Teres, Rumput & Taman

10 Semburan Wasp Terbaik pada tahun 2020Tawon boleh menjadi salah satu perosak terbesar untuk mengecewakan anda di rumah anda. Walaupun kebanyakan perosak menjengkelkan, tawon boleh menyebabkan bahaya kepada anda dan cenderung membuat anda tidak selesa daripada makhluk lain. Yang benar adalah, kita memerlukan tawon, dan mereka bekerja dengan baik menjaga kita dengan memakan beberapa perosak lain yang mengganggu kita. Malangnya, mereka juga dapat membina sarang di mana sahaja, dan tidak jarang dijumpai di rumah, taman, atau gudang anda.

Untuk menyelesaikan masalah tawon, kaedah termudah dan paling berkesan adalah dengan membeli semburan tawon yang berkualiti. Anda tidak boleh terlalu dekat dengan sarang tawon, atau anda mungkin tersengat. Semburan tawon membolehkan anda menyingkirkan serangan sambil menjauhkan anda.

Isi kandunganLihat Semburan Wasp Terbaik, Di Bawah.

1.Ortho Home Defense Hornet & Wasp Killer Aerosol

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Semburan tawon pertama dalam senarai kami adalah ini Rumah Ortho Pertahanan Hornet & Pembunuh Wasp. Manfaat pertama semburan perosak ini ialah membunuh pelbagai spesies serangga. Tawon, peluru, jaket kuning, dan tukang kayu lumpur semuanya akan terperangkap dengan serta-merta oleh busa yang dihasilkan oleh semburan ini. Sebenarnya, busa itu cukup kuat dan cepat terbentuk, jadi ia akan menjerat sekumpulan serangga setelah bersentuhan dengannya. Busa juga merupakan kaedah yang bermanfaat kerana cepat kering, jadi anda tidak perlu menunggu lama untuk mengeluarkan sarang.Selain itu, busa disembur dari kaleng dengan ketepatan yang mengagumkan. Ia dapat disasarkan pada celah kecil di mana sarang tawon mungkin terbentuk dan masih berkesan. Juga, ia mempunyai ketepatan semburan jet hingga 20 kaki, yang bermaksud anda dapat mengosongkan sarang tawon tinggi di atas tanah dan menjaga jarak untuk keselamatan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berfungsi hingga 20 kaki di atas tanah
 • Membunuh serangga semasa kembali
 • Ketepatan tepat
 • Buih menghentikan serangga dengan serta-merta
 • Berpatutan
Jenis Aerosol berbuih Jarak Semburan Jet 20 Kaki
Keputusan kami

Semburan tawon ini berfungsi dengan pantas untuk membunuh serangga dari jarak 20 kaki dan bahkan cukup tepat untuk memerangkap tawon di celah kecil dengan busa.

Penilaian Penyunting

dua.Syngenta 73654 Demand CS Insektisida

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Orang sering memilih untuk membeli semburan tawon komersial yang diformulasikan untuk kecekapan yang diberikannya. Walau bagaimanapun, racun serangga seperti ini Permintaan CS dari Syngenta menawarkan kaedah kawalan perosak yang hebat, yang boleh menjadi nilai wang yang lebih baik. Salah satu masalah utama dengan semburan tawon biasa yang anda dapati di kedai adalah mudah digunakan dan tidak akan bertahan lama seperti yang anda mahukan. Sekiranya anda mempunyai masalah dengan kawalan perosak, penyelesaian racun serangga seperti ini dapat berfungsi untuk jangka masa yang lama dengan sisa yang sangat sedikit.bolehkah saya membina geladak secara langsung di tanah

