Mesin Pemotong & Alat Luar

Ulasan WEN 56155, 1550 Watt Gas Powered Portable Generator

KLIK DI SINI UNTUK HARGA

PengenalanSejak ditubuhkan pada tahun 1951, WEN terkenal dengan penghasilan alat kuasa berkualiti tinggi untuk pengedaran di seluruh dunia. Beribu pejabat di Elgin, Illinois, WEN menyokong kebanggaannya dan berdiri di belakang semua peralatannya, termasuk penjana mudah alihnya, dengan jaminan yang besar. Dengan pusat yang tersebar di seluruh negara, mereka akan memastikan perkhidmatan tepat pada masanya.

Sama ada anda memerlukan penjana untuk kediaman, perkemahan, atau hanya sebagai sandaran tambahan, WEN menyediakan unit mudah alih yang hebat. Kami melihat model 56155, 1500 Watt Gas Powered mereka dan memilih generator ini untuk menjadikan senarai kami di Ten Sepuluh Penjana Portable Terbaik kami sebagai Nilai Terbaik untuk prestasi, ketahanan, dan kemampuan keseluruhannya. Teruskan membaca:

ciri-ciri

Penjana kuasa ringan dan mudah alih ini sentiasa bersedia untuk memberikan kuasa yang boleh dipercayai bila-bila masa dan di mana sahaja diperlukan dengan permulaan watt 1550 watt dan daya larian berterusan 1350 watt, dan memberikan pendamping penting di perkhemahan, tempat kerja, atau dalam keadaan darurat kuasa di rumah, membolehkan anda menjalankan keperluan seperti peti sejuk, komputer, televisyen, microwave dan banyak lagi.bolehkah saya membina geladak secara langsung di tanah

Enjinnya diluluskan oleh EPA III dan mematuhi CARB, yang membolehkan operasi di semua 50 negeri. Tangki 1.1 galon menyediakan 7.5 jam jangka masa separuh beban pada tangki penuh. Menghasilkan kuasa 98cc, penjana ini mempunyai sistem penyejukan udara paksa dalaman yang membantu mengekalkan enjin dan menghalangnya dari pemanasan hingga tahap berbahaya.

Ciri keselamatan lain ialah pemadaman minyak rendah yang mencegah kerosakan pada enjin ketika minyak turun di bawah tahap minimum, melindungi mesin dari kehancuran. Penjana ini juga dilengkapi dengan alat penangkap percikan api untuk membantu mengurangkan percikan api semasa operasi, menjadikannya selamat digunakan di hutan atau di tapak perkhemahan.

Kemudahan

Terdapat panel yang selesa di sisi untuk mengendalikan dan mengangkut penjana dengan mudah, dan ia dilengkapi dengan dua cawangan AC 120 volt dan satu cawangan DC 12 volt untuk penyambungan lebih mudah dari pelbagai peralatan dan alat yang perlu anda gunakan semasa gangguan rumah , di perkemahan, atau di tapak pembinaan.

Mesin terletak dengan selamat pada pelekap motor yang terletak di bawah penjana, yang mengurangkan jumlah getaran ketika berjalan untuk operasi yang lebih lancar, dan ia juga dilengkapi dengan peredam bunyi, dan dengan kedua-dua ciri ini digabungkan berfungsi untuk menghasilkan penjana yang lebih tenang di hanya 65db ketika berada pada beban penuh.

WEN telah mempelopori teknologi yang berbeza untuk pelbagai enjinnya, dan ini menjadikannya syarikat yang ditujukan untuk produk inovatif, yang menggabungkan kekuatan dan prestasi dalam satu unit berfungsi, dan ia menyokong penjana mudah alih 56155 dengan jaminan terhad selama dua tahun untuk kerosakan dan pembaikan pada semua bahagian.

terbaik saya tukang las

Serbaguna

Sama ada anda berhadapan dengan pemadaman elektrik secara tiba-tiba kerana cuaca buruk seperti taufan, ribut petir atau ribut salji, atau walaupun anda mencari rakan kuasa yang sempurna untuk meneruskan usaha perkhemahan anda yang seterusnya, anda mahukan penjana yang bukan hanya mudah pengangkutan, tetapi boleh dipercayai dan cukup kuat untuk mengendalikan beberapa peralatan dan peranti selama berjam-jam pada satu masa. Pada hari ini dan zaman pergantungan pada elektronik kita, kehidupan boleh menjadi sedikit hancur apabila grid kuasa mati, atau tidak ada.

Daripada mengalami sedikit Zaman Gelap, menjadikan penjana mudah alih sebagai sandaran memberikan penyelesaian jangka pendek yang sangat baik untuk mengembalikan kuasa yang mencukupi kembali ke operasi harian anda, dan mengisi jurang itu sehingga kuasa dipulihkan. Apabila grid kuasa turun, cari penjana mudah alih untuk penyelesaian jangka pendek yang sangat baik untuk kembali dalam talian tanpa perbelanjaan atau penyelenggaraan penjana rumah bersaiz penuh.

cara menggunakan alat berayun

Mengapa Kami Menyukainya

Dengan pemasangan dan permulaan yang mudah, model ini mengagumkan kami dengan kecekapan minyaknya, berjalan lebih lama daripada yang dijangkakan, dan selagi arahan diikuti, ia beroperasi dengan beban kami tanpa masalah. Motor berjalan agak lengang. Secara keseluruhan, penjana ini menyediakan sumber kuasa yang kuat dan boleh dipercayai dan tahan lama selama berjam-jam, semuanya dengan harga yang sangat berpatutan.

Kesimpulannya

Sekiranya anda memerlukan penjana mudah alih yang kukuh dan boleh dipercayai untuk keperluan elektrik ringan hingga sederhana untuk kediaman, gangguan, tapak perkhemahan dan tempat kerja, maka penjana ini menjadikan penambahan hebat dengan kos yang cukup berpatutan. Ringkas dan ringan, WEN 56155 mudah dikendalikan dan diangkut, yang berfungsi dengan baik untuk mana-mana tetapan, menjadikan penjana mudah alih ini pilihan tepat untuk beralih melalui keperluan jangka pendek tersebut.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Ringan
  • Tahan lama
  • Ciri keselamatan tambahan
  • Berpatutan
KLIK DI SINI UNTUK HARGA