Isi Rumah

12 Percutian Kedai Terbaik pada tahun 2020Sekiranya anda mempunyai rumah, kedai atau tempat kerja yang sibuk dan tidak kemas, maka anda akan mendapat faedah yang serius daripada memiliki kekosongan kedai yang berkualiti tinggi. Pembersih vakum ini direka untuk menangani kekacauan yang paling sukar, melekit dan paling kotor yang mungkin anda alami. Terdapat banyak jenis kekosongan kedai yang tersedia, menjadikannya agak sukar untuk mencari yang terbaik untuk keperluan anda.

Terdapat banyak faktor yang perlu anda pertimbangkan ketika mencari tempat membeli-belah terbaik untuk keperluan anda. Anda ingin mempertimbangkan jenis kotoran yang anda hadapi setiap hari, mudah dibawa peranti dan kuasa yang ditawarkannya. Ulasan ini akan membantu anda mempersempit pilihan anda untuk mencari tempat membeli-belah terbaik untuk rumah atau tempat kerja anda. Kami telah menggunakan ulasan pelanggan dan pengetahuan teknikal untuk mencari 12 kekosongan kedai terbaik untuk kediaman atau tempat kerja anda pada tahun 2020.

Kami telah menggunakan ulasan pelanggan dan pengetahuan teknikal untuk mencari 12 kekosongan kedai terbaik untuk kediaman atau tempat kerja anda pada tahun 2020.Berkaitan: Kajian Vakum Tangan .

Isi kandungan

Lihat Vac Kedai Terbaik, Di Bawah.

1.Vacmaster, VBV1210 Vakum Kedai Basah / Kering

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini sangat senang dan cukup sukar untuk menangani sebarang kekacauan yang mungkin anda hadapi di rumah atau di tempat kerja. Ia mempunyai kapasiti 12-galon dan dapat menangani masalah basah dan kering. Kedai kedai ini mempunyai blower yang boleh dilepaskan dengan cepat yang boleh anda gunakan di sekitar kebun untuk menjaga kebersihan dan kemas seluruh rumah anda.Kedai kedai ini sangat serba boleh kerana mempunyai fungsi dua dalam satu. Port longkang sangat besar sehingga mudah dikosongkan, mencegah kekacauan selanjutnya muncul. Apabila anda menggunakan tempat kosong ini, anda akan merasa sangat mudah untuk menjaga kebersihan dan kemas rumah anda.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Vakum yang selesa
 • Fungsi 2-dalam-1
 • Peranti serba boleh
 • Penggunaan basah dan kering
 • Pelabuhan longkang besar
Enjin 5 Puncak HP Kapasiti 12 Gelen Berat 24.4 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat senang kerana mempunyai fungsi dua dalam satu dengan blower yang boleh dilepas.

Penilaian Penyunting

dua.RIDGID Kit Perincian Auto Basah / Kering

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Tempat tinggal ini telah dirancang untuk menyediakan penyedut yang kuat sehingga memudahkan membersihkan segala jenis kekacauan di rumah atau tempat kerja anda. Ia mempunyai kapasiti yang besar sehingga anda dapat terus membersihkan lebih lama, tanpa harus berhenti untuk mengosongkan tangki. Kedai kedai ini juga mempunyai reka bentuk yang ringkas yang memudahkan penyimpanan dan pengawalan.Kedai kedai ini mempunyai penapis habuk tiga lapisan yang akan menangkap setiap kotoran dari permukaan dan lantai. Dengan pembersih vakum ini, anda dapat mengalami kediaman yang lebih selamat dan kemas tanpa banyak usaha. Ia dapat mengatasi masalah basah dan kering, menjadikannya sangat mudah.

kuda gergaji
Mengapa Kita Menyukainya
 • Penyedut kuat
 • Kapasiti besar
 • Penapis habuk
 • Reka bentuk yang padat
 • Keupayaan basah dan kering
Enjin 6 Puncak HP Kapasiti 14 Gelen Berat 29.3 Pound
Keputusan kami

Tempat kosong ini memudahkan anda menjaga kebersihan ruang anda kerana ia mempunyai penapis habuk yang tahan lama dan dapat digunakan pada keadaan basah atau kering.

