Alat Kuasa

Kajian Makular 5007MGA Circular Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

Pengenalan

Gergaji Bulat Makita 5007MGA mempunyai reka bentuk yang hebat dengan ciri-ciri seperti cengkaman getah, sepana pisau pada alat dan lampu LED dua yang menerangi garis potong anda untuk penglihatan maksimum. Alat gergaji ini adalah alat kuat yang seimbang dan mempunyai kemampuan memotong yang luar biasa. Sangat mudah untuk bergerak, pisau berkuasa tinggi memotong kayu dengan mudah dan bersih. Bevel positif berhenti cukup cepat untuk membuat sudut serong yang sama. Gergaji Makita 5007MGA dinilai tinggi oleh pengguna dan dengan alasan yang baik.Spesifikasi Teknikal

Pisau terletak di sebelah kanan alat yang menjadikannya seimbang dan selesa digunakan. Bilah alat ini adalah bilah bersaiz 7 ΒΌ inci standard dan bilah arbor 5/8 inci yang memungkinkan untuk memasukkan bilah lain yang diperlukan untuk aplikasi yang berbeza. Anda boleh mengambil sebarang penggantian standard di kedai perkakasan biasa anda.

bv3600

Laser ini tidak dilengkapi dengan panduan sinar laser tetapi ia mempunyai dua lampu LED yang sangat jelas yang menerangi garis potong anda untuk jarak maksimum. Gergaji berkuasa tinggi ini menggunakan elektrik 120V standard dan boleh digunakan bersama dengan penjana atau penyongsang jika tidak ada sumber kuasa.Reka bentuk

Pegangan getah menjadikan gergaji lebih selesa dipegang dan dikawal, memberikan keyakinan penuh kepada pengguna untuk menggunakan. Alat pengukur bersepadu mempunyai angka dan tanda yang terlalu besar di atasnya yang memudahkan mereka membaca dan memperhatikan semasa gergaji digunakan. Kunci gelendong yang mudah memastikan gelendong berada di tempat dengan menekan butang sehingga anda dapat menggunakan kekunci hex tunggal untuk melepaskan dan bergantian antara bilah dengan selamat. Perengkok alat yang ada di gergaji itu sendiri sehingga anda tidak perlu mencari-cari satu ketika anda memerlukannya.

Bahan

Peranti ini dilengkapi dengan sarung tugas berat yang tahan lama. Ini bukan sahaja memudahkan alat diangkut tanpa kerosakan tetapi juga memastikan bilah tajam disimpan dengan selamat. Beratnya berat 10.6 paun yang sedikit lebih berat daripada rakan sejawatnya tetapi pemegang cengkaman getah menjadikannya mudah dan selesa dikendalikan. Berdiri setinggi 10 inci dan lebar 9.5 inci, ia adalah gergaji yang sangat seimbang. Kabel elektrik 8.5 kaki menyediakan alat dengan kuasa dan dapat digunakan dengan penjana untuk kawasan di mana tidak ada alur elektrik yang tersedia.

Kegunaan

Bilah gergaji 15 amp berjalan pada 5,800RPM yang cukup pantas untuk memotong pelbagai jenis kepingan. Ia dilengkapi dengan pagar rip yang boleh dilekatkan pada kasut untuk pemotongan yang lebih pantas dan konsisten. Alat pengukur ditandai dengan jelas untuk bacaan yang mudah dan tepat semasa menggergaji gergaji. Sebilangan besar digunakan untuk aplikasi kayu tetapi suis pisau sederhana memungkinkan untuk digunakan pada pelbagai jenis bahan.

makita lc1230

Spesifikasi Penting Yang Lain

Alat ini boleh memotong hingga kedalaman maksimum 2-1 / 2 inci pada sudut 90 darjah yang membolehkan anda memotong bahan 2x. Pada 45 darjah kedalaman pemotongan adalah 1-3 / 4 inci dan kapasiti serong maksimum ialah 56 darjah. Ini bermaksud bahawa anda dapat memotong bevel pada sudut antara 0 hingga 56 darjah. Gergaji ini dilengkapi dengan jaminan 1 tahun yang merangkumi sebarang kecacatan pengeluar dan dilengkapi dengan manual arahan luar talian yang boleh dimuat turun sepenuhnya.

Mengapa Kami Menyukainya

Kami menyukainya kerana kapasiti bevel 56 darjah serta dua hentian bevel positif untuk memotong sudut sepunya. Blower debu yang terpasang menjadikan garisan pemotongan tidak terkena serpihan dan kabel kuasa diperkuat, menjadikannya bagus untuk tempat kerja. Berikut adalah lebih banyak ciri kegemaran kami:

ciri-ciriMaklumbalas Pelanggan
  • Pada sepana pisau alat
  • 5,800 RPM dan motor 15 amp
  • Lampu yang dipimpin untuk penglihatan garis potong yang lebih baik
  • Bilah hujung karbida 24T
  • Dibina dalam pagar rip
KLIK DI SINI UNTUK HARGA