Teres, Rumput & Taman

8 Mesin Cuci Tekanan Honda Terbaik pada tahun 2020Sekiranya anda ingin membersihkan teres taman anda atau bahkan jalan masuk anda, maka anda mungkin tersekat untuk mencari jalan untuk membersihkannya sepenuhnya. Anda mungkin telah mencuba kaedah penyapu dan air, tetapi ini tidak akan dapat membersihkannya dengan standard yang mungkin anda perlukan, ditambah, anda juga akan memerlukan usia yang lama untuk mencuba dan membersihkannya dengan menggunakan kaedah ini.

Oleh itu kaedah yang lebih cepat adalah dengan menggunakan mesin basuh tekanan. Mesin cuci tekanan akan dapat membuat sesuatu menjadi bersih serta merta, dan ia akan menjadikannya seolah-olah ia adalah produk baru di mana ia sangat bersih. Bukan hanya ini, tetapi juga akan menjimatkan banyak masa anda.

DALAMkami telah mengumpulkan senarai mesin basuh tekanan Honda terbaik untuk membantu membimbing anda mengenai produk apa yang paling sesuai untuk anda.Berkaitan; Kajian Pencuci Tekanan Elektrik .

Isi kandungan

Lihat Mesin Cuci Tekanan Terbaik untuk Honda, Di Bawah.

1.SIMPSON Membersihkan MSH3125 MegaShot Gas Pressure Washer

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Mesin cuci tekanan ini akan dapat membersihkan apa sahaja yang anda letakkan di dekatnya. Ia boleh digunakan untuk membersihkan pelbagai perkara, sama ada anda mahu jalan masuk anda bersih atau bahkan kereta anda.Ia mempunyai roda yang sangat kuat yang terpasang padanya, sehingga memungkinkan anda untuk dengan mudah menggerakkan mesin basuh tekanan Honda ke mana sahaja anda mahu. Ia juga mempunyai muncung penyambungan cepat, jadi jika anda perlu menukarnya, anda boleh melakukannya dengan mudah.Ia juga sangat kuat kerana mempunyai PSI 3000, dan ia juga dibuat dari bahan yang sangat kukuh dan boleh dipercayai.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 3000PSI
 • Mudah bergerak
 • Boleh dipercayai
 • Ia dapat membersihkan pelbagai perkara
 • Bahan berkualiti tinggi
PSI - Dimensi 88.3 x 53.3 x 59.1 cm Berat 29.48kg
Keputusan kami

Kami menyukai mesin basuh tekanan Honda ini kerana kami merasa sangat senang digunakan dan mudah bergerak bersama anda semasa anda bekerja.

Penilaian Penyunting

dua.SIMPSON Membersihkan ALH4240 Mesin Cuci Tekanan

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda mencari mesin basuh tekanan yang akan digunakan untuk pekerjaan profesional, maka produk ini sangat sesuai untuk itu. Ia mempunyai selang 50 kaki yang disertakan dengannya dan dengan selang ini anda akan dapat mencapai tempat yang agak jauh.Ia mempunyai kerangka aluminium kelas pesawat yang sama sekali tidak akan menghakis. Ia dilengkapi dengan roda pneumatik 13 'sehingga anda dapat dengan mudah menggerakkan mesin basuh tekanan ini dengan anda. Ia juga mempunyai lima petua muncung sambungan cepat yang boleh anda pilih dan ia adalah mesin basuh tekanan yang sangat dipercayai.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Sesuai untuk pekerjaan profesional
 • Hos 50 kaki
 • Rangka aluminium gred pesawat
 • Roda pneumatik 13 '
 • Lima muncung penyambung pantas
PSI 4200PSI Dimensi 38 x 24 x 26 inci Berat 109.9 paun
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana selang tekanan ini sangat panjang, jadi sangat sesuai jika anda perlu menggunakannya untuk jarak jauh.

