Teres, Rumput & Taman

10 Mesin Pemotong Rumput Sendiri Terbaik pada tahun 2020Memiliki rumput hijau yang terpelihara dengan baik adalah yang mesti dimiliki oleh mana-mana pemilik rumah yang bangga, dan jadi pilihan anda mesin pemotong rumput sangat penting . Mesin pemotong tekan sangat sukar untuk digerakkan, dan mesin pemotong sendiri boleh menjadi lebih mudah di tangan anda kerana anda tidak perlu menekan mesin sendiri.

Banyak mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri menggunakan tenaga gas, bukannya elektrik , yang membolehkan mesin menjadi sangat kuat tetapi juga sangat bising. Selain itu, penggunaan kawalan kelajuan di banyak model membolehkan anda bebas dan fleksibiliti untuk memilih kelajuan sesuai dengan keperluan rumput anda.

Kami telah menguji sepuluh mesin pemotong rumput terbaik di pasaran untuk memberikan anda semua fakta, membantu anda menentukan alat mana yang sesuai untuk anda dan keperluan anda.Isi kandungan

Lihat Mesin Pemotong Rumput Sendiri Terbaik, Di Bawah.

1.Mesin Pemotong Sendiri Honda HRR216K9VKA

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Honda HRR216K9VKA Mesin Pemacu Sendiri memberikan liputan rumput yang hebat dengan kelajuan berubah antara 0 hingga 4 mph. Menggunakan gas sebagai sumber tenaga, mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri tidak memerlukan alat tambahan atau alat tambahan untuk mencapai prestasi yang hebat.Ciri-ciri termasuk pisau kembar potong mikro yang sangat sesuai untuk pemotongan yang sangat halus untuk sungkupan atau pembungkusan, selain dek keluli 12ga dan tercekik automatik. Tambahan pula, pemegang dua kedudukan memastikan kebolehsuaian bagi pengguna selain keselesaan dengan pegangan busa.

Untuk menyediakan sistem keselamatan yang berkesan, bahan bakar manual dimatikan setelah tuas roda gila dilepaskan. Mesin Pemotong Sendiri Honda HRR216K9VKA memberikan berat 84 lbs selain dimensi 62 x 38,25 x 23 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kelajuan berubah dari 0 hingga 4 mph
 • Sumber kuasa gas
 • Bilah pemotong berkembar mikro
 • Dek keluli 12ga
 • Pemegang dua kedudukan
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 62 ' Kelajuan berubah Ya
Keputusan kami

Mesin Pemotong Sendiri Honda HRR216K9VKA adalah alat hebat yang tidak memerlukan lampiran tambahan, memberikan nilai wang yang sangat baik.

Penilaian Penyunting

dua.Snapper RP2185020 NINJA

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Snapper RP2185020 Mesin pemotong rumput NINJA yang digerakkan sendiri memberikan kelajuan berubah selain menawarkan pemacu roda belakang 3-dalam-1. Mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri memastikan bahawa alat ini siap digunakan semasa anda berada, tanpa perlu menyiapkan atau tersedak.Daya tarikan yang cekap dicapai melalui aksi di belakang mesin pemotong, memberikan tahap manuver yang baik tanpa perlu merosakkan rumput. Enam permukaan pemotongan yang kuat dapat mengaut rumput anda dengan halus dengan reka bentuk geladak kemudian meniupnya kembali ke halaman.

Semasa membeli mesin pemotong rumput yang bergerak sendiri ini, anda dapat diyakinkan mengenai umur panjang dan prestasi yang berkesan dan tahan lama dengan memasukkan gandar depan keluli padat yang lasak.

Tambahan pula, mesin pemotong rumput Snapper RP2185020 NINJA menyediakan kemampuan menyesuaikan diri melalui tujuh penyesuaian ketinggian pemegang, memberikan jarak penyesuaian antara 1,25 inci hingga 4 inci. Mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri ini mempunyai berat 82.5 lbs dan mempunyai dimensi atau 38 x 23 x 19 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pemacu roda belakang 3-dalam-1
 • Kelajuan berubah
 • Enam permukaan pemotongan yang kuat
 • Gandar depan keluli pepejal kasar
 • Tujuh penyesuaian pemegang
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 38 ' Kelajuan berubah Ya
Keputusan kami

Tujuh ketinggian pemegang yang boleh disesuaikan yang terdapat dalam mesin pemotong rumput Snapper RP2185020 NINJA adalah tambahan yang hebat, menyesuaikan ketinggian pemegang bergantung pada ketinggian dan keselesaan pengguna.

