Aksesori Alat

10 Kotak Alat Terbaik pada tahun 2020Sekiranya ada satu perkara yang menjengkelkan kerana mempunyai alat, ia mencari tempat untuk menyimpannya - terdapat banyak peralatan yang berukuran aneh yang mungkin diperlukan oleh rata-rata penggemar DIY, pembina, pekerja penyelenggaraan atau pemilik alat lain, dan membawanya ke dalam beg atau beg galas kadangkala bukan pilihan. Kotak alat adalah alternatif yang bagus, tetapi mencari yang sesuai dengan keperluan anda boleh menjadi jauh lebih sukar daripada yang anda fikirkan.

pistol ruji elektrik terbaik

Ukuran mungkin menjadi perhatian utama anda, tetapi itu tidak bermakna satu-satunya perkara yang penting - penggunaan kotak penyimpanan yang salah boleh menyebabkan masalah serius semakin jauh, terutamanya jika anda berada dalam barisan yang selalu berubah bekerja. Berikut adalah sepuluh kotak alat yang mungkin dapat membantu anda membuat DIY, membaiki, dan kerja pemasangan sedikit lebih mudah, serta beberapa ciri yang membuatnya menonjol.

Ulasan Berkaitan: Alat Pelbagai Terbaik .Isi kandungan

Lihat Kotak Alat Terbaik, Di Bawah.

1.DEWALT DWST17806 TSTAK VI Kotak Dalam

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak alat tugas berat ini menggunakan dulang dalaman yang boleh ditanggalkan untuk memberi anda lebih banyak kawalan tentang cara menggunakannya - anda boleh menyusunnya dua lapisan alat yang lebih kecil atau mengeluarkan dulang untuk kotak yang lebih dalam dan lebih luas yang dapat membawa peralatan yang jauh lebih besar.Alat ini dapat membawa hingga 44 lbs alat sekaligus, memberi Anda banyak fleksibilitas dalam hal yang Anda gunakan, dan menggunakan engsel dan kait yang sangat tahan lama untuk memastikan ia tidak tergelincir terbuka atau runtuh semasa anda membawa barang , peralatan yang mahal.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti berat tinggi.
 • Bahan tahan lama dan berat.
 • Dulang dalaman pilihan.
 • Boleh disusun bersama dengan selamat.
 • Boleh disambungkan ke produk simpanan DEWALT yang lain.
Jenis Kotak alat mudah alih Bahan Plastik (dengan engsel logam) Dimensi 17.3 x 11.9 x 13 inci
Keputusan kami

Kotak alat ini adalah penyelesaian tugas berat untuk masalah tugas berat, dan tidak akan pecah atau retak jika memegang sekumpulan alat berat.

Penilaian Penyunting

dua.Troli Penyimpanan Alat Profesional RIDGID

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Set troli dan kotak ini sangat berguna untuk menyimpan banyak alat berat di ruang kecil, sama ada garaj, lantai kedai atau juga bahagian belakang van. Setiap kotak mempunyai ukuran yang berbeza, yang membolehkan anda memisahkan alat kecil, sederhana, dan besar ke dalam bekas yang sama tahan lama tanpa membuatnya bercampur atau terjebak di antara satu sama lain.Roda semua medan kereta memudahkan untuk digunakan di hampir semua jenis tanah, dan bahan tahan lama menjadikan keseluruhan kit selamat dari elemen.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kotak boleh dikunci bersama.
 • Troli sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran.
 • Mudah dibersihkan.
 • Sangat tahan lama.
 • Dimeteraikan daripada kerosakan cuaca.
Jenis Kotak simpanan dengan troli Bahan Plastik dan resin (dengan engsel logam) Dimensi 22,2 x 12,2 x 18,3 inci (kotak bawah), 22,2 x 12,2 x 13,8 inci (kotak tengah), 22,2 x 12,2 x 6,5 inci (kotak atas)
Keputusan kami

Kotak-kotak dalam kit ini luar biasa dari segi ketahanan, dan kereta bermaksud anda tidak perlu membawa semuanya dengan tangan, terutamanya ketika mereka penuh dengan alat berat.

