Teres, Rumput & Taman

Kajian Greenworks 1600 PSI Pressure Washer

Ringkasan PantasThe Greenworks 16000 PSI mesin basuh elektrik adalah mesin basuh tekanan yang boleh dipercayai dan sangat mengagumkan yang bagus untuk membersihkan semua jenis permukaan luar, serta barang seperti kereta dan perabot taman. Best of Machinery telah mengumpulkan panduan ulasan & pembeli Greenworks 1600 PSI Pressure Washer ini untuk memberi anda penjelasan lengkap mengenai kebaikan, keburukan dan ciri khasnya agar anda dapat membuat keputusan pembelian yang lebih tepat.

Ciri-ciri utama

Sebagai mesin basuh elektrik, Greenworks 1600 PSI tidak perlu diisi semula secara manual atau diisi semula - ia akan terus berfungsi selagi ia mendapat kuasa dan air mengalir melaluinya, menjadikannya jauh lebih efisien dan penyelenggaraan rendah dalam jangka masa panjang . Semburan 1600 PSInya yang kuat dapat mengatasi kotoran pada berbagai permukaan yang berbeza, dan selang tekanan tinggi yang digunakannya secara lalai memungkinkan aliran air yang lebih kuat tanpa menyebabkan kerosakan jangka panjang atau kehausan pada bahagian mesin cuci.

kesepakatan

Daripada menggunakan tangki pencuci terpasang, Greenworks 16000 PSI Pressure Washer dilengkapi dengan aplikator sabun yang berasingan, mengurangkan berat dan saiz keseluruhan tanpa memaksa anda membawa set peralatan kedua untuk pekerjaan pembersihan yang lebih sukar. Kabel kuasa sepanjang 35 kaki memberi anda pergerakan yang lebih besar dari mana sahaja anda memasangnya, yang memungkinkan banyak kelenturan dan mobiliti ketika digabungkan dengan selang 20 kaki dan reka bentuk ringan dan mudah dibawa.

Tidak seperti yang lain mesin basuh tekanan , model ini dapat digunakan untuk membersihkan di hampir semua sudut, bahkan secara menegak - paipnya cukup kuat untuk menjaga aliran air yang stabil tidak kira ke arah mana anda menghadapinya, menjadikannya lebih mudah untuk menangani kotoran pada permukaan tinggi atau kawasan bumbung yang tidak dapat diakses.

perdagangan pro wrench review

Kelebihan

 • 1600 aliran tekanan tinggi PSI untuk aliran air yang kuat dan konsisten.
 • Reka bentuk ringan yang mudah dibawa, disimpan dan diposisikan semula mengikut kehendak.
 • Kabel dan hos kuasa panjang yang memberikan jangkauan yang lebih besar.
 • Motor 13-amp yang berkuasa penuh.

Keburukan

 • Tiada tangki pencuci dalaman.
 • Terhad oleh rangkaian kord kuasa.

Peminat jenama? Anda mungkin berminat mesin pemotong rumput Greenworks ini .

Ia sesuai untuk siapa?

Greenworks 16000 PSI adalah mesin basuh tekanan elektrik, yang bermaksud ia tidak akan berlaku untuk semua orang - selalu ada kelemahan menggunakan mesin basuh tekanan berasaskan palam, terutamanya jika anda mempunyai kebun atau halaman yang luas dan terbuka beberapa cara langsung untuk memasangnya. Walau bagaimanapun, kediaman yang lebih kecil akan mendapat manfaat daripada enjin yang boleh dipercayai dan kabel kuasa yang sangat fleksibel, yang membolehkan anda dengan mudah memindahkannya ke tempat yang tidak dapat dijangkau oleh model berasaskan kord lain.

Reka bentuk kecil dan ringan yang digunakan untuk bingkai mesin cuci menjadikannya sangat mudah untuk disimpan di rumah yang lebih kecil, terutamanya jika anda mempunyai ruang yang sesuai untuknya - cukup ringan untuk membawa tangga dengan mudah, yang bermaksud bahawa anda juga dapat menyimpannya di almari loteng atau tingkat atas tanpa perlu menyeretnya ke bawah setiap kali anda mahu menggunakannya.

Berkaitan: Pencuci Tekanan Kecil .

resurfacer dek terbaik

Selang tekanan tinggi dan PSI tinggi bermaksud bahawa anda akan sentiasa mengeluarkan aliran air yang cukup kuat untuk menghilangkan jenis kotoran yang paling biasa, termasuk kebanyakan noda. Walau bagaimanapun, alirannya masih cukup lemah untuk mengelakkan kerosakan pada kebanyakan bahan, biasanya melakukan lebih banyak daripada membuatnya basah untuk sementara waktu.

Kenapa kita suka

Mesin basuh tekanan elektrik ini adalah kompromi yang baik antara mesin basuh kekuatan industri berkuasa tinggi dan selang kebun biasa, menawarkan aliran air yang kuat dan bingkai yang boleh dipercayai tanpa mengorbankan saiznya yang sesuai atau reka bentuk yang mudah dibawa. Selain itu, cukup serbaguna untuk digunakan di hampir semua jenis kawasan luar, dari kebun kecil hingga ladang terbuka yang besar - kerana ia dapat membersihkan sebilangan besar bahan, ia dapat berfungsi sebagai alat pembersih serbaguna untuk berbagai jenis permukaan lantai, dinding dan bumbung.

Alat pencuci yang berasingan menjadikan fleksibiliti ini menjadi lebih jelas - anda boleh memilih untuk menggunakan atau tidak bahan kimia tambahan berdasarkan bahan ke bahan, daripada harus melakukan dengan mencampurkannya ke dalam air secara tidak berbalik.
Mesin Jentera Terbaik tidak dapat memilih untuk anda, tetapi semoga kajian ini dapat memberi anda maklumat tambahan yang anda perlukan untuk menentukan sama ada mesin basuh tekanan Greenworks 16000 PSI adalah produk yang tepat untuk anda.

KLIK UNTUK HARGA

Ringkasan

JenamaKerja HijauModelGPW1602
 • Motor Berus
 • 1600 PSI pada 1.2 GPM
 • Selang Tekanan Tinggi 20 kaki
 • Kabel Kuasa 35 kaki
 • Aplikator sabun
KLIK UNTUK HARGA