Teres, Rumput & Taman

Panduan Ulasan & Pembeli Mesin Cuci Tekanan SimpsonSimpson MSH3125S MegaShot adalah mesin basuh tekanan bertenaga gas yang kuat dan mudah digunakan, gabungan yang kadang-kadang sukar dicari. Kami di Best of Machinery telah membuat panduan ulasan & pembeli Simpson Pressure Washer ini untuk membantu anda mengetahui apakah itu mesin basuh tekanan yang tepat untuk anda, memberikan anda penjelasan pendek mengenai kebaikan dan keburukan utamanya serta jenis orang yang kami fikirkan Akan menarik perhatian kebanyakan!

Ciri-ciri utama

MegaShot mesin basuh tekanan mempunyai enjin Honda yang kuat yang membiarkannya menghasilkan banyak tekanan dalam jangka waktu yang singkat, memberikannya tempoh pemanasan pendek dan jangka masa yang lama dari tangki bahan bakar penuh. Walaupun begitu, ia juga sangat ringan dan mudah dipusingkan, menggunakan tayar 10 inci yang kuat dan reka bentuk roda dua serba boleh yang membolehkan manuver maksimum dalam hampir semua keadaan atau lokasi - anda boleh memusingkannya ke atas dan menyeretnya seperti beg pakaian menggunakan pemegang di bahagian atas, dan boleh meletakkannya rata di punggungnya atau meletakkannya tegak di rel bawah jika anda memerlukan lebih banyak ruang.

mengatasi penyiraman rumput

Bukan hanya itu, tetapi mesin cuci menggunakan selang 25 kaki yang menawarkan jangkauan dan jangkauan lebih banyak pada permukaan dan kawasan yang lebih besar, serta pistol semburan pilihan untuk pembersihan yang lebih tepat dan menangani ruang yang lebih kecil dan kurang mudah diakses. Lima semburan yang boleh ditukar ganti muncung disertakan dengan mesin basuh tekanan menyediakan pelbagai sudut penyimpangan yang berbeza, yang bermaksud bahawa anda dapat menyesuaikan cara fungsinya untuk mendapatkan semburan air yang lebih luas dan lebih tepu atau ledakan yang sangat pekat pada satu kawasan. Mencapai kekuatan hingga 3200 PSI, MegaShot sangat kuat sementara masih mudah alih dan mudah digunakan.

Mencari jenama yang berbeza? Lihatlah Mesin Cuci Tekanan Karcher K5 .

Kelebihan

 • Enjin yang sangat kuat
 • Aliran air 3000 PSI yang kuat
 • Muncung pelbagai pilihan untuk sudut semburan yang berbeza
 • Pistol semburan untuk ruang yang lebih kecil dan sudut sukar

Keburukan

 • Tiada kaedah mudah untuk mengurangkan PSI untuk permukaan yang lebih lembut
 • Tiada tangki pencuci

Ia sesuai untuk siapa?

Mesin cuci tekanan ini bagus untuk semua jenis pembersihan, terutama jika anda mempunyai rumah besar atau kawasan luar berturap yang sering kotor. Mampu menyesuaikan sudut semburan (dan menggunakan pistol penyembur dalam beberapa keadaan) menambah banyak fleksibiliti pada bentuknya yang ringkas, menjadikannya pilihan yang sangat baik untuk kediaman yang lebih kecil yang masih memerlukan pelbagai alat dan kaedah pembersihan.

Berkat roda dan reka bentuk yang dapat dikendalikan, mudah untuk menggerakkan MegaShot tanpa perlu mengambil seluruh unit sehingga anda tidak perlu risau untuk menaikkannya dan menuruni lereng dan melintasi tanah bergelombang. Oleh kerana beratnya cukup ringan - berat keseluruhannya sekitar 65 paun - kebanyakan orang akan dapat menaikkan tangga dengan mudah dan mudah, dan tidak akan sukar untuk meletakkannya dengan cara yang betul jika memberi petunjuk ke tepi.

Sebagai mesin basuh tekanan bertenaga gas, MegaShot perlu diisi bahan bakar setiap kali, tetapi anda tidak perlu menyimpannya ke kabel seperti model elektrik. Ini menjadikannya bagus untuk kediaman dengan kebun besar atau banyak ruang yang perlu dibersihkan.

cara mengasah mata gergaji dengan tangan

Kenapa kita suka

Simpson MSH3125S MegaShot menggabungkan reka bentuk sederhana dengan sekumpulan pilihan pilihan yang bervariasi dan kompleks, menjadikannya berguna untuk semua jenis pekerjaan pembersihan tanpa terlalu condong pada jenis pengguna tertentu. Tekanan tinggi dan PSI bermaksud ia dapat menghilangkan kotoran dari hampir semua permukaan, terutama dari jarak dekat - jika anda berurusan dengan lebih dari sekadar lapisan kotoran nipis secara berkala, mesin basuh tekanan ini mungkin sesuai untuk anda.

Badan ringan dan roda serba boleh bermaksud anda boleh memindahkannya dari satu tempat ke tempat lain dengan mudah, jadi anda tidak perlu menghabiskan masa untuk menyiapkannya setelah setiap bahagian kawasan dinding atau lantai dibersihkan - sebenarnya, anda bahkan boleh bergerak semasa anda menyemburkan air, ini bermaksud bahawa ia sangat berguna bagi orang yang perlu melakukan pembersihan mengikut jadual waktu yang sibuk dan sibuk.

Mesin Jentera Terbaik tidak dapat membuat keputusan untuk anda, semestinya - semoga kajian ini akan memberi anda maklumat tambahan yang anda perlukan untuk membuat keputusan yang tepat.

KLIK UNTUK HARGA

Ringkasan

JenamaPembersihan SimpsonModelMSH3125
 • Enjin HONDA GC190
 • Selang MorFlex 25 kaki
 • 3200 PSI pada 2.5 GPM
 • Percuma Penyelenggaraan
 • 5 Petua Sambungan Pantas
KLIK UNTUK HARGA