Aksesori Alat

10 Peti Alat Terbaik untuk 2020Peti alat yang baik boleh menjadi tulang belakang garaj, kawasan hobi atau bilik simpanan anda, memberikan anda satu tempat bersatu untuk menyimpan semua alat dan peralatan penting anda? Dari kotak penyimpanan bergulung hingga rak terpasang, terdapat puluhan reka bentuk peti alat untuk dipilih, dan mencari ukuran, bentuk, dan kapasiti yang sempurna untuk keperluan anda tidak semudah itu. Seperti semua jenis storan, mencari peti alat bukan hanya seberapa banyak simpanannya: semuanya, malah kualiti bahan dan bagaimana ia dapat dipasang pada dinding atau permukaan, dapat membuat perbezaan besar mengenai bagaimana ia boleh digunakan di rumah anda.

Berikut adalah sepuluh reka bentuk peti alat yang berbeza yang mungkin sesuai untuk keperluan anda, sama ada anda berada di rumah atau membawa peralatan di bahagian belakang kenderaan.

Isi kandunganLihat Dada Alat Terbaik, Di Bawah.

1.Goplus 6-Drawer Rolling Tool Dada

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kabinet berasaskan keluli ini berfungsi sebagai ruang penyimpanan yang tahan lama dan mudah diakses untuk semua alat anda, menggunakan cat tahan karat dan-karat untuk memastikan bahawa ia dapat bertahan dari kehausan biasa dari penggunaan jangka panjang. Ini juga menjadikan dada alat ini sesuai digunakan di kawasan luar dan boleh dibersihkan dengan mudah tanpa merosakkan permukaan luar.Dada mempunyai enam cabutan berasingan - empat yang kecil dan dua yang besar - bersama dengan dua dulang luncur berasingan dan bahagian kabinet besar di bahagian bawah. Laci bahagian atas boleh dikunci dengan kunci yang terpisah, membantu anda menyimpan alat berharga dengan selamat. Bukan hanya itu, tetapi bahagian bawah dada alat mempunyai empat kastor putar yang memudahkan untuk bergerak di permukaan rata, dengan dua set brek agar tetap pegun.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang mudah dipindahkan.
 • Tahan karat.
 • Tahan karat.
 • Kapasiti simpanan yang besar.
 • Boleh dibahagikan kepada dua kotak.
Bahan Baja Rolled Sejuk dan Cat Anti Karat. Bilangan Laci 6 Laci (4 Kecil, 2 Besar), 2 Dulang dan 1 Kabinet. Dimensi 13 x 23.5 x 42.5 Inci.
Keputusan kami

Kotak alat gulung yang boleh dikunci ini sangat sesuai untuk kegunaan dalaman dan luaran, menawarkan perlindungan dan keselamatan yang sangat baik hampir sepanjang masa.

Penilaian Penyunting

dua.Dada Alat Rolling Tugas Berat Milwaukee

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dada alat penyimpanan tugas berat ini menggunakan sekumpulan bahan tahan lama dan boleh dipercayai dalam pembinaannya, termasuk besi dan keluli tahan karat yang memberikan perlindungan maksimum. Enam belas pelbagai laci semuanya mempunyai pelapik pra-potong mereka sendiri untuk menyediakan pelindung tambahan untuk alat yang mungkin bergerak semasa pengangkutan. Anda juga boleh memasang pengecas bateri Milwaukee ke sisi kabinet, dan terdapat pegangan terpasang untuk menjadikan pergerakan alat ini lebih mudah.Seluruh unit mempunyai sistem penguncian dalaman dan reka bentuk soft-close yang membantu anda menjaga keselamatan alat anda tanpa membanting laci setiap kali, menawarkan banyak kapasiti penyimpanan dalam satu ruang yang ringkas.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dibuat dengan bahan tahan lama.
 • Direka untuk bekerja dengan produk Milwaukee yang lain.
 • Laci penutup lembut.
 • Permukaan kerja tarik keluar.
 • Kapasiti simpanan yang besar.
Bahan 6-gauge-besi sudut dan keluli tugas berat. Bilangan Laci 16 Laci Ukuran Bervariasi. Dimensi 22.9 x 49.3 x 62.5 Inci.
Keputusan kami

Kotak simpanan ini direka untuk perlindungan dan ketahanan maksimum, menjaga keselamatan dan keselamatan alat anda sambil membagi kapasiti simpanannya menjadi beberapa bahagian yang mudah digunakan yang dapat menampung berbagai alat dan peralatan yang berbeza.

