Aksesori Alat

10 Kuda Gergaji Terbaik pada tahun 2020Sekiranya anda seorang peminat DIY atau penambahbaikan rumah yang enggan, alat tertentu adalah keperluan agar anda dapat menyelesaikan tugas dengan selamat dan cekap. Sawhorse adalah salah satu alat yang diperlukan. Menampilkan balok dengan empat kaki penyokong, sepasang gergaji besi dapat menyokong papan melalui membentuk perancah.

Kegunaan utama Sawhorse adalah menggunakan sebagai asas untuk sementara meja atau meja kerja di tempat. Banyak Sawhorses mampu menahan kapasiti maksimum sekitar 1.000 lbs, memberikan kekuatan dan kebolehpercayaan ketika anda sangat memerlukannya. Kami telah menguji sepuluh Sawhors terbaik di pasaran, yang membolehkan anda menentukan Saw Horse yang memenuhi keperluan anda dan alat mana yang terbaik untuk anda.

Isi kandunganLihat Kuda Gergaji Terbaik, Di Bawah.

1.WORX Clamping Sawhorse Pair

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Pengapit WORX Sawhorse Pair adalah gergaji besi tahan lama yang diperbuat daripada bahan polimer termoplastik. Ringan untuk kemudahan penggunaan, reka bentuk unik dirancang untuk menyokong kapasiti berat hingga 1.000 lbs, menampilkan reka bentuk yang dapat dilipat untuk meningkatkan kemudahan penggunaan dan menyediakan penyimpanan yang efektif. Menyediakan dua penjepit bar yang boleh dilepaskan yang dapat digunakan sama ada secara mendatar atau menegak, Sawhorse ini dapat disesuaikan untuk memenuhi pelbagai keperluan projek anda.Tambahan pula, ciri tambahan termasuk rak terbina dalam serta cangkuk tali, sesuai untuk menyimpan alat dan tali di mana anda sangat memerlukannya. WORX Clamping Sawhorse Pair mempunyai berat sekitar 15.6 lbs dan memberikan dimensi 26 x 2.5 x 18 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Diperbuat daripada polimer termoplastik
 • Ringan
 • Dilipat
 • Dua pengapit bar yang boleh dilepas
 • Rak dan cangkuk tali terbina dalam
Ketinggian 26 Inci Kapasiti Berat 1,000 paun Bahan Bahan Polimer Termoplastik
Keputusan kami

Dilipat dan ringan adalah ciri hebat dari WORX Clamping Sawhorse Pair, membantu kemudahan penggunaan dan penyimpanan yang diingini. Di samping itu, rak dan cangkuk tali bawaan menyediakan anda penyelesaian penyimpanan yang berkesan semasa mengerjakan projek anda.

penjana solar terbaik
Penilaian Penyunting

dua.Stanley 011031S FatMax Sawhorse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Stanley 011031S FatMax Sawhorse mempunyai ketinggian 32 inci, dengan penambahan maksimum yang boleh disesuaikan dari 4,9 inci hingga 8,5 inci. Kaki teleskopik boleh laras sangat sesuai untuk digunakan pada permukaan yang tidak rata, terbuat dari bahan tugas berat sehingga mampu menahan kapasiti maksimum 1,250 lbs. Sawhorse ini beratnya hanya 1 lb berat, memungkinkan anda membawa produk dengan mudah dari satu tempat ke tempat lain, membantu memudahkan penggunaan.Ciri-ciri lebih lanjut termasuk tahap yang lebih rendah, sesuai untuk penyimpanan tambahan, dan Stanley 011031S FatMax Sawhorse juga merupakan item yang dapat dilipat untuk memastikan penyimpanan yang berkesan setelah setiap penggunaan. Produk ini menawarkan dimensi 32.1 x 3.9 x 25.6 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ketinggian 32 inci
 • Kaki teleskopik boleh laras
 • Bahan tugas berat
 • Kapasiti maksimum 1,250 lbs.
 • Dilipat
Ketinggian 32 Inci Kapasiti Berat 1,250 paun Bahan Polipropilena aluminium
Keputusan kami

Stanley 011031S FatMax Sawhorse menawarkan kaki teleskopik yang boleh disesuaikan, yang sangat sesuai untuk digunakan pada permukaan yang tidak rata atau lebih sukar.