Walaupun lebih mahal dan memakan masa, ini adalah penyelesaian berkesan yang menangani lebih dari 30 serangga. Daripada hanya menangani tawon, anda boleh menggunakannya semula pada kebanyakan perosak yang anda hadapi di rumah anda. Mencampurkan diri bukanlah penyelesaian jangka pendek yang mudah, tetapi dalam jangka masa panjang, ia dapat menjimatkan banyak wang dan banyak masalah. Lebih-lebih lagi, ia juga sesuai digunakan di rumah dan di luar rumah anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mengusahakan lebih dari 30 serangga biasa
 • Berfungsi di dalam dan di luar rumah
 • Membuat hingga 40 gelen
 • Pengawalan perosak sehingga 90 hari
 • Kekal berkesan di bawah tekanan panas
Jenis Semburan racun serangga Jarak Semburan Jet N / A
Keputusan kami

Demand CS adalah racun serangga yang kuat yang memberi anda 40 galon larutan dan membunuh lebih dari 30 spesies serangga yang berbeza.

Penilaian Penyunting

3.Spectracide 100046033 Wasp & Hornet Killer3

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Semburan tawon aerosol seterusnya adalah Wasp & Hornet Killer 3 ini dari Spectracide. Seperti namanya, ini berkesan pada tawon dan lebah, tetapi itu tidak semua. Anda juga boleh menggunakan semburan ini untuk mengatasi masalah yang anda hadapi dengan semut, kalajengking, jaket kuning, dan ulat khemah, yang bermaksud ia sesuai untuk pelbagai masalah. Bukan hanya akan menghilangkan serangga ini dari kawasan di luar kediaman anda, tetapi juga akan memastikan bahawa mereka tidak dapat kembali beberapa hari selepas itu juga.Semburan tawon ini malah menghilangkan sarang. Sekiranya anda menggunakannya untuk menangani sarang tawon, anda ingin dapat menjaga jarak, sehingga anda tidak tersengat. Ini dimungkinkan oleh Spectracide, kerana aerosol dapat menawarkan semburan jet yang mengagumkan hingga 27 kaki. Anda boleh tetap selamat semasa menggunakannya, dan bahkan sampai ke sarang yang berada di kedudukan tinggi. Ini juga tidak mengotorkan kediaman anda, yang merupakan masalah yang sering diabaikan. Walau bagaimanapun, ia hanya sesuai untuk kegunaan luaran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tidak mengotorkan
 • Menghilangkan sarang
 • Semburan jet sehingga 27 kaki
 • Membunuh serangga yang kembali selama beberapa hari
 • Mengawal pelbagai serangga
Jenis Aerosol Jarak Semburan Jet 27 Kaki
Keputusan kami

Semburan ini berkesan pada pelbagai serangga, bukan hanya tawon, dan lebah, dan dapat berfungsi dengan semburan jet yang mengagumkan hingga 27 kaki.

Penilaian Penyunting

Empat.RESCUE Trapstik untuk Wasps

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Pilihan lain ketika menangani masalah serangga adalah membeli perangkap. Ini biasanya merupakan laluan yang kurang popular, kerana mereka tidak menangani apa-apa secepat semburan, tetapi ia boleh berkesan dalam jangka masa panjang. Dalam keadaan tertentu, anda dapat mengetahui bahawa serangan serangga anda tidak semestinya berasal dari sarang yang jelas. Sekiranya anda mempunyai tawon yang kembali, anda mungkin ingin memasang perangkap jika anda tidak dapat mencari tempat mereka bersembunyi. Dalam kes ini, SELAMATKAN Trapstik adalah salah satu pilihan terbaik yang ada.Pertama, bebas bau, dan ini kerana ia tidak menggunakan bahan kimia berbahaya. Ini adalah kelebihan utama berbanding semburan tradisional dan racun serangga, kerana ia tidak akan menyebabkan bau busuk di sekitar rumah anda. Ia tidak hanya mengatasi tawon, kerana ia akan menangkap tukang kayu lumpur dan lebah tukang kayu di permukaannya yang melekit. Yang paling penting, ia mempunyai pengawal untuk mencegah burung bertengger dan tersekat, jadi anda hanya akan menangkap makhluk yang ingin anda hilangkan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bebas bahan kimia
 • Bebas bau
 • Tahan cuaca
 • Berurusan dengan pelbagai spesies
 • Penjaga untuk menjauhkan burung
Jenis Perangkap Jarak Semburan Jet N / A
Keputusan kami

Ini adalah peningkatan pada perangkap tawon yang biasa Anda ketahui, kerana ia menangani pelbagai jenis perosak biasa sambil menghentikan burung dan makhluk yang lebih besar dari tertangkap.