Penilaian Penyunting

3.Peti Peti Dada Logam Kerajinan 3-Laci

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak alat keluli yang sangat mudah alih ini sangat sesuai untuk penyimpanan semasa dalam perjalanan, menggunakan reka bentuk tahan lama dan boleh dikunci yang boleh memuatkan hampir di mana-mana kenderaan atau garaj, menawarkan tiga laci dan bahagian atas yang boleh digunakan untuk memegang semua jenis peralatan penting . Lapisan serbuk hitam mencegah kerosakan karat dan kakisan, sementara kunci berasaskan kunci memudahkan anda mengamankan alat anda yang paling berharga dari pencurian.Berat alat yang agak rendah, digabungkan dengan saiznya yang kecil, menjadikannya sempurna untuk mengangkut alat, tetapi juga bagus sebagai pilihan pegun untuk rumah dan garaj yang lebih kecil tanpa banyak ruang.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Dibuat menggunakan keluli sukar.
 • Sistem slaid berasaskan bebola.
 • Kunci berkunci.
 • Reka bentuk yang padat.
 • Ringan
Bahan Keluli. Bilangan Laci 3 Laci dan 1 Bahagian atas. Dimensi 8.5 x 20 x 12 Inci.
Keputusan kami

Kotak alat ini adalah pilihan pengangkutan dan penyimpanan yang hebat, dan dapat dengan mudah masuk ke dalam kereta kecil atau dibawa dengan tangan. Reka bentuk yang dapat dikunci dan berat badan yang rendah memastikan bahawa peti alat ini tidak akan melambatkan anda atau membiarkan alat anda menjadi lemah semasa anda bergerak dari satu tempat ke tempat lain.

Penilaian Penyunting

Empat.Goplus 5-Drawer Rolling Tool Dada

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak alat penyimpanan dua bahagian ini menggunakan bahagian atas dan bawah yang terpisah, masing-masing diperbuat daripada keluli tahan lama. Reka bentuk unit secara keseluruhan sangat kuat dan boleh dipercayai, menggunakan pelapik EVA di tempat-tempat strategik untuk menawarkan bantalan dan penebat yang lebih baik untuk semua alat anda. Apabila digabungkan, mereka boleh bergerak dengan mudah pada empat roda getah sintetik, dan anda boleh meletakkan sarung atas di bahagian bawah untuk menjadikannya lebih padat.Apabila dipisahkan, kawasan atas menawarkan empat laci dan satu kotak terbuka, sementara bahagian bawah menggunakan satu laci dan kabinet yang lebih besar untuk barang-barang yang lebih besar, serta permukaan kerja dan hopper alat yang rata. Setiap laci mempunyai sistem batang kunci yang menghalangnya daripada tergelincir sepenuhnya, walaupun dimuat dengan alat berat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kapasiti simpanan yang sangat baik.
 • Dua bahagian bebas.
 • Sistem batang kunci.
 • Roda terbina dalam.
 • Alat penyangga.
Bahan Keluli dan Getah. Bilangan Laci 5 Laci, 2 Dulang, 1 Kabinet, dan 1 Laci atas. Dimensi 22.9 x 10.9 x 40.5 Inci.
Keputusan kami

Kedua-dua peti berasingan ini bekerjasama untuk membuat alat penyimpanan yang mudah dan senang digunakan yang dapat menyimpan pelbagai alat tanpa merasa terlalu rumit.