Penilaian Penyunting

3.Shop-Vac 2030100 Vakum Kering Basah

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini sangat sesuai untuk lokasi kecil kerana modelnya ringkas. Ia ringan dan mudah alih, menjadikannya mudah dikendalikan dan disimpan setelah digunakan. Tempat tinggal ini dapat digunakan pada keadaan basah dan kering, sehingga menjaga kebersihan rumah, garaj, atau pejabat anda. Ini adalah pembersih vakum bernilai tinggi kerana dilengkapi dengan pelbagai aksesori.Kedai kedai ini senang disimpan, malah boleh dipasang di dinding. Ia memiliki pegangan yang dilipat yang memudahkan pengangkutan di sekitar rumah atau pejabat. Walaupun kecil, ruang kedai ini tahan lama dan tahan lama, menjadikannya pembelian yang baik untuk begitu banyak rumah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Pembersih padat
 • Ringan
 • Aksesori termasuk
 • Pemegang membawa untuk pengangkutan
 • Tahan lama
Enjin 2 HP Puncak Kapasiti 1.5 Gelen Berat 5.6 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini bagus untuk kediaman atau garaj kerana ringkas, ringan dan senang diangkut.

Penilaian Penyunting

Empat.DeWALT 6 Gallon Poly Wet / Dry Vac

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini mudah alih, menjadikannya ideal untuk pembersihan basah atau kering kecil. Ia mempunyai motor berkuasa yang menawarkan daya sedutan yang sangat baik. Ini bermaksud cepat dan mudah membersihkan rumah, pejabat, atau garaj anda tanpa banyak usaha. Kedai kedai ini tahan lama dan mempunyai roda getah yang memudahkan pengangkutan di pelbagai permukaan.Kedai kedai ini mempunyai kabel kuasa sepuluh inci yang memberi anda jangkauan yang baik. Ia juga dilengkapi dengan blower bawaan yang dapat digunakan untuk membersihkan ruang luar. Oleh kerana ia mempunyai fungsi dua dalam satu, tempat kerja ini mempunyai nilai yang sangat baik dan sangat serba boleh.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Saiz padat
 • Jangkauan hebat
 • Blower disertakan
 • Roda untuk pengangkutan yang mudah
 • Kabel kuasa panjang
Enjin 4 Puncak HP Kapasiti 6 gelen Berat 14.77 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat serba boleh dan selesa kerana mempunyai kord kuasa panjang dan blower terpasang.

Penilaian Penyunting

5.Armour All Vacuum Kedai Utiliti / Kering AA255

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini direka khas untuk membersihkan kereta dan van. Ia sangat ringan dan mudah dikendalikan, menjadikannya mudah membersihkan kotoran basah dan kering dari kenderaan anda. Kedai kedai ini mempunyai peresap udara terbina dalam yang memberikan operasi yang tenang. Ia mempunyai kapasiti yang baik yang lebih dari cukup untuk anda membersihkan kenderaan anda secara menyeluruh.Kedai kedai ini mempunyai daya penghisap yang baik menjadikan kenderaan anda bersih dan cepat. Ia aman digunakan kerana memiliki fungsi mematikan automatik yang akan menghentikan kekosongan dari berjalan ketika sudah mencapai batas pengisiannya.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Direka untuk kereta
 • Ringan
 • Jangkauan besar
 • Kuasa penyedut yang baik
 • Matikan automatik
Enjin 2 HP Puncak Kapasiti 2.5 Galon Berat 7 Pound
Keputusan kami

Tempat tinggal ini telah direka khas untuk kenderaan, jadi ringan dan menawarkan jangkauan yang baik.

