Aksesori Alat

10 Set Alat Terbaik pada tahun 2020Memiliki alat kelengkapan berkualiti tinggi dan lengkap di sekitar rumah adalah mustahak. Tidak kira seberapa baik yang dibuat atau dirancang dengan baik yang anda fikirkan rumah anda, akan selalu ada sesuatu yang perlu diperbaiki, disesuaikan atau diubah. Mempunyai kit alat yang menampilkan semua alat penting, serta beberapa alat tambahan kecil, boleh membolehkan anda mengerjakan pelbagai projek di sekitar rumah.

Sebilangan besar orang mahukan alat yang disediakan untuk disiapkan untuk apa sahaja yang boleh digunakan. Terdapat begitu banyak alat yang tersedia, berbeza dari segi kualiti, tujuan, dan ukuran. Walaupun pilihan ini memastikan bahawa ada sesuatu di luar sana untuk semua orang, ini dapat menjadi sukar untuk mencari alat alat terbaik untuk kediaman anda.

Kami telah meneliti jenama terbaik, ulasan pelanggan, dan keperluan yang diperlukan untuk mencari sepuluh alat utama yang sesuai dengan mana-mana rumah.Berkaitan: Dada Alat Terbaik .

Isi kandungan

Lihat Set Alat Terbaik, Di Bawah.

1.Kit Alat DIY STANLEY 94-248 65 Piece

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini Alat DIY Kit dibuat dengan kualiti yang sangat tinggi dan dilengkapi semua alat penting yang anda perlukan untuk setiap pekerjaan rumah tangga. Ini mempunyai 65 keping keseluruhan dan mempunyai semua alat yang diperlukan, seperti peraturan pita, tukul, pisau, tingkat dan pemutar skru untuk beberapa nama. Kit alat ini terdapat dalam kotak simpanannya sendiri yang mempunyai kawasan khusus untuk setiap kepingan kit. Ini memastikan tidak ada yang hilang dan anda akan sentiasa mempunyai tempat untuk menyimpan alat-alat penting anda.Sarung ini mempunyai pegangan yang tersendiri yang memudahkan pengangkutan ke seluruh rumah. Bahkan boleh dibawa keluar dari rumah untuk menolong keluarga atau rakan-rakan yang memerlukan sesuatu yang diperbaiki atau disesuaikan. Kit alat ini sangat berkualiti tinggi dan telah dihasilkan untuk memenuhi garis panduan ANSI. Ini bermaksud selamat digunakan di dalam dan di sekitar rumah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit alat berkualiti tinggi
 • Mempunyai semua yang diperlukan untuk pekerjaan rumah tangga
 • Didatangkan dalam sarung simpanan pemegang
 • Memenuhi garis panduan rasmi untuk keselamatan
 • Nilai luar biasa dengan 65 keping
Potongan Setiap Set 65 Bahan Kes Penyimpanan Plastik
Keputusan kami

Kit alat ini mempunyai setiap peralatan yang mungkin diperlukan oleh rumah anda semasa disimpan di dalam beg galas berkualiti tinggi.

Penilaian Penyunting

dua.Kit Alat Pembaikan Rumah WORKPRO W009037A

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Bagi mereka yang serius dalam projek DIY mereka, ini adalah alat untuk anda. Ia mempunyai banyak alat dan peralatan, dengan jumlah keseluruhan 322 keping. Ia mempunyai semua alat penting yang mungkin anda perlukan di sekitar rumah termasuk tukul, aras, ukuran pita, tang, skru dan ikatan kabel serta banyak lagi aksesori. Semua peralatan ini disimpan dalam beg nilon berkualiti tinggi. Beg 18 inci ini tahan lama untuk menahan penggunaan berulang dan mempunyai pegangan yang kuat untuk pengangkutan yang mudah.Alat ini dibuat untuk memenuhi atau melampaui peraturan keselamatan ANSI dan telah diperkuat dengan krom poles penuh. Badan krom ini memastikan bahawa alat ini dapat menahan penggunaan berulang dan tidak akan haus atau berkarat. Setiap peralatan telah dipaksa dengan krom-vanadium untuk memberikan daya kilas, kestabilan, dan kekuatan. Kit ini telah dirancang untuk menahan dan menangani pelbagai tugas, projek dan pekerjaan DIY di sekitar rumah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit 322 keping yang luar biasa
 • Dibuat mengikut standard ANSI
 • Alat bertetulang berkualiti tinggi yang dibuat untuk tahan lama
 • Beg nilon yang kuat untuk simpanan
 • Mempunyai semua alat dan peralatan penting yang mungkin anda perlukan
Potongan Setiap Set 322 Bahan Kes Penyimpanan Nilon
Keputusan kami