Penilaian Penyunting

5.Kotak Alat Penyimpanan Dada & Kabinet Giantex

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Peti simpanan miniatur ini direka untuk menyediakan penyelesaian penyimpanan kompak untuk semua alat penting anda dan mempunyai empat roda kuat yang memudahkan pengangkutan ke permukaan rata. Dada atas yang boleh dilepas boleh dikeluarkan dan digunakan secara berasingan, atau disimpan di bahagian atas bahagian bawah untuk membantunya mengambil lebih sedikit ruang secara keseluruhan. Laci sekali dipasang, mudah digunakan tetapi tidak akan tergelincir secara tiba-tiba atau macet semasa anda berusaha mengeluarkan alat.Bahagian bawah unit mempunyai satu kabinet besar yang dapat menampung alat besar, dan juga permukaan atas yang dapat menjadi stesen kerja mudah alih yang baik setelah separuh lagi dikeluarkan. Separuh lagi ini mempunyai tiga laci utama dan bahagian atas yang boleh dibuka.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bahagian atas yang boleh dilepas.
 • Kapasiti simpanan yang sangat baik.
 • Tahan lama.
 • Mudah disediakan.
 • Pemegang pembawa untuk bahagian atas.
Bahan Keluli. Bilangan Laci 3 Laci, 1 bahagian atas kotak dan 1 Kabinet. Dimensi 17.9 x 11 x 35.7 Inci.
Keputusan kami

Ini adalah peti alat dua bahagian yang sesuai untuk pelbagai pekerjaan, memberikan anda campuran ruang penyimpanan kecil dan besar.

Penilaian Penyunting

6.Produk Pilihan Terbaik Penyimpanan Alat Rolling Dada

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kotak alat penyimpanan berlapis ini dilengkapi dengan pelbagai laci dan alat yang boleh anda gunakan untuk menyimpan alat yang berasingan, menggunakan keluli tahan lama untuk memastikan bahawa gear anda tetap selamat dari bahaya semasa anda berada di luar rumah. Roda kastor omnidirectional memudahkan anda bergerak, dan anda boleh memisahkan bahagian bawah dan atas untuk jenis storan yang lebih serba boleh.Bahagian dalam setiap laci dan dulang menggunakan busa lembut yang menjadikan alat anda selamat dan terjaga, serta kunci pada unit atas yang hanya dapat dibuka dengan kunci yang betul. Ini menjadikannya lebih mudah untuk melindungi peralatan yang berharga atau mahal, terutama di kawasan awam, dan membantu anda menggerakkan kotak alat atas tanpa menghadapi risiko terjadinya kerosakan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Diperbuat daripada dua peti alat bebas.
 • Banyak ruang simpanan.
 • Mudah bergerak.
 • Bahagian atas yang boleh dikunci.
 • Pembinaan yang tahan lama.
Bahan Keluli. Bilangan Laci 3 Laci Kecil, 1 Laci kotak atas, 3 Laci Besar, dan 1 Kabinet. Dimensi 23.5 x 13 x 42.5 Inci.
Keputusan kami

Kombinasi dua peti alat yang berbeza ini sangat sesuai untuk para profesional, terutama yang menginginkan semua peralatan mereka di tempat yang sama.

Penilaian Penyunting

7.Dada Alat 5-Laci Husky

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dada alat lima laci ini berfungsi sebagai penyelesaian penyimpanan yang ringkas dan mudah digunakan yang dapat menyimpan banyak alat sekaligus, menggunakan kunci berasaskan kunci untuk memastikan gear terpenting anda selamat dan terjaga ketika dibiarkan begitu sahaja. Pembinaan yang sangat baik membolehkan setiap laci menampung hingga 100 lbs. berat badan, yang bermaksud bahawa ia tidak akan mudah pecah atau bengkok dari penggunaan jangka panjang. Dada alat ini juga mempunyai pegangan sisi yang mudah dibawa, menjadikannya sempurna untuk mengangkut atau membawa di belakang kenderaan.Untuk mengelakkan laci tergelincir, ia menggunakan sistem kait selamat yang direka khas yang membantu mereka tetap tertutup sepenuhnya ketika tidak digunakan, serta penyangga berasaskan gas untuk bahagian atas.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sistem selak yang selamat.
 • Kunci berasaskan kunci.
 • Reka bentuk yang senang dibawa.
 • Tahan karat.
 • Reka bentuk yang tahan lama.
Bahan Keluli dikimpal. Bilangan Laci 5 Laci dan 1 Bahagian atas. Dimensi 25.9 x 15.7 x 2.5 Inci.
Keputusan kami

Kotak alat sederhana ini sangat sesuai untuk penyimpanan sehari-hari, dan dapat dibawa dengan mudah untuk pekerjaan yang lebih mudah alih, menjadikannya ideal untuk pelbagai jenis tugas dan tujuan yang berbeza.

