Alat Kuasa

Kajian Bosch CS5 120 Circular Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

PengenalanGergaji Bulat Bosch CS5 120 adalah mesin pemotong terpantas di kelasnya. Kelajuan unit, digabungkan dengan kualiti Bosch standard yang tinggi, menjadikannya kekuatan yang harus diperhitungkan pada semua jenis tempat kerja dan lingkungan kerja. Ia dengan mudah merobek pelbagai jenis lembaran ke ukuran dengan cepat dan tepat. Bilah sisi kiri sangat sesuai untuk pengguna sisi kanan, yang membolehkan mereka melihat sepenuhnya tapak pemotong setiap masa.

Ini adalah alat pemotong yang stabil tetapi kuat yang memberikan potongan tepat yang lancar setiap masa. Ini mempunyai banyak ciri yang dikemas dalam ukurannya yang kecil dan tetap ringan dan mudah digunakan untuk jangka waktu yang lebih lama tanpa menyebabkan keletihan atau ketegangan.

lif drywall

Spesifikasi Teknikal

Gergaji bulat ini mempunyai motor 15 amp yang memberikan kekuatan lebih dari cukup untuk mudah melihat melalui bahan padat. Ia menjadikan kerja mudah papan lapis setebal ¾ inci dan ciri kunci gelendong yang diperbaiki baru memungkinkan perubahan bilah cepat dan mudah untuk semua jenis aplikasi bahan lembaran. Kelajuan putaran bilah 6.200 RPM tanpa beban dan bilah 7-1 / 4 inci dikuasakan oleh 120V.Bilah sisi kiri memungkinkan untuk melihat pemandangan tapak pemotongan sepanjang masa. Reka bentuknya yang ringan dan cengkaman yang selesa bermakna anda akan mempunyai lebih banyak kawalan ke atas alat ini dan dapat bekerja lebih lama daripada yang anda lakukan dengan gergaji bersaiz lebih besar.

Reka bentuk

Gergaji ini direka untuk pemotongan yang lancar dan tepat setiap masa. Pelindung atas dan bawah keduanya terbuat dari aluminium ringan yang bermaksud kekukuhan tanpa berat tambahan. Penyimpanan sepana di atas alat memastikan bahawa anda dilengkapi untuk menukar pisau bila perlu. Pelindung bawah anti-snag membolehkan anda membuat potongan kemasan yang halus tanpa bahan lembaran penyangkut atau penyangkut.

Ukuran arbornya 5/8 inci dan peranti mempunyai panjang kabel 9 kaki yang bermaksud anda tidak perlu risau tentang bateri atau pengecas. Cukup pasangkannya dan anda sudah bersedia untuk pergi. Ciri kunci gelendong yang diperbaiki baru membolehkan pengguna menukar antara bilah yang berbeza dengan selamat.

Bahan

Unit ini hadir dengan warna biru Bosch standard dan beratnya keseluruhan 13.3 paun. Dari segi dimensi, 17,3 x 11,4 x 11,4 inci menjadikannya ergonomik dan ringan. Pelindung atas dibuat dari aluminium yang kukuh dan plat kaki dibuat dari magnesium. Kedua-dua bahan ini menjadikan unit ini tahan lama namun ringan. Gergaji ini direka untuk pelanggan yang mencari produk yang berpatutan yang memberi tumpuan kepada keperluan pengguna teras umum dan lurus ke hadapan

Kegunaan

Direka untuk aplikasi diy atau pengubahsuaian yang lebih sukar. Motor 15 amp membolehkan pemotongan lebih cepat dan pemotongan silang. Reka bentuk tanpa kabel menjadikannya mudah digunakan di tempat di mana soket elektrik tidak tersedia atau di mana wayar yang menggantung akan menimbulkan ancaman keselamatan, The Bosch CS5 120 dapat dengan mudah memotong kayu 2 dimensi menjadikannya alat serbaguna untuk semua aplikasi kayu .

Teknologi peredam getaran memberikan keselesaan maksimum untuk pekerjaan yang lebih besar dan bagus untuk pengguna yang menderita radang sendi dan sakit sendi. Boleh digunakan untuk memotong kayu lunak, papan lapis dan hampir semua kayu lembaran lain.

Spesifikasi Penting Yang Lain

Produk ini mempunyai potongan serong 56 darjah dan diameter bilah 7-1 / 4 inci. Kedalaman potongan pada 45 darjah ialah 1-7 / 8 inci, 1-5 / 8 inci pada 50 darjah dan ia mempunyai tahap 2-7 / 16 inci pada 90 darjah. Terdapat pandangan yang jelas dari laman pemotongan setiap masa yang menjadikan aplikasi lebih selamat dan tepat setiap masa. Kabel elektrik peranti adalah panjang optimum 9 kaki yang mengurangkan kemungkinan kabel keluar semasa digunakan.

Mengapa Kami Menyukainya

Kami memberikan skor teratas ini kerana tidak masuk akal, pada reka bentuk yang tepat. Ia mempunyai semua ciri yang paling penting tanpa keributan dan kerumitan bit dan bob yang tidak perlu. Reka bentuk tangan kirinya dinikmati oleh pengguna kiri dan kanan dan walaupun merupakan gergaji bulat terpantas di kelasnya, ia masih mempunyai harga yang sangat kompetitif. Berikut adalah beberapa ciri lain yang perlu disebut.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Motor 15 amp dan arbor 5/8 inci
  • Panjang tali 9 kaki
  • Bilah sebelah kiri
  • Kunci gelendong yang diperbaiki baru
  • Penyimpanan sepana pada alat
KLIK DI SINI UNTUK HARGA