Gergaji Kuasa

Kajian Husqvarna 455 Rancher 2-Stroke Gas-ChainSaw

KLIK DI SINI UNTUK HARGAHusqzvarna 455 Rancher 2-Stroke Gas Chainsaw adalah gergaji ringan dan tugas berat yang bagus untuk sesiapa sahaja yang mencari sesuatu yang dapat menangani pekerjaan yang lebih besar yang mungkin terdapat di sekitar rumah, pondok, atau ladang. The Rancher membekalkan kekuatan standard hampir profesional dengan enjin 55.5 cc dan bar 20 inci, tetapi itu tidak bermakna terlalu banyak yang dapat dikendalikan oleh pemilik rumah. Berat ringan Rancher (ia hanya berharga di bawah 13 paun), serta ciri keselamatan dan kecekapan seperti injap penyahmampatan untuk permulaan mudah, perlindungan tangan yang cukup, dan kadar getaran rendah yang disebabkan oleh mesin X-Torq Husqvarna, membuat ia adalah alat yang mudah digunakan dan selesa untuk digunakan.

Walaupun tangki bahan bakar yang lebih kecil bermaksud bahawa ia perlu diisi lebih kerap daripada gergaji lain, sistem pembersihan udara sentrifugal Rancher bermaksud bahawa anda perlu membersihkan penapis udara lebih jarang kerana serpihan dan zarah debu yang lebih besar dihilangkan sebelum memasuki tapis. Juga, enjin X-Torq sesuai dengan CARB, dan mengurangi penggunaan bahan bakar hingga 20 persen dan pelepasan hingga 60, menjadikannya pembelian yang lebih efisien dan lebih peka terhadap lingkungan daripada gergaji bertenaga gas lainnya.

Model Husqvarna ini mungkin sedikit berlebihan jika semua yang anda ingin lakukan adalah pemangkasan ringan atau anda ingin melepaskan beberapa anggota badan di sana-sini, tetapi jika anda perlu kerap menumbuhkan pokok di harta tanah yang besar atau menyiapkan kayu bakar, Husqvarna 455 Rancher adalah kaedah terbaik untuk pergi.ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Enjin 55.5 cc yang kuat di dalam mesin ringan dengan berat di bawah 13 paun.
  • Sistem pembersihan udara berpusat untuk kurang kerap.
  • Enjin X-Torq Husqvarna mengurangkan penggunaan bahan bakar hingga 20 peratus dan pelepasan hingga 60.
KLIK DI SINI UNTUK HARGA