Penilaian Penyunting

5.Penyembur Kawalan Perosak Dalaman Alam Wondercide

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda berhadapan dengan masalah serangga di dalam rumah anda, jangan berjauhan Wondercide Semula jadi Semburan Kawalan Perosak Dalaman. Penyelesaian racun serangga dari Wondercide ini direka untuk menjaga kediaman anda. Ia melakukannya dengan tidak menggunakan bahan kimia beracun dalam penghasilannya. Ini bermaksud anda boleh menggunakannya dengan selamat di dalam rumah tanpa perlu risau akan risiko terhadap rumah dan keluarga anda. Ia juga dibuat dengan bau yang menyenangkan, jadi anda tidak perlu risau dengan bau busuk.Anda juga boleh mempercayai produk Wondercide ini agar dapat berkesan dalam mengatasi masalah pengendalian perosak anda. Tidak seperti kebanyakan semburan, produk ini dapat membunuh lebih dari 100 spesies serangga. Kenyataan bahawa ia dapat mencapainya tanpa mengotorkan kediaman anda atau menimbulkan bau busuk menjadikannya pilihan terbaik untuk kawalan perosak dalaman.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Bau yang menyenangkan
 • Tiada bahan kimia beracun
 • Tanpa pewarnaan
 • Membunuh lebih 100 perosak
 • Penggunaan dalaman
Jenis Semburan racun serangga Jarak Semburan Jet N / A
Keputusan kami

Ini adalah pilihan yang sesuai untuk mengatasi serangga di dalam rumah anda, kerana bau yang menyenangkan menjadikan rumah anda berbau segar, dan tidak ada bahan kimia yang bermaksud selamat digunakan di sekitar anak-anak.

Penilaian Penyunting

6.Raid Yellow Jacket Wasap & Hornet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Untuk perangkap tawon, penyembur dan penghalau, salah satu jenama yang paling terkenal ialah Raid. Kebolehpercayaan yang disertakan dengan jenama yang begitu popular ditunjukkan dalam Yellow Jacket, Wasp, dan Hornet Perangkap . Perangkap itu sendiri boleh dipercayai dan bergantung pada makanan untuk memikat serangga, yang menyusup ke kebun anda. Ini bermaksud bahawa tidak ada racun serangga beracun yang boleh membahayakan anak-anak anda semasa mereka bermain, walaupun ia masih harus dijauhkan.Selain lebih sihat, mereka juga mudah sekali pakai. Akibat tidak termasuk bahan kimia, bahan tersebut mudah dibuang setelah digunakan. Lebih-lebih lagi, anda mendapat dua perangkap dengan setiap pembelian, sehingga anda dapat menyebarkannya ke kebun anda dan menyingkirkan seluruh tawon.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah guna
 • Berasaskan makanan bukan berasaskan kimia
 • Jenama yang boleh dipercayai
 • 2 perangkap disertakan
 • Menangkap tawon, pelanduk, dan jaket kuning.
Jenis Perangkap Jarak Semburan Jet N / A
Keputusan kami

Ini adalah alternatif yang baik untuk perangkap yang menggunakan bahan kimia, kerana Raid hanya menggunakan makanan untuk memikat serangga, dan anda juga dapat membuang perangkap selepas itu.

