengkapi dengan injap kecondongan automatik keselamatan, jadi anda tidak perlu risau jika ia mesti dilumpuhkan. Sebaik sahaja ia merasakan miring terlalu jauh dari sudut rata, ia akan mati secara automatik. Akhir sekali, peranti ini mempunyai roda di bahagian pemasangan sehingga anda dapat menyimpannya dengan mudah jika cuaca menjadi buruk.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh memanaskan hingga 46,000 btu
 • Mempunyai injap kecondongan automatik keselamatan
 • Menggunakan tangki 20 galon yang boleh bertahan sekitar 10 jam
Bahan Keluli Tahan Karat, Aluminium Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Berdiri Percuma
Keputusan kami

Kami menyukai Pemanas Patio Komersial Fire Sense kerana reka bentuknya yang hebat dan ciri mudah digunakan. Peranti ini benar-benar salah satu pemanas propana terbaik di pasaran dan boleh memanas hingga 46,000 btu. Sekiranya anda ingin mengambil jalan tradisional untuk memastikan teras anda tetap hangat pada waktu malam, inilah cara untuk pergi. Anda pasti suka betapa bersihnya dengan pembakar keluli tahan karat dan menghargai grid pemanasan mantel berkembar yang disertakan dengannya.

Selain itu, anda akan dapat menghargai proses pencucuhan piezo yang menjadikannya mudah untuk memulakan dan dan masa 10 jam yang disediakan oleh tangki 20 galon. Ia adalah alat yang bagus untuk sesiapa sahaja yang ingin menikmati rakan-rakan dan keluarga mereka hingga larut malam. Kami sangat mengesyorkannya.

Penilaian Penyunting

dua.Lubang Api Slatted Square AZ HIL-FP-1108

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The AZ HIL-FP-1108 Fire Pit adalah alat yang hebat untuk membantu menjaga teras anda tetap panas dan panas walaupun pada waktu malam yang paling sejuk. Peranti ini sangat sesuai untuk mereka yang mahukan pemanas yang lebih bergaya yang lebih sesuai dengan persekitarannya dan sesuai dengan skema reka bentuk semasa mereka. AZ HIL-FP-1108 Fire Pit adalah reka bentuk yang hebat dan mudah untuk mengkonfigurasi reka bentuknya supaya anda dan tetamu anda dapat menikmati perbualan larut malam di sekelilingnya semasa bercakap. Peranti ini menggunakan tangki propana dan sangat sesuai untuk sebarang acara yang mungkin ingin anda adakan.Lubang Api AZ HIL-FP-1108 terdiri daripada meja berukuran 45 inci persegi dengan lubang api di tengahnya. Tingginya 22 ½ inci, menjadikannya ketinggian yang sempurna untuk digunakan untuk menghidupkan minuman semasa anda bersantai. Selain itu, ia mampu menghasilkan hingga 42,000 btu - lebih banyak haba yang mencukupi untuk memastikan anda dan rakan dan keluarga anda tetap hangat dan selesa.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kehabisan propana
 • Mempunyai reka bentuk meja yang bergaya
 • Boleh menghasilkan panas sehingga 42,000 btu
Bahan Aluminium Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Kawah api
Keputusan kami

Kami menyukai AZ HIL-FP-1108 Fire Pit kerana banyak sebab, tetapi salah satu yang paling lazim adalah kemampuan peranti untuk menyatu dengan skema reka bentuk mana-mana teras. Lubang Api AZ HIL-FP-1108 bergaya dan anggun, menjadikannya sesuai untuk mana-mana rumah. Lubang api di atas meja mengeluarkan jumlah haba yang sempurna dan dapat memanaskan hingga 42,000 btu dengan selesa. Sekiranya anda mencari alat pemanas yang akan membolehkan anda duduk di sekitar api dan menikmati sembang yang baik, anda dapat menjumpainya di AZ HIL-FP-1108 Fire Pit.

Penilaian Penyunting

3.Pemanas Teras Komersial Belleze

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Komersial Belleze Pati Heater adalah alat yang hebat untuk digunakan untuk memastikan geladak anda sentiasa hangat hingga ke waktu malam yang sejuk. Selain itu, ini membuat pembelian bernilai besar, jadi jika anda ingin membuat belanjawan belanjalah ini! Peranti Belleze dibina hanya dengan bahan terbaik untuk memastikan bahawa ia tahan lama dan dapat mengikuti anda selama bertahun-tahun yang akan datang. Pemanas Belleze dilengkapi dengan banyak ciri yang menjadikannya bagus untuk setiap pemilik rumah - terutama jika mereka berharap dapat melabur di pemanas teras propana.pembunuh semut

Peranti Belleze Commercial dilengkapi dengan pundi kencing yang boleh diisi dengan air atau pasir untuk memudahkan penstabilannya. Ini bermaksud bahawa anda akan dapat memastikannya sentiasa selamat dan mempunyai risiko yang lebih rendah untuk terjatuh. Ia juga dilengkapi dengan perlindungan anti-kemiringan, jadi jika perangkat merasakan ia terlalu miring dalam satu arah, ia akan segera mematikannya.