Penilaian Penyunting

3.AmazonBasics AMZ1719 Folding Saw Horse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji Lipat AmazonBasics- Kuda memberikan ketinggian 31 inci dan dapat menampung berat maksimum 900 lbs. Dibangunkan dari plastik yang sangat kuat, Sawhorse memastikan bahawa umur panjang dan ketahanan diberikan kepada pengguna. Menampilkan kaki getah yang tidak tergelincir dan sesuai untuk kebanyakan permukaan, Sawhorse juga mudah alih dan padat, serta dilipat dan dilipat. Berat berat 10.27 lbs, AmazonBasics Saw Horse memberikan dimensi 31.1 x 23.4 x 3.9 inci selain reka bentuk kelabu yang menarik dengan kilat oren.Mengapa Kita Menyukainya
 • Ketinggian 31 inci
 • Kapasiti berat maksimum 900 paun
 • Plastik yang sangat kuat
 • Kaki getah yang tidak tergelincir
 • Mudah alih dan boleh dilipat
Ketinggian 31 Inci Kapasiti Berat 900 paun Bahan Plastik
Keputusan kami

AmazonBasics Folding Saw-Horse mempunyai reka bentuk plastik sepenuhnya, menawarkan alat mudah alih dan padat, sesuai untuk sebarang projek.

Penilaian Penyunting

Empat.Stanley STST60952 Jr Folding Sawhorse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Stanley STST60952 Jr Folding Sawhorse mampu menahan kapasiti maksimum 400 lbs. Menawarkan Sawhorse ringan yang beratnya hanya 1 lb, produk ini senang dibawa dari projek ke projek, boleh dilipat dan padat. Apabila berdiri pada ketinggian 31.9 inci, alat ini mengandungi rak berguna di mana anda dapat menyimpan alat dan aksesori lain.Selanjutnya, V Grooves yang terpadu memastikan bahawa anda dapat memegang bahan dengan baik, memberikan kecekapan, ketahanan dan reka bentuk yang estetik. Stanley STST60952 Jr Folding Sawhorse menawarkan dimensi 22.5 x 5 x 31.9 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Memiliki kapasiti maksimum 400 lbs
 • Berat hanya 1 lb
 • Dilipat
 • Reka bentuk Integral V Groove
 • Rak untuk memegang alatan
Ketinggian 31.9 Inci Kapasiti Berat 400 paun Bahan Plastik
Keputusan kami

Stanley STST60952 Jr Folding Sawhorse dihasilkan oleh jenama terkenal dengan reputasi yang kuat dan boleh dipercayai, menawarkan pengguna produk yang hebat dan nilai wang yang hebat.

Penilaian Penyunting

5.DEWALT DWX725 Tempat Kerja Tugas Berat

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The DEWALT DWX725 Heavy Duty Work Stand menawarkan kapasiti maksimum 1.000 lb, menyediakan alat yang sukar untuk setiap kali anda memerlukannya. Reka bentuk yang ringkas dan ringan memastikan bahawa anda dapat membawa Sawhorse bersamamu dari projek ke projek sementara kaki yang dapat dilipat memastikan anda dapat menyimpan alat dengan cekap.Dibuat dari pembinaan aluminium ringan, DEWALT DWX725 Heavy Duty Work Stand mempunyai berat 15.4 lbs. Tambahan pula, sokongan yang unggul dicapai dari kaki yang kuat, dengan tuas pengunci kaki ultra untuk menyediakan penyiapan yang cepat dan mudah. Sawhorse ini memberikan dimensi 11 x 36 x 3.2 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti maksimum 1,000 lbs
 • Ringan
 • Aluminium
 • Tuas kunci kaki
 • Kaki dilipat
Ketinggian 36 Inci Kapasiti Berat 1,000 paun Bahan Aluminium
Keputusan kami

DEWALT DWX725 Heavy Duty Work Stand menyediakan reka bentuk profesional dengan kaki yang kuat dan tahan lama. Tuas pengunci kaki adalah ciri tambahan yang menambah bonus pada produk ini.

