Alat Kuasa

Ulasan Makita SH02R1 Cordless Circular Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

PengenalanGergaji Bulat Tanpa Kabel Makita SH02R1 adalah generasi seterusnya dalam alat tanpa wayar. Bateri lithium-ion gaya slaid membolehkan keseimbangan yang lebih baik daripada bateri gaya pod standard. Bateri termasuk dan indikator tahap pengisian LED di papan yang membolehkan anda mengetahui seberapa penuh bateri anda. Gergaji ini bagus untuk mencapai ruang yang rapat dan merupakan penyelesaian berat yang lebih padat berbanding dengan alat gergaji bulat penuh.

Spesifikasi Teknikal

Motor terbina dalam Makita memberikan tarikan pisau 1,500RPM yang membolehkan masa pemotongan lebih cepat. Ia mempunyai dasar miring yang dapat disesuaikan untuk membantu pemotongan serong dan memiliki peniup debu terpasang yang menjaga garis potong bebas dari serpihan setiap saat. Alat ini mempunyai ruang penyimpanan perengkuh bilah yang terpasang yang bermaksud anda tidak boleh mencari-cari perengkuh ketika menukar bilah. Sebaiknya gunakan hanya bateri Makita asli untuk memanjangkan hayat bateri unit anda.

Reka bentuk

Unit ini beratnya hanya 3.5 paun dan berbentuk ergonomik. Berat ringan dan lebih kecil daripada gergaji bulat standard yang menjadikannya lebih mudah digunakan di tempat yang ketat atau pekerjaan di atas kepala. Kedalaman pemotongan yang boleh disesuaikan ialah 1 inci pada 90 darjah dan 5/8 inci pada 45 darjah dengan ciri asas miring untuk pemotongan serong dari 0-45 darjah. Blower debu yang terpasang menjadikan serpihan garis pemotongan tetap bebas sehingga jarak maksimum dapat dilihat sepanjang masa.Bahan

Gergaji ini mempunyai reka bentuk ringkas yang sangat ringan, beratnya hanya 3.5 paun dan panjangnya 12-3 / 8 inci. Slaid dalam unit bateri menggantikan perumahan bateri gaya pod biasa yang menjadikan peranti lebih lancar dan seimbang serta lebih ringan. Pemegangnya ditutup dengan bahan getah kekuatan industri untuk memberikan cengkaman yang lebih baik dan selesa. Ia tanpa kabel dan dilengkapi dengan sarung alat yang kukuh di mana anda dapat mengangkut alat dengan selamat.

Kegunaan

Gergaji ini membuat kerja ringan memotong drywall, pasak dan papan zarah serta melamin. Gergaji boleh mengatasi sebarang bahan dengan kedalaman 1 inci atau kurang. Reka bentuknya yang kecil dan padat menjadikannya alat yang sempurna untuk ruang yang ketat atau kecil di mana gergaji pekeliling standard biasanya bergelut.

Spesifikasi Penting Yang Lain

Gergaji Bulat Tanpa Kabel Makita SH02R1 adalah generasi seterusnya dalam alat tanpa wayar. Bateri lithium-ion gaya slaid membolehkan keseimbangan yang lebih baik daripada bateri gaya pod standard. Bateri termasuk dan indikator tahap pengisian LED di papan yang membolehkan anda mengetahui seberapa penuh bateri anda. Gergaji ini bagus untuk mencapai ruang yang rapat dan merupakan penyelesaian berat yang lebih padat berbanding dengan alat gergaji bulat penuh.

Mengapa Kami Menyukainya

Gergaji ini adalah alat yang sempurna untuk sesiapa sahaja yang perlu bekerja di tempat yang ketat atau terkurung. Reka bentuknya yang kecil menjadikannya selesa untuk dikendalikan dengan satu tangan sahaja dan anda dapat melihat garis potong setiap masa. Bateri mempunyai Litar Perlindungan Bateri yang melindungi daripada pemuatan dan pemanasan berlebihan. Berikut adalah beberapa ciri lain yang kami suka.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • 1,500RPM untuk pemotongan lebih pantas
  • Piring miring untuk pemotongan serong dari 0-45 darjah
  • Berat hanya 3.5 paun
  • Dibina dalam penghembus habuk
  • Penyimpanan sepana pada alat
KLIK DI SINI UNTUK HARGA