Teres, Rumput & Taman

Panduan Ulasan & Pembeli Troy-Bilt Bronco 19-HP

Ringkasan PantasTroy-Bilt Bronco 19-HP adalah automatik 42 inci menunggang mesin pemotong rumput . Menawarkan mesin yang kuat dan fungsi yang mudah digunakan, produk ini adalah pemenang yang jelas di Best of Machinery. Model ini boleh mencapai kelajuan hingga 55 MPH dan merangkumi dua lampu depan untuk fleksibiliti dan kemampuan menyesuaikan diri sambil mengekalkan ciri keselesaan terbaik untuk pengguna. Tempat duduk di bahagian belakang memastikan bahawa anda menunggang mesin pemotong rumput dengan selesa, sementara pemegang cawan standard yang disertakan menawarkan ruang untuk minuman anda.

Berkaitan; Troy Bilt XP Super Bronco 54 .

bagaimana mesin pemotong pusingan sifar berfungsi

Ciri-ciri utama

Produk ini membolehkan anda memotong rumput dengan mudah. Sesuai untuk kawasan rumput dan taman yang lebih besar, anda hanya boleh menaiki dan memandu Troy-Bilt Bronco 19-HP anda, dan ia akan memotong rumput anda dengan cekap. Mesin pemotong rumput tradisional mungkin sukar bagi anda untuk bergerak dan mungkin menjadi tugas yang sukar, terutamanya jika anda mempunyai beberapa masalah kesihatan atau jika rumput anda cukup besar. Menggunakan mesin pemotong rumput seperti Troy-Bilt Bronco 19-HP membolehkan anda memotong rumput dengan cepat dan cekap, dan akan memberikan anda pengalaman yang menyeronokkan dalam proses ini!

Ciri-ciri Troy-Bilt Bronco 19-HP merangkumi penggunaan mesin Briggs Tunggal 19 dan HP Stratton Intek untuk memastikan prestasi setinggi mungkin. Di samping itu, model ini mempunyai transmisi Auto Drive yang dikendalikan oleh pedal kaki, untuk penggunaan termudah untuk memastikan anda dapat memulakan dan menghentikan mesin pemotong rumput dengan cekap apabila diperlukan atau dikehendaki. Tambahan pula, rangka StepThru keluli 13-gauge memberikan produk yang lebih baik sementara sistem pembalikan dikendalikan oleh pengendali.

Keselesaan dicapai melalui setiap penggunaan kerana masuknya tempat duduk belakang dan pemegang cawan standard untuk ketika cuaca lebih sengit. Waranti dua tahun disertakan dengan setiap pembelian. Julat kelajuan yang dicapai oleh model ini adalah dari 0 MPH hingga 55 MPH, mencapai kelajuan pantas di halaman besar anda, walaupun memastikan untuk memandu dengan selamat sepanjang masa.

Dua lampu depan standard memastikan bahawa anda dapat menggunakan mesin pemotong rumput, walaupun ketika senja menghampiri, memberikan keselamatan tambahan untuk anda. Kapasiti tangki bahan bakar mencapai 1.36 gelen, memberi anda umur panjang untuk digunakan. Model Troy-Bilt Bronco 19-HP beratnya sekitar 495 lbs dan menawarkan dimensi 70.5 x 48 x 35.5 inci.

Produk Alternatif; Mesin pemotong Troy Bilt 1TB20 .

miter melihat pagar

Kelebihan

  • Naik mesin pemotong rumput untuk menghilangkan tekanan daripada menjaga rumput anda
  • Enjin Single Briggs 19 dan HP dan Stratton Intek untuk kuasa dan kecekapan
  • Kerangka StepThru keluli 13-tolok
  • Tempat duduk belakang yang selesa dan pemegang cawan standard

Keburukan

  • Troy-Bilt Bronco 19-HP sangat sesuai untuk rumput dan ruang luar yang lebih besar, walaupun ini bukan pembelian yang baik untuk individu dengan rumput dan kebun kecil kerana ia terbukti tidak dapat diakses dengan manuver dan mungkin menjadi pilihan yang tidak praktikal.

Untuk Siapa Ia Sesuai?

Troy-Bilt Bronco 19-HP adalah pembelian hebat bagi pemilik rumah dengan kawasan rumput yang besar untuk dipotong dan dijaga dengan kerap. Usaha menggunakan mesin pemotong rumput ditiadakan dengan menggunakan mesin pemotong rumput, yang sebenarnya dapat menjadi alat yang menyenangkan untuk digunakan. Individu yang mempunyai masalah kesihatan atau mobiliti yang mungkin sukar untuk digunakan sebagai mesin pemotong rumput mungkin menemui kaedah yang mudah dan cekap untuk memotong rumput mereka dengan model ini, mengekalkan kebebasan dan menjaga kawasan kebun anda sendiri.

Mengapa Kita Menyukainya

Model ini dirancang dengan baik dan benar-benar mempunyai hati pengguna, memastikan fungsi pengguna mudah dikendalikan dan menyediakan tempat duduk belakang yang selesa dan bahkan pemegang cawan standard, memberi anda ruang untuk menyimpan botol air anda semasa cuaca cerah terik. Di Best of Machinery, kami sangat menyukainya apabila menemui jentera yang kuat namun praktikal yang menjadikan kehidupan pengguna menjadi lebih mudah.

Model Troy-Bilt Bronco 19-HP mencapainya dengan banyak, membantu anda menghilangkan tekanan daripada tugas sukar untuk menjaga rumput anda dan mewujudkan ruang yang menarik dan mesra pengguna.

KLIK UNTUK HARGA

Ringkasan

JenamaTroy-BiltModelBronco 46
  • 19 HP
  • CVT Automatik Pedal Kaki
  • 1.36 Kapasiti Tangki Bahan Bakar Galon
  • Briggs & Stratton Tunggal 540cc
  • Dek Pemotongan Pelepasan sisi 46 '
KLIK UNTUK HARGA