Alat Kuasa

10 Gergaji Ubin Terbaik pada tahun 2020Sekiranya anda merancang semula dapur atau bilik mandi, maka anda akan mengetahui betapa pentingnya jubin baru. Jubin akan membuat perubahan dramatik itu, dan anda memerlukannya agar sesuai dengan ruang dalaman baru anda. Satu-satunya masalah ialah anda biasanya boleh membeli jubin bersaiz standard, dan ini biasanya tidak akan sesuai di setiap bahagian lantai sehingga anda terpaksa memotongnya.

Satu perkara yang mesti anda ketahui ialah anda tidak akan dapat memotong jubin tanpa gergaji; oleh itu, anda memerlukan gergaji jubin untuk dapat melakukan ini. Kami telah mengumpulkan senarai semua gergaji jubin terbaik di luar sana sehingga anda tidak perlu menghabiskan masa untuk meneliti yang mana satu gergaji jubin terbaik untuk dibeli.

Isi kandunganLihat Gergaji Ubin Terbaik, Di Bawah.

1.SKIL 3550-02 Gergaji Jubin Basah 7 Inch

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji jubin ini sangat sesuai untuk memotong jubin sehingga saiznya; ini kerana ia mempunyai ciri tambahan yang benar-benar dapat memberi manfaat kepada anda semasa anda memotong jubin. Sebagai contoh, ia mempunyai pelanjutan sisi geser, yang sebenarnya menyokong anda ketika anda memotong jubin.Ia mempunyai alas meja aluminium yang sangat tahan lama dan akan menahan sebarang karat yang terbentuk di atasnya.Ia merangkumi pagar rip yang boleh disesuaikan dan tolok miter sehingga anda dapat 100% tepat ketika menggergaji jubin. Sekiranya anda perlu memotong jubin dengan bentuk yang berbeza, anda juga dapat melakukan ini, kerana serong memotong jubin pada 0, 22.5 dan 45 darjah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sesuai untuk memotong semua jenis jubin
 • Sambungan sisi gelangsar
 • Bahagian atas meja aluminium
 • Tahan karat
 • Tolok Mitre
Jaminan Setahun Saiz 22 x 18 x 8.5
Keputusan kami

Kami menyukai gergaji jubin ini kerana ia berfungsi dengan baik semasa anda memotong jubin, dan ia mempunyai pagar rip yang boleh disesuaikan.

Penilaian Penyunting

dua.Lackmond Beast Wet Tile Saw Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda mencari gergaji jubin yang kuat maka inilah yang sesuai untuk anda. Ia mempunyai motor pemacu langsung 13 amp yang sangat kuat yang berputar untuk memastikan anda mendapat potongan serong 22.5 dan 45 yang tepat.Bukan hanya ini, tetapi ia mempunyai fitur pemotongan terjun yang membolehkan anda membuat potongan dan pemotongan v-cap yang sangat mudah yang sangat sesuai untuk soket dinding. Ia juga boleh berfungsi dalam keadaan yang paling sukar kerana mempunyai gergaji paip keluli yang tahan lama, dan kekuatan yang sangat baik sehingga tidak menjadikan gergaji jubin lebih berat.Mengapa Kita Menyukainya
 • Kuat
 • Kuat dan kukuh
 • Ciri potong terjun
 • Boleh tahan dengan keadaan yang sukar
 • Paip keluli tahan lama
Jaminan Tiga tahun Saiz 37.5 x 22 x 14 HP -
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana ia juga mempunyai sistem air paip ular yang dapat memberi anda kawalan sepenuhnya terhadap gergaji jubin apabila ada air yang menyentuh pisau.

