Isi Rumah

10 Senapang Terbaik untuk 2020Senapang staple adalah alat genggam yang boleh digunakan untuk pelbagai perkara. Ketika menggunakan senjata ruji, ada lebih banyak perkara yang perlu dilakukan daripada sekadar menyatukan kertas bersama. Mereka sangat bermanfaat untuk begitu banyak industri dan tujuan yang berbeza, menjadikannya yang terbaik untuk mencari yang terbaik.

Ini adalah alat yang kuat yang dapat mendorong staples ke pelbagai permukaan yang berbeza, termasuk kayu dan plastik. Ada banyak pilihan untuk mendapatkan senjata api, dengan ukuran, kekuatan, tujuan, dan kemudahan penggunaan secara keseluruhan. Sekiranya anda berencana untuk melakukan beberapa projek DIY, pengubahsuaian rumah, atau ingin mendapatkan barang yang licik, maka anda boleh mendapat keuntungan serius daripada membeli senjata api berkualiti.

Isi kandungangergaji bulat tangan kiri

Lihat Staple Gun Terbaik, Di Bawah.

1.Gun Staple Tugas Berat Stanley TR150HL SharpShooter

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah senapang tugas berat yang direka agar selesa dipegang dan mengurangkan keletihan tangan sehingga anda dapat terus bekerja. Ini adalah senjata ruji manual yang mempunyai tuas kuasa Hi / Lo yang dapat digunakan pada bahan keras dan lembut. Ia dibuat agar tahan lama karena dilapisi di dalam aluminium pesawat-aluminium yang dirancang untuk menjaga agar tetap dalam kondisi baik bahkan dengan mengulanginya.Pistol staples Stanley Sharpshooter ini mempunyai mekanisme anti-jam yang dapat menjimatkan tangan dan masa anda ketika bekerja. Ia dirancang untuk memberikan daya tinggi dan penembusan yang mendalam, menjadikannya serba boleh dan sesuai untuk banyak projek yang berbeza, termasuk memasang jubin siling, penebat, atau pelucutan bumbung.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pistol tugas berat
 • Sarung pesawat-aluminium
 • Pistol serba boleh
 • Operasi manual
 • Penembusan yang mendalam
Sumber kuasa Buku Panduan Kapasiti - Berat 11.4 Auns
Keputusan kami

Pistol staple ini mempunyai operasi manual dan dibuat dengan selesa sambil menawarkan penembusan yang mendalam pada pelbagai bahan.

Penilaian Penyunting

dua.Porter-Cable US58 Upholstery Stapler

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah pistol stapel pneumatik yang mudah digunakan yang direka untuk pelapis sehingga tugas berat dan dapat menawarkan penembusan yang mendalam pada kebanyakan bahan. Ia memerlukan pemampat udara sebagai sumber kuasa kerana ia dikuasakan oleh udara, tetapi dapat berfungsi dengan kebanyakan pemampat udara menjadikannya sesuai untuk kebanyakan bengkel dan penggemar. Ini adalah pistol staple kecil dan ringan yang telah dirancang untuk kemudahan operasi.Pistol staple ini mempunyai topi keluli yang sangat tahan lama dan memastikan umur panjang untuk peranti ini. Ia mempunyai saluran port ekzos belakang yang akan menggerakkan udara dan juga minyak dari pengguna. Ini menjadikannya selamat digunakan, walaupun sangat kuat. Pemandu bergerak kembali dengan majalah, yang secara aktif mencegah kesesakan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bergantung pada ruji mahkota
 • Udara berkuasa
 • Cap keluli tahan lama
 • Selamat digunakan
 • Kapasiti baik 185
Sumber kuasa Udara Bertenaga Kapasiti 185 Berat 1.75 Pound
Keputusan kami

Pistol staple ini digerakkan oleh udara, menjadikannya kuat untuk semua jenis bahan dan dibuat agar tahan lama.