Penilaian Penyunting

7.Kawalan Perosak Hot Shot 13412 HG-13412

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Satu lagi semburan tawon yang dipercayai ialah aerosol Pest Control dari Pukulan panas . Sekali lagi, ini menawarkan semburan jet yang mengagumkan sepanjang 27 kaki. Ini bermaksud bahawa anda dapat melindungi diri anda dari bahan kimia yang terkandung di dalam semburan itu sendiri, serta sengatan tawon yang boleh anda kejutkan dengan mendekat. Bukan hanya ini, tetapi juga akan melindungi persekitaran anda. Ini adalah semburan tanpa pewarnaan, jadi jika anda perlu menghilangkan tawon di sarang berhampiran rumah anda, ia akan meninggalkan dinding atau tingkap anda tanpa luka.Selain melindungi anda, ia juga membunuh serangga dengan berkesan. Semburan kawalan perosak ini dapat membunuh berbagai serangga serta tawon, termasuk kalajengking, pelanduk, dan ulat khemah. Ia berlaku dengan serta-merta. Satu bonus memilih produk Hot Shot ini ialah ia terdapat dalam paket dua aerosol, jadi anda akan mendapat sedikit lagi wang anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Semburan jet 27 kaki
 • Tanpa pewarnaan
 • Berkesan pada pelbagai serangga
 • Membunuh serangga dengan serta-merta
 • Didatangkan dalam bungkusan dua
Jenis Aerosol Jarak Semburan Jet 27 Kaki
Keputusan kami

Dengan semburan jet kuat 27 kaki, ini adalah semburan berkesan yang dapat digunakan untuk menghilangkan pelbagai serangga dari jarak yang selamat dan dapat dipercayai.

pengisi kayu terbaik
Penilaian Penyunting

8.BASF PT Wasp-Freeze II

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Semburan tawon aerosol lain adalah BASF PT Pembekuan-Pembekuan II. Terutama, ini adalah edisi kedua Wasp-Freeze, dan ia mempunyai formula baru untuk menggunakannya. Jenama dan pembungkusannya kelihatan jelas, tetapi ia menjelaskan bagaimana formula dibuat. Formula yang diperbaiki ini menggunakan prallethrin, yang, tanpa terlalu banyak detail, kurang berbahaya bagi manusia daripada kebanyakan bahan kimia yang digunakan.Selain lebih selamat untuk pengguna, ini juga sangat efektif untuk menghilangkan tawon dan berfungsi pada labah-labah dan jaket kuning juga. Ia menggunakan kaedah knockdown sehingga serangga dihilangkan secara kekal, mengurangkan kemungkinan terserang. Jarak semburan jet 15 kaki tidak begitu hebat daripada kebanyakan pesaing, tetapi cukup untuk memastikan pengguna berada pada jarak yang selamat dari sasaran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Penghapusan cepat sehingga sengatan berkurang
 • Berfungsi pada labah-labah dan jaket kuning
 • Formula yang diperbaiki
 • Semburan 15 kaki untuk keselamatan
 • Formula ketoksikan rendah
Jenis Aerosol Jarak Semburan Jet 15 Kaki
Keputusan kami

Ini adalah formula penyemburan tawon yang diperbaiki, yang menggunakan bahan kimia yang berbeza untuk membunuh serangga dengan lebih cekap dan cepat untuk mengurangkan kemungkinan sengatan.

Penilaian Penyunting

9.TERRO T3300-2 Wasp dan Hornet Killer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Semburan tawon lain adalah pembunuh tawon dan peluru dari TERRO. Aerosol ini mempunyai jarak semburan jet 20 kaki, memberikan pengguna ruang yang selamat untuk mengelakkan tawon dan peluru yang marah. Jarak itu juga bermanfaat untuk mencapai ruang yang sukar dijangkau, seperti sarang tawon yang terbentuk di bumbung atau di celah-celah.Ia juga berfungsi pada berbagai spesies, serta tawon, termasuk jaket kuning dan dauber lumpur, menghilangkannya dengan cepat dan berkesan. Keberkesanan ini berasal dari busa yang mengembang, yang dipancarkan dari aerosol. Ini dapat mengeluarkan banyak tawon ketika mengembang untuk mengisi jurang dan bahkan sarang. Semburan ini berfungsi di dalam dan juga di luar rumah, yang memberikan kelebihan berbanding sebilangan pesaingnya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Semburan jet mencapai 20 kaki
 • Berfungsi di dalam dan juga di luar rumah
 • Berfungsi pada pelbagai spesies
 • Membunuh serangga semasa mereka kembali
 • Buih yang mengembang dapat mengeluarkan keseluruhan sarang
Jenis Aerosol berbuih Jarak Semburan Jet 20 Kaki
Keputusan kami

TERRO telah menghasilkan semburan tawon aerosol yang kuat, yang menggunakan busa mengembang untuk membunuh serangga dengan cepat, dan juga mencegah kembalinya.

