Aksesori Alat

10 Helmet Kimpalan Terbaik pada tahun 2020

Adakah anda mengimpal secara profesional atau di rumah? Maka anda akan memerlukan topi keledar pengelasan. Topi keledar ini melindungi wajah anda daripada panas yang melampau dan percikan api kimpalan dan pemotong plasma dan juga melindungi mata anda dari cahaya yang terang.Teknologi telah berjalan jauh sejak beberapa dekad yang lalu, dan pelbagai helmet yang tersedia merangkumi helm pengelasan automatik yang menggelapkan tenaga surya hingga helmet asas tunggal. Sekiranya anda datang ke sini mencari jenis helmet pengelasan tertentu, anda mungkin akan pergi dengan produk yang boleh anda gunakan untuk banyak tugas lain! Terdapat juga rentang warna yang luas yang terdapat pada banyak pilihan di bawah, berbanding helmet warna tetap.

Semua pilihan ini nampaknya luar biasa, tetapi untungnya kami telah melakukan beberapa kajian asas untuk anda. Kami berunding dengan pakar, blogger dan ulasan pelanggan untuk memberi anda panduan membeli dan senarai topi keledar 10 top yang boleh anda beli dalam talian.Anda mungkin berminat dengan: Pengimpal MIG Terbaik.

Isi kandungan

Lihat Helmet Kimpalan Terbaik untuk Wang, Di Bawah.

1.Helmet Kimpalan Antra AH6

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda hanya mencari helmet pengelasan tahap awal, iniAntra AH6helmet pengelasan tenaga suria adalah pilihan yang bagus berkat harga dan pelbagai ciri yang berpatutan. Telah dianugerahkan Amazon's Choice untuk mengelas helmet berkat ulasan pelanggan yang sangat baik dan tahap penjualan yang hebat. Tahap teduhan berkisar untuk kebanyakan prosedur pengelasan dan pemotongan plasma, terutama untuk pemula hingga kimpalan. Ia memiliki mod yang dapat diubah bergantung pada tugas apa yang sedang dilakukan - TIG, MIG, MMA, plasma, dan penggilingan. Sekiranya yang terakhir, tekan butang penggiling!wgen5500

Antra AH6 dilengkapi dengan penutup pelindung lensa tambahan untuk memastikan ia tahan lama. Penonton adalah ukuran yang cukup baik untuk titik harga pada 3.86 inci dengan 1.73 inci. Terdapat sejumlah sensor yang berbeza termasuk membantu memberi anda idea yang lebih baik tentang apa yang sedang berlaku semasa anda mengimpal. Ia berkuasa solar, yang akan menjimatkan wang anda dalam jangka masa panjang untuk bateri dan juga jauh lebih baik untuk persekitaran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Tenaga suria
 • Teduh berubah-ubah
 • Hebat untuk pemula
 • Mod TIG, MIG, MMA, plasma, dan pengisaran
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat1.0 paun
Keputusan kami

Anda tidak mahu berbelanja terlalu banyak jika anda baru menggunakan kimpalan, dan topi keledar ini adalah kaedah yang sempurna untuk mendapatkan semua ciri yang diperlukan tanpa perlu mengeluarkan banyak tambahan. Ia sesuai untuk tukang las TIG setiap hari, dan juga bagus untuk pengimpal MIG!

Penilaian Penyunting

dua.Gelap Auto Keselamatan Jackson 46157

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

TheKeselamatan Jacksontopi keledar mempunyai teknologi penggelapan automatik yang bermaksud ia bertindak balas terhadap tahap cahaya yang dipancarkan untuk memberikan perlindungan optimum kepada penglihatan anda dan juga membolehkan anda melihat sebanyak mungkin. Telah diberikan penilaian 1/1/1/1 penuh dari EN379, yang bermaksud anda tidak dapat memperoleh yang lebih baik daripada ini dari segi perlindungan. Helmet pengelasan Jackson ini adalah produk berkualiti tinggi jika anda ingin menaik taraf dan bekerja di persekitaran yang lebih profesional dengan bahan kimpalan.Plastik itu ringan, yang bermaksud akan terasa selesa di kepala anda. Ia juga berkepadatan tinggi untuk memastikan topi keledar pengelasan gelap tenaga suria tahan lama dan memberikan perlindungan maksimum. Ia boleh disesuaikan, jadi akan sesuai dengan kebanyakan ukuran kepala dan serasi dengan topi keras jika anda bekerja di kawasan yang juga diperlukan. Bahagian depan helmet pengelasan Jackson direka secara aerodinamik untuk memastikan risiko penambahan haba dikurangkan - meningkatkan lagi keselesaan dan keselamatan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Topi keledar premium
 • Ciri keselamatan dan keselesaan yang hebat
 • Peringkat 1/1/1/1
 • Sesuai dengan topi keras
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat2.0 paun
Keputusan kami