Penilaian Penyunting

3.Kotak Alat Penyusun Mudah Alih Keter Plastik

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak mudah alih kecil ini sangat baik untuk membawa pelbagai jenis alat, komponen dan peralatan ganti tanpa menimbang berat badan anda, menggunakan dulang dalaman dan dua ruang penutup yang terbahagi untuk membolehkan anda memisahkan peralatan anda.Penyumbat penutup terbina dalam membolehkan anda membuka penutup tanpa tertutup di tangan anda, dan bahagian depan kotak telah dirancang untuk menerima kunci, membolehkan anda memastikan alat anda selamat dan selamat tanpa perlu melakukan pengubahsuaian DIY ke kotak alat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dulang dalaman yang boleh ditanggalkan.
 • Reka bentuk tugas berat untuk perlindungan tambahan.
 • Bahan berkualiti tinggi dan tahan lama.
 • Tudung simpanan kecil untuk kuku dan skru.
 • Tudung di bahagian belakang kotak.
Jenis Kotak alat mudah alih Bahan Plastik dan resin (dengan penutup logam) Dimensi 18,99 x 10,24 x 9,84 inci
Keputusan kami

Kotak ini ringkas, tahan lama, dan dapat menyimpan pelbagai alat dan bahagian yang berlainan tanpa membiarkan semuanya terganggu.

Penilaian Penyunting

Empat.Peti Peti Dada Logam Kerajinan 3-Laci

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak penyimpanan gaya laci ini berat dan tahan lama, melindungi alat-alat di dalamnya dari bahaya, bertindak sebagai kaedah yang baik untuk menyusun alat dan peralatan yang berbeza tanpa memerlukan lebih dari satu kotak alat.Laci semua boleh digerakkan secara bebas, yang membolehkan anda mengejutkannya jika anda perlu mengakses ketiga-tiganya sekaligus, dan menutup penutup atas akan menutup semuanya secara automatik untuk menjadikannya lebih mudah. Alat ini dapat menyimpan sebilangan besar alat di keempat-empat kompartemennya dan bahkan dapat menerima gembok untuk memastikannya selamat ketika anda tidak berada di sekitar.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tiga laci dan penutup atas.
 • Laci ditutup secara automatik.
 • Menggunakan pemegang atas yang senang dipegang.
 • Mempunyai engsel penutup untuk memastikan penutupnya terbuka.
 • Diperbuat daripada bahan tahan lama.
Jenis Kotak alat mudah alih Bahan Logam Dimensi 9 x 20.6 x 13 inci
Keputusan kami

Walaupun kelihatan sederhana secara visual, kotak alat ini bagus untuk memisahkan alat anda kepada empat kumpulan yang berbeza untuk akses yang lebih pantas.

Penilaian Penyunting

5.Kotak Alat Mudah Alih Husky Connect

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak alat penyimpanan yang dipasang roda ini dapat menyimpan pelbagai jenis alat dan peralatan yang berlainan, dengan kapasiti yang besar dan ciri-ciri mobiliti yang sangat baik yang menjadikannya hebat untuk semua jenis medan.Roda lapan inci mampu menangani tanah bergelombang dan licin dengan ukuran yang sama, dan pemegang yang boleh dilanjutkan membolehkan anda menariknya tanpa perlu menarik tepi dan menariknya dengan canggung. Dulang yang boleh dipercayai membolehkan anda memisahkan barang-barang kecil anda dari alat yang lebih besar, menjadikan keduanya sama-sama mudah diakses.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Roda tahan lama untuk pengangkutan yang mudah.
 • Pemegang membawa yang boleh dilanjutkan.
 • Selak dan bahan tugas berat.
 • Dulang alat yang boleh ditanggalkan.
 • Kapasiti simpanan yang besar.
Jenis Dada simpanan Bahan Logam dan plastik Dimensi 26.2 x 16. 2 x 15.8 inci
Keputusan kami

Kotak alat gaya peti ini dapat memegang lebih banyak daripada kotak lain, tetapi roda dan pemegangnya menjadikannya mudah bergerak dari satu tempat ke tempat yang lain.