Penilaian Penyunting

3.Mesin pemotong rumput Troy-Bilt TB330

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Troy-Bilt TB330 Lawnmower adalah mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri dengan tenaga gas, memiliki mesin yang mudah dihidupkan dan menawarkan empat tetapan kelajuan berubah. Menyediakan sistem pemotongan lengkap TriAction 21 inci, pemacu roda belakang ini memastikan prestasi dan jangka hayat penggunaan yang kuat.Untuk menggunakan mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri, cukup tarik mekanisme kord dan sistem ReadyStart akan melakukan yang lain. Tangki bahan bakar mempunyai kapasiti 1.09-liter sementara roda mengukur diameter 8-inci tugas berat.

Selain itu, Mesin Pemotong Rumput Troy-Bilt TB330 memenuhi enam ketinggian rumput yang berbeza, menjadi mesin pemotong rumput yang fleksibel sendiri yang memberikan hasil yang hebat setiap masa. Model ini mempunyai berat 80 lbs dan mempunyai dimensi 38 x 24 x 17.5 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Gas dikuasakan
 • TriAction 21 inci
 • Mekanisme kord
 • Sistem ReadyStart
 • Enam ketinggian rumput yang berbeza
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 38 ' Kelajuan berubah Ya
Keputusan kami

Mesin pemotong rumput Troy-Bilt TB330 mempunyai kemampuan untuk memilih dari enam ketinggian rumput yang berbeza, memastikan bahawa anda dapat memperoleh potongan yang sempurna tanpa mengira panjang rumput atau keadaan tanah.

Penilaian Penyunting

Empat.Husqvarna HU800AWDH

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Husqvarna HU800AWDH mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri adalah mesin berkuasa gas yang menawarkan hasil pemotongan dan prestasi tinggi. Menampilkan dek tugas berat 22 inci selain enjin Honda 190cc yang kuat, mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri ini adalah mesin yang kuat yang memastikan pemotongan yang hebat.Dengan memberikan kelajuan yang berubah-ubah, anda ditawarkan penyesuaian dan kemampuan menyesuaikan diri untuk memenuhi keperluan anda dan keperluan individu di halaman anda. Roda belakang 12-inci tinggi adalah ciri kelenturan yang hebat, memastikan pemacu roda semua supaya daya tarikan yang kuat dicapai di setiap permukaan.

Mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri ini memberikan berat 105 lbs selain dimensi 40.25 x 25.25 x 20.75 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bertenaga gas
 • Dek tugas berat 22 inci
 • Kelajuan berubah
 • Roda belakang 12 inci tinggi
 • Pemacu semua roda
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 40.25 '' Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Roda belakang 12-inci tinggi adalah ciri yang baik untuk mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri oleh Husqvarna HU800AWDH, memastikan kelancaran dan kemudahan penggunaan yang hebat.

Penilaian Penyunting

5.Mesin Pemotong Rumput Troy-Bilt TB220 Sendiri

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Troy-Bilt TB220 Self-Propelled Lawn Mower dikuasakan oleh pemacu roda depan 159 cc, menjadi mesin pemotong rumput yang sempurna untuk memenuhi keperluan kebun kecil hingga sederhana.Dek keluli 21 inci termasuk dalam reka bentuk, dengan tuas penyesuaian ketinggian memberikan keselesaan dan kemampuan menyesuaikan diri bagi pengguna. Menawarkan mesin yang boleh dipercayai, mesin pemotong rumput yang bergerak sendiri ini menyediakan keupayaan mulsa 3-dalam-1 selain 6 tetapan pemotongan, termasuk pemegang yang boleh disesuaikan sehingga pengguna dapat memilih dari berbagai posisi ketinggian.

Selanjutnya, Troy-Bilt TB220 Self-Propelled Lawn Mower mengandungi roda yang sangat tahan lama berukuran 8-inci x 11-inci. Produk ini mempunyai berat sekitar 80 paun dan dimensi 36,7 x 24 x 17,8 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pemacu roda depan
 • Sangat sesuai untuk kebun kecil hingga sederhana
 • Ketinggian boleh laras
 • Keupayaan sungkupan 3-dalam-1
 • Dek keluli 21 inci
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 36.7 '' Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Penyesuaian ketinggian pada mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri ini memastikan bahawa Mesin Pemotong Rumput Troy-Bilt TB220 Sendiri sesuai untuk semua pengguna.