Penilaian Penyunting

3.SKIL 3540-02 Jubin Basah 7 Inch Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji jubin ini mempunyai ciri yang sangat hebat, dan itulah hakikat bahawa ia mempunyai takungan air penyejuk pisau. Ini bermaksud bahawa ia dapat menjaga pisau tetap sejuk sementara meminimumkan habuk dan serpihan yang anda dapat dari menggergaji jubin.Bukan hanya ini, tetapi ia mempunyai meja atas keluli tahan karat yang tahan karat, jadi ia tidak akan rosak sama sekali apa sahaja yang anda pakai, dan ia dapat menyokong jubin yang berukuran hingga 12 x 12 inci. Ia mempunyai pagar rip yang boleh disesuaikan dan tolok miter sehingga anda boleh mendapatkan potongan jubin yang paling tepat.Mengapa Kita Menyukainya
 • Takungan air penyejuk bilah
 • Mengurangkan habuk dan serpihan
 • Tahan korosif
 • Sesuai untuk jubin hingga 12 x 12 in
 • Pagar rip boleh laras
Jaminan Setahun Saiz 18 x 14.5 x 7.8 HP -
Keputusan kami

Kami menyukai gergaji jubin ini kerana anda juga boleh memotong jubin secara menyerong dan memotongnya juga dengan senang.

Penilaian Penyunting

Empat.DEWALT D24000 Gergaji Ubin Basah

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda mencari gergaji jubin yang dapat mencegah tergelincir dan tergelincir ketika anda memotong jubin, maka ini sesuai untuk anda, kerana ia mempunyai bahagian atas getah untuk mengelakkan perkara ini terjadi. Anda juga boleh mengangkut gergaji jubin ini dengan anda kerana beratnya hanya 69 paun.Ia dilengkapi dengan fitur terjun, yang membolehkan anda membuat potongan cepat jika anda perlu.bagaimana panel solar berfungsi selangkah demi selangkah

Ia mempunyai dua muncung air yang dapat disesuaikan untuk penempatan air yang optimum pada bilah anda, yang bermaksud bahawa ia akan mengurangkan jumlah terlalu banyak semburan dan kabut ketika anda melihat jubin anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Menghalang tergelincir dan meluncur
 • Mudah alih
 • Ciri terjun
 • Muncung air berganda
 • Hampir tidak ada lebihan semburan
Jaminan Tiga tahun Saiz 36 x 29.2 x 20.4 HP 1.5
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana sangat ringan untuk dibawa bersama, dan hanya memerlukan satu orang untuk membawanya juga.

Penilaian Penyunting

5.Gergaji Ubin QEP 22650Q

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji jubin ini sangat mengagumkan kerana mempunyai motor yang sangat kuat dan kukuh iaitu ¾ HP dan ia akan dapat menjana sehingga 3,600 RPM. Oleh itu, ini sangat sesuai jika anda mempunyai pekerjaan yang selalu diminati kerana dapat memenuhi kehendak anda.Ia dapat memotong sebilangan besar jubin, yang meliputi: marmar, granit, seramik, batu dan porselin. Satu lagi ciri hebat yang ada ialah ia sebenarnya boleh memotong jubin ukuran apa pun, yang merupakan faedah besar kerana sebilangan gergaji jubin tidak dapat memotong setiap jubin ukuran.Mengapa Kita Menyukainya
 • Kuat dan kukuh
 • Motor berkuasa
 • 3/4 HP
 • Boleh memotong pelbagai jubin
 • Boleh memotong jubin saiz apa pun
Jaminan Tiada Saiz 40 x 51 x 25.1 HP 0.75
Keputusan kami

Kami menyukai gergaji jubin ini kerana ia sangat berguna dan mudah digunakan, dan anda juga boleh menggunakan gergaji ini di mana-mana jubin yang mungkin anda miliki.

Penilaian Penyunting

6.DEWALT DWC860W Masonry Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Jubin gergaji ini sedikit berbeza dengan yang lain yang anda lihat dalam senarai, dan ia mempunyai penampilan yang sama sekali berbeza, tetapi sebenarnya lebih mudah dibawa. Ia juga dilengkapi dengan pemegang sehingga anda dapat mengangkutnya dengan mudah.Ia sangat kuat kerana mempunyai motor 10.8 amp yang mampu menembusi pelbagai jubin, termasuk granit. Ia mempunyai pisau berlian 8 inci premium yang mampu memotong jubin setebal hingga 3 sentimeter dalam keadaan basah atau kering.Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah alih
 • Ringan
 • Kuat
 • Boleh memotong pelbagai jubin
 • Bilah berlian premium 8 inci
Jaminan Setahun Saiz 6.9 x 10.3 x 9.8 HP -
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana dilengkapi dengan saluran air 13 kaki yang akan masuk ke dalam bilah dan menghalangnya daripada menghasilkan habuk sebanyak itu, ditambah, ia juga akan meningkatkan kehidupan gergaji.

