Alat Kuasa

Ulasan PORTER-CABLE PCE345 6-Amp Jig Saw

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

PengenalanPORTER-CABLE terkenal dengan reputasi mereka untuk membuat alat kuasa berkualiti tinggi dan berprestasi tinggi dan Jig Saw PCE345 6-Amp tidak terkecuali. Sekiranya anda berada di pasaran untuk mendapatkan jigsaw tali leher yang kuat dan direka dengan baik yang boleh dibeli dengan harga yang berpatutan, maka alat yang hebat ini adalah salah satu pilihan terbaik di sekitar. PORTER-CABLE telah membuat jigsaw yang menawarkan prestasi dan ketahanan yang hebat, menjadikannya alat yang hebat untuk aplikasi apa pun.

Semasa anda ingin membeli jigsaw, perhatian utama anda adalah kekuatan, fungsi, dan prestasinya. Alat ini mesti mudah digunakan dan memberikan fleksibiliti yang hebat. Anda mahu dapat mengandalkan ia dapat bertahan selama bertahun-tahun penggunaan yang berat. Nasib baik, PCE345 mendapat markah tinggi dalam semua kategori ini.

yost 445

Dalam tinjauan kami mengenai PORTER-CABLE PCE345 6-Amp Jig Saw, kami akan melihat semua yang ditawarkan alat kuasa ini termasuk berapa banyak kuasa yang disediakannya, bahan apa yang dapat dipotong, apa yang disertakan, dan seberapa baik ia dibuat. Setelah anda membaca ulasan komprehensif kami, kami pasti anda akan terkesan dengan alat kuasa ini seperti kami.Jigsaw ini dibina dari bahan yang kukuh yang dapat menahan apa sahaja dari kediaman ringan hingga penggunaan industri berat. Dengan pegangan overmold depan dan atas yang besar, ia memberikan kekuatan pegangan dan keselesaan yang lebih baik, menghilangkan keletihan yang mungkin anda rasakan dari penggunaan yang berpanjangan. Dengan berat ringan hanya 5.4 lbs, mudah dikendalikan tetapi cukup tahan lama untuk mengatasi bahkan aplikasi yang paling menuntut. Ia juga dirancang untuk menawarkan pelbagai ciri yang memungkinkan anda untuk menggunakannya dengan baik selama bertahun-tahun yang akan datang.

Apa Ciri Yang Ditawarkan

Jigsaw PORTER-CABLE 345 dikuasakan oleh motor 6 amp yang mampu menghasilkan kelajuan tanpa beban sehingga 3,200 SPM (sebatan setiap minit). Dengan dail 7-kedudukan yang disatukan ke dalam pemicu, ia mampu memberikan beberapa tetapan kelajuan untuk hasil pemotongan yang optimum. Dan ditambah dengan 4 tetapan orbit yang membolehkan anda menentukan prestasi pemotongan terbaik bergantung pada bahan anda, alat ini mampu menangani pelbagai aplikasi pemotongan.

Dengan cengkaman overmold yang besar di pemegang depan dan atas serta butang kunci mudah, jigsaw kuat ini membantu meningkatkan keselesaan, mengurangkan keletihan pengguna, dan memastikan peningkatan prestasi walaupun dalam penggunaan yang berpanjangan.

Untuk membantu mempercepat, KABEL PORTER telah menjadikan bilah ganti menjadi mudah berkat sistem penukaran bilah bebas alatnya. Cukup lepaskan pisau lama dan masukkan yang baru dan anda sudah bersedia untuk kembali bekerja.

Perubahan bilah yang mudah juga membolehkan alat kuasa ini menjadi lebih serba boleh berkat kemampuan untuk menerima pelbagai jenis bilah dengan cepat dan mudah. Cukup lepaskan pisau kerja kayu anda untuk pisau pemotong khusus yang lain dan anda sudah bersedia untuk menangani aplikasi paling sukar seperti logam, aluminium, plastik, jubin, lantai lamina, atau meja.

Aksesori Apa Yang Disertakan

PORTER-CABLE PCE345 dilengkapi dengan jigsaw, perengkuh, 1 bilah pemotong kayu, dan manual instruksi 6-amp PORTER-CABLE PCE345. Ini semua yang anda perlukan untuk melompat ke projek seterusnya anda langsung dari kotak.

rumah selamat yang terbaik

Mengapa Kami Menyukainya

PCE345 menyediakan motor 6 amp yang mengagumkan dengan kelajuan tanpa beban tinggi 3,200 SPM. Itu lebih baik daripada beberapa model yang lebih mahal di luar sana. Ditambah dengan 4 penyesuaian tetapan orbital dan pengaturan kelajuan berubah-ubah, ia dapat menangani banyak aplikasi. Ia memberikan potongan halus, bersih dan memberikan prestasi yang luar biasa. Cengkaman yang terlalu kuat adalah sentuhan yang bagus untuk keselesaan dan kestabilan tambahan. Dan ciri butang kunci membolehkan anda melepaskan jari dari pemicu dan fokus pada ketepatan ketika anda membuat potongan panjang yang halus.

Kesimpulannya

Dengan harga sekitar $ 60, Jigsaw PORTER-CABLE PCE345 6-Amp adalah alat kuasa berkabel 6 amp yang mengagumkan yang terdapat dalam beberapa ciri yang sangat berguna. Keserbagunaannya ditingkatkan berkat 4 tetapan orbit, 7 tetapan kelajuan, dan ciri kunci-yang bagus untuk membuat potongan panjang atau rumit. Ringan tetapi kukuh. Dan pegangan yang terlalu banyak membantu anda mendapatkan pegangan yang baik pada alat sambil meningkatkan keselesaan. Ini adalah alat yang dibuat dengan baik yang dapat digunakan dalam pelbagai jenis bahan dan aplikasi.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Motor 6 amp yang kuat mampu 3,200 SPM
  • Pegangan depan dan atas yang terlalu besar untuk cengkaman dan keselesaan yang lebih baik
  • Penyesuaian 4-orbit dan 7 tetapan kelajuan berubah membolehkan penyesuaian halus dalam mana-mana aplikasi
  • Ciri kunci untuk pemotongan panjang
  • Mudah, alat bebas menukar alat
KLIK DI SINI UNTUK HARGA