Penilaian Penyunting

3.Arrow Fastener T50 Heavy Duty Staple Gun

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah model ikonik senjata ruji manual, dan ini adalah salah satu versi paling popular yang ada. Ia memiliki perumahan keluli semua-krom yang dibuat agar tidak macet. Pistol staple manual ini mempunyai mekanisme tahan macet serta tali gegelung yang kuat menjadikannya mudah digunakan dan tugas berat untuk semua bahan. Senapan staple manual ini menggunakan ukuran staple panah T50, yang mudah dicari dan menjadikan senjata ruji ini mampu dijaga.Pistol staple ini sangat sesuai untuk kegunaan profesional dan juga oleh penggemar kerana seberapa kuatnya. Ia direka dengan kekokohan, kebolehpercayaan, dan fungsi yang sangat sesuai untuk pembaikan umum pelapis, penebat dan juga lapisan cahaya di sekitar rumah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pistol ruji manual
 • Sarung keluli tahan lama
 • Mudah untuk digunakan
 • Isi ulang ruji yang berpatutan
 • Serbaguna
Sumber kuasa Buku Panduan Kapasiti - Berat 2 Pound
Keputusan kami

Senapang stapler ini serba boleh kerana dapat digunakan untuk pekerjaan profesional atau rumah tangga kerana tahan lama.

Penilaian Penyunting

Empat.Stapler Tugas Berat Pneumatik Surebonder 9600B

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah salah satu senjata ruji pneumatik tertinggi yang tersedia, dan dapat digunakan untuk pembaikan pelapis, baik profesional maupun penggemar hobi. Berkapasitas besar kerana majalah dapat menyimpan 100 stap sekaligus, pada ukuran staple 3/8 inci, yang merupakan mahkota sempit. Pistol staple ini dilengkapi dengan mekanisme keselamatan dan bantalan getah, menjadikannya selesa dipegang walaupun untuk jangka waktu yang lama.Pistol staple ini mempunyai majalah pelepasan cepat yang menjadikan muat ulang staple mahkota mudah dan cepat, jadi anda tidak perlu menunda kerja. Ini adalah pistol stapel bertenaga udara yang memerlukan pemampat udara untuk digunakan, dan ekzos udara dapat disesuaikan. Buku ini dilengkapi dengan buku petunjuk, sepana Allen, sebotol kecil minyak, dan juga sarung tangan, jadi anda mempunyai semua yang anda perlukan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berkadar tinggi
 • Udara berkuasa
 • Selamat digunakan
 • Ekzos udara laras
 • Dilengkapi dengan beg galas
Sumber kuasa Udara Bertenaga Kapasiti 100 Berat 3.22 Pound
Keputusan kami

Pistol staple ini sangat kuat kerana bertenaga udara, dan dilengkapi dengan pelbagai alat, termasuk beg galas, jadi ini adalah pelaburan yang hebat.

Penilaian Penyunting

5.Kit Gun Staple Tugas Berat WORKPRO

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah senjata staple manual yang hebat kerana mempunyai kapasiti 3000 staples yang hebat. Ini adalah senapang yang sangat praktikal dan stabil yang multi-fungsi dan mampu mengikat staples tugas berat dari semua saiz, mulai dari kuku D-staples, U-Staples, dan Brad. Terdapat tuas penyesuaian daya tinggi / rendah yang memungkinkan untuk mengikat pada permukaan keras dan lembut, ini menjadikannya sangat serba boleh.Ini adalah senjata ruji bernilai hebat yang disertakan dengan semua yang anda perlukan, termasuk 4000 staples dengan saiz yang berbeza. Ia serba boleh dan berfungsi dengan baik untuk pelucutan cuaca, pelapis, penebat, pagar kecil, dan banyak lagi pekerjaan rumah tangga. Pistol staple ini mudah dikendalikan dan mempunyai cengkaman getah di pemegang untuk keselesaan dan kawalan yang tidak tergelincir. Pegangannya juga merupakan pegangan ergonomik yang selesa dipegang dan mengurangkan keletihan dan ketegangan di tangan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti yang hebat
 • Termasuk 4000 ruji
 • Menggunakan ukuran ruji yang berbeza
 • Genggaman getah untuk keselesaan
 • Mudah untuk digunakan
Sumber kuasa Buku Panduan Kapasiti 3000 Berat 2.75 Pound
Keputusan kami

Staple gun ini adalah alat manual yang kuat yang berkapasitas 3000 staples dan mempunyai cengkaman yang tidak licin sehingga selesa digunakan.