Penilaian Penyunting

7.Jubin Industri Pneumatik Chicago / Gergaji Bata

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji jubin ini sangat dipercayai, dan anda boleh memberitahu ini dengan hanya membuka pembungkusan. Ini kerana ia terbuat dari bahan bermutu tinggi, ditambah, ia mempunyai jangka hayat yang sangat lama, sehingga benar-benar akan bertahan seumur hidup anda.Ia dapat menembusi pelbagai jubin yang terbuat dari bahan yang berbeza, dan juga tidak akan menghasilkan banyak habuk atau serpihan semasa anda menggunakannya. Permulaannya sangat cepat, dan anda akan merasa sangat senang digunakan. Ia juga mempunyai motor yang sangat kuat yang mampu memotong jubin ukuran apa pun.Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh dipercayai
 • Kuat
 • Kuat
 • Pantas untuk memulakan
 • Mudah untuk digunakan
Jaminan Tiada Saiz 40.4 x 24.7 x 17 HP 2.5
Keputusan kami

Kami menyukai gergaji jubin ini kerana ia akan bertahan lama dan anda tidak akan mengecewakan anda dengan apa-apa pekerjaan yang harus anda lakukan.

Penilaian Penyunting

8.MK-370EXP Gergaji Pemotong Basah

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

tukang las tig

Sekiranya anda mencari gergaji jubin yang boleh anda bawa dengan mudah, maka ini sangat sesuai, kerana sangat ringan sehingga anda dapat melakukan ini. Sekiranya anda ingin menukar bilah pada gergaji jubin ini, itu juga sangat mudah dilakukan, kerana ia mempunyai pelindung pisau berengsel, yang juga menjadikan pemeriksaan penyelenggaraan menjadi sangat mudah.Ini termasuk sistem 45 miter dan kapasitas terjun yang ada akan menjadikannya sangat cepat dan mudah digunakan. Ia juga mempunyai bar panduan linier berlapis krom berdiameter 5/8 inci yang akan memberi anda pemotongan yang tepat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah alih
 • Ringan
 • Mudah dijaga
 • Sistem 45 miter
 • Kapasiti terjun
Jaminan Setahun Saiz 35 x 22 x 16 HP 0.25
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana semasa anda memotong jubin, ia akan menjadikan setiap potongan sangat tepat.

Penilaian Penyunting

9.QEP 22400Q Tork Master Tile Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji jubin ini luar biasa untuk mencegah kakisan daripada berlaku, dan juga luar biasa untuk mencegah karat. Ini kerana ia sebenarnya terbuat dari plastik. Ia juga mudah dibawa dan ringan, jadi walaupun anda membawanya, anda tidak akan merasa terlalu berat.Meja pemotong juga berengsel, yang menjadikannya boleh laras sekiranya anda perlu memotong jubin pada potongan miter 22,5 darjah atau 45 darjah. Anda boleh memotong sebarang jenis jubin dengan gergaji jubin ini, dari seramik hingga batu, sehingga tidak akan membataskan anda sama sekali.Mengapa Kita Menyukainya
 • Menghalang sebarang jenis karat atau kakisan
 • Mudah alih
 • Ringan
 • Mudah disesuaikan
 • Boleh memotong sebahagian besar bahan
Jaminan Setahun Saiz 14.2 x 15.8 x 4.6 HP 0.6
Keputusan kami

Kami menyukai gergaji jubin ini kerana mempunyai pisau berlian rim yang sangat kuat dan ia juga merangkumi pelbagai aksesori.