Selain itu, peranti Belleze mampu memanaskan hingga 48,000 btu dan mempunyai tetapan kawalan haba yang berubah-ubah yang membolehkan anda menyesuaikan suhu mengikut keinginan anda. Tidak banyak yang boleh anda minta dari peranti berkualiti yang hebat. Pemanas Belleze dijamin menjadi semua yang anda perlukan dan banyak lagi.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh memanaskan hingga 48,000 btu
 • Dilengkapi dengan pundi kencing untuk menjaga keselamatan
 • Mempunyai tetapan kawalan haba yang berubah-ubah
Bahan Keluli Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Berdiri Percuma
Keputusan kami

Peranti Belleze sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin bersantai di luar di kediaman mereka tanpa perlu melampaui anggaran yang ditetapkan. Peranti ini sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghendaki jumlah haba yang sempurna untuk memanaskannya pada malam yang sejuk. Ia mampu memanaskan hingga 48,000 btu dan juga dilengkapi dengan tombol kawalan haba berubah-ubah yang membolehkan anda menyesuaikan tetapan panas mengikut keinginan anda.

Anda akan menyukai semua pilihan yang ada dengan peranti dan keselesaan yang diberikan kepada anda, walaupun pada malam paling sejuk.

Penilaian Penyunting

Empat.Pemanas Tiub Kaca Patio AZ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Teres AZ Glass Tube Heater adalah pilihan yang bergaya bagi sesiapa yang mencari kaedah kreatif untuk menjaga kebun belakang rumah mereka pada waktu malam. Anda dapat memastikan rakan dan keluarga anda tetap hangat tanpa perlu melabur dalam alat pemanas yang tidak dapat digabungkan dengan hiasan yang anda pilih dengan teliti. Pemanas Tiub Kaca AZ Patio adalah alat pemanasan yang direka dengan indah yang menggabungkan keselesaan dengan keanggunan. Ia kehabisan tangki gas propana 20 paun yang dapat memberikan kehangatan tanpa henti sehingga 10 jam semasa anda berbual hingga larut malam.Ia boleh menghasilkan sehingga 40,000 btu - lebih daripada cukup tenaga untuk membuat anda tetap hangat dan bersantai tidak kira betapa sejuknya. Selain itu, ia dilengkapi dengan roda sehingga anda dapat memindahkannya masuk dan keluar dari storan dengan lebih mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh menghasilkan sehingga 40,000 btu
 • Menggunakan tangki 20 paun yang memberikan kehangatan sehingga 10 jam
 • Mempunyai roda untuk mudah bergerak
Bahan Logam. Kaca Jenis Bahan Bakar Gas asli Gaya Berdiri Percuma
Keputusan kami

Kami menyukai AZ Patio Glass Tube Heater kerana reka bentuknya yang elegan yang sesuai dengan hiasan belakang rumah. Anda akan dapat berehat dengan selesa di sekitar mesin yang hebat ini dan tetap hangat walaupun pada malam paling sejuk. Pemanas Tiub Kaca AZ Patio dapat menghasilkan hingga 40,000 btu yang akan memberikan kekuatan lebih dari cukup untuk membuat anda tetap hangat tidak kira seberapa sejuk. Di samping itu, anda dapat mencari sumber bahan bakar propana dengan mudah apabila anda perlu mengisi semula dan tidak mempunyai masalah untuk menikmati 10 jam panas yang disediakan oleh peranti ini.

Penilaian Penyunting

5.Perapian Luar Musim Panas GLT1332SP yang tidak berkesudahan

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Musim Panas yang tidak berkesudahan GLT1332SP Outdoor Fireplace adalah pilihan tepat bagi mereka yang menginginkan sumber haba yang selesa tetapi tidak perlu memanaskan kawasan kaki persegi yang besar. Ia mudah dibawa dan sangat mudah dikendalikan, menjadikannya sempurna untuk pemilik kediaman yang mahukan jalan penyelesaian mudah untuk mengatasi kegelisahan waktu malam. Perapian Luaran GLT1332SP yang Tidak Berujung Musim Panas hebat walaupun saiznya kecil dan mampu menghasilkan sehingga 10,000 btu. Ia mempunyai pembakar keluli tahan karat yang sangat tahan lama dan mampu menghasilkan beberapa hasil terbaik yang anda lihat untuk peranti sebesar ini.Ia beroperasi dari tangki gas propana kecil yang seharusnya dapat memberikan panas sekitar 4 jam secara purata. Anda akan dapat mengawal peranti melalui panel kawalan tersembunyi dan ia mudah dikendalikan dengan pencucuhan elektrik.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kecil dan padat
 • Boleh menghasilkan sehingga 10,000 btu
 • Rata-rata dapat memberikan panas sehingga 4 jam
Bahan Kemasan batu tulis, Batu Faux Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Kawah api
Keputusan kami

Kami menyukai Perapian Luaran GLT1332SP Tanpa Akhir Musim Panas kerana reka bentuknya yang mudah digunakan dan dikendalikan. Walaupun kecil, Endless Summer GLT1332SP Outdoor Fireplace mampu menghasilkan kehangatan yang luar biasa dan mampu menghasilkan kira-kira 10,000 btu. Ini lebih daripada cukup panas untuk membuat anda dan rakan anda sentiasa hangat semasa berbual di luar rumah.

dw089k

Selain itu, tangki bahan bakar dapat memberikan kehangatan sekitar 4 jam dan cukup mudah untuk ditukar. Anda akan menyukai kesederhanaan dan keanggunan Perapian Luar Musim Panas GLT1332SP yang tidak berkesudahan. Ini benar-benar pilihan terbaik di pasaran untuk orang yang mencari sumber haba halaman belakang yang kecil.