Penilaian Penyunting

6.Pistol Staple Neu Master N6013

bit gerudi dewalt
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah elektrik staple gun menjadikannya sangat kuat, dan ini adalah operasi 2 dalam 1. Pistol staple ini boleh berfungsi dengan staples T50 atau kuku brad 18 gauge. Produk ini mempunyai kawalan kuasa tinggi / rendah yang mudah disesuaikan. Ia boleh digunakan untuk pelapis, hasil kerja kayu, dan pelbagai pembaikan rumah. Mudah digunakan kerana ia elektrik, dan majalah dapat diisi dengan cepat.Pistol staple ini mempunyai tombol kuasa yang boleh disesuaikan yang membolehkan anda mengawalnya untuk bahan keras dan lembut, menjadikannya sangat serba boleh. Ia dirancang agar aman digunakan dan dilengkapi dengan suis keselamatan kontak yang akan mencegah tembakan yang tidak disengajakan ketika alat tidak digunakan. Ia juga mudah digunakan dan boleh digunakan dalam semua keadaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Operasi 2 dalam 1
 • Berfungsi dengan staples dan kuku brad
 • Operasi serba boleh
 • Sumber tenaga elektrik
 • Kuasa boleh laras
Sumber kuasa Elektrik Kapasiti 400 Berat 3.35 Pound
Keputusan kami

Ini adalah salah satu senjata ruji terbaik kerana ia mempunyai sumber kuasa elektrik dan juga operasi 2 dalam 1 menggunakan paku dan staples.

Penilaian Penyunting

7.Gun Staple Steel Heavy Duty Stanley TR110

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah senjata ruji manual yang sesuai untuk kegunaan seharian. Ini dapat digunakan untuk memasang berbagai benda di sekitar rumah atau pejabat, dan harganya sangat bagus. Pistol staple ini mempunyai pembinaan keluli yang kukuh yang mempunyai tugas berat dan dilengkapi dengan kunci pemegang untuk penyimpanan yang selamat. Ia dilengkapi mekanisme jernih cepat yang memungkinkan pemuatan staples dengan cepat.Pistol staple ini adalah pemuatan bawah yang direka untuk menjadi slaid yang mudah dan dapat menangani penambahan staple stick penuh. Ia mempunyai reka bentuk sederhana yang selesa dipegang dan tahan lama. Dengan mekanisme penguncian, pistol ruji ini dapat ditinggalkan di rumah tanpa kerosakan tetapi harus selalu dijauhkan dari kanak-kanak.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Senapang yang dibuat secara sederhana
 • Operasi manual
 • Pemuatan bawah
 • Mekanisme jernih
 • Sangat tahan lama
Sumber kuasa Buku Panduan Kapasiti 84 Berat 2.15 Pound
Keputusan kami

Pistol staple ini mempunyai operasi manual yang tahan lama dan selesa dipegang, menjadikannya sesuai untuk rumah atau pejabat.

Penilaian Penyunting

8.WEN 61705 Stapler Bertenaga Udara

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah pistol stapel pneumatik yang boleh dipercayai dengan tekanan udara dan boleh disambungkan ke pemampat udara pilihan anda. Ia mempunyai pegangan tangan getah yang selesa dipegang dan memberikan pemicu yang mudah. Badan aluminium tahan lama tetapi ringan, sehingga dapat digunakan oleh banyak orang.Stapler ini memiliki pemegang majalah yang luas yang dapat menahan 100 paku sekaligus, dan tetingkap sisi majalah memungkinkan anda melihat kapan anda kekurangan staples t-50. Ia mempunyai ekzos laras 360 darjah yang dapat berputar ke arah mana pun untuk mengarahkan output udara menjauh dari pengguna. Ia mempunyai pengikat anak panah dan reka bentuk ringkas yang sangat sesuai untuk kerja kayu dan pekerjaan di sekitar rumah. Saiz yang sempit akan memudahkan memaku kain ke perabot walaupun di sudut yang ketat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Udara berkuasa
 • Pemegang cengkaman getah
 • Majalah yang luas
 • Tingkap yang jelas di majalah
 • Ekzos udara 360 darjah
Sumber kuasa Udara Bertenaga Kapasiti 100 Berat 2.19 Pound
Keputusan kami

Ini adalah pistol staple yang kuat yang mempunyai pemegang majalah yang luas dan ekzos udara 360 darjah, sehingga selesa digunakan.