Kit alat yang luar biasa ini mempunyai semua keperluan rumah atau projek DIY anda kerana ia mempunyai 322 keping.

Penilaian Penyunting

3.Kit Pemacu dan Pemandu TEKTON 2830 Precision Bit

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit alat yang berguna ini telah direka khas untuk pembaikan teknologi rumah, seperti telefon bimbit, tablet, komputer riba, dan komputer di rumah. Ia memiliki alat kecil dan langsung yang bahkan dapat digunakan pada jam tangan dan pembaikan perhiasan, serta bit pentalobe untuk teknologi Apple. Semua keping kit terdapat dalam kotak penyimpanan yang mudah dan ringkas yang memastikan anda dapat menyimpannya untuk sebarang kecelakaan yang mungkin berlaku.Alat dalam kit ini termasuk pemacu ketepatan, dengan endcap berputar bebas, dan spudger yang akan membolehkan anda membuka teknologi atau jam tangan dengan selamat tanpa kerosakan. Kit alat padat ini sangat berguna dan dapat memperbaiki teknologi sensitif anda dengan lembut. Ini membolehkan anda menjimatkan wang dengan dapat memperbaiki telefon bimbit atau PC anda di rumah, dan bukannya menghadapi caj di kedai. Ini adalah satu set nilai cemerlang yang semestinya penting di semua kediaman, dan dengan harga yang rendah, boleh jadi!

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit alat yang berguna untuk semua rumah
 • Alat kecil dan langsung untuk pembaikan teknologi dan perhiasan
 • Bekas simpanan berukuran poket
 • Kit 27 keping dalam satu
 • Berkualiti tinggi dan bernilai hebat
Potongan Setiap Set 27 Bahan Kes Penyimpanan Plastik
Keputusan kami

Alat perkakas yang mudah dan padat ini semestinya sangat penting di setiap rumah kerana ia membolehkan anda memperbaiki teknologi penting dengan mudah.

Penilaian Penyunting

Empat.Set Alat Tangan Apollo Tools DT9706

dewalt dcd996p2
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit 39 keping ini adalah set alat rumah yang asli yang akan memberikan hadiah hebat untuk pemilik rumah baru. Ia mempunyai semua keperluan dan alat paling berguna yang selalu ada dalam rumah tangga yang sibuk. Alat yang paling banyak dijangkau adalah palu, alat pita, pisau utiliti dan pemutar skru yang semuanya termasuk dalam kit alat ini. Sama ada anda mahu menggantung gambar, mengetatkan skru atau bahkan membuka beberapa kotak, ada alat dalam kit ini untuk anda. Selain alat, kit ini juga mempunyai pelbagai jenis aksesori yang sangat berguna untuk pelbagai tugas, pembaikan atau projek DIY di sekitar rumah.Semua alat ini terdapat dalam kotak penyimpanan yang tahan lama, kukuh dan padat. Sarung ini mempunyai pemegang pegangan terpasang yang memungkinkan pengangkutan mudah ke sekitar rumah dan kebun. Alat ini dihasilkan dari aloi keluli berkualiti tinggi dan diperkuat dengan plat krom untuk mengelakkan kehausan dan karat. Semuanya mempunyai pegangan yang selesa dan tidak licin untuk menjadikan setiap tugas DIY mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Alat perkakas rumah yang asal
 • Mempunyai semua alat yang paling banyak dijangkau untuk setiap rumah
 • Diandungi dalam beg galas yang tahan lasak dan kukuh
 • Alat keluli berkualiti tinggi
 • Mempunyai alat atau aksesori untuk setiap keperluan
Potongan Setiap Set 39 Bahan Kes Penyimpanan Plastik
Keputusan kami

Kit alat ini adalah pembelian yang bagus untuk pemilik rumah baru kerana ia mengandungi setiap alat atau aksesori yang mungkin mereka perlukan untuk pembaikan atau projek.