Penilaian Penyunting

6.Kotak Alat Rolling Milwaukee Packout

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak gulung ini mencampurkan kotak alat standard dengan troli roda dua, mewujudkan penyelesaian penyimpanan yang mudah dipindahkan dan cukup kuat untuk menahan sebilangan besar alat yang berbeza. Bingkai yang kuat, dan sudut yang diperkuat membiarkannya banyak lebam dan calar tanpa menunjukkan kerosakan.Roda semua medan yang boleh dipercayai dapat menangani pelbagai permukaan yang berbeza, baik di dalam maupun di luar. Lekukan di bahagian atas dan bawah kotak membolehkannya menumpuk dengan produk Milwaukee lain, tetapi juga cukup rata untuk meletakkan hampir semua jenis kotak di bahagian atas.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sangat tahan lama dan tahan kerosakan.
 • Reka bentuk yang ringkas dan serba boleh.
 • Pemegang tolak yang boleh dilanjutkan.
 • Roda serba boleh.
 • Kapasiti simpanan yang besar.
Jenis Kotak alat / troli bergolek Bahan Plastik dan logam Dimensi 56.13 x 48.01 x 65.02 cm
Keputusan kami

Kotak ini adalah alternatif yang sangat baik untuk menggunakan troli yang terpisah, tetapi juga dapat digunakan sebagai kotak alat besar yang besar apabila pegangan ditarik, yang bermaksud bahawa ia tidak akan memakan banyak ruang.

Penilaian Penyunting

7.Peti Pekerjaan TRINITY TXKPGR-0502

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak simpanan yang tahan lama ini dibuat dengan keluli yang diperkuat dan kemasan tahan karat, membiarkannya menjadikan alat anda selamat dalam hampir semua keadaan dan juga menyediakan ruang simpanan yang sangat baik.Ia dirancang dengan mempertimbangkan fungsi, dan dapat dipasang ke berbagai kendaraan dan permukaan yang berlainan atau hanya dibiarkan seperti kotak alat standard, dan menggunakan lif dipasang gas untuk membuat pembukaan dan penutup penutup lebih mudah, yang bermaksud anda tidak perlu risau tentang berat penutup yang menjebak alat anda ke dalam semasa anda berusaha bekerja.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Lif yang dipasang dengan gas untuk akses mudah.
 • Sangat tahan lama.
 • Boleh dipasang ke permukaan lain.
 • Sesuai dengan padlock.
 • Tahan karat.
Jenis Kotak simpanan Bahan Keluli Dimensi 36 x 16 x 18.5 inci
Keputusan kami

Kotak tugas berat ini sangat baik untuk memastikan alat anda selamat dalam keadaan buruk, dan lif pembuka berasaskan gas adalah tambahan yang baik untuk penyelesaian penyimpanan yang sudah sangat baik.

Penilaian Penyunting

8.Plano 1919 Sportsman's Trunk

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sportsman's Trunk adalah kotak simpanan yang sangat sederhana dengan banyak kekuatan tersembunyi di belakangnya. Salah satu ciri yang paling berguna ialah empat roda tersembunyi, yang membolehkannya berpusing dengan mudah di permukaan rata tanpa menggegarkan tanah.Penutup dan alur penumpuk yang diperkuat memungkinkan anda meletakkan beberapa batang di atas satu sama lain, tetapi ia juga dapat berfungsi sebagai kotak alat mandiri yang hebat berkat kapasiti besar dan reka bentuknya yang sederhana.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah untuk digunakan.
 • Boleh menggulung di permukaan rata.
 • Mudah disusun.
 • Reka bentuk yang diperkuat.
 • Pemegang membawa tersembunyi.
Jenis Batang bergolek Bahan Logam Dimensi 28 x 15 x 14 inci
Keputusan kami

Batang simpanan ini mudah dipindahkan dan mempunyai kapasiti yang besar, menjadikannya sempurna untuk digunakan di sekitar rumah atau di garaj.