Helmet ini berada pada helmet pengelasan yang jauh lebih mahal, tetapi sangat mustahak untuk melabur pada helmet yang baik jika anda mengimpal dengan kapasiti yang lebih serius. Ini mempunyai semua yang anda mahukan dalam topi keledar, dan penilaian keselamatan terbaik.

Penilaian Penyunting

3.Helmet Flip Depan Hobart 770286

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sejauh ini topi keledar paling murah dalam senarai ini, jika anda mencari helmet pengenalan tanpa embel-embel, inilah satu! Seperti namanya, bahagian depan helmet terbalik ke atas yang membolehkan anda melepaskannya secepat mungkin setelah anda selesai mengimpal. Ia diluluskan sepenuhnya oleh ANSI, jadi selamat digunakan dalam kebanyakan aktiviti kimpalan kecil. Luas ukuran tontonan adalah 4.5 inci dengan 2 inci, yang walaupun agak kecil lebih memadai untuk penggunaan yang jarang.Sekiranya anda hanya memerlukannya untuk tugas sesekali di sana sini, anda sebenarnya tidak perlu melabur dengan topi keledar yang mahal. Ini sangat selamat digunakan dan merangkumi semua asas yang paling penting untuk mengelas helmet dengan melindungi penglihatan dan wajah anda. Kesesuaiannya boleh disesuaikan sehingga akan duduk dengan selesa pada kebanyakan ukuran kepala. Terdapat sepuluh warna berubah-ubah, namun anda perlu menyesuaikannya sendiri.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh laras
 • Mesra bajet
 • ASNI meluluskan
Sumber kuasaTiadaGelap AutoJanganBerat0.95 paun
Keputusan kami

Ini adalah pilihan terbaik jika anda mencari sesuatu yang murah tetapi berkesan untuk tugas kecil yang tidak memerlukan banyak masa. Perlu diingat bahawa anda perlu menyesuaikan tahap teduhan sendiri, namun, panduan ringkas membantu anda mengetahui lebih kurang tetapan mana yang terbaik.

Penilaian Penyunting

Empat.Lincoln Electric 3350 Series

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Lincoln Electricadalah jenama yang sangat dipercayai ketika datang ke alat dan aksesori, dan ini adalah satu lagi item yang sangat baik untuk ditambahkan ke rangkaiannya. Helmet tenaga suria ini menggunakan teknologi 4C baru untuk meningkatkan apa yang dapat anda lihat sambil tetap memberikan perlindungan maksimum terhadap kerosakan penglihatan. Hanya dengan berat 3.2 paun, helmet pengelasan cukup ringan dan senang dibawa. Ia bertenaga solar, yang bagus untuk persekitaran dan menjimatkan kos tambahan untuk bateri pada masa akan datang.Lensa penggelap tambahan disertakan untuk membantu anda menyesuaikan diri dengan keperluan pengelasan anda sendiri - yang bermaksud ia boleh digunakan di dalam dan di luar tanpa mengira keadaan pencahayaan. Beg galas bergaya disertakan, serta bandana yang boleh anda pakai di bawah topi keledar untuk menangkap peluh dan melindungi bahagian dalam helmet tenaga suria.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Hebat untuk alam sekitar
 • Mudah dibawa
 • Penglihatan yang lebih baik
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat3.2
Keputusan kami

Topi keledar ini menggunakan teknologi moden dengan baik untuk membantu anda melihat lebih banyak apa yang anda kimpal semasa anda memakai topi keledar. Walaupun ia pasti mahal, ia masih jauh lebih murah dan lebih menjimatkan daripada topi keledar premium yang lain dan merupakan pilihan peningkatan yang hebat.

