Sanders

Nilai Terbaik: Ulasan Black & Decker BDERO600 Random Orbit Sander

KLIK DI SINI UNTUK HARGAAlat sander kecil ini adalah alat yang menipu yang memberi anda kemampuan dan kemudahan manuver maksimum untuk memberikan prestasi yang mesra pengguna. Black & Decker BDERO600 dibina untuk pemilik rumah dan DIYers mencari alat ringkas yang mudah digunakan yang dapat membantu membawa projek pembaikan rumah ke tahap seterusnya.

Motor 2.4 amp berjalan pada kelajuan 14,000 orbit per minit dan menggerakkan sander orbital rawak ini ke tahap penyingkiran tinggi yang dapat menyelesaikan projek anda dengan standard berkualiti tinggi yang anda harapkan dari nama isi rumah yang dipercayai seperti Black & Decker.

Walau bagaimanapun, saiz dan kemudahan penggunaan yang ringkas menjadikan alat sander ini sebagai alat rumah yang ideal. Dengan berat lebih dari 3 paun dan berdiri pada ketinggian 5 inci yang ringkas, mesin ini dapat memasuki ruang yang ketat walaupun pada projek pengamplasan atau penggilap terkecil anda, terutamanya berkat reka bentuk ergonomik dan pemegangnya yang selesa yang membantu memaksimumkan kawalan pengguna. Ciri mesra pengguna lain seperti sistem pengumpulan habuk berprestasi tinggi yang memastikan permukaan kerja anda bersih dan selamat dan paddle switch yang menjadikan hidup dan mati mesin semudah yang dimilikinya, lengkapkan pengalaman operasi yang mesra pengguna mesin iniSekiranya anda mencari sander orbit rawak terbaik yang terdapat di sekitar rumah anda untuk mendapatkan bantuan dalam senarai kerja madu, ini adalah peralatan kecil yang sesuai untuk ditambahkan ke koleksi anda. Dan, dengan harga di bawah $ 50, apa yang menghalang anda? Sander Black & Decker ini adalah pilihan nilai yang luar biasa.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Pengaktifan paddle switch menjadikan pengalih sander ini menjadi mudah dan mudah.
  • Saiz 5 inci yang padat dan mudah dikendalikan dengan berat 3 paun menjadikan mesin ini mudah dikendalikan.
  • Motor 2.4 amp berjalan dengan kelajuan tunggal 14,000 orbit seminit.
  • Saiz cakera 5 inci.
KLIK DI SINI UNTUK HARGA