Penilaian Penyunting

6.Atas Meja Mudah Alih Pemanas Patio AZ HLDS032-BB

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Teres AZ Heater HLDS032-BB Portable Table Top sangat sesuai untuk perayaan larut malam anda dan akan memberikan kehangatan lebih dari cukup untuk membuat anda selesa semasa anda berbual dengan rakan dan keluarga anda. Meja Atas Portable AZ HLDS032-BB adalah ukuran yang sempurna dan senang diangkut dan dipindahkan dari satu tempat ke satu tempat. Tingginya sekitar 38 inci dan akan memberi anda kehangatan lebih dari cukup untuk membawa anda melewati musim sejuk dan musim sejuk yang sejuk. Meja Atas Portable AZ HLDS032-BB mampu menghasilkan sehingga 11,000 btu dengan sumber bahan bakar propana.Anda akan merasa hangat dengan duo ini dan dapat bersenang-senang berjam-jam tanpa merasa sejuk. Selain itu, Meja Ringkas Portable AZ HLDS032-BB dilengkapi dengan ciri keselamatan anti kecondongan yang akan mematikan peranti dengan serta-merta sekiranya tidak sengaja dibalik. Ini membantu mengurangkan risiko bahaya kebakaran dan memastikan anda dan rakan dan keluarga anda selamat semasa anda berehat di luar.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh menghasilkan kira-kira 11,000 btu
 • Kehabisan sumber bahan bakar propana
 • Mempunyai teknologi keselamatan anti tip
Bahan Keluli, Keluli Tahan Karat Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Bahagian Atas Jadual
Keputusan kami

Kami menyukai AZ HLDS032-BB Portable Table Top kerana reka bentuknya yang hebat dan ciri yang mudah digunakan. Peranti ini sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin menikmati malam di luar api tanpa perlu melabur di lubang api besar. Meja Atas Portable AZ HLDS032-BB mampu menghasilkan sehingga 11,000 btu untuk memastikan anda sentiasa panas sepanjang malam pada musim sejuk dan musim sejuk.

Anda akan dapat menggunakan dan mengoperasikan peranti dengan mudah, dan berkat teknologi anti tip yang digabungkan dalam reka bentuk, anda tidak perlu bimbang tentang peranti tersebut sebagai bahaya kebakaran jika ia jatuh secara tidak sengaja.

Penilaian Penyunting

7.Pemanas Teras Parasol Elektronik AZ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The AZ Elektrik Parasol Patio Heater adalah alat yang bagus untuk sesiapa sahaja yang mahukan pemanas yang boleh masuk ke dalam reka bentuk teras mereka. Peranti ini dikuasakan oleh elektrik, jadi anda perlu berada di dekat soket elektrik jika anda ingin dapat menggunakannya. Namun, itu juga menjadikannya ideal untuk pemilik rumah yang mempunyai teras tertutup dan tidak dapat menggunakan sumber bahan bakar gas asli untuk memastikan bilik mereka tetap hangat. Selagi anda mempunyai kuasa, anda boleh menggunakan Parasol Elektronik AZ untuk memberikan haba di persekitaran dalaman dan luaran.Peranti ini habis 1500 watt dan terbuat dari keluli tahan karat yang sangat tahan lama. Apabila anda memasang AZ Electric Parasol dan menghidupkannya, anda akan langsung merasakan panas yang dihasilkannya. Ia juga dilengkapi dengan kawalan suhu yang berubah-ubah yang membolehkan anda menyesuaikan tetapan panas mengikut keinginan anda. Ia boleh memanaskan hingga 15 kaki persegi dengan selesa dan juga bukti air.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Adakah bukti air
 • Boleh memanaskan hingga 15 kaki persegi
 • Berlari 1500 watt
 • Boleh digunakan di dalam dan di luar rumah
Bahan Logam Jenis Bahan Bakar Elektrik Gaya Payung
Keputusan kami

Kami menyukai AZ Electric Parasol kerana reka bentuknya yang cemerlang yang membolehkannya digunakan dalam persekitaran dalaman dan luaran. Parasol Elektrik AZ mampu memberikan haba segera setelah dihidupkan dan mempunyai tetapan kawalan suhu berubah-ubah yang membolehkan anda mengaturnya ke suhu yang sempurna dan dapat memanaskan hingga 15 kaki persegi bilik anda. Parasol Elektrik AZ beroperasi pada 1500 watt dan sangat tahan lama. Ia diperbuat daripada keluli tahan karat terbaik, dan juga kalis air.