Penilaian Penyunting

10.Pemotong Jubin Porselin Brutus 10600BR

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Gergaji jubin ini sedikit berbeza dengan beberapa reka bentuk lain, tetapi ia berfungsi dengan baik. Ia dapat memotong pelbagai jubin yang berbeza yang dibuat dari bahan yang berbeza, dan dapat memotong jubin setebal hingga setengah inci.Ia mempunyai aloi aluminium lebar yang dilengkapi dengan pad tugas berat. Ia juga mempunyai pegangan basikal basikal yang sangat besar, yang akan menjadikan anda lebih mudah dan tidak akan membuat anda letih. Ini akan membolehkan anda memotong jubin hingga 24 inci.Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang unik
 • Boleh memotong pelbagai jenis bahan jubin
 • Pangkalan aloi aluminium lebar
 • Termasuk pad tugas berat
 • Pemegang cengkaman besar
Jaminan Setahun Saiz 35 x 13.8 x 7.8 HP -
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana ia benar-benar mengurangkan rasa letih yang mungkin anda rasa akibat menggergaji jubin.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Tile Saw

Terdapat banyak gergaji jubin yang berbeza dalam senarai di atas, dan agak membingungkan yang mana yang harus anda beli, dan yang mana yang terbaik. Sebilangan besar dari mereka mempunyai pelbagai ciri yang boleh anda pilih, tetapi ini mungkin membuat keputusan menjadi lebih rumit, kerana beberapa ciri ini mungkin terdapat pada satu gergaji jubin, tetapi tidak pada yang lain.

Oleh itu, kami telah membincangkan semua perkara yang perlu anda perhatikan sebelum anda membeli gergaji jubin.

Gergaji basah

Ini adalah ciri yang anda perlukan jika anda tidak mahu banyak habuk dan serpihan masuk ke mana-mana semasa anda sedang memotong jubin. Air cenderung mengalir melalui paip, dan ia akan langsung dipam ke melihat semasa ia berfungsi .Air akan berhenti membentuk habuk sehingga ia membolehkan anda lihat apa yang anda potong , seperti ketika berdebu, ia benar-benar dapat mempengaruhi penglihatan anda.

Ini adalah ciri hebat yang harus anda perhatikan, kerana ia benar-benar dapat membantu anda memotong jubin dengan lebih tepat dan ia akan menghentikan sebarang kemalangan yang berlaku kerana debu menghalangi pandangan anda.

Mudah alih

Beberapa gergaji jubin dalam senarai sebenarnya mudah alih, ini adalah ciri yang bagus jika anda perlu mengangkutnya untuk pekerjaan yang berbeza. Anda mesti tahu dengan tepat apa yang anda mahukan dengan gergaji jubin sebelum anda mempertimbangkan ciri ini. Ini kerana anda tidak mahu membelinya yang tidak dapat anda bawa kerana terlalu berat ketika anda memerlukannya mudah alih .Perkara lain yang perlu diperhatikan jika anda ingin membeli gergaji jubin mudah alih adalah berapa beratnya. Ini kerana ini akan menunjukkan betapa beratnya, jika anda tidak mahu barang yang sangat berat untuk dibawa maka mungkin bernilai membeli satu yang beratnya lebih rendah.

Kuasa

Sekiranya anda mahukan gergaji jubin yang akan sangat kuat digunakan, anda perlu memeriksa kuasa kuda yang dimilikinya, bilangan amp dan RPM. Semua faktor ini akan menunjukkan betapa kuatnya bilangannya dan semakin tinggi bilangannya, semakin kuat, jadi senang untuk membandingkan mana yang lebih kuat.Tidak ada kekuatan yang diinginkan dari gergaji jubin, tetapi ada yang cenderung lebih kuat daripada yang lain.

Saiz Jubin

Ini adalah sesuatu yang perlu anda perhatikan kerana gergaji jubin yang berbeza sebenarnya akan sesuai untuk jubin dengan saiz yang berbeza. Sebilangan gergaji jubin mungkin tidak dapat memotong jubin yang lebih besar, kerana mereka tidak dapat muat secara fizikal sehingga anda tidak dapat memotongnya.Inilah sebabnya mengapa penting untuk memeriksa ukuran jubin yang dapat mereka potong sebelum anda membeli gergaji jubin kerana anda tidak mahu berada dalam keadaan di mana jubin terlalu besar untuk anda potong ke ukuran yang lebih kecil. Walau bagaimanapun, beberapa gergaji jubin akan dapat memotong jubin saiz apa pun.

Bagaimana cara memotong jubin dengan gergaji basah?