Penilaian Penyunting

8.Craftsman 6 Drawer Heavy Duty Top Tool Dada

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dada alat tugas berat ini menggunakan reka bentuk enam laci khas yang terbahagi kepada tiga saiz besar dan tiga kecil, memberikan anda banyak ruang penyimpanan sambil tetap memberi ruang yang cukup untuk barang yang lebih besar. Laci bawah adalah yang terbesar, sedangkan tiga yang teratas adalah yang terkecil, menjadikannya mudah untuk mengatur gear anda.Terima kasih kepada sistem penguncian terpasang, anda dapat memastikan alatan selamat dari pencurian atau bahaya lain menggunakan kunci sederhana, dan setiap laci mempunyai slaid galas bola sendiri yang mengurangkan kemungkinan alat jatuh secara tiba-tiba. Masing-masing mempunyai berat hingga 75 paun, membiarkannya membawa alat berat dengan sangat mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembinaan yang tahan lama dan sukar.
 • Boleh digabungkan dengan peti Pengrajin lain.
 • Laci yang boleh dikunci.
 • Dua saiz laci utama.
 • Boleh menahan berat badan yang banyak.
Bahan Keluli. Bilangan Laci 6 Laci (3 Kecil, 3 Besar) dan 1 Bahagian atas. Dimensi 26 x 12 x 15.25 Inci.
Keputusan kami

Dada alat ini kecil, tetapi tahan lama, dan dapat berfungsi dengan baik di samping dada yang lebih besar sebagai pengembangan atau tahap penyimpanan tambahan. Reka bentuk yang ringkas tetapi sukar menjadikannya sesuai untuk menangani alat berat.

Penilaian Penyunting

9.Meja Kerja Bergerak Husky 9-Drawer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Reka bentuk yang mendalam dari unit peti alat mudah alih ini membolehkannya memegang sejumlah besar alat dan barang longgar sekaligus, menawarkan sembilan laci berbeza yang dibahagikan kepada tiga saiz yang berbeza. Kapasiti penyimpanan yang lebih tinggi daripada biasa juga bermaksud permukaan atas gaya kayunya lebih besar, menjadikannya permukaan kerja yang lebih besar yang boleh berganda sebagai meja atau permukaan padat yang lain.Berkat pembinaan yang tahan lama, unit ini dapat menampung berat badan yang besar, dengan roda kastor menahan hingga 1,200 lb. tanpa menunjukkan tanda-tanda pecah atau aus. Ia juga menggunakan lapisan tahan karat untuk mencegah keausan, serta pegangan ergonomik untuk pergerakan yang lebih mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang sangat tahan lama.
 • Permukaan kerja yang luas.
 • Laci dalam untuk simpanan lebih banyak.
 • Mudah bergerak.
 • Tahan karat.
Bahan Keluli dikimpal. Bilangan Laci 2 Laci Besar, 6 Laci Sederhana, 1 Laci Lebar dan Penyangkut Kabel di Sebelah. Dimensi 50.5 x 28.8 x 34.3 Inci.
Keputusan kami

Unit laci ini dalam dan tahan lama, yang memungkinkannya memegang sejumlah besar alat tanpa terlalu tinggi atau terlalu besar untuk bergerak dengan andal. Sistem penguncian menambahkan lebih banyak keselamatan, sementara roda yang kuat menjadikannya lebih mudah alih.