Penilaian Penyunting

5.Kit Alat Bor & Rumah BLACK + DECKER

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit alat ini mempunyai semua keperluan rumah anda, sama ada anda melakukan kerja pembaikan kecil atau perkara besar. Ia dilengkapi gerudi litium 20V yang mudah digunakan dan mempunyai banyak kawalan untuk pengguna, dengan klac 11 kedudukan yang menghalang pelucutan atau kerosakan skru. Bateri litium sentiasa siap digunakan dan mempunyai jangka hayat yang luar biasa. Ia sebenarnya boleh berjalan sehingga 18 bulan yang sangat baik dan membolehkan anda memperbaiki apa sahaja di seluruh rumah anda tanpa berlengah.Kit ini mempunyai 68 alat secara keseluruhan dan merangkumi semua asas. Tidak kira apa jenis tugas, pembaikan atau projek yang anda kerjakan di sekitar rumah - kit alat ini mempunyai apa yang anda perlukan. Ia mempunyai pemutar skru, gerudi, dan tingkat yang semuanya sangat berguna dalam projek rumah tangga. Sekiranya anda mempunyai sesuatu yang perlu diperbaiki, maka tang, sepana dan tukul berkualiti tinggi akan sangat berguna untuk anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mempunyai semua alat yang diperlukan oleh rumah anda
 • Bor 20V berkualiti tinggi
 • Gerudi yang mudah digunakan dengan ciri kawalan
 • Bateri litium berjalan selama 18 bulan
 • 68 alat untuk pembaikan dan projek rumah tangga
Potongan Setiap Set 68 Bahan Kes Penyimpanan Nilon
Keputusan kami

Kit alat 68 keping ini sangat baik bagi mereka yang mempunyai pembaikan rumah atau projek yang serius yang perlu dilakukan kerana ia mempunyai latihan litium berkualiti tinggi.

Penilaian Penyunting

6.Set Pemutar Skru Precision 38 keping Floureon

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit alat yang ringkas tetapi sangat senang ini mungkin merupakan salah satu versi bernilai terbaik seumpamanya. Ia hadir dalam casing yang ringkas dan mudah disimpan yang memastikan semua alat dan aksesori tetap tersusun dan senang ditangkap apabila diperlukan. Pemutar skru, yang merupakan salah satu alat yang paling banyak dijangkau ketika berada di rumah, mempunyai petua magnet yang sangat kuat dan mempunyai ciri anti slip. Ini memastikan bahawa ia akan membantu memperbaiki teknologi sensitif, seperti telefon bimbit atau komputer riba anda, tanpa menyebabkan kerosakan.Alat ini sesuai untuk semua jenama telefon bimbit, termasuk Apple dan Samsung, dan mempunyai pelbagai tip yang berbeza. Kit ini bernilai tinggi dan pasti dapat menjimatkan wang anda. Apabila anda mempunyai alat alat ini, anda tidak perlu membayar yuran mahal yang akan dikenakan oleh kedai pembaikan mudah alih. Anda boleh menyelesaikan masalah dengan tangan anda sendiri, dengan selamat dan yakin. Pemutar skru dan alat dibuat dari keluli tahan karat dengan pemegang plastik. Pegangan ini mempunyai hujung getah yang selesa yang anti slip dan memudahkan penggunaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit pembaikan nilai hebat
 • Ringkas dan senang disimpan
 • Direka untuk pembaikan telefon bimbit
 • Sesuai untuk semua jenama telefon bimbit
 • Alat keluli tahan karat yang tahan lama
Potongan Setiap Set 38 Bahan Kes Penyimpanan Plastik
Keputusan kami

Kit alat yang mudah dan ringkas ini bernilai tinggi dan sesuai untuk pembaikan telefon bimbit, menjimatkan wang anda dalam jangka masa panjang.