Penilaian Penyunting

9.Stapler / Tacker Pelapis BOSTITCH

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah pistol staple manual yang mempunyai mekanisme pemerasan mudah yang dipatenkan menjadikannya selesa digunakan dan sesuai untuk semua kekuatan. Ia mempunyai reka bentuk die-cast aluminium ringan yang tahan lama namun senang dipegang dan dimuat. Pemegang keluli tahan lama dan akan tetap bentuknya walaupun digunakan berulang kali dan mempunyai pegangan getah yang dibentuk yang tidak tergelincir.Pistol manual ini mempunyai mekanisme penekanan mudah yang cukup kuat untuk menembusi pelbagai fabrik, kayu, dan bahan sukar lain. Ia mempunyai majalah keluli berlapis krom nikel, teras, dan pengikat anak panah untuk menyediakan permukaan gelangsar yang tahan lama dan lebih halus untuk staples, sehingga mudah dimuat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pencetus pemerasan yang mudah
 • Cengkaman pemegang tidak licin
 • Majalah staples yang halus
 • Ringan
 • Aluminium die-cast yang tahan lama
Sumber kuasa Buku Panduan Kapasiti - Berat 1 Pound
Keputusan kami

Ini adalah salah satu senjata ruji manual terbaik kerana ringan, tahan lama, dan memuat dengan cepat kerana mempunyai pemegang majalah yang halus.

Penilaian Penyunting

10.Metabo HPT N3804AB3 Pneumatic Stapler

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah salah satu senjata stapel elektrik terbaik kerana ia mempunyai majalah berkapasiti tinggi yang dapat menyimpan 100 staples panah t-50, yang memberikan kecekapan maksimum. Pistol stapel elektrik ini mempunyai hujung tidak bercampur yang direka untuk mencegah penyok dan tanda pada permukaan kerja semasa senjata ruji ini digunakan.Pistol staple ini memerlukan palam elektrik standard agar dapat berfungsi, tetapi ini menjadikannya produk yang kuat yang dapat menembakkan staples ke dalam pelbagai bahan. Alat-alat ini adalah produk yang ideal untuk pelbagai pekerjaan atau bahkan boleh digunakan untuk projek peribadi anda. Ia mempunyai pemicu non-slip yang mudah digunakan dan selesa dipegang.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pistol elektrik atau pneumatik
 • Sangat cekap
 • Memberi banyak kekuatan
 • Serbaguna
 • Pencetus tidak tergelincir
Sumber kuasa Elektrik Kapasiti 100 Berat 2.3 Pound
Keputusan kami

Ini adalah salah satu senjata stapel terbaik kerana ia elektrik, menjadikannya kuat, dan menembak staples dengan baik, sehingga dapat digunakan untuk banyak pekerjaan yang berbeza.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Menggabungkan Senapang

Terdapat banyak pilihan untuk senjata api, yang menjadikannya sukar untuk mencari yang terbaik untuk keperluan anda. Kami telah merangkumi banyak produk dalam ulasan ini, masing-masing dengan kebaikan dan keburukannya, tetapi ada beberapa perkara yang perlu anda teruskan untuk mencari ruji manual, elektrik atau pneumatik terbaik pistol untuk keperluan anda .

Panduan pembeli ini direka untuk mempermudah proses mencari senjata api kerana kami akan menangani beberapa faktor yang perlu anda pertimbangkan.

Jenis Senapang Staple

Kami telah membahas pelbagai jenis senjata ruji dalam ulasan ini, masing-masing dengan tujuan dan ciri masing-masing. Untuk mencari yang terbaik untuk keperluan anda, anda perlu memahami setiap jenis staple gun dan apa yang boleh digunakan untuk:

Senapang Staple Manual

Senapan staple manual sangat sesuai untuk projek yang lebih kecil, sebab itulah ia sering dijumpai di rumah atau pejabat. Senapan staple manual adalah model klasik dan boleh digunakan untuk pelbagai jenis pekerjaan termasuk kerajinan rumah, hiasan rumah serta beberapa pembaikan yang lebih kecil seperti di sekitar tingkap dan pintu.

Berdasarkan jenis pistol staple manual yang anda pertimbangkan, mereka bahkan boleh digunakan untuk memasang penebat dan bahkan mengerjakan pelapis. Oleh kerana ini adalah alat manual, mereka memerlukan sedikit tenaga manusia untuk digunakan, walaupun kebanyakan dibuat agar senang dipegang dan mudah diperah.

Pneumatik Senapang Staple

Senapang ruji jenis ini sangat kuat dan kuat biasanya disambungkan ke pemampat udara untuk menyalurkan staples ke dalam bahan keras. Senapang ruji jenis ini sangat kuat dan oleh itu lebih sesuai untuk pekerjaan paku yang lebih besar, seperti pembuatan dan pembinaan.