Penilaian Penyunting

8.Pemanas Teras Dipasang di Dinding AZ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Dinding AZ Mounted Patio Heater adalah peranti yang mengagumkan yang mampu memberikan sumber haba yang sangat baik bagi mereka yang ingin menggunakan peranti berkuasa elektrik. Ia memberikan haba serta-merta dan sangat sesuai untuk kawasan dalaman dan luaran kecil yang berdekatan dengan sumber kuasa. Peranti ini habis 1500 watt dan dibina dari bahan tahan lama. Pemanas Patio AZ Wall Mounted adalah kalis air dan akan dapat menahan unsur-unsur sekiranya anda membiarkannya di luar dan terlupa membawanya semasa ribut hujan.Pemanas Patio Wall Mounted AZ berukuran 24 inci dan sangat sesuai untuk pemilik rumah yang ingin memasang peranti ke dinding. Ia boleh dipasang sama ada secara menegak atau mendatar.

gergaji untuk memotong logam
Mengapa Kita Menyukainya
 • Berlari 1500 watt
 • Panjangnya 24 inci
 • Kalis air
Bahan Logam Jenis Bahan Bakar Elektrik Gaya Dipasang di Dinding
Keputusan kami

Kami menyukai Pemanas Patio Wall Mounted AZ kerana reka bentuknya yang hebat menjadikannya senang digunakan sama ada di dalam atau di luar rumah. Peranti dipasang dengan mudah ke dinding dan dapat disesuaikan untuk menggantung sama ada secara menegak atau mendatar. Ia menggunakan 1500 watt dan dapat memberikan haba segera sebaik sahaja ia dipasang. Ini adalah reka bentuk yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang ingin menggunakan peranti berkuasa elektrik dan salah satu reka bentuk terpasang terbaik di pasaran.

Penilaian Penyunting

9.Pemanas Teras Premium Dyna-Glo DGPH201BR

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Dyna-Glo DGPH201BR Premium Patio Heater adalah alat yang sangat baik yang sangat sesuai untuk menghidupkan malam yang sejuk dan menjadikan anda, rakan, dan keluarga anda tetap hangat. Ia mengalir keluar dari tangki propana yang mudah dipasang ke dalam peranti dan mudah dikendalikan. Dyna-Glo DGPH201BR dimulakan dengan menggunakan sistem pencucuhan elektronik. Yang harus anda lakukan hanyalah menekan butang dan anda akan dibekalkan dengan kepanasan seketika. Selain itu, Dyna-Glo DGPH201BR mampu menghasilkan jumlah kuasa yang luar biasa dan dapat menjana kuasa sehingga 48,000 btu.Ia juga dilengkapi dengan tetapan panas yang berubah-ubah sehingga anda dapat mengatur perangkat ke suhu yang sempurna agar anda dan keluarga anda tetap hangat sepanjang malam musim sejuk dan musim sejuk. Dyna-Glo DGPH201BR juga dilengkapi dengan alat keselamatan anti kecondongan yang membantu mengurangkan bahaya kebakaran dan juga dilengkapi dengan roda untuk lebih mudah memindahkannya masuk dan keluar dari simpanan. Anda akan lebih kagum dengan Dyna-Glo DGPH201BR - sebagai salah satu alat pemanasan terbaik di pasaran, ia lebih daripada mampu memberikan semua yang anda perlukan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh menghasilkan sehingga 48,000 btu
 • Dilengkapi dengan tetapan haba yang berubah-ubah sehingga anda dapat menyesuaikan suhu
 • Mempunyai teknologi anti kecondongan untuk mengurangkan risiko kebakaran
Bahan Keluli Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Berdiri Percuma
Keputusan kami

Kami menyukai Dyna-Glo DGPH201BR kerana reka bentuknya yang hebat dan output kuasa yang mengagumkan. Dengan harga 48,000 btu, ia mampu menghasilkan tenaga yang cukup untuk membuat anda dan rakan anda sentiasa hangat selama berjam-jam. Fakta bahawa ia kehabisan tangki propana juga sangat mudah dan memungkinkan untuk menyimpan bahan bakar dan menukar tangki dengan cepat sekiranya anda kehabisan. Selain itu, pencucuhan elektronik yang mudah dimulakan juga sangat membantu dan menjadikan penggunaan Dyna-Glo DGPH201BR adalah pengalaman yang menyeronokkan.

Penilaian Penyunting

10.Pemanas Teras Wicker AZ HLDS01-WHSQ

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The AZ HLDS01-WHSQ Wicker Patio Heater adalah reka bentuk yang sempurna untuk membuat anda tetap hangat dan selesa semasa malam musim sejuk dan musim sejuk. Anda akan dapat menikmati output daya yang mengagumkan yang dapat dihasilkannya dan mempunyai pelbagai gerakan untuk diterokai tanpa harus meninggalkan keselesaan kehangatan. AZ HLDS01-WHSQ mampu menghasilkan sehingga 48,000 btu dan lebih mampu menghasilkan haba yang cukup untuk menjauhkan anda dari malam yang sejuk. AZ HLDS01-WHSQ juga dilengkapi dengan kawalan haba berubah-ubah yang membolehkan anda menyesuaikan suhu mengikut keinginan anda.Terdapat juga roda yang disertakan dalam reka bentuk sehingga anda dapat memindahkan peranti dengan mudah masuk dan keluar dari simpanan. Selain itu, AZ HLDS01-WHSQ dilengkapi dengan teknologi termokopel dan anti kecondongan untuk mengurangkan kemungkinan bahaya kebakaran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh menghasilkan sehingga 48,000 btu
 • Dilengkapi dengan teknologi anti kecondongan
 • Mempunyai tombol kawalan haba yang berubah-ubah
Bahan Keluli, Anyaman Jenis Bahan Bakar Gas Propana Gaya Reka Bentuk Meja Persegi
Keputusan kami