Penilaian Penyunting

6.Mesin pemotong rumput Honda HRX217K5VKA

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Honda HRX217K5VKA Lawnmower menggunakan tenaga gas untuk memberikan prestasi yang cekap namun kuat untuk rumput anda. Menawarkan sistem yang mudah dimulakan, mesin pemotong rumput yang dilengkapi sendiri ini merangkumi sistem auto choke Honda.Selain itu, sistem keselamatan brek roda gila memastikan bahawa enjin berhenti sebaik sahaja tuas brek dilonggarkan. Dikendalikan oleh enjin GCV190, anda akan mendapat umur panjang dan prestasi tinggi dari produk ini, mengalami jalan pemotongan 21 inci. Mesin pemotong rumput Honda HRX217K5VKA mempunyai berat 108 lbs.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Gas dikuasakan
 • Sistem permulaan yang mudah
 • Sistem tercekik automatik
 • Sistem keselamatan brek roda roda
 • Jalan pemotongan 21 inci
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 38 ' Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Sistem permulaan yang mudah adalah ciri hebat dari Honda HRX217K5VKA Lawnmower, memastikan anda dapat memanfaatkan sepenuhnya produk anda.

Penilaian Penyunting

7.Husqvarna L221A

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Husqvarna L221A mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri adalah mesin pemotong roda semua yang boleh digunakan di semua medan, memberikan lebar pemotongan 21 inci. Dek keluli 15-Gauge memastikan bahawa produk tahan lama dan tahan lama sepanjang masa, memastikan kemampuan berprestasi tinggi bersama dengan koleksi kapasiti besar untuk keratan.Menggunakan ciri tradisional terbaik yang digabungkan dengan teknologi inovatif terkini, mesin pemotong terowong ini berkesan walaupun merentasi kawasan tebal dan tanah yang sukar. Mesin pemotong rumput Husqvarna L221A sendiri mempunyai berat 69.4 lbs dan mempunyai dimensi 61.5 x 21 x 38.5 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pemacu semua roda
 • Lebar pemotongan 21 inci
 • Dek keluli 15-tolok
 • Ciri tradisional
 • Teknologi terkini
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 38 ' Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Menggabungkan ciri tradisional dengan teknologi inovatif terkini, mesin pemotong rumput Husqvarna L221A adalah pakej lengkap yang memberikan hasil hebat setiap masa.

Penilaian Penyunting

8.Mesin Pemotong Sendiri Ryobi Tanpa Kabel

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Ryobi Tanpa Kabel Self-Propelled Mower dikuasakan oleh bateri Lithium-Ion 40 Volt, dapat mengecas dan digunakan dengan berkesan sebagai mesin pemotong rumput tanpa kabel. Menampilkan pemacu roda belakang untuk memastikan daya tarikan menanjak yang kuat, mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri ini membolehkan kekuatan dan kekuatan mesin pemotong gas dengan kelebihan tambahan yang mesra alam.Menyediakan geladak 20 inci yang besar, mesin pemotong menawarkan keupayaan sungkupan dan pengembalian 2-dalam-1 yang mudah, memastikan rumput anda mengalami potongan terbaik. Menawarkan tujuh tahap penyesuaian ketinggian untuk pemegang, anda dapat merasakan keselesaan dan kemudahan penggunaan sepanjang proses. Mesin pemotong Ryobi Cordless Self-Propelled mempunyai berat 68 lbs.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tanpa wayar
 • Bateri Lithium-Ion
 • Dek besar 20 inci
 • Keupayaan sungkupan dan penumpukan 2-in-1
 • Tujuh tahap penyesuaian ketinggian pemegang
Sumber kuasa Bateri Lithium I-on Panjang pegangan 61.5 Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Sebagai mesin pemotong rumput tanpa bateri, bateri lithium-ion, Ryobi Cordless Self-Propelled Mower efisien dan mesra alam di samping mengalami kebebasan dan fleksibiliti alat tanpa kabel.