Penilaian Penyunting

6.Stanley 197475 Folding Metal Leg Saw Horse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Stanley 197475 Folding Metal Leg Saw Horse mempunyai kaki lipat aluminium, memberikan kekuatan dan kemudahan penyimpanan serta penggunaan yang berkesan. Selak sisi yang terletak di sisi Sawhorse membolehkan anda melekat bersama dengan Gergaji Gergaji lain. Kaki getah yang tidak tergelincir dan bahagian atas plastik memberikan keselamatan tambahan semasa anda menjalankan projek anda. The Stanley 197475 Folding Metal Leg Saw Horse mempunyai berat 19.4 lbs dan memberikan dimensi 40 x 50 x 30 inci.Mengapa Kita Menyukainya
 • Aluminium
 • Melipat kaki
 • Selak sisi
 • Bahagian atas plastik
 • Kaki getah yang tidak tergelincir
Ketinggian 40 Inci Kapasiti Berat 1,000 paun Bahan Aluminium
Keputusan kami

Dengan dapat menyatukan lebih dari satu Sawhorse bersama-sama untuk projek yang lebih besar menjadikan Stanley 197475 Folding Metal Leg Saw Horse merupakan pembelian yang hebat.

Penilaian Penyunting

7.HICO Sawhorse Folding Metal Sawhorse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The HICO Sawhorse Folding Metal Sawhorse memberikan pembinaan logam yang sangat kuat dengan kemampuan menahan kapasiti maksimum 1,200 paun. Menawarkan ketahanan tambahan, Sawhorse mempunyai pendakap silang sisi untuk menyokong beban sepenuhnya. Menyediakan lima ketinggian penyesuaian, produk ini dapat disesuaikan dan dapat memenuhi keperluan pengguna dan projek apa pun, dengan ketinggian antara 25 inci hingga 40 inci.Menampilkan permukaan kerja anti-slip, HICO Folding Metal Sawhorse tahan lama dan menawarkan kestabilan utama. Selain itu, kaki yang boleh dilipat selain pegangan mencengkam membolehkan anda mengangkut Kuda Gergaji anda serta menyimpan alat anda dengan berkesan. The Sawhorse memberikan dimensi 38 x 25 x 40 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti maksimum 1,200 lbs
 • Pendakap silang untuk ketahanan tambahan
 • Lima ketinggian pelarasan
 • Permukaan anti-slip
 • Melipat kaki
Ketinggian 25 - 40 Inci Kapasiti Berat 1,200 paun Bahan Logam
Keputusan kami

Lima ketinggian penyesuaian membolehkan HICO Folding Metal Sawhorse disesuaikan dengan keperluan dan projek anda, memberikan nilai wang yang sangat baik.

Penilaian Penyunting

8.TOUGHBUILT TOU-C700 Kuda Gergaji

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

berapa besar gergaji besi yang saya perlukan

The TOUGHBUILT TOU-C700 Saw Horse memberi anda pembinaan keluli yang lengkap, mampu menampung kapasiti maksimum 1.300 lbs. Menawarkan sokongan sempurna untuk kayu bersaiz 2 x 4 dan 4 x 4, Sawhorse ini memberikan ketinggian yang dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan anda dan projek anda.Penyimpanan mudah dicapai melalui reka bentuk yang boleh dilipat sementara kaki teleskopik memastikan bahawa anda dapat menjalankan projek anda di tanah dan di mana-mana persekitaran. TOUGHBUILT TOU-C700 Saw Horse menawarkan dimensi 6 x 39.8 x 5.5 inci dan berat sekitar 22.9 lbs.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembinaan keluli yang lengkap
 • Kapasiti maksimum 1.300 paun
 • Sesuai untuk saiz kayu 2 x4 dan 4 x 4
 • Reka bentuk yang boleh dilipat
 • Kaki Teleskopik
Ketinggian 40 Inci Kapasiti Berat 1,300 paun Bahan Keluli
Keputusan kami

Menyediakan kaki teleskopik, TOUGHBUILT TOU-C700 Saw Horse mampu digunakan di seberang tanah dan dalam keadaan apa pun.

Penilaian Penyunting

9.Dewalt DE7035-XJ Saw Horse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Dewalt DE7035-XJ Saw Horse menyediakan pembinaan logam yang sukar dan tahan lama, yang terdiri daripada kaki tugas berat untuk kemudahan penggunaan. Untuk memastikan prestasi terbaik, Sawhorse menawarkan pengapit gergaji besi selain kunci kaki pelepas cepat, memberikan tahap penggunaan yang berkesan dari alat lipat anda. Produk ini memastikan kapasiti berat maksimum 1.000 paun dengan berat 18.72 lbs itu sendiri. Tambahan pula, Dewalt DE7035-XJ Saw Horse memberikan dimensi 44.7 x 10.8 x 9.3 inci.Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembinaan logam
 • Kapasiti berat maksimum 1,000 lbs
 • Miter melihat pengapit
 • Kunci kaki pelepasan pantas
 • Dilipat
Ketinggian 44.7 Inci Kapasiti Berat 1,000 paun Bahan Logam
Keputusan kami

Pengapit tungau tungau, dan kunci kaki pelepas cepat adalah tambahan yang bagus untuk Dewalt DE7035-XJ Saw Horse.