Penilaian Penyunting

3.Mesin Cuci Tekanan PowerBoss HONDA GCV160

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Mesin basuh tekanan Honda ini sangat dipercayai, dan mampu bertahan lama tidak kira berapa kali anda menggunakannya. Ia dibuat dari aluminium dan keluli yang sangat berkualiti tinggi, dan ia juga mempunyai ciri untuk menghentikannya daripada terhakis atau berkarat, yang pastinya sangat berguna.Ia mempunyai tayar pneumatik dan pemegang, jadi anda boleh memindahkannya dengan mudah ke mana sahaja anda menggunakannya. Ia juga sangat kuat, dan ia dapat membersihkan apa sahaja yang anda mahukan hanya dalam beberapa minit, jadi anda tidak perlu menghabiskan masa untuk membersihkan diri.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Boleh dipercayai
 • Ciri bebas karat dan karat
 • Tayar pneumatik
 • Termasuk pegangan untuk menggerakkannya
 • Kuat
PSI 3200PSI Dimensi 63.5 x 48.3 x 5.1 cm Berat 27.2 Kilogram
Keputusan kami

Kami menyukai mesin basuh tekanan Honda ini kerana ia dapat membersihkan dengan cepat dan kami merasa sangat senang digunakan kerana dilengkapi dengan manual arahan.

Penilaian Penyunting

Empat.SIMPSON Membersihkan PS3228 PowerShot

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda mencari mesin basuh tekanan Honda yang menghidupkan enjin yang sangat mudah dan juga berjalan dengan lancar, maka ini sangat sesuai untuk anda. Ia juga mampu menghasilkan output yang sangat tinggi. Ia dilengkapi dengan selang rakasa yang mempunyai penyambung yang sangat mudah yang boleh anda pilih dan dilengkapi dengan lima muncung penyambung yang berbeza.Ia mempunyai piston seramik dan injap pelepasan terma, ditambah pula dengan tayar pneumatik 10 'dan pemegang yang dipasang pada mesin basuh tekanan juga, sehingga anda dapat memindahkannya dengan mudah ke mana sahaja anda perlu pergi.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah bergerak
 • Tayar pneumatik 10 '
 • Mudah menghidupkan enjin
 • Lima muncung penyambung yang berbeza
 • Injap pelepasan haba
PSI 3200PSI Dimensi 86,4 x 53,3 x 61 cm Berat 38.6 Kilogram
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana ia berjalan dengan lancar dalam apa jua keadaan yang anda gunakan.

Penilaian Penyunting

5.Mesin Cuci Tekanan Gas PowerBoss

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Mesin cuci tekanan ini mempunyai PIS maksimum 3100, jadi sangat kuat dan dapat membersihkan apa-apa dalam beberapa minit. Ia mempunyai enjin 187cc, jadi ini bermakna ia sangat sesuai untuk penggunaan tugas sederhana di rumah anda.Satu bonus besar dengan mesin cuci tekanan ini adalah bebas penyelenggaraan dan ia juga mempunyai teknologi permulaan yang mudah, jadi tidak memerlukan banyak usaha untuk memulakannya sama sekali. Ia dilengkapi dengan empat petua penyambung cepat yang sangat mudah dilampirkan. Ia mempunyai selang fleksibel 25 kaki yang membolehkan anda mencapai tempat yang lebih tinggi dan juga yang lebih rendah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 3100 PSI
 • Saiz enjin 187cc
 • Penyelenggaraan percuma
 • Teknologi permulaan yang mudah
 • Selang fleksibel 25 kaki
PSI 3100PSI Dimensi 24 x 22.5 x 20.5 inci Berat 62 paun
Keputusan kami

Kami menyukai mesin basuh tekanan Honda ini kerana dilengkapi dengan semua yang anda perlukan untuk menjalankannya dan juga penyelenggaraannya percuma.

Penilaian Penyunting

6.Mesin Cuci Tekanan Berat Tekanan Pro E3027HC

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda memerlukan mesin basuh tekanan yang disertakan dengan jaminan seumur hidup, maka produk ini akan sesuai untuk anda. Ia memiliki PSI 2700 dan mesin Honda GX200, ditambah juga dengan bingkai aluminium kelas pesawat yang akan selalu tahan karat dan karat.Ia juga dilengkapi dengan tayar pneumatik, jadi anda dapat dengan mudah memindahkannya ke mana sahaja yang diperlukan. Ia juga memiliki sensor termo untuk mencegah mesin basuh tekanan daripada terlalu panas, yang sempurna kerana kadang-kadang anda tidak akan menyedari hal ini. Ia juga dilengkapi dengan lima muncung semburan berkod warna yang boleh anda ubah dengan mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • 2700 PSI
 • Enjin Honda GX200
 • Rangka aluminium gred pesawat
 • Tayar pneumatik
 • Muncung berkod lima warna
PSI 2700PSI Dimensi 81.3 x 55.9 x 63.5 cm Berat 43.1Kg
Keputusan kami

Kami menyukai mesin basuh tekanan Honda ini kerana ciri termosensor yang disertakan sangat berguna, kerana ia akan mencegah kerosakan akibat terlalu panas.