Penilaian Penyunting

10.Kerajinan CMST82765BK Alat Kabinet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Dada alat yang sukar ini sesuai untuk memegang alat yang lebih besar, menawarkan empat laci berbeza (tiga besar, satu kecil) untuk memegang pelbagai alat sambil membiarkan anda menyusunnya dengan betul. Ia dapat menampung hingga 500 lb. pada satu masa, memberikan had berat yang lebih tinggi daripada kebanyakan kabinet alat lain, serta sistem penguncian yang mudah digunakan yang menahan setiap laci sekaligus dengan putaran kunci.Setiap laci juga mempunyai reka bentuk slaid berasaskan bebola yang menjadikannya lebih mudah untuk meluncur keluar tanpa risiko risiko alat tergelincir tanpa diduga. Selain itu, bahagian atas reka bentuk yang rata bermaksud anda boleh menggunakannya dengan mudah sebagai permukaan meja kerja, atau letakkan peti alat lain yang lebih kecil di atasnya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk yang senang digunakan.
 • Tahan lama.
 • Had berat badan yang tinggi.
 • Permukaan rata rata.
 • Mudah bergerak.
Bahan Baja tolok 20-24. Bilangan Laci 4 Laci. Dimensi 26.5 x 18 x 32 Inci.
Keputusan kami

Kabinet ini menjadi asas yang bagus untuk kaedah penyimpanan yang lain, tetapi juga merupakan kaedah terbaik untuk menyimpan alat yang lebih besar sebagai peti alat yang berdiri sendiri.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Dada Alat

Membeli peti alat sama seperti membeli biasa kotak alat , tetapi ada beberapa lagi ciri yang anda ingin cuba dan cari jika anda boleh. Tidak seperti penyimpanan biasa, anda mungkin perlu sering membawanya atau memindahkannya dari satu tempat ke tempat yang lain, dan anda akan memegang banyak peralatan yang lebih berat daripada hanya pemutar skru atau paku. Ini boleh menjadikannya sukar untuk mencari peti alat yang sesuai untuk keperluan anda kerana terdapat puluhan reka bentuk dan jenama di pasaran bahawa anda mesti menyelesaikan jika anda bermula dari awal.

Terdapat cara mudah untuk mempercepat carian anda: jika anda tahu apa yang harus dicari, dan sebenarnya apa keperluan anda adalah , jauh lebih mudah untuk mencari peti alat yang memenuhi keperluan anda dengan betul.

Bahan

Alat anda mesti tahan lama dan tahan lama, tetapi begitu juga dada alat anda, dan mudah untuk mengabaikan ketahanan ketika anda memikirkan penyimpanan. Pada hakikatnya, semakin banyak keausan, semakin baik menyimpan semua jenis alat dan barang yang berbeza. Alat berat, dan reka bentuk yang lebih lemah mungkin tidak dapat menyokongnya lama, terutama jika anda mengisi setiap laci dengan alat berat seperti palu atau alat pengukur.

Baja umumnya dilihat pada pilihan peti alat terbaik, terutama oleh profesional. Ia kuat, tahan lama, dan sangat mudah dikendalikan, terutamanya dalam pembersihan dan penyelenggaraan. Ini juga secara amnya bermaksud bahawa mereka dapat menahan berat badan tambahan, dan mengurangkan kemungkinan mereka jatuh dalam tekanan tinggi. Sebagai catatan, keluli biasanya cukup tahan cuaca, jadi seringkali sangat sesuai untuk kegunaan luaran atau di tempat-tempat di mana anda tidak mempunyai tempat perlindungan yang konsisten, seperti tapak pembinaan terpencil.

Dada sintetik juga berfungsi, walaupun lebih lemah dan sering menggunakan baja untuk menyatukannya. Mereka jauh lebih ringan, menjadikannya lebih sesuai untuk pekerjaan yang memerlukan banyak pergerakan tetapi kehilangan banyak kekuatan kerana ini. Dalam beberapa kes, mereka mungkin lebih merupakan pengembangan ke peti alat yang ada, bertindak seperti beg tambahan yang boleh anda pasangkan ke sisi.

Akhirnya, ada kayu, yang secara amnya dianggap sebagai pilihan terburuk oleh para profesional. Walau bagaimanapun, ini adalah pilihan yang tepat untuk penggemar dan orang yang suka bekerja dengan kayu sebagai hobi, kerana mereka agak ringan dan dapat ditingkatkan, disesuaikan dan dikembangkan dengan sangat mudah. Malah, sebilangan tukang kayu bahkan akan membina pilihan simpanan mereka sendiri atau membuat pengembangan kayu ke peti alat yang ada.

