Mesin Pemotong & Pow Luar

Ulasan Troy-Bilt 382cc Riding Lawn Mower

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

PengenalanTroy-Bilt 382cc 30 'Premium Neighborhood Riding Lawn Mower adalah pilihan yang hebat untuk sesiapa sahaja yang mencari model menunggang yang hebat yang sesuai untuk jarak sederhana, rata. Dibangunkan dengan mempertimbangkan ketahanan, model ini menawarkan prestasi yang luar biasa dan mudah dikendalikan, menjadikannya pengganti yang ideal untuk alat konvensional dan berjalan di belakang. Ketika anda berfikir untuk membeli mesin pemotong rumput, beberapa hal yang perlu anda fokuskan adalah prestasinya, kemudahan penggunaan, dan kekuatannya.

Kami dengan senang hati melaporkan bahawa model Troy-Bilt ini menunjukkan prestasi yang sangat baik dalam ketiga-tiga kategori ini. Dalam ulasan kami mengenai penunggang Troy-Bilt 382cc, kami akan melihat semua yang ditawarkan oleh alat kuasa luar yang mengagumkan ini termasuk berapa banyak kuasa yang dimilikinya, reka bentuknya, apa yang disertakan dan ciri-cirinya. Setelah anda membaca ulasan komprehensif kami, kami pasti anda akan terkesan seperti kami.

Pilihan kompak yang hebat, penunggang ini dibina dengan kukuh dan dengan jurang pemotongan 30 ', lebih mudah disimpan daripada beberapa penunggang yang lebih besar di pasaran, tetapi memberikan kemampuan memotong yang lebih pantas daripada hampir semua model berjalan kaki, menjadikannya hebat melangkah untuk sesiapa sahaja yang ingin mengurangkan masa yang diperlukan untuk memotong rumput. Dengan pacuan roda belakang, sangat sesuai untuk kawasan yang agak rata tetapi dengan kelajuan dan kemampuan pemotongan, ia dapat dengan mudah mengatasi pemandangan bersaiz sederhana.perapi edger terbaik

Apabila anda memesan model ini, model ini dihantar dengan cara yang memerlukan beberapa alat dan pemasangan. Anda harus membongkar peti, memasang roda kemudi, bateri, dan tempat duduk. Tetapi setelah selesai, anda hanya akan menambahkan gas dan minyak dan boleh terus naik, membiarkan alat ini membuat kerja berat untuk anda.

penjana terbaik untuk kegunaan rumah

Ciri-ciri Apa yang Ia Tawarkan?

Model dari Troy-Bilt ini dikuasakan oleh enjin OHV Auto-Choke 382cc. Ini memberikan kekuatan yang lebih dari cukup untuk sebidang rumput yang tebal dan dengan transmisi 6-kelajuan, mampu mencapai kecepatan maju 4.25 mph. Dengan geladak pemotong 30 ', anda memerlukan lebih sedikit jalan untuk memotong rumput berbanding dengan mesin pemotong berjalan, mengurangkan masa yang diperlukan untuk memotong halaman. Dan dengan 5 tetapan ketinggian yang dapat dilaraskan untuk pisau dan mudah dilepas secara manual untuk penglibatan pisau yang cepat, ia serba boleh dan boleh berfungsi dalam hampir semua keadaan.

Direka dengan radius putar 18 ', pengendara ini mampu menangani lekuk dan belok lebih baik daripada mesin pemotong standard potong lebar, yang memungkinkan anda bekerja dengan mudah. Dan dengan roda depan 13 'x 5' dan roda belakang 16 'x 6.5, ia menawarkan asas operasi yang stabil dan perjalanan yang lancar. Dengan tangki bahan bakar 1.3 galon, ia mengurangkan keperluan untuk mengisi bahan bakar semasa penggunaan. Dan berkat tingkap penglihatan bahan bakar, anda dapat dengan mudah memeriksa tahap gas sehingga tidak perlu menebak berapa banyak bahan bakar yang tersisa di dalam tangki.

Dengan berat 336 lbs, berat dan kukuh tetapi masih jauh lebih padat daripada banyak penunggang dan traktor yang lebih besar yang ada, mudah disimpan di garaj dan gudang. Dan dengan mempertimbangkan keselesaan, Troy-Bilt telah merancangnya dengan roda kemudi lembut 13 'dan tiang stereng ketinggian laras untuk mengurangkan keletihan dan kawalan yang optimum. Tempat duduk dinaikkan ke tengah untuk sokongan tambahan dan keselesaan belakang, mengurangkan ketegangan pengguna, memastikan operasi yang selesa dan bebas dari tekanan selama bertahun-tahun.

Aksesori Apa yang Disertakan?

Troy-Bilt 382cc Neighborhood Premium Rider dilengkapi dengan Riding Mower 382cc dan manual arahan. Diperlukan beberapa pemasangan, khususnya, memasang roda kemudi, bateri, dan tempat duduk. Setelah selesai, tambah minyak dan minyak dan anda sudah bersedia untuk mula memotong.

pemampat udara kedai terbaik

Mengapa Kami Menyukainya

Ia berfungsi dengan sangat baik di tanah yang agak rata dan disokong oleh mesin 382cc, ia memberikan daya pemotongan yang luar biasa untuk keadaan rumput. Ia menghasilkan pemotongan yang bersih dan halus dan mudah dikendalikan, membolehkan anda mengemudi mesin dan membiarkan bahagian pemotong 30 ā€¯melakukan semua kerja keras. Ia selesa berkat tempat duduk yang boleh laras, roda kemudi lembut, dan ruang stereng yang boleh disesuaikan, mengurangkan keletihan dan ketegangan pengguna. Plus, radius putar 18 'cukup ketat untuk mengatasi lekukan yang sukar di sekitar pokok, katil bunga, dan ciri landskap lain.

Kesimpulannya

Troy-Bilt 382cc Neighborhood Riding Mower adalah model pemacu roda belakang yang hebat dan padat yang sesuai untuk jarak rata, sederhana. Ia berpatutan dan memberikan kekuatan, kebolehpercayaan, dan keselesaan yang luar biasa. Ia berubah dengan baik dan secara dramatik dapat mengurangkan masa dan usaha yang diperlukan untuk memotong rumput. Mudah digunakan dan disimpan, ini adalah salah satu model enjin belakang terbaik di kelasnya.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Berfungsi dengan baik di kawasan rata dan sangat sesuai untuk kawasan bersaiz sederhana.
  • Keupayaan putaran tajam dengan radius putar 18 '
  • Enjin 382cc memberikan daya pemotongan yang luar biasa
  • Dek pemotongan 30 'mempunyai 5 tetapan ketinggian yang boleh disesuaikan
KLIK DI SINI UNTUK HARGA