Sebelum melakukan apa-apa, anda perlu memastikan bahawa anda memakai semua peralatan pelindung anda. Ini kerana anda tidak mahu akhirnya mencederakan diri sendiri atau terkena debu di mata anda. Seterusnya, anda perlu memasang gergaji jubin anda, seperti yang biasa anda lakukan.Pastikan gergaji mempunyai akses ke air dan ia benar mengepam air ke gergaji. Sekiranya anda ingin membuat potongan lurus, anda perlu meletakkan jubin anda di atas meja kemudian sejajarkan gergaji dengan tanda yang telah anda buat pada jubin anda.

Kemudian letakkan jubin rapat ke pagar belakang dan luncurkannya ke arah gergaji.Setelah sejajar luncurkan meja ke belakang dan hidupkan gergaji jubin anda. Kemudian arahkan jubin ke dalam pisau berputar dengan menggunakan tekanan genap perlahan dengan kedua tangan anda. Penting untuk anda memperlahankan dan membiarkan pisau melakukan semua kerja.

Bagaimana Memotong Batu dengan Gergaji Jubin?

Sekiranya anda ingin memotong batu dengan gergaji jubin, maka anda perlu berhati-hati ketika melakukan ini, terutama jika anda menggunakan batu kecil, kerana tangan anda akan cukup dekat dengan gergaji. Sebelum melakukan apa-apa, anda perlu mengetahui bagaimana anda mahu memotong batu anda dan kemudian membuat tanda di atasnya sebelum anda melakukan pemotongan itu.Kemudian sejajarkan batu ke atas dengan gergaji dengan menolaknya kembali ke pagar belakang. Luncurkannya ke arah gergaji , tetapi anda perlu melakukan ini dengan berhati-hati kerana batu itu mungkin tidak mempunyai permukaan yang rata, kemudian arahkan batu itu melalui gergaji jubin untuk memotongnya seperti yang anda mahukan, tetapi pastikan anda berhati-hati ketika anda melakukan ini. Ini lebih penting lagi jika anda ingin memotong batu yang lebih kecil.

Apakah ukuran yang saya perlukan?

Ini sangat bergantung pada jenis jubin yang anda perlukan, dan jubin apa yang anda rancangkan untuk memilih. Ini kerana setiap pekerjaan mungkin memerlukan jubin bersaiz berbeza; sebagai contoh, jika anda ingin meletakkan jubin baru di dinding dapur anda, ini akan menjadi jubin yang berbeza dengan jubin lantai dapur anda.Jadi semuanya bergantung pada apa yang anda mahukan untuk jubin. Bukan hanya ini tetapi semasa anda pergi membeli jubin jubin tertentu hanya boleh datang dalam ukuran tertentu; oleh itu, anda perlu pergi membeli-belah untuk menentukan jenis jubin yang anda mahukan dan kemudian anda akan mengetahui ukuran yang anda perlukan.

Pemikiran terakhir

Terdapat pelbagai gergaji jubin di seluruh internet, dan juga terdapat di banyak kedai di seluruh Amerika. Agak membingungkan menentukan mana yang paling sesuai untuk anda, tetapi sebelum anda melakukan ini, anda perlu memutuskan perkara yang anda perlukan. Sebilangan besar gergaji jubin mempunyai pelbagai ciri yang berbeza, dan beberapa mungkin berbeza jika anda membandingkannya dengan yang lain.

Ini bermakna bahawa anda perlu menyelidik dan membandingkannya sebelum anda membelinya. Penting untuk anda juga melihat apa yang kami bincangkan dalam panduan pembeli kerana ada perkara tertentu yang mungkin perlu anda perhatikan sebelum anda memutuskan untuk membelinya.Salah satu perkara yang paling penting ialah anda selamat semasa menggunakannya, dan anda perlu memastikan bahawa anda memakai alat pelindung yang betul yang akan mengelakkan anda daripada mengalami kemalangan.

Petua Pakar

Selalu terbaik untuk tandakan jubin sebelum anda mula memotongnya; ini kerana anda akan tahu dengan tepat di mana memotong dan bukan hanya mencuba memotongnya secara bebas.Adakah kamu tahu?

Sebelum anda mula menggunakan gergaji jubin anda, anda harus selalu memakai kacamata pelindung dan sarung tangan . Jika tidak, anda mungkin akan mendapat habuk di mata anda, dan ini boleh membahayakan.