Penilaian Penyunting

5.Helmet Lebar DEKOPRO DP-33

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda mempunyai anggaran tetapi ingin menghabiskan sedikit lebih banyak untuk pandangan yang lebih luas, ini adalah pilihan yang sangat baik. Ia dilengkapi dengan ukuran tontonan 3,62 inci dengan 1,65 inci - standard pada beberapa helmet yang lebih mahal. Ia memerlukan penyesuaian manual, tetapi ini mudah dilakukan dengan slider di sisi topi keledar. Ia juga dilengkapi dengan reka bentuk tengkorak dan nyalaan yang menyeronokkan, membolehkan anda kelihatan bergaya semasa anda mengimpal.Penapis mempunyai mod penghitaman automatik, yang dikuasakan solar untuk penggunaan yang lebih mudah dan peningkatan keramahan alam sekitar. Sekiranya anda tidak berminat dengan reka bentuk biasa, mereka juga mempunyai topi keledar hitam biasa. Berat helmet pengelasan gelap tenaga suria secara automatik seimbang sehingga akan muat dengan selesa di kepala anda sambil menyebabkan regangan minimum, dan plastiknya ringan walaupun sangat kuat.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mesra bajet
 • Penapis gelap secara automatik
 • Tenaga suria
 • Berat helmet yang seimbang
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat1.55 paun
Keputusan kami

Daripada pilihan topi keledar, ini hanya menunjukkan kepada anda bahawa kadangkala beberapa dolar tambahan dapat membelikan anda lebih banyak lagi. Selain reka bentuk yang unik, ini mempunyai ciri automatik yang hebat dan bertenaga solar, menjadikannya selesa dan selamat. Sekiranya anda mencari topi keledar, kami sangat mengesyorkan ini.

Penilaian Penyunting

6.Gelap Auto Keselamatan Jackson 46101

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Keselamatan Jacksonadalah jenama yang dipercayai ketika datang ke peralatan pelindung diri (PPE) seperti topi keledar. Ini adalah topi keledar pengelasan penghapusan tenaga solar yang hebat untuk profesional yang ingin meningkatkan ke sesuatu yang melindungi daripada tugas yang lebih sukar dan lebih lama. Helmet pengelasan Jackson mempunyai tetapan penggelapan automatik yang bermaksud ia secara automatik akan menyesuaikan diri dengan tetapan terbaik untuk melindungi mata anda, sementara masih membolehkan anda melihat objek yang anda las secara terperinci.Helmet pengelasan Jackson ini juga dilengkapi dengan reka bentuk bintang dan jalur yang sejuk - sangat baik jika anda merasa sedikit patriotik atau walaupun anda hanya peminat Captain America. Sangat selesa digunakan, dengan banyak ulasan pelanggan yang memuji betapa hebatnya rasa ini di kepala mereka berbanding dengan helmet pengelasan yang lebih besar. Ia masuk pada titik harga yang cukup sederhana, jadi sangat bagus jika anda ingin menaik taraf tanpa melampaui anggaran anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Harga berpatutan
 • Kualiti tinggi
 • Sangat selesa
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat2 paun
Keputusan kami

Ini hadir dalam reka bentuk yang keren dan lebih halus yang hebat jika anda ingin mempamerkan keperibadian anda tanpa melangkah ke puncak seperti beberapa helmet yang lebih cerah. Ia sangat selesa untuk digunakan, dan peningkatan yang hebat jika anda adalah seseorang yang menggunakan lebih kerap daripada biasa.

Penilaian Penyunting

7.Helmet Welding Auto Darkening Esab SENTINEL A50

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

IniEsab SENTINELHelmet pengelasan gelap A50 hadir dalam reka bentuk yang sama sekali berbeza daripada helmet pengelasan siri klasik. Ini bermakna ia adalah pilihan yang sangat selesa, dan reka bentuk aerodinamik membolehkannya terasa ringan dan seimbang di kepala. Ia menggunakan nilon rintangan, yang memberikan perlindungan tertinggi terhadap objek berimpak tinggi, menambahkan lapisan perlindungan tambahan pada helmet penggelap automatik. Tingkap tontonan yang luas juga jauh lebih besar daripada helm pengelasan penghapusan kuasa solar yang lain, sangat bagus jika anda memerlukan penglihatan periferal yang tidak terhad.Layar mempunyai mod gelap-automatik, yang membolehkan helmet tenaga surya menyesuaikan diri dengan keadaan pencahayaan untuk perlindungan dan kemudahan penggunaan. Panel kawalan menggunakan skrin sentuh yang memberikan nuansa futuristik dan sekali lagi menjadikannya lebih mudah digunakan daripada model clunkier. Helmet pengelasan penghapusan automatik berkuasa solar Esab ini memerlukan dua bateri, yang disangka set pertama disertakan. Pelanggan menyukai bagaimana rasanya ketika dipakai, serta ketahanan helmet penggelap automatik ini.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Keselesaan utama
 • Panel tontonan yang luas
 • Kawalan skrin sentuh
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat4.25 paun
Keputusan kami

