Mesin Pemotong & Pow Luar

Alat Prestasi Kajian Daun W50063

KLIK DI SINI UNTUK HARGASekiranya anda memerlukan peniup daun bersaiz penuh yang mampu mengatasi pekerjaan besar dan rumput atau rumput, maka anda mungkin ingin melihat salah satu alternatif lain yang ada di luar sana. W50063 bukan peniup yang layak di halaman; sebenarnya, tidak cukup lama atau cukup besar untuk membolehkan anda meniup daun dengan berkesan, melainkan jika anda sangat pendek atau sangat sabar dan sanggup membongkok dan terbalik untuk jangka masa yang panjang.

Sebenarnya, produk ini berukuran hampir sama dengan kain lap harian anda - jangan cuba menggunakannya di dalam rumah, walaupun, produk ini terlalu kuat dan kasar untuk penggunaan seperti itu. Enjin kecil di dalam model ini mempunyai kuasa 600 watt yang rendah, menjadikannya tidak hanya sebagai pusat kuasa. Namun, alat genggam ini mampu menghasilkan kelajuan udara sekitar 75+ mph dan, jika anda mempertimbangkan berat dan saiznya yang sangat kecil, ini sama sekali tidak sama sekali jumlah kekuatan dengan semua aspeknya reka bentuk kecil dipertimbangkan.

Walaupun tidak semestinya produk tidak bernilai, mesin elektrik ini tidak akan dapat menolong anda melakukan apa-apa kerja sebenar. Yang mengatakan, jika anda memerlukan alat kecil untuk membersihkan halaman, trotoar, dan beranda anda, maka ini adalah pilihan yang bagus; sangat ringan sehingga dapat dipegang oleh kebanyakan orang dengan satu tangan dengan mudah dan pasti cukup kuat untuk mengetuk daun dari kayu, batu, konkrit, dan permukaan lain yang serupa dan rata.Ketebalan rumput tinggi tidak akan membiarkan peniup ini menggerakkan daun di rumput, namun begitu - sekali lagi - kami menekankan bahawa anda menyimpannya sebelum membuat keputusan pembelian. Pengilang produk ini sebenarnya tidak pernah mengiklankannya sebagai peniup luaran yang bertujuan untuk melakukan pekerjaan yang kebanyakan kita kaitkan dengan peniup daun.

Atas beberapa sebab, peniup ini sedang diiklankan sebagai alat bengkel. Apa maksudnya? Oleh itu, ini bermaksud bahawa produk ini direka untuk kegunaan khusus yang sangat diperlukan oleh seseorang ketika melakukan pekerjaan setiap hari yang mungkin dihadapi oleh individu yang berguna.

Pertama, contohnya, peniup ini lebih kuat untuk membantu anda mengeringkan kereta atau bahkan kapal anda. Setelah selesai membilas dan menyemburkan kenderaan pilihan anda, semua yang anda mahu lakukan, jika anda ingin sedikit mengeringkannya dari alat peniup anda, adalah dengan mula menyemburkan celah dan celah objek tersebut.

Malangnya, mesin ini tidak cukup kuat untuk benar-benar mengeringkan kenderaan yang benar-benar basah dan licin. Akan tetapi, sungguh luar biasa ketika mengeluarkan air dari celah dan celah yang sukar dijangkau.

Sebilangan besar udara yang digunakan alat ini juga mengalir melalui motornya yang berfungsi untuk memastikan motor tersebut tidak terlalu panas, tetapi juga berfungsi untuk memanaskan dan memanaskan udara yang keluar dari blower ini dari masa ke masa - udara panas ini dapat membantu setakat pengeringan permukaan basah apa pun yang anda letakkan.

Sekiranya anda memilih untuk menggunakannya sebagai alat pengeringan, anda harus tahu bahawa walaupun semasa proses ini sangat memudahkan anda masih memerlukan beberapa tuala kedai. Namun, ini adalah mesin yang sangat ringan dan akan lebih mudah dikendalikan dan memerlukan kurang sedikit siku daripada menggunakan tuala dan geseran sahaja untuk mengeringkan permukaan.

Namun, blower kedai ini juga dirancang untuk sejumlah kegunaan dan fungsi lain. Selain kemampuan meniup udara, produk ini juga dilengkapi dengan beg vakum kecil yang dapat dilekatkan pada bingkai. Beg ini sangat senang diklik ke tempatnya dan setelah dilampirkan, pukulan anda akan bertukar menjadi mod vakum dengan serta-merta.

Fungsi penyedotan penghembus blower ini tidak meninggalkan apa-apa yang diinginkan selagi anda menggunakannya untuk tujuan yang dimaksudkan. Penyedutnya cukup kuat untuk menarik daun kecil, habuk papan, dan serpihan parut yang mungkin perlu dibersihkan. Ini menjadikan alat peniup ini menjadi alat yang luar biasa bagi tukang kayu, pekerja kayu, dan sesiapa sahaja yang harus berurusan dengan partikel yang tersisa dari pekerjaan atau hobi mereka.

Dan setelah anda selesai membersihkan kedai, bengkel, atau mana-mana ruang yang memerlukan penggunaan vakum kecil, anda boleh menukar produk ini kembali ke blower semudah anda menukarnya dari satu. Pada saat anda tidak mengklik beg penampung vakum dan serpihan yang disertakan dari produk ini, ia akan berfungsi semula sebagai peniup daun.

Secara keseluruhan, dan apabila anda mempertimbangkan semua kualiti produk ini, anda seharusnya dapat melihat bahawa ia adalah mesin berkualiti untuk apa yang dimaksudkan untuk dilakukan. Ini adalah pengganti yang sangat baik untuk beberapa kali kekosongan kedai yang rumit dan sebenarnya satu-satunya cara untuk mendapatkan apa-apa yang menyerupai peniup daun untuk bekerja dengan selesa di kedai yang lebih kecil.

Walaupun kita akan mengatakan bahawa produk ini sangat jelas terutama dirancang dan dipasarkan kepada mereka yang hobi / berpusing-pusing atau bekerja di pekerjaan yang lebih seperti tukang, ia juga berguna untuk pemilik rumah yang kediamannya tidak dikelilingi oleh sejumlah pokok .

Blower ini masuk sekitar kurang dari tiga puluh dolar, menjadikannya lebih murah daripada vakum kedai yang kebanyakannya dapat diganti dan juga memiliki fungsi tiup yang berkualiti. Untuk semua pengrajin anda dan bagi mereka yang bekerja dengan tangan anda, ini adalah alat yang hebat, senang digunakan, dan mudah disimpan yang pastinya bukan sesuatu yang anda pasti akan ketinggalan sekiranya anda belum mempunyai sesuatu seperti ia.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Kecil dan senang digunakan.
  • Sangat sesuai untuk persekitaran kedai.
  • Lebih mudah digunakan daripada tempat membeli-belah dan lebih berfungsi.
KLIK DI SINI UNTUK HARGA