Penilaian Penyunting

9.Dada Bergerak Stanley 037025H 50 Gallon

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kapasiti peti simpanan yang besar ini menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk kotak alat kerana dapat menyimpan pelbagai jenis barang yang lebih besar sambil tetap membiarkan alat yang lebih kecil dipisahkan dalam dulang tote yang boleh ditanggalkan.Sisi unit mempunyai pegangan besar yang boleh diperpanjang yang dapat mengubahnya menjadi kotak bergolek koper hampir setiap saat, dan roda tugas berat yang tahan lama akan memungkinkan anda melintasi berbagai permukaan yang berbeza dengan mudah. Bukan hanya itu, alur di permukaan atas dapat membantu anda meletakkan kotak lain di atasnya tanpa mudah tergelincir.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti besar.
 • Dua roda tahan lama.
 • Pemegang teleskopik.
 • Boleh bertukar menjadi sarung simpanan bergulir.
 • Dulang tote pilihan untuk alat yang lebih kecil.
Jenis Dada simpanan Bahan Plastik dan logam Dimensi 48 x 52 x 87 cm
Keputusan kami

Peti simpanan ini sangat baik untuk menangani semua jenis alat, dan ia dapat menyimpan pelbagai jenis barang yang berbeza dalam mod peti biasa dan bentuk gulungannya.

Penilaian Penyunting

10.Pusat Kerja Bergerak DeWalt DWST20800

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

The Kerja Bergerak Center adalah kotak alat yang sangat baik untuk menangani sejumlah besar alat, bertindak seperti stesen kerja penuh yang dapat memisahkan dan membawa semua yang mungkin anda perlukan untuk tersedia.Ketiga tahap penyimpanan yang berbeza semuanya tahan lama, jadi anda tidak perlu bimbang salah satu daripadanya lebih lemah daripada yang lain, dan semuanya bersambung dengan cara yang membolehkan mereka meluncur keluar dengan gaya berperingkat.

Walaupun semuanya digabungkan menjadi satu objek, pegangan sisi dan pemegang atas teleskopik memberi anda kawalan penuh di mana ia diletakkan dan bagaimana anda menggerakkannya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk serba boleh.
 • Pelbagai ruang simpanan untuk pelbagai jenis alat.
 • Pelbagai pegangan untuk dibawa dengan senang.
 • Diperbuat daripada bahan tahan lama.
 • Dibuka dengan lancar.
Jenis Pusat kerja bergerak Bahan Plastik dan logam Dimensi 29 x 16.5 x 22 inci
Keputusan kami

Kotak alat penyimpanan ini bertindak sebagai campuran antara kotak penyimpanan biasa dan sekumpulan laci, menawarkan banyak ruang penyimpanan tanpa terlalu rumit atau sukar digunakan.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Kotak Alat

Memiliki kotak alat jarang menjadi perkara buruk, tetapi pasti ada beberapa jenis yang tidak akan berguna dalam situasi tertentu - kapasiti penyimpanan tidak selalu menjadi satu-satunya perkara yang perlu anda fokuskan, dan ada banyak perkara yang mungkin anda lupa pertimbangkan sehingga anda sudah membuat pembelian.

Saiz

Kotak alat yang lebih luas tidak selalu lebih baik daripada rakannya yang lebih kecil, terutamanya jika anda berada dalam barisan pekerjaan yang memerlukan mobiliti dan aksesibilitas berterusan ketika datang ke alat anda. Adalah mungkin untuk memasang beberapa kotak yang lebih besar di bahagian dalam van dan kenderaan lain, tetapi lebih mudah untuk mendapatkan dua kotak mudah alih yang lebih kecil dan menggunakannya bersama-sama.