Penilaian Penyunting

7.Set Alat Mekanik Crescent CTK170CMP2

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit alat standard profesional ini mengandungi pelbagai jenis alat tangan yang dipilih khas yang boleh digunakan bahkan untuk projek yang paling komersial. Kit alat ini sebenarnya adalah versi terkini dari versi terlaris sebelumnya dari jenama ini. Oleh kerana ia adalah versi terkini, kit ini mempunyai ciri-ciri yang lebih baik dan berguna daripada yang lain. Peningkatan ini merangkumi kotak acuan pukulan yang lebih kuat yang telah diperkuat dengan engsel keluli. Sarung ini telah dirancang untuk memastikan semua alat dan aksesori anda tetap tersusun dan selamat, walaupun semasa membawanya dari laman web ke laman web lain.Oleh kerana ini adalah kit alat yang ditingkatkan, alat juga telah diperbaiki untuk penggunaan yang mudah dan lebih baik. Perengkuh sekarang lebih panjang dengan kepala sempit, dan semua alat lain telah mengalami peningkatan serupa. Semua yang ada di dalam kit ini telah dihasilkan untuk memenuhi dan melampaui spesifikasi ANSI dan ASME yang baru, menjadikannya lebih selamat dan lebih sesuai untuk memperbaiki kerja.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit alat standard profesional
 • Versi model terlaris yang dinaik taraf
 • Sarung tangan yang kukuh dan tahan lama untuk memastikan alatan tetap tersusun
 • Alat yang dikemas kini yang dapat menangani projek komersial dan profesional
 • Melebihi spesifikasi ANSI dan ASME
Potongan Setiap Set 170 Bahan Kes Penyimpanan Plastik
Keputusan kami

Kit 170 keping yang luar biasa ini telah dihasilkan untuk projek profesional dan berkualiti tinggi.

Penilaian Penyunting

8.Kit Alat Rumah Wanita Apollo 39 Piece Pink

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit alat yang comel, bergaya dan sangat praktikal ini akan memberikan hadiah cemerlang untuk pemilik kediaman baru - terutamanya jika mereka adalah orang yang girly yang mahu semuanya kelihatan cantik! Walau bagaimanapun, warna merah jambu bukan hanya untuk estetika. Kit alat edisi khas ini telah dihasilkan dengan Penyelidikan Kanser Payudara, dan peratusan keuntungan akan diberikan kepada badan amal ini. Kit perkakas rumah ini adalah salah satu reka bentuk asli dan mempunyai semua alat keperluan yang diperlukan di sekitar rumah. Dalam kes ini, ia mempunyai peningkatan merah jambu yang bagus untuk menjadikannya alat alat yang menarik yang tidak akan kelihatan di tempat yang bergaya.Tidak kira apa jenis tugas yang anda miliki di sekitar rumah, sama ada sekecil menggantung gambar atau walaupun anda mempunyai pembaikan yang lebih besar, ada alat yang diperlukan dalam kit ini. Ia dilengkapi dengan alat yang paling banyak dijangkau oleh setiap isi rumah, termasuk pemutar skru, tukul, tingkat, dan ukuran pita.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit alat yang comel, bergaya dan praktikal
 • Dengan kerjasama Penyelidikan Kanser Payudara
 • Mempunyai semua alat yang paling banyak dijangkau
 • Boleh membantu kerja rumah, dari pembaikan hingga projek DIY
 • Akan memberikan hadiah yang sangat baik untuk pemilik rumah baru
Potongan Setiap Set 39 Bahan Kes Penyimpanan Plastik
Keputusan kami

Kit alat berwarna merah jambu ini praktikal dan mengandungi semua alat penting yang diperlukan oleh pemilik rumah baru.