Kami menyukai AZ HLDS01-WHSQ kerana reka bentuknya yang hebat dan pelaksanaannya mudah. Anda akan dapat menggunakan peranti ini untuk menangani pelbagai situasi pemanasan sama ada malam musim panas yang luar biasa sejuk atau malam musim sejuk yang sejuk. AZ HLDS01-WHSQ mampu menghasilkan sehingga 48,000 btu yang dapat dikendalikan dengan mudah melalui tombol kawalan haba berubah-ubah. Anda akan dapat berehat dengan tenang sepanjang musim berkat reka bentuk yang hebat ini - ia benar-benar salah satu yang terbaik di pasaran.

powerpro 56101
Penilaian Penyunting

Soalan Panduan Pembeli

Bagaimana Pemanas Teras berfungsi?

Bagaimana Pemanas Patio berfungsi?Sekiranya anda memerlukan kaedah yang berkesan untuk memanaskan teres luaran anda, pemanas teras adalah kaedah terbaik untuk pergi! Mesin ini berfungsi dengan cepat dan cekap tanpa membuat udara terlalu kering atau tersumbat. Salah satu soalan yang paling biasa ada pada orang ketika mereka melabur di mesin ini, adalah bagaimana mereka dapat bekerja dengan cekap untuk memanaskan kawasan di luar dan membuat anda selesa walaupun suhu sejuk yang mungkin mengelilingi anda.

Anda akan dapat membuat teres anda tetap hangat tidak kira betapa sejuknya malam itu - tetapi bagaimana sebenarnya teknologi membenarkan ini? Jawapannya, walaupun sederhana, mungkin mengejutkan anda. Mungkin sukar untuk memahami bagaimana pemanas teres dapat menjadikan kawasan rehat luar anda menjadi sangat panas walaupun tidak ada dinding untuk membantu memerangkap panas. Ini adalah soalan yang baik, kerana pengetahuan umum menentukan bahawa pemanas teras berfungsi untuk menghantar haba dengan cara yang sama seperti pemanas ruang biasa - klik di sini untuk melihat 10 pilihan teratas kami .

Walau bagaimanapun, ini tidak berlaku. Pemanas tradisional menggunakan proses yang disebut pemanasan udara paksa untuk memanaskan bilik. Pemanas teras, sebaliknya, menggunakan pemanasan berseri. Perbezaan antara keduanya mungkin mengejutkan anda, dan itu membuat semua perbezaan bagaimana pemanas teres dapat membantu anda tetap hangat semasa cuaca sejuk.Pemanasan udara paksa berfungsi dengan memanaskan molekul udara di ruang tertentu. Berikut adalah penjelasan bagaimana proses cenderung berjalan. Pertama, udara disedut ke dalam pemanas teras. Kaedahnya mungkin sedikit berbeza bergantung pada seberapa besar unit yang anda gunakan dan jenis pemanasnya, tetapi prinsip asasnya tetap ada. Setelah udara disedut ke dalam pemanas teras, ia dipanaskan oleh sumber tenaga .

Ini biasanya dilakukan dengan menggunakan gas atau elektrik. Setelah udara mencapai suhu yang ideal, udara akan dimasukkan kembali ke dalam bilik. Ini boleh dilakukan melalui saluran atau bolong dalam alat. Setelah udara keluar, udara bebas untuk beredar ke seluruh ruangan dan menyebarkan kehangatan. Walaupun kaedah ini berfungsi, ia tidak seefektif proses yang digunakan oleh pemanas teras kerana menjadikan udara kering dan lebih mudah bagi haba untuk keluar dari ruangan melalui kaedah ini.

Pemanasan sinaran, sebaliknya, jauh lebih berkesan. Ia membolehkan tenaga menyebar lebih jauh dan bertahan lebih lama daripada tenaga pemanasan udara paksa. Daripada memanaskan molekul udara, ia menggunakan sinaran inframerah untuk memanaskan objek di sekelilingnya . Dengan memindahkan tenaga ke objek lain di dalam ruangan, ia dapat memanaskan kawasan di sekitarnya dengan lebih cepat dengan pemanas teras ini.

Objek di dalam bilik menggunakan tenaga ini untuk memanaskan dari dalam dan kemudian memancarkan haba mereka sendiri ke dalam bilik. Ini menjadikan anda dan keluarga lebih selesa untuk berehat kerana tidak membuat udara tersumbat - yang terbaik, ia tidak akan memberi anda rasa kehangatan sambil membiarkan perabot anda sejuk. Kerana pemanasan inframerah sangat mirip dengan proses yang digunakan oleh matahari, ini adalah kaedah terbaik untuk memanaskan kawasan luar.

Memang, sumber tenaga yang mendorong pemanasan ini akan menentukan berapa banyak tenaga yang anda dapat menjana dan seberapa cepat anda dapat melakukannya. Sumber bahan api terbaik dari segi kuasa cenderung menjadi sumber bahan bakar gas seperti propana atau gas asli . Banyak orang telah menyuarakan pilihan mereka untuk gas asli, namun, ini adalah pilihan yang jauh lebih mahal. Sekiranya anda merancang untuk menggunakan gas asli, anda perlu memanggil kru untuk meletakkan saluran gas dan menyiapkan sistem pemanas terbaik untuk anda gunakan.