Penilaian Penyunting

9.Lawn-Boy 10732 Kohler

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Lawn-Boy 10732 Mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri Kohler adalah mesin pemotong bertenaga gas yang menyediakan sistem pemacu roda belakang untuk mencapai daya tarikan yang kuat di kawasan yang sukar dan menanjak. Untuk kemudahan tambahan, anda boleh mengosongkan beg pemotong dengan cepat sehingga anda dapat menggunting semula.Menawarkan sistem pemotongan dua titik ketinggian, anda dapat menyesuaikan diri dengan cepat ke ketinggian rumput yang berbeza-beza untuk mendapatkan hasil terbaik. Selanjutnya, Lawn Boy menawarkan Komitmen Tru-Start tiga tahun di mana syarikat akan memperbaiki mesin anda secara percuma sekiranya mesin pemotong tidak dapat dimulakan dalam 1 atau 2 tarikan.

Mesin pemotong rumput buatan sendiri Lawn-Boy 10732 Kohler beratnya 66 lbs dan mempunyai dimensi 40.5 x 22.3 x 37.7 inci.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bertenaga gas
 • Pacuan roda belakang
 • Cepat kosong
 • Berbagai ketinggian rumput
 • Komitmen Tru-Start
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 40.5 '' Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Komitmen Tru-Start yang ditawarkan oleh Lawn Boy memastikan bahawa jika mesin pemotong anda tidak bermula dalam masa 1 atau 2 menarik sepanjang tiga tahun maka mereka memperbaikinya secara percuma. Ini adalah jaminan hebat yang ditawarkan oleh syarikat untuk memastikan bahawa anda menerima nilai wang anda.

Penilaian Penyunting

10.Mesin Pemotong Rumput Mesin Yard

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Mesin Halaman Lawn Mower adalah mesin berkuasa gas yang menampilkan enjin 159cc. Menyediakan alat yang sempurna untuk memotong rumput kecil hingga sederhana, geladak besi 21 inci memastikan potongan yang kuat untuk rumput anda.Di samping itu, penyesuaian ketinggian dwi-tuas memberikan keselesaan dan kemudahan penggunaan bagi pengguna. Sebagai mesin pemacu roda depan, potongan cepat dapat dicapai melalui transmisi satu kelajuan.

Tambahan pula, roda 8 inci menawarkan kemampuan bergerak dan kerja yang sempurna setiap masa. Mesin pemotong rumput Yard Machines mempunyai berat 71.9 lbs dan memberikan ukuran 36 x 23 x 17 inci.

mengapa gergaji saya tidak dipotong lurus
Mengapa Kita Menyukainya
 • Bertenaga gas
 • Enjin 159cc
 • Dek keluli 21 inci
 • Pelarasan ketinggian dwi-tuas
 • Transmisi kelajuan tunggal
Sumber kuasa Gas Panjang pegangan 36 ' Kelajuan berubah Jangan
Keputusan kami

Mesin pemotong rumput Yard Machines adalah mesin pemotong rumput yang sesuai untuk individu yang mempunyai rumput kecil hingga sederhana yang mereka mahu potong tanpa ciri dan kebolehan khas.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Mesin Pemotong Rumput Sendiri

Memiliki rumput hijau yang terpelihara adalah mustahak bagi setiap pemilik rumah yang bangga, jadi pilihan mesin pemotong rumput anda sangat penting. A mesin pemotong tolak sukar untuk dikendalikan, dan dengan itu mesin pemotong sendiri boleh menjadi lebih mudah di tangan anda kerana anda tidak perlu menekan mesin sendiri.

Banyak mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri menggunakan tenaga gas yang membolehkan mesin menjadi sangat kuat tetapi juga sangat bising. Selain itu, penggunaan kawalan kelajuan di banyak model membolehkan anda kebebasan dan fleksibiliti untuk memilih kelajuan sesuai dengan keperluan anda rumput.

Bising

Beberapa mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri mungkin mengeluarkan banyak kebisingan ketika beroperasi, terutama jika ia adalah model berkuasa gas. Sekiranya tahap kebisingan penting bagi anda, pastikan untuk mencari model yang lebih senyap, seperti mesin pemotong yang dikuasakan oleh ion lithium bateri .

Berat

Sebagai mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri, berat mesin mungkin kurang penting bagi anda. Walau bagaimanapun, kebanyakan mesin pemotong rumput rata-rata mempunyai berat sekitar 60 paun.