Mereka juga dapat digunakan di sekitar rumah, karena mereka dapat memasukkan staples ke beberapa jenis lantai yang menawarkan pemasangan cepat dan sederhana yang akan bertahan lama.

Senapang Staple Elektrik

Senjata ruji jenis ini dapat digunakan melalui wayar kuasa, atau mereka mungkin memiliki unit baterai di dalamnya sehingga dapat digunakan tanpa kabel. Mereka tidak sekuat pistol staple pneumatik, tetapi masih memiliki banyak kekuatan, jadi mereka tidak sesuai untuk tugas yang lebih kecil seperti senjata manual.

Mereka boleh digunakan untuk pemasangan lantai dan permaidani kerana ia sangat kuat atau jenis pekerjaan lain yang memerlukan penjepitan berulang.

Apa Staple Gun Terbaik untuk Pelapis?

Kami telah menangani banyak jenis senjata ruji dalam ulasan ini, masing-masing dengan tujuan mereka sendiri. Ketika menyangkut kain ke perabot, anda memerlukan pistol yang kuat dan stabil yang membolehkan anda mengawal dan menggerakkan kain sambil menyimpannya lama.

Dengan ini, senjata terbaik untuk pelapis dari ulasan ini adalah Stapler Pelapis-Kabel US58 Upholstery. Ini adalah pistol staple pneumatik yang telah direka khas untuk pelapis, jadi yang terbaik untuk kerja kraf ini.

Ini dapat memberikan penembusan staples atau kuku yang mendalam ke dalam kain dan kayu. Ini adalah alat ringan yang menawarkan kemudahan penggunaan dan dilengkapi dengan pengikat anak panah yang tahan lama dan penutup keluli untuk memberikan umur panjang.

Apakah Staple Gun Manual Terbaik?

Ketika menggunakan senjata staple manual, anda menginginkan sesuatu yang tahan lama dan selamat namun menawarkan operasi mudah kerana memerlukan kekuatan tangan anda.

Pistol manual teratas dalam ulasan ini adalah BOSTITCH Upholstery Stapler / Tacker. Ia mempunyai lapisan getah yang tidak tergelincir di pemegang, menjadikannya selesa dipegang dan sangat selamat di tangan. Ia dirancang untuk menjadi pemerasan sederhana yang tidak memerlukan banyak tenaga untuk digunakan.

Ia mempunyai inti majalah yang tahan lama dan halus yang menjadikan pengisian semula cepat dan mudah. Ia cukup kuat untuk kebanyakan kerja rumah dan projek kraf.

Apakah Stapler Tugas Berat Terbaik?

Untuk mencari alat staper tugas berat yang baik, anda perlu melihat bahan yang dihasilkannya dan adakah ia telah dibuat untuk bertahan lama. Sebilangan besar stapler dalam ulasan ini tahan lama, tetapi salah satu pilihan utama dalam ulasan ini adalah Arrow Fastener T50 Heavy Duty Stapler.

cat semburan terbaik untuk logam

Ini adalah stapler tugas berat yang mempunyai selongsong keluli untuk memberikan ketahanan dan mencegah calar. Ia sangat tahan lama, namun cukup ringan untuk dikawal dan dipegang untuk jangka masa yang panjang.

Adakah Stapler akan melalui Kayu?

Alat seperti ini dibuat sangat kuat dan tahan lama. Berdasarkan jenis stapler yang anda pilih, boleh melalui kayu.

Stapler dapat digunakan selama kerja kerajinan, pelapis, dan bahkan lantai yang pas sehingga mereka dapat melalui kayu untuk menjaga agar bahan tetap terpasang. Sekiranya ini adalah sesuatu yang ingin anda lakukan, maka anda perlu mencari stapler yang sangat kuat, seperti model pneumatik.

Beberapa model manual dapat digunakan untuk menembus kayu, tetapi ini akan berbeza berdasarkan ukuran dan kedalaman kayu serta bahan lain yang mungkin anda gunakan. Stapler adalah alat yang sangat serba boleh yang boleh digunakan untuk pelbagai pekerjaan yang berbeza, dan ada banyak pilihan di Amazon.

Petua Pakar

Sekiranya anda akan menggunakan stapler anda berulang kali dan untuk jangka masa yang panjang, maka carilah model yang mempunyai kapasiti majalah yang tinggi untuk kecekapan yang lebih tinggi.

Adakah kamu tahu?

Stapler dapat memotong pelbagai bahan yang berbeza, termasuk kayu dan plastik, menjadikannya sangat serba boleh.