Penilaian Penyunting

7.Mesin Cuci Tekanan Enjin Honda DeWalt DXPW3425

pemampat udara mudah alih untuk kereta
KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Mesin basuh tekanan Honda ini sangat mudah untuk menghidupkan enjin, dan mampu memberikan anda kerja bertahun-tahun kerana sangat dipercayai. Ia mempunyai mesin pemacu langsung yang dilengkapi dengan mesin steamline.Ia telah dibina dengan keluli tiub dengan plat mesin keluli pengukur berat, ditambah, gandar keluli padat yang akan dapat menangani kerja keras selama bertahun-tahun dengan mudah. Anda juga boleh menggerakkan mesin basuh tekanan ini dengan mudah kerana ia mempunyai roda dan pemegang terpasang. Selain itu, ia juga dilengkapi dengan lima muncung penyambungan cepat, jadi jika anda mahu menukarnya, anda boleh melakukannya dengan mudah.

Mengapa Kita Menyukainya
 • Mudah menghidupkan enjin
 • Boleh dipercayai
 • Mesin pemacu langsung
 • Mudah bergerak
 • Lima muncung yang cepat disambungkan
PSI 3400PSI Dimensi - Berat 40.8 Kg
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana ia terbuat dari bahan yang sangat kukuh dan boleh dipercayai dan mesin basuh tekanan ini dapat bertahan lama.

Penilaian Penyunting

8.Mesin Cuci Tekanan Gas Honda Ryobi GCV190

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Baca Ulasan Pelanggan Di Sini »

Sekiranya anda mencari mesin basuh tekanan Honda yang mempunyai enjin yang sangat kuat, maka ini sangat sesuai untuk anda, kerana ia sebenarnya mempunyai mesin GCV160. Mesin cuci tekanan ini juga sesuai untuk pekerjaan sulit yang mungkin anda miliki, dan ia akan segera menghilangkan kotoran dan kotoran. Ia mempunyai roda bebas rata 12 'yang besar, dan anda boleh mengangkutnya dengan mudah kerana ia juga mempunyai pegangan. Ia dilengkapi dengan selang 35 kaki yang fleksibel sehingga anda dapat mencapai kawasan paling sukar dengannya. Ia juga dilengkapi dengan muncung lima dalam satu.Mengapa Kita Menyukainya
 • Enjin GCV160
 • Sesuai untuk pekerjaan yang paling sukar
 • Roda bebas rata 12 'besar
 • Selang 35 kaki
 • Muncung lima dalam satu
Keputusan kami

Kami menyukai produk ini kerana dilengkapi dengan muncung lima dalam satu, jadi anda tidak perlu risau untuk menukar muncung.

Penilaian Penyunting

Panduan Pembeli Mesin Cuci Tekanan Honda

Terdapat banyak beban Mesin basuh tekanan Honda dalam senarai di atas, dan agak membingungkan apabila anda harus memutuskan mana yang ingin anda beli. Penting untuk anda melihat semua ciri berbeza yang dimiliki dan juga penting untuk membandingkannya. Ini kerana beberapa ciri mungkin berbeza dari produk ke produk, jadi lebih baik anda membandingkannya, kerana anda akan dapat melihat dengan jelas apa perbezaan antara mereka.

PSI

Dalam senarai di atas terdapat sebilangan besar mesin basuh tekanan berbeza yang kebetulan mempunyai pelbagai jenis PSI yang berbeza. PSI tidak akan membuat banyak perbezaan jika tidak ada banyak perbezaan dari apa nombor PSI antara dua mesin basuh tekanan yang anda bandingkan.

PSI bermaksud tekanan dan kelajuan yang dapat dikeluarkan oleh air dari mesin cuci tekanan, jadi ia juga mempertimbangkan jumlah air dan kecepatan air. Sekiranya ia mempunyai PSI yang lebih besar, ini mungkin bermaksud bahawa anda dapat menyelesaikan pekerjaan dengan lebih cepat dibandingkan dengan PSI yang lebih rendah. Bukan hanya ini tetapi jika anda menggunakan mesin cuci tekanan untuk pekerjaan yang besar, kemungkinan PSI akan semakin kecil.