Sebaliknya, kotak yang terlalu kecil mungkin tidak dapat menahan alat-alat tertentu dengan betul - kabel dan wayar elektrik boleh rosak jika dipasang pada sudut yang canggung, dan terpaksa meletakkan alat berat di atas yang lebih lemah dapat menyebabkan mereka mengalami kerosakan yang tidak dapat dipulihkan.Kotak alat kecil biasanya juga mempunyai lebih sedikit kawasan yang terpisah, jadi alat anda akan dicampur dalam satu tempat dan bukannya tersebar di beberapa kotak atau rak individu.

Mobiliti

Beberapa kotak alat dirancang untuk sering dipindahkan, sementara yang lain dimaksudkan untuk ditinggalkan di satu tempat, seperti garaj atau bengkel. Walaupun ini tidak menghalangi anda untuk menggunakannya dengan cara lain, ini sering kali bermaksud bahawa mereka akan kurang membantu atau mempunyai fungsi yang terhad berbanding dengan jenis 'betul' - kotak alat yang lebih berat masih boleh dipindahkan, tetapi mereka akan meletihkan anda keluar, dan yang mudah alih dengan roda mungkin tidak mempunyai cara untuk menguncinya di permukaan yang miring atau sudut yang sukar.Secara umum, jika anda ingin mencari kotak alat yang boleh anda gunakan sebagai alat tulis dan mudah alih, yang terbaik adalah mencari sesuatu yang lebih kecil dan ringan. Walau bagaimanapun, jika anda tidak perlu membawa kotak alat ke mana sahaja atau hanya mahukan tempat menyimpan alat anda semasa anda berada di rumah, kotak alat yang tidak bergerak seringkali merupakan pilihan terbaik berkat kapasiti penyimpanan purata yang lebih besar. Sekiranya anda mencari penyelesaian yang lebih kecil, anda mungkin dapat membeli dengan hanya satu set ketuk dan mati .

Laci, Dulang Tote, dan Pembahagi

Beberapa kotak alat kosong dada alat atau kotak yang boleh anda isi dengan peralatan, tetapi yang lain mungkin mempunyai kaedah penyimpanan yang berbeza - pembahagi dan baki tote agak biasa, terutama di kotak yang lebih besar yang memerlukan kawasan yang terpisah untuk alat kecil, dan beberapa unit penyimpanan bahkan menggunakan persediaan berdasarkan laci konvensional untuk membuat rak yang berbeza yang boleh anda gunakan untuk membahagi pelbagai alat dan barang ganti anda.

Laci sangat baik untuk sebilangan besar alat individu tetapi dapat bergelut dengan barang yang lebih besar, kerana tidak dapat dikeluarkan atau diubah menjadi satu ruang besar. Gabungan kotak biasa dan laci tambahan boleh berguna, tetapi selalunya jauh lebih besar daripada jenis lain, menjadikannya sukar digunakan sebagai pilihan mudah alih.

Baki Tote sangat berguna, tetapi hanya dalam kotak yang selalu tegak - jika anda perlu memiringkannya untuk menggunakan roda atau mengakses bahagian kotak yang lain, alat tersebut mungkin akan jatuh dan bercampur dengan barang yang lebih besar di bawahnya, membuatnya agak sia-sia. Kotak terbaik dalam kotak konvensional yang tidak boleh dimiringkan dan boleh dibawa tegak sepanjang masa, terutamanya jika ia dapat dikeluarkan.Pembahagi jauh lebih jarang berlaku di kotak penyimpanan yang telah dibuat sebelumnya kerana ruang mereka menjadi dua kawasan yang lebih kecil, yang boleh menyusahkan kebanyakan pengguna. Walau bagaimanapun, jika anda bernasib baik, anda mungkin mendapat ukuran yang sesuai untuk alat yang anda gunakan - tetapi ini mungkin jarang berlaku.