Kepantasan

Beberapa mesin pemotong rumput yang bergerak sendiri mempunyai kelajuan tunggal walaupun model lain dapat menyesuaikan tetapan kelajuan hingga 4 mph. Rumput yang lebih besar mungkin memerlukan tetapan kelajuan yang lebih cepat, atau lebih bervariasi, sedangkan rumput yang lebih kecil sesuai dengan kemampuan satu-kelajuan.Penyelenggaraan

Seperti semua jentera, sangat penting untuk menjaganya dan menjalankan penyelenggaraan yang berkesan. Sekiranya anda tidak melakukan penyelenggaraan yang betul, anda mungkin mula melihat penurunan daya prestasi mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri. Mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri mungkin memerlukan pertukaran minyak secara berkala untuk memastikan jangka hayat yang lama untuk mesin anda. Apabila enjin panas, dan injap mesin dan bahan bakar dimatikan, toskan oli. Buang kotoran dan serpihan yang kelihatan. Seterusnya, isi semula dengan minyak segar yang sesuai.

Anda harus memeriksa kesihatan bilah anda secara konsisten, kerana pisau tajam sangat penting untuk prestasi terbaik dari mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri. Sentiasa pastikan bahawa injap bahan bakar dimatikan dan cabut penutup palam pencucuh dari palam pencucuh. Periksa bilah untuk kawasan kakisan, retak atau tumpul dan sentiasa ganti dengan bilah segar bila dan bila ini sesuai.

Apakah mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri?

Memacu diri mesin pemotong rumput sangat berbeza dari mesin pemotong tekan, yang bergantung pada badan dan kekuatan anda untuk mendorong mesin melintasi rumput. Mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri, sebaliknya, mendorong dirinya sendiri sehingga beberapa ketegangan dikeluarkan dari anda. Anda perlu mengarahkan jalan mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri.

Bagaimana membetulkan Kabel Mesin Pemotong Rumput Sendiri?

Sekiranya anda perlu mengganti kabel pada mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri, ingat bahawa kabel pemacu menghubungkan tuas kawalan pemacu pemegang dengan transmisi, dan begitu juga bahagian mesin yang sangat penting. Setelah enjin sejuk, pakai sarung tangan di tangan anda dan cabut wayar palam pencucuh dari palam pencucuh.

Putar klip kabel dan lepaskan dari pemegang pemotong. Seterusnya, lepaskan kabel kawalan zon dari bar kawalan bola dan lepaskan kabel pemacu dari tuas kawalan pemacu. Anda kemudian perlu melepaskan tab dan mengeluarkan kabel kawalan zon dari klip kabel pemacu. Anda kemudian perlu memutuskan ikatan kabel untuk mengikat kabel ke pemegang pemotong.Anda kemudian perlu melepaskan penutup tangki bahan bakar dan mengikuti arahan pengeluar sebelum melepaskan hujung kabel pemacu dari tiang sauh. Sambungkan kabel pemacu baru ke transmisi dan kemudian pasang semula penutup pemacu. Akhirnya, pasang kabel pemacu baru pada pemegang pemotong dan kemudian sambungkan semula wayar palam pencucuh.

Bagaimana Mengatur Kelajuan pada Mesin Pemotong Rumput Sendiri?

Untuk menyesuaikan kecepatan pada mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri, periksa terlebih dahulu bahawa model anda memang mempunyai kelajuan berubah kerana beberapa mesin pemotong hanya akan mempunyai satu kelajuan. Anda kemudian harus memeriksa arahan pengeluar anda untuk mengetahui bagaimana model anda dapat menyesuaikan tetapan kelajuan, walaupun biasanya dilakukan melalui tuas pada pegangan.

Petua Pakar

Sebelum membeli mesin pemotong rumput yang digerakkan sendiri, pertimbangkan apa yang anda inginkan untuk keluar dari pembelian anda. Banyak model hebat tersedia untuk pengguna yang ingin memotong rumput bersaiz kecil hingga sederhana secara berkala sementara beberapa model yang lebih mahal sesuai untuk kebun yang lebih besar, yang menampilkan tetapan kelajuan berubah-ubah, panjang rumput yang dapat disesuaikan dan mempunyai roda yang sukar yang dirancang untuk medan yang sukar.

Adakah kamu tahu?

Mesin pemotong rumput pertama adalah dicipta pada tahun 1830 oleh Edwin Budding di England . Paten Britain untuk reka bentuknya diberikan pada 31 Ogos 1830 dan dianggap sebagai alternatif unggul untuk sabit, yang digunakan untuk memotong rumput di tempat sukan.