Artikel

36 Petua Kerja Kayu untuk PemulaIsi kandungan

Sekiranya anda ingin menceburkan diri dalam kerja kayu, maka anda mungkin mencari nasihat kerja kayu untuk nasihat pemula. Terdapat banyak video youtube karya kayu di luar sana, yang boleh menjadi cara yang baik untuk memulakan, tetapi kami telah mengumpulkan koleksi petua kerja kayu untuk anda yang dapat anda jalani dengan cepat dan mudah tanpa perlu mencari nasihat yang anda perlukan .

Kami suka berkongsi maklumat mengenai kerja kayu dengan orang yang suka belajar, jadi baca di bawah ini untuk mengetahui 36 petua kerja kayu teratas kami, serta beberapa jawapan kepada beberapa soalan yang paling sering ditanya mengenai kerja kayu.Apakah Projek Kerja Kayu Pertama yang baik?

Pilihan yang sangat baik untuk kerja kayu sederhana projek untuk pemula adalah kotak kayu sederhana untuk menyimpan media. Ini adalah pilihan yang mudah untuk dibina, dan boleh ditambahkan dengan mudah ke dudukan tv di bawah tv anda untuk menyimpan DVD dan permainan anda. Anda tidak perlu membuatnya untuk ditambahkan ke dudukan tv, walaupun - anda boleh membuat kotak media atau rak media yang berdiri sendiri, atau mungkin juga tanda untuk pintu anda atau papan tanda pintu! Elakkan apa-apa dengan bentuk yang rumit, dan ikuti perkara-perkara sederhana yang akan menunjukkan potongan yang kurang kemas semasa anda membuatnya.

Berapa Banyak Pekerja Kayu Membuat Jam?

Berapa banyak pekerja kayu membuat satu jam bergantung pada cara mereka bekerja. Kerja kayu sederhana di sebuah kedai kayu besar biasanya membayar sekitar $ 10 sejam, tetapi mereka yang membuat video kerja kayu youtube sering memperoleh lebih banyak wang. Itu berlaku sama ada petua terbaik atau cadangan tv kayu untuk dihindari, atau bahkan video kerja kayu yang perlahan dan santai yang boleh dibiarkan untuk dimainkan secara automatik di latar belakang. YouTuber kerja kayu yang anda tonton mungkin tidak melakukan semua kerja kayu praktikal di luar aktiviti video mereka!

ratchet terbaik

Projek Kerja Kayu Apa yang Dijual Dengan Baik?

Sekiranya anda berminat untuk menjual projek kayu anda, anda pasti ingin memberi tumpuan kepada produk popular, bukan keanehan yang biasanya akan dielakkan oleh orang ramai berkat pilihan peribadi atau cadangan tv untuk mengelakkan produk tersebut. Pilihan yang popular termasuk unit rak, rak terapung, kotak peti, dan bingkai tanda pintu. Ramai orang mencari produk ini, dan jika anda dapat membuat sesuatu yang disukai orang, ia akan dijual. Sekiranya anda dapat membuat seseorang menyukai produk anda dengan cukup sehingga mereka dapat berkongsi maklumat mengenai kedai anda, anda mungkin mendapati pesanan anda seterusnya adalah untuk produk yang sama!

gergaji bevel miter berganda

Apa yang perlu mendapatkan pekerja kayu yang mempunyai segalanya?

Berita baiknya ialah terdapat banyak alat dan peralatan yang boleh anda dapatkan untuk pekerja kayu yang memiliki segalanya. Produk seperti gam dan varnis selalu habis, dan tidak ada yang mahu mencari pengganti. Sekiranya timah varnis mereka berikutnya untuk tanda atau periuk gam untuk kerusi sudah tepat di sebelah mereka sudah tidak memerlukan pencarian, mereka akan sangat berterima kasih setiap masa.

YouTubers Kerja Kayu patut diperhatikan untuk perkara seperti ini. YouTuber yang anda tonton mungkin menyebutkan produk yang akan mereka cadangkan sebagai hadiah untuk mendapatkan semula perkongsian dengan pekerja kayu, anda tahu. Pencarian jam tangan tv sederhana di youtube akan membantu anda mendapatkan nasihat mengenai hadiah mana yang hendak dibeli dan yang mana 'elakkan ini, batalkan pesanan' yang buruk. Jelas sekali, anda tidak boleh membeli produk 'mengelakkan ini, membatalkan' semasa membeli hadiah!

36 Petua Kerja Kayu Untuk Pemula

Internet penuh dengan video mengenai kerja kayu. Sebilangan orang menyukai video sebagai cara untuk belajar, dan telah menonton senarai salinan kemudian yang penuh dengan video karya kayu. Yang lain tidak begitu menyukai video kerana belajar tentang kerja kayu, dan akhirnya menonton video main semula seterusnya yang dimainkan secara automatik semasa log keluar. Senarai petua kerja kayu kami di bawah ini sangat baik sebagai titik permulaan yang akan membantu anda mencari video yang sesuai untuk ditonton kemudian untuk mengetahui lebih lanjut. Sebilangan petua ini mungkin baru bagi anda, dan ada juga berita lama kepada anda. Walau apa pun, anda mesti dapat mencari sesuatu yang baru di bawah.