Mobiliti

Sebilangan dada yang lebih besar akan mempunyai roda terpasang yang membiarkannya bergolek di lantai, sementara yang lain akan didasarkan pada pegangan yang boleh anda gunakan untuk mengambilnya. Dalam beberapa kes, anda mungkin mempunyai kedua-dua pilihan. Walaupun kedua-dua ciri ini menambah pergerakan, mereka sangat berbeza dari segi fungsinya, dan tidak mudah untuk memutuskan antara keduanya.

Roda sangat bagus untuk permukaan rata, dan menjadikan dada yang berat sekalipun sangat mudah untuk dipindahkan, tidak kira sama ada berat atau penuh. Semakin besar dada alat, roda yang lebih berguna akan digunakan, terutama untuk roda yang terlalu besar atau berat untuk satu orang bergerak. Sebaliknya, roda menjadi hampir tidak berguna di tanah terbuka melainkan ia cukup besar untuk mengatasi kotoran dan rumput. Sekiranya anda tidak berhati-hati, dada beroda yang berat bahkan boleh meresap ke permukaan yang lebih lembut dan benar-benar tersekat.

Kotak alat yang boleh anda bawa menjadi lebih berguna untuk pekerjaan yang lebih kecil, tetapi umumnya tidak cukup besar untuk menyimpan semua alat anda. Oleh kerana tidak ada roda, mereka biasanya harus dibawa dengan tangan (melainkan jika anda mempunyai troli dan / atau kenderaan untuk mengistirahatkannya), yang bermaksud bahawa mereka akan terlalu berat untuk dinaikkan jika anda mengisinya dengan terlalu banyak alat .

Beberapa peti alat terdiri daripada dua segmen yang berbeza: satu bahagian bawah dengan roda, dan bahagian atas yang dibawa. Ini adalah alat yang paling serba boleh, tetapi perlu diingat bahawa alat ini juga membelah alat anda menjadi dua tempat yang berasingan, yang menjadikannya sukar untuk melacak alat mana.

Keselamatan

Alat anda boleh menjadi mahal, dan kehilangannya atau mencuri tidak akan menyenangkan. Keselamatan yang baik, walaupun hanya sistem kunci dan kunci atau gembok , boleh membuat perbezaan besar dalam hal melindungi gear anda. Walau bagaimanapun, kadang-kadang boleh menjadi kerumitan, dan tidak akan semestinya selamat seperti yang anda harapkan.

dw089k

Untuk peti alat besar, sistem penguncian yang baik berfungsi dengan baik. Mereka terlalu berat untuk bergerak, terlalu tahan lama untuk dibuka dengan baik, dan hanya dapat membuka kunci dengan satu atau dua kunci yang tidak mudah diakses oleh pencuri. Walaupun mereka masih dapat mengambil kunci atau berusaha membukanya, ini menyebabkan kelewatan besar-besaran dalam pencurian mereka, dan bahkan mungkin memberi anda waktu untuk menghubungi polis atau meyakinkan mereka untuk berhenti berusaha dan melarikan diri. Satu-satunya risiko sebenarnya ialah kehilangan atau memecahkan kunci, tetapi kebanyakan peti akan datang dengan sekurang-kurangnya satu alat ganti yang boleh anda simpan di tempat sekiranya berlaku kecemasan.

Dada yang lebih kecil tidak mendapat manfaat daripada ini. Sekiranya mereka cukup kecil, seorang pencuri yang berpotensi mungkin hanya dapat mengambil seluruh peti alat, terutama jika tidak dilindungi di tempat lain. Mereka juga akan menjadi sedikit lebih tahan lama, jadi mereka lebih senang menerobos masuk. Kehilangan kunci masih merupakan risiko juga.

Petua Pakar

Beberapa peti alat dilengkapi dengan pelindung busa, memberikan mereka perlindungan tambahan dan memastikan alat anda selamat dari benturan mendadak atau bahaya lain. Sekiranya tidak, anda boleh memotong sendiri dengan busa atau pelapik asas.

Adakah kamu tahu?

Anda boleh membeli penyusun kotak alat yang membantu anda memastikan alat anda tersegmentasi dan tersusun dengan cara yang jelas. Tidak banyak peti alat yang disertakan sebagai standard, tetapi ia bernilai dibeli jika anda tidak mahu semuanya bergaul.