Mesin Pemotong & Alat Luar

Tinjauan WORX WG719 13 Amp Caster Wheeled Electric Lawn Mower

KLIK DI SINI UNTUK HARGAMesin Worx lain yang berkualiti di sini. Mesin pemotong ini ringan seperti mesin pemotong elektrik dan sangat selesa untuk bergerak berkat pemegangnya yang empuk. Alat berkabel ini menggunakan 13 amp, jadi alat ini harus memiliki kekuatan yang cukup untuk mengatasi kebanyakan pekarangan pinggir bandar dan separa luar bandar, asalkan alat itu dipelihara dengan baik.

Walau bagaimanapun, tarikan sebenar untuk produk ini adalah reka bentuk roda yang unik. Mesin pemotong elektrik ini menggunakan sepasang roda jenis kastor di bahagian depannya, yang membolehkannya menghidupkan sepeser pun pada bila-bila masa yang dikehendaki oleh pengendali. Pengaturan inovatif ini menjadikan mesin pemotong ini jauh lebih mudah alih dan lincah daripada pesaingnya. Sangat mudah untuk menggerakkan mesin pemotong ini.

Satu-satunya kelemahan reka bentuk roda ialah menyebabkan seseorang perlu menyesuaikan setiap roda depan secara berasingan ketika menyesuaikan tahap geladak; walaupun, semuanya ditandakan dengan jelas pada roda untuk mengelakkan kekeliruan.Walaupun dengan kerja tambahan ketika mengubah tingkat geladaknya, kemampuan manuver mesin pemotong ini dapat menjadikan rumput yang tidak rata atau sesak menjadi kegembiraan dan kelegaan sebenar untuk memotong. Peralatan perkakas ini tidak melakukan apa-apa yang tidak dapat dilakukan oleh mesin pemotong elektrik yang lain, tetapi ternyata menjadikannya jauh lebih baik daripada yang lain.

Sebagai bonus gembira tambahan, setelah anda selesai dengan kerja seharian, Worx WG719 dilipat untuk penyimpanan mudah. Mesin pemotong elektrik ini tidak begitu padat apabila disimpan seperti beberapa alat lain dalam senarai ini, tetapi ia cuba menjadikan penyimpanan lebih mudah pada pemiliknya dan ia berjaya sehingga tahap yang cukup tinggi.

ciri-ciri Maklumbalas Pelanggan
  • Kemampuan manuver yang unggul untuk hampir semua model lain.
  • Kemantapan yang Layak
KLIK DI SINI UNTUK HARGA