Ini adalah topi keledar pengelasan yang sangat moden, menggabungkan penggunaan yang mudah dengan keselesaan untuk memberikan produk hebat. Sekiranya anda ingin menaik taraf, ini akan menjadi sekeping kit yang hebat untuk menjadikan kimpalan lebih selesa dan memberi anda keselamatan tertinggi.

Penilaian Penyunting

8.Topeng Bertenaga Suria DEKOPRO XG9

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Satu lagi produk hebat dari DEKOPRO, ini juga dilengkapi dengan reka bentuk yang hebat - kali ini dalam bentuk helang botak dan bintang-bintang dan garis-garis dirinya. Ini benar-benar pilihan yang hebat jika anda merasa sedikit patriotik dan ingin memaparkannya semasa melakukan pengelasan. Ia telah dianugerahkan Amazon's Choice untuk helmet pengelasan yang gelap secara automatik, berkat kualiti penggelapan auto yang sangat baik dan ulasan pelanggan yang sangat baik. Kawasan tontonan standard membolehkan anda melihat dalam beberapa sudut yang berbeza, meningkatkan penglihatan persisian anda semasa menggunakan topi keledar.wg775

Helmet pengelasan penghapusan automatik tenaga solar ini disarankan oleh pelbagai industri - termasuk mekanik kenderaan dan pekerja hospitaliti. Titik harga yang rendah menjadikannya sangat baik jika anda mempunyai anggaran, tetapi ingin mengekalkan semua ciri menarik dari beberapa pilihan yang lebih mahal. Sekiranya anda tidak berminat dengan reka bentuk helang botak, ia juga berwarna hitam atau hitam polos dengan garis merah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Reka bentuk patriotik
 • Pilihan Amazon
 • Industri disyorkan
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat1.21 paun
Keputusan kami

DEKOPRO adalah salah satu syarikat terbaik jika anda mencari PPE yang mesra bajet. Topi keledar ini mempunyai semua ciri yang paling penting, serta beberapa keseronokan, dengan harga yang sedikit lebih mahal daripada pilihan lain.

Penilaian Penyunting

9.Topeng Kimpalan Pro TACKLIFE PAH03DWH

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Walaupun dua kali ganda harga pilihan, helmet tenaga suria ini masih jauh lebih murah daripada beberapa helmet termahal namun masih mengekalkan kualiti dan ciri yang sangat baik. Ia dilengkapi dengan penilaian kejelasan optik 1/1/1/1, yang memberi jaminan bahawa ia mempunyai penilaian keselamatan terbaik untuk topi keledar. Terdapat pelbagai jenis warna yang tersedia, yang membolehkan anda menggunakannya sebagai topi keledar serba baik untuk kebanyakan tugas mengimpal dan memotong plasma. Kawasan pandangan yang besar memberikan penglihatan yang lebih baik pada objek yang anda las dan membolehkan anda melihat dari semua sudut.TACKLIFE sangat yakin dengan kualiti topi keledar ini sehingga mereka memberikan jaminan 24 bulan untuk setiap pembelian - satu-satunya syarikat yang melakukannya dengan topi keledar mereka. Terdapat enam lensa penggelap tambahan yang disertakan, yang membolehkan anda menyesuaikan topi keledar dengan keperluan anda, dan beg simpanan ringkas untuk memastikan topi keledar selamat dari habuk dan serpihan. Ciri penggelapan automatik mempunyai salah satu masa gelap yang paling cepat bertindak balas dari semua topi keledar, meningkatkan keselamatan penggunaan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mesra bajet
 • Kawasan pemandangan yang besar
 • Waranti 24 Bulan
 • Peringkat kejelasan optik 1/1/1/1
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat0.9 paun
Keputusan kami

Seperti biasa, sebarang tempoh jaminan sangat dihargai ketika membeli item - terutamanya PPE dan alat. Topi keledar ini dengan mudah dapat bersaing dengan beberapa pilihan yang lebih mahal dalam senarai ini dan, oleh itu, adalah pilihan yang baik jika anda senang mengembangkan sedikit anggaran anda.