Ini mahal dan memakan masa. Selain itu, anda mesti benar-benar yakin dengan tempat yang anda pilih kerana taliannya tidak akan dapat bergerak setelah dipasang. Walau bagaimanapun, banyak orang yang mempunyai pilihan ini lebih suka kerana mereka tidak perlu bimbang untuk mengisi minyak pemanas mereka dan operasi pemanas teras agak mudah. Kerana menggunakan gas asli boleh menjadi mahal dan kurang fleksibiliti, sebilangan orang memilih untuk mendapatkan pemanas teras propana sebagai gantinya.

Pemanas teras ini dilengkapi dengan tangki bahan bakar yang dapat diisi semula dan mudah dipindahkan dari satu tempat ke tempat lain. Jenis pemanas beranda ini biasa digunakan oleh restoran untuk memanaskan kawasan tempat duduk luaran mereka dengan sebaik-baiknya - apabila agak sejuk pada waktu malam. Output kuasa propana masih sangat mengagumkan, dan walaupun anda harus mengisi minyak dari semasa ke semasa, fleksibiliti akan membantu menebusnya.

Pastikan Teras Anda HangatAnda tidak akan menghadapi masalah untuk menjaga teras anda dengan pilihan ini. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan pilihan yang tidak menghasilkan lebih banyak pelepasan bahan bakar atau memerlukan sesuatu yang dapat berfungsi untuk teras tertutup, anda ingin memilih pemanas teras elektrik - mungkin merupakan pilihan terbaik untuk anda. Pemanas ini cenderung mengeluarkan kekuatan yang telah digambarkan sebagai lebih 'samar' daripada rakan-rakan mereka yang menggunakan gas, namun mereka masih terbukti sangat berkesan.

Mereka menggunakan pemanasan inframerah untuk menghasilkan panas yang berseri dan lebih daripada cukup sebagai alat berkuasa yang dapat membantu anda, keluarga, dan rakan anda tetap hangat ketika anda ingin keluar pada waktu petang. Pemanas teras bertenaga elektrik juga cenderung lebih bergaya daripada dua pilihan lain, jadi jika anda mahukan pemanas teras yang dapat menyatu dengan hiasan yang ada, anda mungkin lebih suka menggunakan pilihan ini untuk yang terbaik.

Terlepas dari apa yang anda pilih, pastikan untuk mempertimbangkan keperluan khusus anda semasa membuat keputusan. Anda mungkin menyukai gaya pemanas teras bertenaga elektrik, tetapi jika mereka tidak dapat mengeluarkan cukup panas untuk membuat anda tetap hangat dari musim sejuk di utara, kemungkinan ini bukan pelaburan yang baik. Begitu juga, jika anda menyukai penampilan pemanas teras gas asli tetapi tidak mampu membayar harganya, anda harus mempertimbangkan dua pemanas lain yang terbaik, dan bukannya menghabiskan terlalu banyak wang untuk satu pemanas.Adakah Pemanas Patio Mahal Dijalankan?

Adakah Pemanas Patio mahal untuk dijalankan?Sekiranya anda ingin melabur dengan cara untuk memastikan anda dan keluarga anda tetap hangat pada malam yang sejuk, anda mungkin tertanya-tanya adakah benar-benar berbaloi untuk melabur di pemanas beranda. Lagipun, ramai di antara kita masih ingat ibu bapa kita memarahi kita agar panas tidak terhad di dalam rumah supaya kita tidak boros dengan menghalang udara panas daripada memanaskan kawasan luar. Tetapi dengan kecenderungan pemanas teras, anda pasti tertanya-tanya, adakah sangat membazir untuk memanaskan kawasan luar? Atau adakah ibu bapa kita hanya paranoid mengenai bil gas? Jawapannya agak bercampur.

Kami sudah tahu bahawa lebih mahal untuk menghidupkan sesuatu dengan menggunakan gas daripada menggunakan elektrik sebagai sumber kuasa, jadi tidak mengejutkan anda bahawa menggunakan pemanas teras bertenaga gas akan menjadi agak mahal. Walau bagaimanapun, soalan yang dihadapi lebih tertumpu pada nilai pemanas yang anda gunakan berbanding kos pemanas teras sahaja. Oleh itu, persoalan yang harus kita tanyakan kepada diri kita sendiri ialah berapa banyak haba yang kita harapkan untuk menghangatkan teras dan diri kita sendiri dan betapa baiknya kita dengan melarikan diri ke malam yang dingin.

Setelah anda menentukannya sendiri, anda boleh menentukan makna perkataan 'mahal' bagi anda. Jadi berapa banyak kehangatan yang anda harapkan dapat dikekalkan agar pelaburan di pemanas teras gas menjadi pelaburan yang baik? Biasanya, anda ingin dapat mengekalkan semua panas atau sekurang-kurangnya 90% daripadanya agar ia dianggap sebagai pelaburan yang berjaya, tetapi persekitaran luar mengubah keadaan.Tidak ada dinding untuk menjaga panas tertutup di ruang tertentu, atau setidaknya tidak seharusnya ada. Tidak selamat menggunakan pemanas teras bertenaga gas di persekitaran tertutup. Ini bermaksud bahawa anda harus rela kehilangan sekurang-kurangnya 30 - 40 peratus kehangatan anda. Tetapi itu tidak begitu buruk, bukan? Pada penghujung hari, mengekalkan 60 hingga 70 peratus haba yang anda hasilkan tidak begitu buruk.

