Cat

Ulasan Wagner Paint Eater

Isi kandunganPemakan cat sangat bagus untuk digunakan jika anda perlu mengeluarkan cat lama yang degil, dan ia juga boleh digunakan untuk projek yang lebih besar. Mereka akan membolehkan anda membuang cat dengan mudah dalam beberapa minit dan ia akan dapat menjimatkan banyak masa, kerana anda tidak perlu duduk di sana dan mengoles cat sebelum anda mula mengecat permukaan asal yang ada di bawahnya. Best of Machinery telah mengkaji pemakan cat Wagner di bawah, jadi anda dapat mengetahui maklumat yang ingin anda ketahui mengenai produk tersebut.

Ciri-ciri utama

Sekiranya anda mencari pemakan cat yang dapat dengan mudah dan cepatkeluarkan cat yang retak, maka produk ini sesuai untuk anda. Ia memiliki sander sawit berputar yang akan tahan lasak pada cat, tetapi akan lembut pada permukaan yang berada di bawahnya. Ia mempunyai cakera gentian berputar 3m yang mampu beroperasi pada 2,600RPM. Anda juga dapat mengeluarkan cat dari sudut mana pun dengan pemakan cat ini, dan ia mempunyai motor 3.2 amp yang sangat kuat yang dapat memberikan anda prestasi yang sangat berkualiti tinggi.

Kelebihan

Terdapat banyak perkara positif mengenai pemakan cat ini, misalnya; ia dibuat dari bahan berkualiti tinggi sehingga anda akan dapati bahawa ia adalah produk yang sangat dipercayai dan ia akan bertahan lama juga. Satu lagi perkara positif mengenai produk ini ialah hakikat bahawa ia tidak akan mempengaruhi permukaan yang berada di bawah cat yang anda mahu keluarkan sama sekali. Oleh itu permukaan di bawahnya tidak akan rosak.

Kami juga mendapati bahawa sangat berguna untuk digunakan dan menyelesaikannya dengan sangat cepat, yang pastinya merupakan bonus tambahan, kerana kami tidak membuang banyak masa. Satu lagi perkara positif mengenai pemakan cat ini ialah kenyataan bahawa ia dapat memberikan hasil yang konsisten walaupun pada permukaan yang tidak rata, yang bagus jika anda cenderung mempunyai beberapa permukaan yang tidak rata yang harus anda kerjakan.

Keburukan

Tidak banyak keburukan mengenai produk ini sama sekali, ada beberapa perkara yang mungkin ingin kita perbaiki sedikit, misalnya, kita ingin melihat satu ciri pada pemakan cat ini yang dapat mengurangkan sedikit bising, tetapi kami sama sekali tidak merasainya.

Perkara lain yang ingin kita perbaiki ialah cakera menjadi sedikit lebih besar sehingga dapat berfungsi di kawasan yang lebih besar sedikit lebih cepat.

Untuk Siapa Ia Sesuai?

Produk ini sebenarnya sesuai untuk pelbagai orang; ia boleh digunakan untuk profesional yang perlu menggunakannya untuk mengeluarkan cat dari permukaan semasa mereka bekerja. Bukan hanya ini, tetapi juga dapat digunakan jika anda perlu mengeluarkan cat dari kawasan tertentu di sekitar rumah anda, jadi jika anda mempunyai projek DIY maka ia juga sesuai untuk ini.

Oleh itu, jika anda perlu menggunakan produk ini untuk hobi atau jika anda perlu menggunakannya untuk pekerjaan yang lebih profesional, ia sebenarnya sesuai untuk kedua-duanya, dan jika ini adalah kali pertama anda menggunakan alat jenis ini, maka sebenarnya sangat mudah digunakan, yang merupakan bonus besar. Tambahan, ia dilengkapi dengan semua arahan yang anda perlukan di dalam kotak.

Mengapa Kita Menyukainya?

Terdapat banyak perkara baik mengenai produk ini sehingga kita tidak tahu di mana kita harus mula menjelaskan mengapa kita menyukai produk ini. Kami mendapati ia sangat dipercayai dan berfungsi dengan sangat baik untuk menghilangkan cat yang sukar pada semua jenis permukaan, bukan hanya ini tetapi permukaan di bawahnya tidak akan hancur sama ada anda menggunakannya di satu kawasan tertentu.

Kami juga menyukai betapa senangnya penggunaannya, dan ia dilengkapi dengan manual arahan yang sangat mudah dibaca yang menerangkan semua yang perlu anda ketahui tentang menggunakannya. Selain itu, ini sesuai untuk pemula dan juga orang yang lebih berpengalaman, yang menjadikan produk ini sesuai untuk sesiapa sahaja.

KLIK UNTUK HARGA

Ringkasan

JenamaWagnerModel0513040 PaintEater
  • Motor 3.2 Amp yang kuat
  • 2,600 RPM
  • Waranti Terhad satu tahun
  • Cakera Spun-Fiber 3M Berprestasi Tinggi
KLIK UNTUK HARGA