Penilaian Penyunting

10.Topeng Welder DEKOPRO XG30

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah item harga pertengahan yang tetap memberikan kualiti yang sama dengan beberapa helmet yang lebih mahal. Dibuat oleh DEKOPRO, ia adalah barang berkualiti tinggi yang telah dihasilkan khas untuk menjadi salah satu topi keledar tenaga suria terbaik di pasaran. Ia mempunyai ciri penggelapan automatik yang berfungsi dalam 1/25000 saat, menjadikannya sangat selamat untuk digunakan. Fungsi ini dikuasakan oleh bateri berkuasa solar, menjadikannya mesra alam dan menjimatkan kos bateri anda.Kawasan tontonan, seperti semua topeng kimpalan DEKOPRO, ukurannya standard tetapi direka untuk membolehkan anda melihat dalam pelbagai sudut - meningkatkan penglihatan periferal anda sambil menggunakan topeng kimpalan. Apabila diisi penuh, topeng akan bertahan hingga 5000 jam - jadi hanya perlu diisi semula cahaya matahari setiap kali. Ia hadir dalam reka bentuk yang menarik yang boleh dibeli dengan warna merah atau biru dan lebih kurang di wajah anda daripada beberapa reka bentuk lain.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Jenama hebat
 • Mesra alam
 • Mudah untuk digunakan
Sumber kuasaSel SuriaGelap AutoYaBerat2.4 paun
Keputusan kami

Walaupun produk DEKOPRO termahal dalam senarai ini, kami mencadangkan ini sebagai topi keledar terbaik mereka kerana pelbagai ciri. Ia juga mempunyai beberapa ulasan pelanggan yang hebat, mengesahkan betapa baiknya kualiti ini untuk helmet pengelasan jarak jauh.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Helmet Kimpalan

Keselamatan dan Ketahanan Kimpalan

Keseluruhan penggunaan topi keledar adalah untuk meningkatkan keselamatan anda semasa menggunakan MIG atauPengimpal TIGsepuluh abangku simpanan, tentu saja, masuk akal untuk memeriksa helmet adalah selamat dan memenuhi standard keselamatan pengelasan Amercian. Periksa ulasan pelanggan untuk mendapatkan idea yang baik tentang seberapa baik topi keledar bertahan setelah kerap digunakan. Anda mahu sekurang-kurangnya bertahan beberapa tahun. Dari segi penilaian EN379, selalu cari helmet penggelap automatik berkuasa solar yang mempunyai penilaian 1/1/1/1. Terdapat penjelasan yang rumit tentang apa yang dimaksudkan, tetapi ringkasnya, itu adalah empat titik di mana keselamatan topi keledar diukur.

Satu adalah skor tertinggi dan tiga adalah yang terendah. Selalu, jika boleh, arahkan untuk penilaian 1/1/1/1 - walaupun harganya sedikit lebih tinggi. Sekiranya topi keledar dihasilkan di AS, Kanada, EU atau Australia, ia pasti akan mematuhi (atau bahkan melebihi) standard keselamatan pembuatan dan kimpalan Amerika. Di luar kawasan ini peraturannya dapat lebih santai, jadi sekali lagi dalam keadaan ini, kami mencadangkan untuk melihat ulasan pelanggan dengan lebih teliti. Jangan lupa, anda mesti selalu menggunakan sarung tangan kimpalan.

Berkaitan:Besi Pematerian Terbaik dalam Kajian.

pengelasan-topi keledar-gambar-4

Anda boleh mendapatkan dua tetapan cahaya yang berbeza dengan topi keledar - baik penyesuaian manual atau automatik. Penyesuaian automatik lebih mudah, tetapi penyesuaian manual memberi anda lebih banyak kebebasan untuk pilihan anda sendiri. Sentiasa periksa jarak pengelasan gelap setiap helmet - semakin besar perbezaan antara yang tertinggi dan yang paling rendah, semakin baik. Sekiranya anda mencari topi keledar elit, bersiaplah untuk membelanjakan wang - sangat berbaloi.