dremel 220-01
Penilaian Penyunting

6.Vacmaster Professional Wet / Dry Vac

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Ini adalah kekosongan kedai yang sangat kuat yang boleh digunakan untuk masalah basah dan kering. Ia dihasilkan mengikut standard profesional sehingga dapat digunakan di tempat kerja. Kedai kedai ini mempunyai daya sedutan yang sangat baik dan motor yang hebat untuk terus beroperasi dalam jangka masa yang lama. Ia sangat mudah disimpan.Kedai kedai ini menyediakan jangkauan pembersihan lebih dari 27 kaki, memudahkan ruang anda kemas. Ia mempunyai reka bentuk kepala kuasa rata yang unik yang memudahkan menyimpan aksesori pada peranti. Ini adalah pembelian bernilai tinggi kerana ia juga dilengkapi dengan sembilan aksesori untuk memudahkan pembersihan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sangat berkuasa
 • Jangkauan 27 kaki
 • Standard profesional
 • Sedutan yang baik
 • Aksesori termasuk
Enjin 5.5 Puncak HP Kapasiti 12 Gelen Berat 14.5 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat kuat kerana telah dibuat dengan standard profesional dan menawarkan jangkauan 27 kaki.

Penilaian Penyunting

7.Shop-Vac 5989300 Vakum Kering Basah

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini sangat tahan lama kerana mempunyai tangki keluli tahan karat. Ini juga menjadikannya mudah dibersihkan dan cukup kuat untuk menangani pekerjaan yang paling sukar, sama ada basah atau kering. Tempat tinggal ini mempunyai operasi dua-dalam-satu yang dapat memberikan penyedut yang kuat atau sebagai peniup untuk menjaga kebersihan semua kawasan rumah.Kedai kedai ini dilengkapi dengan pelbagai aksesori yang baik sehingga dapat digunakan untuk semua jenis kekacauan. Ia mempunyai roda getah tahan lama yang memudahkan pengangkutan di berbagai permukaan. Ini adalah kekosongan kedai tanpa wayar, sehingga dapat dijangkau dengan baik.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Peranti tahan lama
 • Operasi blower
 • Aksesori termasuk
 • Roda untuk pengangkutan
 • Tanpa wayar
Enjin 4.5 Puncak HP Kapasiti 5 Gelen Berat 12 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat mudah digunakan kerana tanpa wayar dan mempunyai roda getah untuk pengangkutan di semua permukaan.

Penilaian Penyunting

8.CRAFTSMAN CMXEVBE17595 Vac Wet / Dry

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini mempunyai motor yang sangat kuat yang menjadikan pembersihan walaupun pekerjaan besar sangat mudah. Sangat kuat sehingga dapat digunakan untuk pembersihan profesional, seperti di tempat kerja atau garaj. Pembersih vakum ini boleh digunakan pada keadaan basah dan kering, menjadikannya serba boleh. Muncul dengan rangkaian muncung yang dapat digunakan pada berbagai permukaan, termasuk di dalam mobil.Kedai kedai ini dilengkapi dengan simpanan kord terbina dalam yang memudahkan untuk disimpan pada akhir hari. Sangat mudah untuk menukar penapis di dalam pembersih ini, menukarnya dari basah hingga kering dalam beberapa minit. Kekosongan kedai ini menjadikan pembersihan sangat cepat dan mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Motor berkuasa
 • Penapis basah dan kering
 • Muncung disertakan
 • Serbaguna
 • Mudah disimpan
Enjin 6.5 HP Puncak Kapasiti 16 Gelen Berat 26 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat mudah digunakan dan cukup serba guna untuk digunakan di rumah, di tempat kerja, atau di garaj.

Penilaian Penyunting

9.DEWALT DCV581H Vakum Tanpa Kabel / Berkabel

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini boleh digunakan tanpa tali atau tali pusat mengikut keperluan anda. Ini menjadikannya sangat serba boleh dan sesuai untuk pelbagai lokasi. Ia mempunyai motor yang kuat yang menjadikan kerja ringan dari segala jenis kekacauan. Ini adalah pembersih vakum nilai yang sangat baik kerana ia mempunyai penapis yang boleh dicuci yang boleh digunakan semula berulang-ulang kali.Kedai kedai ini mempunyai selang setinggi lima kaki yang menawarkan jangkauan yang baik. Ini adalah hos tahan lama yang sangat fleksibel. Dengan kekosongan kedai ini, sangat senang membersihkan rumah, garaj, atau tempat kerja anda. Ia mempunyai simpanan on-board untuk alat dan selang sehingga sangat mudah disimpan setelah dibersihkan.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Peranti serba boleh
 • Motor berkuasa
 • Nilai yang hebat
 • Mudah disimpan
 • Penapis yang boleh digunakan semula
Enjin 20 volt Kapasiti 2 gelen Berat 4.99 kg
Keputusan kami