Bagaimana saya Mengatur Kotak Alat?

Tidak ada cara yang dipersetujui secara universal untuk menyusun kotak alat anda, tetapi anda masih harus berusaha memastikan bahawa ada jenis pesanan dalam cara anda menyimpan alat anda. Dengan unit laci, sebilangan orang suka menyusun setiap jenis atau ukuran alat ke dalam laci yang terpisah, sementara yang lain mungkin lebih suka menggunakan beberapa kotak biasa yang boleh dibawa sendiri.

Baki Tote hampir selalu digunakan untuk memegang barang-barang kecil, seperti pemutar skru dan paku, sedangkan ruang terbuka di dalam kotak besar pasti akan digunakan untuk menyimpan barang dan alat yang lebih besar. Anda harus selalu menyusun akal sehat dan mengelakkan terlalu rumit cara anda menyusun semuanya kerana anda perlu memastikan alat anda dapat diakses bila-bila masa anda memerlukannya.

Bagaimana Saya Memasang Kotak Alat Lori?

Kotak alat trak harus selalu dipasang di tempat yang sesuai, jadi langkah pertama anda harus mengambil ukuran dan cari tempat terbaik untuk melampirkan kotak itu. Tidak semua tempat akan mempunyai lubang yang ada yang dapat anda gunakan, jadi jika anda berusaha menghindari pengeboran yang baru, anda mungkin harus membatasi pilihan anda sedikit lebih banyak.

Sebaik sahaja anda memilih tempat, pasangkan beberapa pelapik busa di bawah kawasan yang akan anda pasangkan kotak - ini akan mengelakkan kerosakan dan cat calar pada permukaan kenderaan anda. Dalam banyak kes, anda hanya boleh memasangnya secara langsung dengan bolt J: anda perlu menempelkannya di kedua kotak dan permukaan di bawahnya, jadi pastikan mereka berada pada ketat mungkin untuk mengelakkannya tergelincir.

Setelah kotak diikat, ia harus siap digunakan - model kotak khusus mungkin memerlukan langkah tambahan, jadi selalu pastikan anda membaca arahan atau garis panduan yang disertakan dengannya, terutama jika ia mempunyai ciri-ciri yang mungkin tidak terdapat pada kotak standard. mempunyai.Bagaimana cara mengeluarkan Laci Kotak Alat Kerajinan?

Melepaskan laci dari kotak tukang cukup mudah setelah anda mengetahui cara melakukannya - untuk memulakan, cukup buka laci yang ingin anda keluarkan dan pastikan ia benar-benar kosong. Tarik sejauh mungkin, kemudian lihat rel sisi untuk melihat sama ada menggunakan tab atau tuas.

Sekiranya menggunakan tuas, pastikan anda menariknya ke atas atau ke bawah (kebalikan dari keadaan ketika anda pertama kali melihatnya) sehingga melepaskan laci. Dengan tab, anda hanya perlu menekannya dengan jari, jadi pastikan anda tidak membiarkannya terperangkap di bar.

Setelah melakukannya, anda seharusnya dapat menarik laci keluar - jika tidak, mungkin ada sesuatu yang menyekatnya di tempatnya, atau mungkin ada kunci keselamatan tambahan yang tidak anda ketahui. Pastikan untuk memeriksa manual arahan, kerana mereka sering menunjukkan di mana bahagian tambahan ini.

Pastikan alat anda selamat gembok .

Petua Pakar

Anda boleh memotong lapisan busa untuk membuat laci laci tersuai anda sendiri, yang dapat membantu menyimpan alat anda di tersusun kedudukan.

Adakah kamu tahu?

Kotak alat logam pada amnya akan menerima magnet, jadi anda boleh membuat label magnet untuk menandakan apa yang terdapat di dalam setiap laci atau kotak dan memindahkannya jika anda menyusunnya pada bila-bila masa.