Separuh Tanda Pensil untuk Disalin

Pasangkan pensil ke bawah, sehingga ia mempunyai sisi rata yang boleh terletak tepat di sebelah apa sahaja yang ingin anda salin. Kemudian, anda dapat melukis templat dengan sempurna tanpa tersebar, dan anda akan menunjukkan lebih sedikit variasi antara salinan asal dan jam tangan anda kemudian.

Tutup Pengapit Paip anda

Tanda jelas menggunakan penjepit paip besi pada kayu lembut adalah noda gelap di seluruh kayu. Di sini, kami terus berkongsi petua kegemaran kami untuk mengelakkannya. Cukup tutup pengapit bar anda dengan paip PVC plastik yang panjang untuk melindungi kayu!

cara menjaga salji agar tidak melekat pada sekop

Blok Pengamplasan Fleksibel

Inilah petua yang tidak akan anda lihat pada video autoplay anda yang seterusnya. Sekiranya anda ingin mengoleskan bentuk melengkung yang sukar, anda memerlukan blok pengamplasan yang fleksibel agar sesuai dengan lekukan. Adakah anda tahu anda boleh membuatnya di rumah? Cukup balut kertas pasir di sekitar notepad kecil dan bengkokkan agar sesuai dengan bentuknya!

Penyembur Stain DIY

Kaedah mudah untuk mengotorkan perabot yang kompleks adalah dengan menyemburkannya. Yang anda perlukan hanyalah sebotol penyembur kosong yang ringkas dan bersih. Cukup semburkan noda ke perabot anda dan hapuskan sisa yang terdapat di dalam ceruk!

Penyelenggaraan Gergaji Meja

Sekiranya anda mempunyai besi tuang meja gergaji atas , maka anda mungkin mendapati ia agak berkarat dan kering dalam cuaca lembap. Lapisan lilin pasta sederhana pada logam akan menghentikan perkara ini!

Pemotong Kertas Pasir DIY

Cukup pasangkan pisau gergaji besi lama ke tepi meja kerja anda, dan anda boleh menggunakannya untuk memotong kertas pasir tanpa perlu risau akan merosakkan gunting atau pisau utiliti anda!

Selamatkan Lem Lama

Sekiranya anda gam kayu terlalu pekat untuk digunakan, kacau sedikit cuka untuk melonggarkannya lagi!

Menaikkan Sudut

Tepi yang bermata boleh mengganggu penjajaran. Sekiranya anda menggunakan pita di tepi luar untuk membuat engsel, maka anda boleh melekatkannya dengan sempurna setiap masa.

Kurungan Rak

Braket rak yang dilekatkan di meja kerja anda menjadikan bracer yang sempurna dari bahan nipis yang tidak akan tahan dengan sendirinya.

rumpai dan makanan terbaik

Direktori Stain

Sangat mudah untuk melupakan noda anda yang mana. Perkara ini dapat dielakkan dengan mudah dengan membuat jalur ujian dengan sampel semua noda anda, semuanya berlabel kemas, jadi anda tidak perlu ingat yang mana.

Cawan Campuran Stabil

Bor lubang cetek pada kayu sekerap untuk membuat cawan tanpa tumpahan yang sempurna untuk mencampurkan epoksi dua bahagian!

Membersihkan Gendang Pengamaran Putar

Cukup jalankan alat putar anda di atas pemadam pensil standard dengan kelajuan rendah untuk menggosok semua cip yang menyumbat parut!

Bahagian Kecil Pengamplasan

Papan emery dan fail kuku sangat sesuai untuk pengamplasan bahagian terkecil dan paling halus dari sebarang projek!

Dispenser gam sederhana

Dispenser gam sering kali terlalu rumit. Cukup letakkan lem anda dalam botol mustard yang bersih dan kosong, dan akan lebih mudah anda gunakan. Juga, mereka tidak terlalu berisiko tersumbat!

Kesimpulannya

Video hebat, dan anda boleh mencari salinan tonton kemudian untuk mendapatkan banyak petua hebat. Kadang kala, video yang dicadangkan akan memainkan sesuatu secara automatik dengan petua hebat yang tidak pernah anda ketahui, tetapi kadangkala video yang disarankan akan memainkan sesuatu yang anda tidak kisah secara automatik. Senarai seperti kami di atas adalah cara yang lebih mudah untuk melangkah ke hadapan dan mencari petua yang anda perlukan, tanpa perlu bermain-main dengan 'mendengar nan tidak ditentukan' atau 'mengesahkan pembatalan seterusnya' pada pilihan menonton tv anda.

bagaimana tekanan mencuci dek

Senarai petua kerja kayu kami di atas semestinya membantu semua orang, bahkan yang paling asas untuk pemula yang tidak mahu menyelami pilihan 'mengesahkan, seterusnya, membatalkan' youtube kerja kayu, tidak apa-apa 'mendengar dan tidak ditentukan.' Nasihat utama kami di atas hanyalah pilihan petua, dan terdapat banyak perkara lain yang dapat anda pelajari mengenai kerja kayu dan bagaimana memanfaatkan sepenuhnya dari kedai kayu rumah anda!