Penilaian Penyunting

10.Pembunuh Tebal Bendera Hornet & Pembunuh Hornet

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

mesin pemotong kekili terbaik

Akhirnya, kami mempunyai Foaming Wasp dan Hornet Killer dari Bendera hitam . Ini adalah salah satu semprotan tawon termurah yang telah kita lihat, tetapi masih menggunakan kaedah pembuahan berkualiti tinggi, yang membuat selimut di atas serangga untuk memerangkapnya dan menghilangkannya. Dengan pembunuh tawon dan pelanduk ini, anda dapat menjamin bahawa masalah serangga anda akan selesai, buat sementara waktu sekurang-kurangnya.Seperti pesaingnya, semburan tawon ini dapat mengatasi tawon, peluru, jaket kuning, dan kambing lumpur, di antara serangga lain. Ia berfungsi dengan berkesan tanpa meninggalkan sisa berminyak, jadi anda tidak akan terlalu sukar melakukan kerja pembersihan selepas itu. Ini juga bermaksud ia tidak mencemarkan harta benda anda. Ciri-ciri ini menjadikannya pilihan yang baik untuk kawalan perosak luar.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Berkesan pada pelbagai spesies
 • Tiada residu berminyak
 • Jarak semburan jet 20 kaki
 • Tanpa pewarnaan
 • Berpatutan
Jenis Aerosol berbuih Jarak Semburan Jet 20 Kaki
Keputusan kami

Ini adalah satu lagi semburan tawon berbuih yang kuat, yang memanfaatkan jarak semburan yang besar untuk membunuh serangga dengan berkesan sambil memberikan keselamatan pengguna.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Wasp Spray

Menangani masalah serangga adalah tugas yang mudah. Sebilangan besar masalah dapat diselesaikan dengan kaleng semburan tawon dan tidak banyak usaha sama sekali. Namun, jika anda tidak membeli produk yang betul, masalah ini dapat berlanjutan lebih lama. Ketika berkaitan dengan kawalan perosak, anda mahu pekerjaan itu dapat diselesaikan dengan cepat dan menyelesaikannya. Malangnya, ini tidak selalu berlaku.

Dengan begitu banyak pilihan untuk mengawal perosak di pasaran, sukar untuk mengetahui apakah kaedah yang tepat untuk mengatasi masalah anda. Tong penyembur tawon nampaknya paling mudah, tetapi mungkin perangkap mungkin memberikan hasil yang lebih baik dalam jangka panjang. Anda mungkin mendapati bahawa penyelesaian racun serangga akan lebih berkuasa atau berpatutan. Apa jua keadaannya, anda perlu mencari yang sesuai untuk anda.

Pengendalian perosak berbeza bergantung pada senario, dan satu tin semburan tawon tidak mungkin menjadi penyelesaian bagi setiap masalah. Mudah-mudahan, dengan melihat petua ini mengenai pelbagai pilihan yang ada dan cara menggunakannya dengan selamat, anda dapat menyelesaikan masalah anda dengan cepat dan cekap, tanpa membuang banyak masa.

Ulasan berkaitan: Pembunuh semut luar .

Jenis yang berbeza

Terdapat beberapa cara untuk menghilangkan serangga. Selalunya, anda boleh menggunakan semburan tawon. Ini selalunya murah dan senang didapati di kedai. Yang terbaik akan mempunyai jarak semburan yang besar, sedikit bahan kimia toksik, dan akan mematikan serangga dengan cepat. Semburan busa sangat baik kerana busa akan mengembang untuk mengisi sarang atau lubang di mana serangga mungkin bersembunyi. Mereka juga boleh membunuh serangga yang kembali.