Kedai kedai ini mudah digunakan dan bernilai baik kerana mempunyai penapis yang boleh digunakan semula dan selang panjang.

Penilaian Penyunting

10.Vakum basah / kering Stanley SL18115

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini mempunyai bekas keluli tahan lama yang mempunyai kapasiti yang baik. Ini bermaksud ia boleh digunakan untuk jangka masa yang lama tanpa perlu dikosongkan. Ia mempunyai kabel kuasa sepuluh kaki yang menawarkan jangkauan yang hebat, dan dapat disimpan dengan mudah pada penghujung hari. Kedai kedai ini mempunyai roda kastor yang berpusing yang memudahkan pengangkutan.Kedai kedai ini dilengkapi dengan pelbagai jenis aksesori sehingga dapat digunakan di sekitar rumah, garaj, atau tempat kerja. Ia dapat digunakan untuk membersihkan kotoran basah dan kering. Kedai kedai ini sangat tahan lama, menjadikannya pelaburan yang baik, kerana ia pasti akan bertahan lama.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Badan keluli tahan lama
 • Kapasiti yang baik
 • Mudah diangkut
 • Aksesori termasuk
 • Jangkauan yang baik
Enjin 4 HP Kapasiti 5 Gelen Berat 14.05 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat tahan lama dan senang diangkut di sekitar rumah atau tempat kerja kerana mempunyai roda kastor.

Penilaian Penyunting

sebelas.Shop-Vac 5895200 AllAround EZ Series

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai kedai ini sangat sesuai digunakan di sekitar rumah kerana ringan dan senang diangkut. Ia dilengkapi dengan dolly terpasang dengan roda yang memudahkan pengangkutan di sekitar rumah atau pejabat. Kedai kedai ini mempunyai pemegang atas yang boleh digunakan di tangga. Ia adalah peranti kompak yang memudahkan penyimpanan pada akhir hari.Tempat tinggal ini boleh digunakan untuk kekacauan basah dan kering, jadi sangat sesuai untuk rumah keluarga yang sibuk. Ia mempunyai motor yang kuat namun kecil yang mempunyai operasi yang tenang. Ini menjadikannya sesuai untuk pelbagai lokasi.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Ringan
 • Mudah diangkut
 • Peranti padat
 • Operasi yang tenang
 • Tanpa wayar
Enjin 2.5 Puncak HP Kapasiti 2.5 Galon Berat 5.44 kg
Keputusan kami

Kedai kedai ini ringan dan ringkas, menjadikannya senang digunakan di sekitar rumah.

Penilaian Penyunting

12.Vacmaster Professional Beast Series Vac Wet / Dry

poulan pro pp5020av
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Kedai ini adalah alat standard profesional yang boleh digunakan di berbagai lokasi. Ia mempunyai daya motor dan penghisap yang kuat menjadikannya cepat untuk membersihkan sebarang kekacauan basah atau kering di rumah, garaj, atau tempat kerja. Ia mempunyai pegangan yang memudahkan pengangkutan.Kedai kedai ini mempunyai kord kuasa 18 inci yang dapat dijangkau dengan baik di rumah dan juga kereta. Ini adalah peranti yang sangat serba boleh yang mudah diubah menjadi peniup untuk membersihkan kawasan luar. Tempat tinggal ini dilengkapi dengan pelbagai aksesori, termasuk muncung yang berbeza untuk menangkap semua kotoran.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Standard profesional
 • Jangkauan yang baik
 • Motor berkuasa
 • Pemegang bawa
 • Berubah menjadi blower
Enjin 5.5 HP Kapasiti 5 Gelen Berat 13.5 Pound
Keputusan kami

Kedai kedai ini sangat serba boleh dan mudah digunakan kerana mempunyai pegangan dan tali kuasa panjang.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Vac Vac

Tempat kosong, juga dikenali sebagai Wet-Dry Shop Vacuums, adalah alat yang sangat baik untuk pelbagai lokasi. Pembersih vakum jenis ini boleh digunakan di rumah, garaj, tempat kerja, atau bahkan di dalam kereta anda. Mereka adalah pembersih yang sangat kuat yang dapat menangani kerosakan basah dan kering.