Penilaian Penyunting

10.Stanley 060864R Lipat Sawhorse

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Stanley 060864R Folding Sawhorse menyediakan alat ringan dan padat, beratnya sekitar 12.5 lbs. Menampilkan titik getah teratas untuk keselamatan tambahan, rak terbina dalam membolehkan anda menyimpan alat anda apa sahaja projeknya. Integral V-Grooves memastikan bahawa anda dapat memegang bahan yang anda inginkan di satu tempat tanpa risiko tergelincir atau jatuh. Selanjutnya, Stanley 060864R Folding Sawhorse menawarkan dimensi 27.3 x 4.2 x 32.1 inci.Mengapa Kita Menyukainya
 • Ringan
 • Titik getah atas
 • Rak terbina dalam
 • V-Grooves Integral
 • Dilipat
Ketinggian 31 Inci Kapasiti Berat 1,000 paun Bahan Plastik
Keputusan kami

Integral V-Grooves yang terdapat di dalam Stanley 060864R Folding Sawhorse memastikan bahawa bahan pilihan anda selamat dan selamat dari sebarang kemungkinan tergelincir atau jatuh.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Saw Horses

Sawhorse adalah alat utama yang berguna untuk banyak projek manual. Menampilkan balok dengan empat kaki penyokong, sepasang gergaji besi dapat menyokong papan melalui membentuk perancah. Kegunaan utama Sawhorse adalah menggunakan sebagai asas untuk sementara meja gergaji atau meja kerja di tempat. Banyak Sawhorses mampu menahan kapasiti maksimum sekitar 1.000 lbs, memberikan kekuatan dan kebolehpercayaan ketika anda sangat memerlukannya. Dengan dapat menyokong sebilangan besar bahan, anda boleh berusaha memotong bahan anda jigsaw atau alat lain.

Bahan Kuda Gergaji

Secara tradisinya, gergaji besi dibuat dari kayu yang menyediakan asas yang kukuh dan kukuh untuk projek DIY anda. Adalah mungkin untuk membina sepasang kayu Sawhorses anda sendiri, dengan syarat anda mempunyai bahan yang tepat. Jenama lain telah menghasilkan rangkaian Sawhorse logam kuat, berat hingga 1.400 lbs sementara jenama yang berbeza telah membuat Sawhorses plastik, mampu menahan kapasiti besar dan memberikan kekuatan melalui reka bentuk tahan lama tertentu.

Terlepas dari bahan yang digunakan untuk menghasilkan Sawhorse anda, anda dapat yakin bahawa kapasiti maksimum yang ditunjukkan oleh pengilang akan memberikan kekuatan yang cukup untuk anda dan projek anda.

Ketinggian Sawhorse

Sawhorse rata-rata memberikan ketinggian 31 inci. Walau bagaimanapun, ketinggian boleh berbeza-beza antara 25 inci dan 40 inci, jadi anda harus mempertimbangkan ketinggian dan ketinggian kerja yang anda perlukan dari Sawhorse anda sebelum anda membeli. Pilihan yang lebih baik mungkin adalah membeli Sawhorse dengan ketinggian yang dapat disesuaikan, yang memungkinkan untuk menukar ke ketinggian Sawhorse yang berfungsi bergantung pada projek dan orang yang menggunakan alat tersebut.

Anda mesti memastikan, atas alasan keselamatan, bahawa anda dapat mencapai puncak meja Sawhorse dengan selesa, serentak memastikan bahawa anda tidak perlu membungkuk secara berlebihan untuk bekerja dengan Sawhorse kerana ini boleh menyebabkan anda menderita masalah punggung dan leher.