Penilaian Penyunting

9.Alatan Tangan Rumah Tangga Stalwart

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kit alat ini sangat penting untuk setiap projek rumah kerana ia dilengkapi dengan semua yang anda perlukan. Semua alat Stalwart dibuat dari logam tahan lama yang dapat memberikan pembaikan yang selamat dan tahan lama. Kit ini mempunyai banyak alat yang berbeza yang akan bermanfaat untuk projek DIY dan bahkan peningkatan kecil. Kit yang tersusun dengan baik yang dapat diangkut dengan mudah di sekitar rumah ke bilik apa sahaja yang memerlukan. Ia cukup padat untuk disimpan dengan mudah dan dapat memastikan semua alat anda selamat dan tersusun.Ini adalah kit nilai luar biasa yang mengandungi 86 keping yang dapat menangani tugas-tugas pemasangan, penyelenggaraan rumah tangga, pembaikan atau kecemasan rumah kecil. Beberapa alat dalam kit ini termasuk pemutar skru, palu, tang dan penjepit utiliti. Kit ini juga merangkumi alat yang lebih khusus yang dapat digunakan untuk tugas-tugas tertentu di sekitar rumah serta beberapa alat yang paling banyak dijangkau.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mempunyai semua keperluan rumah anda
 • Alat logam tahan lama
 • Tahan lama dan dapat menahan penggunaan berulang
 • Bekas simpanan yang teratur
 • Kit nilai hebat
Potongan Setiap Set 86 Bahan Kes Penyimpanan Fabrik
Keputusan kami

Kit alat ini mempunyai nilai yang luar biasa dan mempunyai semua keperluan rumah anda, sama ada anda sedang membaiki, memasang, atau hanya mengekalkan ruang anda.

Penilaian Penyunting

10.Kit Alat Pink 103-Piece WORKPRO

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Alat alat 103 keping yang luar biasa ini terdapat dalam beg yang mudah dibawa untuk dibawa ke sekitar rumah atau dari lokasi ke lokasi. Ini akan memberikan hadiah yang cemerlang bagi pemilik rumah baru kerana ia menampilkan semua yang mungkin anda perlukan. Ia sesuai untuk projek DIY besar dan juga pembaikan kecil. Semua alat dibuat dari baja yang ditempa yang telah dilapisi dengan krom untuk mencegah karat dan keausan, bahkan dengan penggunaan berulang.Ini termasuk tukul, tingkat, ukuran pita dengan kunci automatik, pemutar skru, dan kunci pas serta pelbagai alat atau aksesori lain. Kantong membawa kain menyediakan simpanan yang mudah dan mudah disimpan untuk keadaan kecemasan rumah tangga. Semua yang ada di dalam kit ini dibuat mengikut standard tertinggi dan cukup tahan lama untuk menahan penggunaan berulang. Ini menjadikannya pelaburan yang cemerlang dan hadiah hebat kerana ia akan membuat anda selamat dan bersedia untuk jangka masa panjang.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Kit alat yang selesa dan padat
 • Mempunyai semua keperluan rumah tangga
 • Set cantik dan bergaya yang akan menjadikan hadiah hebat
 • Storan padat
 • Alat tahan lama dan bertetulang
Potongan Setiap Set 103 Bahan Kes Penyimpanan Fabrik
Keputusan kami

Kit alat yang mudah dan padat ini mempunyai semua keperluan pemilik rumah baru, dan kerana ia kelihatan cantik, ia akan memberikan hadiah yang sangat baik.

Penilaian Penyunting

Alat Set Panduan Pembeli

Mempunyai alat yang berkualiti tinggi, tahan lama dan selamat di sekitar rumah sangat mustahak. Selalu ada sesuatu yang perlu dilakukan di dalam rumah, sama ada kerja membaiki, projek DIY atau hanya menjaga rumah anda. Kit alat dilengkapi dengan pelbagai jenis kit yang dapat memudahkan setiap jenis tugas. Semasa mencari alat alat terbaik untuk kediaman anda, anda harus memikirkan:

Untuk apa Alat Peranti akan digunakan?