Ini menjadikan mereka sangat serba boleh dan sering memudahkan pembersihan rumah atau pejabat anda. Terdapat banyak jenis kekosongan yang tersedia sehingga sukar untuk mencari yang terbaik untuk keperluan anda.

Apa Sebenarnya Vac Shop?

Sepanjang tinjauan ini, kekosongan kedai mungkin kelihatan seperti pembersih vakum biasa. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa perbezaan yang ketara. Pembersih vakum jenis ini pada asalnya dibuat untuk digunakan dalam kapasitas profesional, seperti di tapak pembinaan. Mereka direka untuk menyedut potongan besar adalah kotoran, serpihan dan kekacauan lain dari sekitar laman web ini.

Vakum jenis ini juga boleh digunakan di sekitar rumah. Oleh kerana mereka tahan lama dan serba boleh, mereka dapat menjadikan kebersihan rumah anda sangat mudah. Selalunya mereka mempunyai selang besar dan tahan lama dan tabung besar untuk menahan banyak kotoran.

Apa Yang Perlu Diperhatikan Di Kedai Vaksin

Terdapat banyak jenis kekosongan kedai yang tersedia, seperti yang anda lihat dari ulasan ini. Ini menjadikannya sukar untuk mencari yang terbaik untuk keperluan anda. Bahagian tinjauan ini dirancang untuk membantu anda mengetahui apa yang anda perlukan dari tempat kosong untuk mengurangkan pilihan anda. Ini akan membantu anda mencari jawatan kosong terbaik.

Tujuan

Sebelum melihat kekosongan kedai, anda perlu memikirkan perkara yang anda perlukan. Ini akan membantu anda menentukan apa yang sebenarnya anda perlukan dari peranti ini, sehingga mempersempit pilihan anda. Tempat kosong pada awalnya dibuat untuk digunakan di bengkel atau di tapak pembinaan. Banyak tempat kerja masih menggunakan pembersih jenis ini hari ini kerana berapa banyak sampah yang dapat ditampungnya.

Sekiranya anda mencari tempat kosong untuk tempat kerja anda, maka anda mungkin mendapat manfaat daripada model yang tahan lama dan besar. Kedai kosong seperti RIDGID Wet / Dry Auto Detailing Kit Vac mempunyai kapasiti yang besar dan tugas yang sangat berat. Peranti jenis ini sesuai untuk kawasan besar yang mempunyai banyak kekacauan untuk dibersihkan. Jenis kedai terbaik untuk rumah akan menjadi sesuatu yang lebih kecil dan ringan.

Kapasiti

Setelah anda mengetahui apa yang anda perlukan untuk kekosongan kedai, akan lebih mudah untuk menentukan ukuran kekosongan yang terbaik. Terdapat banyak kapasiti berbeza yang tersedia sepanjang tinjauan ini. Sekiranya anda membeli-belah untuk kediaman anda, maka anda akan memerlukan kekosongan kedai yang lebih kecil seperti DEWALT DCV581H Cordless / Corded Vacuum. Ini mempunyai salah satu kapasiti terkecil sepanjang tinjauan dua gelen ini.

Penting untuk diperhatikan bahawa kapasiti ruang kerja akan menentukan berapa beratnya ketika digunakan. Sekiranya anda menggunakan tempat kosong ketika naik ke tingkat atas atau di lokasi kecil, maka anda akan memerlukan pembersih ringan yang menawarkan kapasiti kecil.