Malangnya, penggunaan semburan tawon dengan mudah, dan anda mungkin tidak mendapat nilai wang yang baik. Sebaliknya, ada beberapa larutan racun serangga yang anda boleh campurkan dengan air sendiri untuk mendapatkan nilai yang lebih baik, tetapi tidak mungkin mereka akan mempunyai sebotol aerosol yang kuat dan mungkin lebih banyak usaha daripada yang diperlukan.

Jika tidak, perangkap tawon adalah pilihan yang baik. Ini berfungsi dengan memikat serangga dengan bahan kimia, bau atau makanan, dan kemudian menangkapnya di permukaan yang melekit, atau menenggelamkannya ke dalam racun serangga. Mereka tidak akan menyingkirkan perosak secepat mungkin, tetapi sangat berguna jika anda tidak dapat mencari sumber tertentu, seperti sarang.

Keselamatan dari Wasps

Perkara pertama yang perlu difikirkan ketika mencari semburan tawon terbaik adalah bagaimana ia akan melindungi anda dari sengatan. Lagipun, inilah sebab anda perlu menghilangkan perosak anda, jadi tidak ada gunanya membeli sesuatu yang boleh membuat mereka marah. Dengan tawon, khususnya, anda ingin menjaga jarak dan mengelakkan sengatan buruk semasa menyingkirkan sarang.

Semburan tawon terbaik akan mempunyai jarak semburan jet yang panjang. Ini merujuk kepada sejauh mana buih racun serangga keluar dari tin. Semakin jauh penyemburannya, semakin dekat anda untuk menyelesaikan tugas. Perangkap juga bagus untuk ini, kerana anda boleh meletakkannya di kawasan kebun anda yang tidak perlu anda habiskan. Dengan cara ini, anda boleh menunggu tawon terpikat, dan menyingkirkannya setelah itu.

Walau bagaimanapun, jika anda perlu mengeluarkan sarang, atau mereka sudah dekat rumah anda, anda akan memerlukan semburan untuk memastikan kemenangan cepat. Beberapa penyelesaian yang boleh anda campurkan sendiri mungkin lebih kuat dan bernilai lebih baik daripada semprotan standard anda, tetapi ini mungkin melibatkan lebih dekat daripada yang anda mahukan.

Sekiranya anda ingin menyingkirkan harta kecoa, lihat milik kami pembunuh roach terbaik .

Keselamatan dari Bahan Kimia

Selain melindungi diri dari sengatan tawon, anda juga ingin menjaga jarak jika ada bahan kimia yang digunakan dalam racun serangga pilihan anda. Dari segi keberkesanan, semburan tawon yang paling cepat dan terbaik kemungkinan akan menggunakan bahan kimia yang berbahaya bagi manusia dan juga serangga. Oleh itu, anda ingin menjauhkan jarak dari sasaran dan pastikan angin berada di belakang anda sebelum digunakan.

Perkara yang sama berlaku untuk perangkap tawon. Sebilangan besar bahan ini akan menggunakan bahan kimia beracun untuk membunuh perosak anda, jadi anda menginginkannya jauh dan jauh dari jangkauan kanak-kanak. Nasib baik, beberapa perangkap tawon menggunakan makanan dan bukannya bahan kimia untuk memikat mangsa mereka. Terdapat juga semburan bebas bahan kimia, jadi anda harus memerhatikannya semasa berbelanja.

Petua Pakar

Untuk melindungi diri anda dari tawon, serta bahan kimia yang terdapat dalam semburan, anda harus memilih aerosol dengan jarak semburan jet terpanjang dan berdiri kembali.

Adakah kamu tahu?

Beberapa larutan racun serangga kimia dapat membunuh beratus-ratus spesies serangga, menjadikannya lebih berkesan daripada semburan dan perangkap yang lebih biasa.