Malangnya, hakikatnya adalah bahawa anda akan mengalami kesukaran untuk mencari cara terbaik untuk mengekalkan kepanasan sebanyak itu di ruang beranda anda. Sebabnya adalah kerana kebanyakan pemanas gas juga cenderung memanaskan udara di atasnya - bukan hanya halaman belakang rumah anda di bawahnya. Oleh kerana anda tidak dapat menutup ruang dengan cara apa pun, anda tidak akan dapat menangkap haba yang melarikan diri dan menggunakannya untuk faedah anda.

Secara keseluruhan, anda mungkin akan kehilangan sekurang-kurangnya 70 peratus kehangatan anda ke udara di atas anda, dengan harga yang besar tanpa mengira berapa kos untuk mengendalikan pemanas teras dalam keadaan biasa (yang cenderung sekitar $ 1.20 per jam). Selain itu, anda juga harus mempertimbangkan pelepasan CO2 sekiranya anda ingin melabur di pemanas teras gas. Pemanas gas rata-rata akan mengeluarkan sekitar 3,300 KG CO2 setiap tahun.

Pemanas Teras ElektrikIni jauh lebih banyak daripada pemanas teras elektrik. Pemanas teras elektrik hanya mengeluarkan sekitar 500 KG CO2 setiap tahun. Jadi mengapa begitu banyak orang yang fokus menggunakan pemanas bertenaga gas berbanding menggunakan model berkuasa elektrik? Jawapannya terletak pada kecekapan kedua pemanas teras. Walaupun pemanas bertenaga elektrik cenderung tidak membahayakan CO2 daripada rakan gas mereka, mereka juga tidak cenderung menghasilkan tenaga sebanyak pesaingnya.

Ini tidak bermaksud bahawa mereka tidak dapat memanaskan kawasan luar - mereka lebih dari sekadar dilengkapi untuk melakukan pekerjaan. Masalahnya terletak pada ketidakmampuan mereka untuk menandingi intensiti panas pemanas gas. Kekuasaan mereka telah digambarkan sebagai 'kurang terang', yang kadang-kadang menyusahkan pemilik rumah. Namun, walaupun kepanasannya tidak begitu ketara, ia tidak akan berkesan.

Pemanas bertenaga elektrik mampu menghasilkan ketepatan yang lebih banyak dengan panasnya, menjadikannya pilihan ideal bagi orang yang ingin mendapatkan wang mereka daripada pemanas teras luar. Pemanas elektrik boleh menggunakan sesuatu yang disebut teknologi inframerah. Ini membolehkan mereka mensasarkan kawasan tertentu apabila mereka menghasilkan haba dan kurang membazirkan tenaga.Pemanas teras ini menghasilkan tenaga yang dapat bergerak dari pemanas ke objek dan orang di dalam bilik. Objek dan individu menyerap tenaga dan memanaskan badan dari dalam ke luar. Kemudian, apabila mereka telah menyerap cukup tenaga, mereka mula menghasilkan haba mereka sendiri dan menyebarkan kehangatan itu ke seluruh ruangan. Proses ini jauh lebih berkesan dan juga cenderung lebih murah (rata-rata sekitar 18 sen sejam).

Selain itu, ia tidak membuang banyak haba kerana tidak membelanjakan tenaga untuk memanaskan udara - hanya memanaskan objek di sekelilingnya. Beban pemanas teras digunakan berdasarkan kes demi kes. Sebilangan orang mungkin tidak keberatan menghabiskan $ 1,20 sejam untuk menjaga kehangatan diri dan keluarga mereka - terutamanya jika mereka tidak menjadi kebiasaan untuk keluar di teras mereka setiap malam.

Walau bagaimanapun, jumlah tenaga yang dibazirkan sukar untuk dijelaskan jika anda melihat sesuatu dari perspektif kewangan. Sekiranya anda ingin dapat menjimatkan wang untuk memanaskan kawasan luaran anda dan tidak menanggung perbelanjaan terlalu banyak, anda harus menggunakan model berkuasa elektrik. Mesin ini memerlukan masa kurang untuk beroperasi dan juga menggunakan tenaga mereka dengan lebih cekap, menjadikan pilihan terbaik bagi seseorang yang ingin mengetahui kebiasaan berbelanja mereka.

Bolehkah Pemanas Patio Basah?

Bolehkah Pemanas Patio Basah?Pemanas teras dibina untuk menahan banyak perkara, tetapi malangnya, hujan dan bentuk air yang lain bukanlah salah satu daripada perkara ini. Sekiranya anda ingin mendapatkan hasil terbaik dari pemanas teras anda, anda perlu mengambil beberapa langkah berjaga-jaga apabila anda sudah bersedia untuk memasangnya pada waktu malam. Anda ingin memastikan bahawa anda dapat meletakkan pemanas teras di kawasan terlindung sehingga tidak terdedah kepada unsur-unsur.