Berkabel Atau Tanpa Kabel

Sebilangan kekosongan kedai sepanjang tinjauan ini tanpa wayar. Pembersih vakum jenis ini sangat mudah digunakan di berbagai lokasi, kerana ia tidak membatasi anda ke stopkontak. Ini boleh digunakan semasa naik ke atas atau di luar rumah dengan mudah. Walau bagaimanapun, jenis peranti ini mempunyai bateri yang dapat menjadikannya lebih berat untuk dibawa. Peranti tanpa kabel hanya dapat digunakan selagi bateri mempunyai kuasa.

pensel mekanikal terbaik

Kemudahan Pengangkutan

Sekiranya anda banyak berkeliaran di pejabat atau rumah, maka anda mungkin mendapat manfaat dari tempat letak kereta yang mempunyai roda. Peranti seperti ini dapat diangkut dengan mudah di berbagai permukaan. Ini adalah pilihan yang baik untuk tempat kerja kerana pembersih vakum akan digunakan di pelbagai lokasi.

Shop-Vac 5989300 Wet Dry Vacuum dilengkapi dengan roda tahan lama yang memudahkan pengangkutan di sekitar rumah atau pejabat. Sekiranya anda ingin menggunakan a berbelanja di luar atau di lokasi yang lebih kecil , maka anda mungkin mendapat manfaat dari model ringan yang dapat dibawa dengan mudah sebagai gantinya.

Apakah Perbezaan Antara Tempat Letak Kenderaan Dan Pembersih Biasa?

Sekiranya anda sudah mempunyai pembersih vakum di rumah atau di tempat kerja, maka anda mungkin tidak mahu membeli peranti baru. Ramai orang berpendapat bahawa kekosongan kedai sama dengan pembersih vakum biasa - tetapi mereka keliru.

Ketahanan

Kami telah menangani beberapa perbezaan utama antara kekosongan kedai dan pembersih biasa. Oleh kerana pada mulanya dirancang untuk digunakan di bengkel pembinaan, kekosongan kedai perlu tahan lama dan mempunyai kapasiti yang besar. Mereka dirancang untuk menangkap serpihan dan kotoran yang terlalu berat untuk dikendalikan oleh pembersih vakum biasa.

Basah dan kering

Tempat kosong juga boleh tangani basah dan kering kekacauan, itulah sebabnya ia mungkin merupakan pilihan yang baik untuk kediaman anda. Mereka dapat membantu menjaga kebersihan, kemas, dan keselamatan rumah anda dengan mudah. Oleh kerana mereka kuat, anda mungkin mendapati bahawa menggunakan kekosongan kedai menjadikan rumah anda lebih bersih dalam masa yang lebih singkat daripada peranti standard anda.

Selang yang sukar

Perbezaan lain yang ketara antara keduanya adalah hakikat bahawa kekosongan kedai mempunyai selang tahan lama dan tahan lama. Ini dapat memberikan jangkauan yang hebat dan dirancang untuk menyedut pelbagai serpihan kasar.

Saiz Lebih Besar

Kekosongan kedai selalunya jauh lebih besar daripada pembersih vakum standard. Ini boleh menjadi kelebihan dan kekurangan. Kerana lebih besar, mereka dapat menahan lebih banyak kotoran dan bekerja lebih lama. Tetapi mereka juga akan lebih berat dan mungkin lebih sukar untuk dibawa ke rumah daripada pembersih biasa.

Kesimpulannya

Kekosongan kedai sangat berguna untuk pelbagai rumah, garaj, dan tempat kerja. Mereka adalah alat yang kuat, besar, dan sangat serba boleh yang dapat digunakan untuk membersihkan kekacauan basah dan kering. Kekosongan kedai dapat membuat pembersihan mudah dan cepat.

Adakah kamu tahu?

Tempat kosong pada asalnya dibuat untuk digunakan di bengkel dan tapak pembinaan, sebab itulah ia tahan lama dan besar.

Petua Pakar

Pilih tempat kosong yang dilengkapi dengan pelbagai aksesori pembersih kerana ini akan meningkatkan fleksibiliti dan nilai peranti.