Roda

Apabila anda melihat dalam senarai di atas dan menyedari bahawa semua mesin basuh tekanan cenderung mempunyai tayar yang berbeza, anda mungkin menjadi bingung dengan mana yang paling sesuai untuk anda beli dan ciri ini boleh membingungkan.

Setiap tayar untuk setiap produk akan dirancang khusus untuk mesin basuh tekanan tertentu, jadi anda akan segera mengetahui bahawa roda ini akan dapat menyokong mesin basuh tekanan dan mereka akan cukup dipercayai sehingga anda dapat menggerakkannya dengan sangat mudah. Oleh itu, jenis tayar yang dipakainya tidak terlalu penting, kerana ia harus cukup dipercayai untuk mesin basuh tekanan.

Mesin Cuci Tekanan Gas Terbaik

Injap Pelepasan Termal

Anda mungkin hanya menyedari bahawa ciri ini hanya terdapat pada beberapa mesin pencuci tekanan dalam senarai di atas, tetapi ia pasti merupakan ciri yang patut dimiliki pada mesin basuh tekanan anda. Ini kerana ini akan membuat Anda mengetahui kapan mesin cuci tekanan mungkin terlalu panas, dan ia akan dapat mencegah mesin basuh tekanan anda melakukan ini dengan memberi tahu anda.

Selain itu, beberapa mesin basuh tekanan mati secara automatik apabila terlalu panas, dan ini akan dapat mengelakkannya daripada terlalu panas dan menyebabkan kerosakan pada mesin basuh tekanan. Oleh itu, ciri ini sangat bermanfaat dan itu kerana ia dapat menghentikan kerosakan dari mesin basuh tekanan anda.

Bebas kakisan dan karat

Ini adalah ciri yang hanya dimiliki oleh beberapa mesin pencuci tekanan dalam senarai di atas, tetapi ia juga sangat berguna kerana ini bermaksud bahawa seiring waktu tidak akan ada tanda-tanda karat atau jenis kakisan lain pada mesin basuh tekanan anda.Oleh itu, ini bermakna jangka hayat mesin basuh tekanan anda akan lebih lama, sehingga dapat memanjangkan hayatnya dan menyelamatkan anda daripada harus membeli yang lain. Bukan hanya ini tetapi kerana ciri ini, ini bermaksud bahawa mesin basuh tekanan harus dapat berfungsi dengan maksimal sepanjang masa.

Berat

Ini adalah faktor besar yang perlu anda pertimbangkan. Ini kerana banyak mesin pencuci tekanan dalam senarai di atas terdiri daripada pelbagai berat yang berbeza dan sebilangannya cenderung agak berat daripada yang lain.

Sebilangan besar dari mereka masih akan senang dibawa-bawa kerana ia dilengkapi dengan roda dan pegangan, tetapi anda harus mempertimbangkan bahawa anda harus mendorong mesin basuh tekanan itu bersama anda. Oleh itu, anda perlu memastikan bahawa anda mampu melakukannya dan anda perlu mempertimbangkan jenis perkara yang anda perlukan untuk menggunakannya, kerana anda harus membawanya bersama anda.

Kajian Alternatif; Pencuci Tekanan Gas .

Bagaimana cara memulakan Mesin Cuci Tekanan Honda?

Sebelum anda mula menggunakan mesin basuh tekanan anda, ada beberapa perkara yang perlu anda lakukan terlebih dahulu. Anda tidak memerlukan alat untuk menyiapkan mesin basuh tekanan anda, tetapi anda mesti memastikan bahawa alat itu berada di permukaan rata.Dan anda juga perlu memastikan bahawa penyekat air di mesin basuh tekanan tidak mengandungi serpihan. Setelah melakukan ini, anda perlu menyambungkan hos kebun anda ke mesin basuh dan kemudian pastikan hujung selang kebun yang lain disambungkan ke bekalan air anda.

Yanda kemudian perlu memasukkan hujung selang lelaki dan memasukkannya ke dalam saluran air. Setelah melakukan ini, anda perlu memilih muncung terbaik yang sesuai dengan pekerjaan yang anda perlukan, dan anda perlu memasangnya pada kerah pelepas. Maka sudah tiba masanya anda menghidupkan air, anda akan menyedari bahawa mesin basuh tekanan dan selang akan dipenuhi dengan air.