Akhirnya, jika boleh dapatkan topi keledar dengan jaminan. Ini bermakna bahawa anda akan dilindungi daripada kerosakan pada helmet yang tidak perlu dalam tempoh jaminan. Ini juga menunjukkan bahawa pengeluar mementingkan kualiti barang dan yakin ia akan tahan lama.Bagaimana menggunakan Helmet Kimpalan?

Untuk topi keledar pengelasan satu asas, anda hanya perlu meletakkan ikat kepala di kepala anda dan menurunkan topeng. Ini akan melindungi wajah dan penglihatan anda dengan berkesan, tetapi banyak topeng yang lebih moden mempunyai ciri tambahan. Untuk helmet kegelapan yang boleh disesuaikan sendiri, kemungkinan ada tombol di sisi topeng yang boleh anda putar.

pengelasan-topi keledar-gambar-2

bolehkah saya membina geladak secara langsung di tanah

Terus berpusing sehingga berada di tahap kegelapan (pengelasan gelap) pilihan. Kami mencadangkan agar tetap berada di kegelapan maksimum yang dapat Anda atasi untuk perlindungan maksimum. Produk topi keledar gelap akan melakukan ini untuk anda - tetapi anda harus memastikan anda menetapkan kawalan kepekaan dan kelewatan. Ini berdasarkan keselesaan peribadi anda, tetapi jika mungkin cuba buat masa kelewatan ini sesingkat mungkin.

Jika tidak, kebanyakan topi keledar cukup jelas. Kami mencadangkan memakai bandana di bawahnya untuk membantu mengeluarkan peluh dari rambut dan dahi anda. Ini akan menjadikan kimpalan sedikit kurang selesa.Bagaimana Mengubah Bateri dalam Helmet Kimpalan?

Pada topi keledar yang tidak dicas menggunakan panel solar (berkuasa bateri), ini akan cukup mudah. Akan ada tempat yang jelas yang ditandai untuk memasukkan bateri, biasanya dengan penutup bateri atau kotak keluar berdiri. Pasang bateri ganti di sini seperti yang anda lakukan dengan elektronik lain. Untuk helmet pengelasan bertenaga suria, nampaknya anda tidak perlu menukar bateri kerana hayat bateri rendah, tetapi jika anda melihat prestasi rendah ini dapat membantu.

Yang perlu anda lakukan ialah letakkan panel suria dan potong di bawahnya untuk menunjukkan bateri. Anda kemudian boleh menggunakan bateri pengganti jika hayat bateri berkurang, dan ganti panel sel solar dengan pistol lem panas. Sekiranya anda tidak yakin dengan kemampuan anda untuk melakukan ini, bawa ke profesional. Walaupun begitu, ini sering menyelesaikan banyak masalah yang dihadapi orang dengan menggunakan helmet kimpalan yang memerlukan bateri.

pengelasan-topi keledar-gambar-1

Kesimpulannya

Pelbagai jenis helmet kimpalan yang ada di pasaran boleh membuat mencari yang sempurna nampaknya jauh lebih mencabar daripada yang ada. Anda perlu mempertimbangkan keperluan dan pilihan anda sendiri, di samping keselamatan dan ketahanan topi keledar, dan kemudian kami pasti anda akan mendapat yang betul. Kami selalu mencadangkan agar mengutamakan keselamatan dan ketahanan kimpalan daripada apa-apa yang lain, tetapi jika menggunakan topi keledar, anda juga harus memastikan bahawa alat ini berkesan.

Syarikat yang dipercayai selalu menjadi pilihan terbaik, dan ulasan pelanggan adalah rakan anda untuk memastikan semuanya sesuai dengan yang sepatutnya. Setelah anda mengambil kira semua maklumat ini, anda juga boleh mempertimbangkan reka bentuk topi keledar dan mencari sesuatu yang mencerminkan keperibadian anda. Pilihannya benar-benar tidak berkesudahan, tetapi kami harap senarai ini dapat membantu anda mempersempitnya. Klik pada setiap produk untuk melihat harga terkini di Amazon.Petua Pakar

Sekiranya topi keledar telah diberi penarafan 1/1/1/1, maka ia telah memperoleh markah yang terbaik dari segi perlindungan terhadap cahaya terang. Topi keledar ini selalu merupakan topi keledar yang terbaik, dan ia memang betulpenting untuk difahamiini.

Kami harap anda menikmati panduan membeli kami di Welding Helmets - dan kami harap anda menjumpai produk yang akan berguna untuk anda.