Sekiranya anda mencari alat alat untuk membantu anda di sekitar rumah, maka kemungkinan anda akan menggunakannya untuk kerja pembaikan dan kerja-kerja penyelenggaraan kecil. Oleh kerana tugas-tugas ini dapat berlaku dengan kerap, anda pasti ingin mencari alat alat yang senang disimpan. Semua kit sepanjang tinjauan ini disertakan dengan beg simpanan dan simpanan mereka sendiri. Ini memastikan bahawa mereka akan teratur dan mudah dijaga untuk kecemasan kecil itu.

Beberapa alat telah direka khas untuk pembaikan kecil, seperti Flureon 38-piece Precision Screwdriver Set. Set ini telah dihasilkan untuk memperbaiki telefon bimbit atau teknologi isi rumah yang lain tanpa menyebabkan kerosakan. Sekiranya anda mempunyai projek DIY yang lebih besar, maka anda harus mempertimbangkan untuk mendapatkan kit alat seperti Set Alat Mekanik Crescent CTK170CMP2. Kit alat standard profesional ini mempunyai setiap alat yang mungkin anda perlukan semasa melakukan projek DIY atau pembaikan rumah tangga.

Soalan Lazim Kit Alat

Semasa melihat kit alat terbaik untuk kediaman anda, kemungkinan anda akan mempunyai beberapa soalan. Berikut adalah beberapa soalan yang sering ditanya mengenai alat alat untuk membantu anda.Bagaimana cara menyediakan Kotak Alat?

Dengan memastikan kotak alat anda tetap teratur, bersih dan mudah digunakan, anda akan dapat membantu anda setiap masa, dan setiap kali anda mencapainya. Cara menyediakan kotak alat anda akan berbeza bergantung pada apa yang anda perlukan. Sebilangan besar rumah memerlukan pilihan alat yang ada untuk pembaikan kecemasan yang sering berlaku. Dalam kes ini, simpan pilihan pemutar skru, palu dan barang keperluan lain di dalam sarung yang ringkas dan mudah dibawa.

Kes anda juga mesti mengandungi ukuran pita dan tingkat, serta pilihan skru, pin, dan paku. Kaedah terbaik untuk menyediakan kotak alat adalah dengan benar-benar menilai apa yang anda perlukan dan yang paling kerap digunakan di rumah. Dengan cara ini anda sentiasa dapat menyimpan barang keperluan anda.

Untuk apa alat alatan Rotary digunakan?

A r set alat otary sering digunakan untuk tugas ringan dan biasanya merupakan alat genggam dengan pelbagai kepala atau output yang berbeza. Jenis alat ini digunakan untuk pelbagai pekerjaan, seperti:

Alat ini tidak begitu penting seperti alat lain di seluruh rumah kerana ia untuk tugas ringan tertentu.

Alat apa yang saya perlukan untuk Set Alat?

Sekiranya anda ingin menyediakan set alat anda sendiri, maka ada beberapa perkara penting yang tidak boleh anda lewatkan. Ini berbeza-beza bergantung pada apa yang anda gunakan untuk alat alat anda, tetapi sebahagian besarnya, kit alat anda harus mengandungi:

 • Pemutar skru (pelbagai saiz)
 • Tukul
 • Pita pengukur
 • Tang
 • Pisau utiliti
 • Perengkuh (boleh disesuaikan dan pelbagai ukuran)
 • Tahap
 • Pisau dempul

Sekiranya anda ingin lebih bersedia untuk sebarang keadaan kecemasan atau pembaikan di rumah, anda juga harus mempertimbangkan untuk menambahkan yang berikut ke dalam alatan anda:

 • Obor (genggam dan ikat kepala)
 • Petak ukuran
 • Tepi lurus
 • Fail kilang
 • Gogal pelindung mata
 • Gerudi kuasa

Banyak alat akan disertakan dengan semua yang anda perlukan dalam satu, untuk menjimatkan masa dan wang anda.Petua Pakar

Sertakan pakaian keselamatan, seperti kacamata dan sarung tangan , dalam kit alat anda untuk disiapkan untuk sebarang jenis kecemasan atau pembaikan DIY.

Adakah kamu tahu?

Kit alat mesti penting di setiap rumah, dan terdapat pelbagai versi yang berbeza untuk memenuhi pelbagai tugas yang berbeza.