Apabila anda telah menyelesaikan tugas yang perlu anda lakukan dengan mesin basuh tekanan maka yang perlu anda lakukan hanyalah mematikan mesin dan anda harus ingat bahawa tekanan telah meningkat di dalam sistem, jadi penting untuk anda menekan pistol pencetus, yang mana mampu melepaskan tekanan setelah unit dimatikan.

Anda juga perlu mematikan bekalan air dan memastikan bahawa anda melepaskan selang bertekanan tinggi dari unit dan pistol, dan anda juga perlu melepaskan selang kebun juga. Setelah anda menyelesaikannya, maka yang harus anda lakukan hanyalah mengeluarkan muncung dan meletakkan mesin basuh tekanan.

Apakah jenis minyak yang digunakan oleh Honda Pressure Washer?

Sebenarnya bukan hanya satu jenis minyak yang digunakan oleh mesin basuh tekanan Honda, kerana ia memerlukan dua jenis minyak pencuci yang berbeza. Ini kerana anda memerlukan satu minyak untuk mesin dan minyak yang lain untuk pam air.

Anda mesti menukar kedua-dua minyak ini secara berkala kerana jika tidak, mesin basuh tekanan anda mungkin juga tidak berfungsi. Untuk mengetahui jenis minyak yang anda perlukan secara khusus, anda akan dapat mengetahui maklumat ini dalam arahan penyelenggaraan mesin basuh tekanan anda.

Bagaimana cara menggunakan Honda Pressure dengan Sabun?

Anda juga boleh gunakan sabun di mesin basuh tekanan anda , dan banyak orang mungkin melakukan ini untuk menghilangkan noda keras yang mungkin mereka alami, atau mungkin mereka ingin membersihkan kereta mereka dengan sabun dan juga air. Anda mesti menggunakan sabun di mesin basuh tekanan dengan betul, jika tidak, ia boleh merosakkan mesin basuh tekanan anda.

Anda boleh menggunakan sabun atau pencuci di mesin basuh tekanan anda, dan kedua-duanya sesuai untuk pelbagai perkara. Anda perlu lebih berhati-hati dengan bahan pencuci kerana ini tidak boleh terurai secara biodegradasi dan jika anda tidak mencairkannya dengan air dan anda menyemburkannya ke dalam kereta anda, ia boleh merosakkan cat anda.Sangat mudah untuk menambahkan sabun atau bahan pencuci ke mesin basuh tekanan anda, dan yang perlu anda lakukan ialah tuangkan larutan ke dalam tangki air mesin basuh tekanan, dan kemudian anda boleh menggunakannya dengan segera. Penting bahawa setelah anda melakukan ini, bilas permukaan dengan air bersih.

Pemikiran Akhir

Terdapat pelbagai jenis yang berbeza Honda mesin basuh tekanan di seluruh internet, dan ini sangat membingungkan apabila anda harus memutuskan mana yang anda ingin beli. Terdapat beberapa perkara tertentu yang anda perlukan berbanding dengan mesin basuh tekanan Honda yang lain, sebagai contoh, anda perlu membandingkan apa itu PSI mesin basuh tekanan dan sama ada anda juga boleh memindahkannya dengan mudah.

Anda juga perlu mengetahui apa yang anda mahu gunakan untuk menggunakan mesin basuh tekanan, dan jika anda akan menggunakannya untuk kegunaan rumah atau profesional. Sebab mengapa anda perlu mengetahui ini adalah kerana ia sebenarnya boleh mengubah fikiran anda mengenai tekanan mesin basuh yang ingin anda beli.

Inilah yang menjadikannya sangat penting untuk membandingkan model yang berbeza; anda seharusnya dapat mengetahui semua maklumat mengenai setiap maklumat dalam keterangan produk. Selain itu, penting bagi anda untuk memastikan anda benar-benar selamat semasa menggunakannya, kerana ia boleh membahayakan kerana kelajuan air keluar dari mereka.

Petua Pakar

Anda mesti memakai kacamata pelindung dan perlindungan pendengaran semasa anda menggunakan mesin basuh tekanan kerana boleh jadi berbahaya jika tidak.

Adakah kamu tahu?

The muncung pada mesin basuh tekanan akan menentukan sudut aliran air yang akan keluar dan ini akan mempengaruhi bagaimana ia membersihkan kawasan yang anda gunakan.