Sekiranya anda mempunyai pemanas bertenaga propana, berusahalah untuk memastikan bahawa anda dapat menyimpan pemanas beranda dari angin dan hujan jika kelihatannya mungkin terdapat ribut di kawasan itu. Anda perlu memastikan bahawa anda mempunyai jenis penutup untuk pemanas teras atau dapat meletakkan pemanas di dalam gudang sehingga terlindung dengan betul dari hujan. Melakukan ini akan membantu memastikan bahawa anda dapat memanfaatkan sepenuhnya pemanas teras. Namun, jika tidak berbuat demikian, boleh merosakkan pemanas teras anda.

Adakah Pemanas Patio selamat di Dek?

Adakah Pemanas Patio Selamat di Dek?Sekiranya anda membuat pelaburan ke atas peralatan baru, anda pasti ingin memastikan bahawa anda tahu dengan tepat cara kerjanya dan bagaimana memastikan semuanya dilakukan dengan betul. Sebahagian daripada ini adalah memastikan bahawa anda mengetahui cara terbaik untuk menyimpan pemanas teras anda dan menyiapkannya untuk digunakan. Sekiranya anda melabur di pemanas teras seperti pemanas teras propana, anda pasti ingin memastikan bahawa anda dapat meletakkan pemanas teras di kawasan yang sama rata.Dek dan lantai jubin cenderung berfungsi dengan baik untuk perkara semacam ini, tetapi anda tidak perlu meletakkan pemanas anda di kawasan yang lebih lembut seperti kawasan tanah atau rumput yang terbuka. Anda ingin memastikan bahawa kawasan itu rata kerana banyak pemanas propana dilengkapi dengan suis kecondongan yang mematikan pemanas teras secara automatik setelah mencapai sudut tertentu.

Walaupun pemanas teras tidak bersudut pada posisi suis kemiringan, keseimbangan tidak dapat bekerja terlalu banyak dan menyebabkan ketegangan berfungsi dengan baik. Sekiranya anda melabur dalam jenis pemanas teras lain, membiarkannya di geladak pasti baik. Pastikan anda dapat menggerakkan pemanas anda dengan menutupnya dengan betul jika ia kelihatan seperti akan mula hujan dalam masa terdekat.

Pilihan Teratas

Terdapat banyak pilihan yang bagus di pasaran dari segi pemanas teras, tetapi ketika datang, Pemanas Patio Komersial Fire Sense adalah yang terbaik. Ini menjadikan menjaga rakan dan keluarga anda hangat pada waktu petang adalah tugas yang mudah dan merupakan pemanas teras tradisional terbaik yang boleh anda harapkan untuk dilaburkan. Pemanas teras Fire Sense dikuasakan oleh tangki propana 20 galon yang mampu menyediakan sekitar 10 jam kehangatan gembira rata-rata setiap pemanas.

Anda akan dapat memanaskan hingga 46,000 btu dengan selesa dan tetap panas sepanjang malam. Selain itu, pemanas dilengkapi dengan injap kecondongan automatik keselamatan yang memudahkan anda memastikan keselamatan dan keselamatan pemanas teras anda. Ini akan mematikan pemanas teras secara automatik sekiranya jatuh secara tidak sengaja, mencegah bahaya kebakaran.mesin pemotong rumput yang dikendalikan dengan bateri

Pilihan Premium

Dengan begitu banyak produk berkualiti tinggi di pasaran, sukar untuk memilih pembelian premium kami, tetapi kami fikir kami dapati pilihan terbaik dengan AZ HIL-FP-1108 Fire Pit. AZ Fire Pit adalah reka bentuk hebat yang paling sesuai dengan reka bentuk teres sesiapa sahaja dan juga berfungsi sebagai meja yang bagus untuk berkumpul ketika malam mulai sejuk. Lubang Api AZ HIL-FP-1108 mampu mengeluarkan jumlah haba yang sempurna dan direkodkan untuk menghasilkan sehingga 42,000 btu.

Anda akan menyukai reka bentuk yang ramping dan panas yang banyak yang berasal dari pembakar propana dan bagaimana semuanya akan masuk secara semula jadi ke halaman belakang rumah anda. Kami yakin bahawa AZ HIL-FP-1108 Fire Pit adalah pembelian premium terbaik di pasaran, dan tidak lama lagi anda juga akan berjaya.Nilai yang hebat

Produk Belleze luar biasa dalam semua aspek - terutamanya dalam hal harga. Produk ini tidak dapat ditandingi dari segi nilai. Ini adalah pembelian terbaik untuk seseorang yang perlu menghangatkan teras mereka dengan anggaran, sebab itulah kami memilihnya sebagai pilihan nilai terbaik kami. Produk Belleze mampu mengeluarkan 48,000 btu, yang lebih dari cukup untuk menjaga kehangatan rakan dan keluarga anda pada malam-malam yang dingin.

Selain itu, ia dilengkapi dengan kawalan haba yang berubah-ubah sehingga anda dapat menyesuaikan tetapan agar sesuai dengan keperluan anda. Ia tidak jauh lebih baik daripada Pemanas Patio Komersial Belleze. Ini adalah pembelian terbaik di pasaran dan kami sangat mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja yang perlu membeli pemanas beranda dengan harga yang murah.