Harga

Jenis Sawhorse yang paling murah untuk dibeli adalah Sawhorse plastik, dengan harga sekitar $ 20 - $ 30. Untuk harga ini, anda akan menerima Kuda Saw yang kuat yang boleh dilipat dan padat. Sawhorses yang lebih mahal adalah alat logam, dengan beberapa jenis yang paling mahal memberikan ketinggian yang boleh disesuaikan dan ciri tambahan. Sawhorse logam boleh dibeli pada sekitar harga $ 80 dan mungkin mempunyai kaki lipat. Semasa mempertimbangkan Sawhorse mana yang hendak dibeli, fikirkan tentang apa yang akan anda gunakan untuk menggunakan Sawhorse.Sekiranya anda berhasrat untuk menggunakan Sawhorse untuk penggunaan sesekali, sederhana maka plastik Sawhorse mungkin mencukupi, dapat melipat dan menyimpan, siap untuk penggunaan anda yang seterusnya. Walau bagaimanapun, jika anda akan menggunakan Sawhorse secara berkala dan untuk muatan berat, maka alat logam yang lebih mahal mungkin bermanfaat. Anda boleh membina Sawhorse anda sendiri dari pilihan kayu walaupun Sawhorse buatan tangan anda tidak akan dilipat dan boleh menyebabkan anda menghadapi masalah penyimpanan.

Bagaimana Menggunakan Kuda Saw?

Apabila anda perlu memotong sekeping bahan, anda perlu membuat ruang kerja yang berkesan. Ini mungkin tidak mungkin dilakukan tanpa menggunakan Sawhorses. Letakkan dua gergaji besi dengan lebar tertentu dan letakkan bahan anda di atas, melintasi kedua-dua gergaji besi. Pastikan bahan selamat dan selamat dan kemudian teruskan projek anda. Tujuan utama Sawhorse adalah menyediakan pengguna dengan permukaan kerja yang tinggi, menawarkan kemudahan penggunaan dan persekitaran kerja yang selamat, tidak kira projek atau tujuan anda.

Penyimpanan

Sebilangan besar Gergaji Kuda yang boleh anda beli di pasaran semasa menyediakan ciri yang boleh dilipat dan faedah yang boleh dilipat. Ini memastikan penyimpanan yang berkesan dan bermaksud bahawa anda dapat melipat Kuda Gergaji anda setelah anda menyelesaikan projek anda, menyimpannya di garaj, gudang atau almari sehingga anda perlu menggunakannya lagi. Beberapa Sawhorses, biasanya Sawhorses logam, menawarkan kaki lipat, sekali lagi menyediakan penyimpanan yang mudah dan mempunyai faedah menyimpan alat itu sehingga diperlukan.

Bagaimana anda Membina Kuda Saw?

Di samping terdapat banyak jenis Sawhorse yang tersedia untuk dibeli, dibuat dari campuran bahan logam dan plastik, adalah mungkin untuk membina Sawhorse kayu anda sendiri yang sama kuat dan tahan lama. Anda akan memerlukan lima keping kayu 2 x 4 kaki 8 untuk membuat Sawhorse yang berukuran tinggi 32-inci dan lebar 32-inci.

Berapakah Ketinggian Piawai Sawhorses?

Ketinggian gergaji besi yang anda perlukan akan sangat bergantung pada ketinggian anda sendiri. Rata-rata Sawhorse memberikan ketinggian sekitar 31 inci tetapi beberapa Sawhorses membenarkan ketinggian yang boleh disesuaikan hingga 40 inci. Sekiranya pengguna Sawhorse anda mungkin berbeza, maka alat dengan ketinggian yang dapat disesuaikan mungkin merupakan pilihan yang lebih baik.

Bagaimana menggunakan Kuda Gergaji dengan Gergaji Bulat?

Menggunakan Sawhorse dengan gergaji bulat adalah idea yang baik untuk melindungi meja dan meja kerja anda. Pastikan bahan anda selamat dan selamat di atas Sawhorse anda dan bahawa tidak ada halangan di bawahnya.

Petua Pakar

Pastikan bahawa anda melindungi lantai dan mengelakkan calar dengan melekatkan kaki Ebco. Terdapat dari laman web Ebco, kaki pelindung mereka sesuai dengan hampir semua kaki Sawhorse, tanpa mengira jenama.Adakah kamu tahu?

Di bahagian yang berlainan di negara ini, dan di bahagian yang berlainan di dunia, Sawhorse adalah dikenali dengan nama yang berbeza . Ia mungkin dikenali sebagai wang, trestle atau gergaji, atau bahkan keldai atau kuda poni. Sawhorse yang digunakan sebagai rak untuk menyokong kayu log dikenali sebagai gergaji besi.